Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Αρθρο 48 - (Κατάσταση πολιορκίας - Σύνταγμα του Κράτους)!!
Τώρα τελευταία ακούω συνέχεια την λέξη Δημοκρατία , Δημοκρατικες διαδικασίεςκτλ να χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση .Από την άλλη την προσπάθεια τους να μπερδέψουν τους δικούς τους γνωστούς -αγνώστους μέσα στις διαμαρτυρίες των απλών πολιτών για να δημιουργήσουν αναταραχές εμφανίζοντας έτσι τους εξαθλιωμένους Ελληνες πολίτες σαν απειλή για την Δημοκρατία .Έχουμε και τις δηλώσεις του κυρίου Αντιπροέδρου περι τανκς κτλ.Όλα τα παραπάνω μου δημιουργούν την υποψία ότι η κυβέρνηση GAP ετοιμάζει έδαφος για να επικαλεστεί το άρθρο 48 του Συντάγματος .Ποιό είναι αυτό?? Διαβάστε και θα καταλάβετε .............
"Αρθρο 48 - (Κατάσταση πολιορκίας - Σύνταγμα του Κράτους"Σε περίπτωση πολέμου, επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας, καθώς και αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, η Βουλή, με απόφασή της, που λαμβάνεται ύστερα από πρόταση της Κυβέρνησης, θέτει σε εφαρμογή, σε ολόκληρη την Επικράτεια ή σε τμήμα της, το νόμο για την κατάσταση πολιορκίας, συνιστά εξαιρετικά δικαστήρια και αναστέλλει την ισχύ του συνόλου ή μέρους των διατάξεων των άρθρων 5 παράγραφος 4, 6, 8, 9, 11, 12 παράγραφοι 1 έως και 4, 14, 19, 22 παράγραφος 3, 23, 96 παράγραφος 4 και 97. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημοσιεύει την απόφαση της Βουλής. Με την απόφαση της Βουλής ορίζεται η διάρκεια ισχύος των επιβαλλόμενων μέτρων, η οποία δεν μπορεί να υπερβεί τις δεκαπέντε ημέρες.Σε περίπτωση απουσίας της Βουλής ή αν συντρέχει αντικειμενική αδυναμία να συγκληθεί εγκαίρως, τα μέτρα της προηγούμενης παραγράφου λαμβάνονται με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ρήμαξαν τα πάντα οι προβοκάτορες - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Ένα απέραντο χάος άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι, που έσπασαν βιτρίνες, έκαιγαν τα πάντα και ρήμαζαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ξενοδοχεία και καταστήματα κατεστραμμένα, πεζοδρόμια σπασμένα για να πετούν μάρμαρα και πέτρες οι κουκουλοφόροι, βιτρίνες σπασμένες και ένα σκηνικό πολέμου σε ολόκληρη την περιοχή γύρω από το Σύνταγμα.
ΦΩΤΟ NEWSIT 

ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ! ! !


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Έλληνα γεια σου! Απευθύνομαι σε σένα νεαρέ Έλληνα! Εσένα, που γεννήθηκες την εποχή του μεγάλου μεταρρυθμιστή, του Χαρίλαου Τρικούπη. Εσένα, που η δημαγωγία του Δεληγιάννη σε βρήκε μαθητή
του Γυμνασίου ή του Σχολαρχείου. Εσένα, που η εφηβεία σου σημαδεύτηκε από την ήττα του 1897. Εσένα, που έμελλε στην καρδιά της νιότης σου να περάσεις σ΄ έναν άλλο αιώνα, τον 20ο αιώνα.

Εσύ, μεγάλωσες δύσκολα, σε αντίξοες συνθήκες, με πολλές ελλείψεις, χωρίς μέσα, χωρίς πολυτέλειες. Ο κόσμος σου ίσα που έφτανε μέχρι την....
Πρωτεύουσα του Νομού και αυτό ήταν ένα μακρύ ταξίδι επί ώρες με το άλογο. Πως να πας στην Αθήνα, την Πρωτεύουσα; Πώς να έλθεις από την Καλαμάτα, με τον μουτζούρη (τρένο της εποχής); Ήθελες μια ολάκερη μέρα. Πως να έλθεις από την Κρήτη με τα καράβια «θαλασσοπνίχτρες». Πώς να έλθεις από την Άρτα; Πολύ πιο δύσκολα ήταν να έλθεις από τα σκλαβωμένα Δωδεκάνησα. Δυο μέρες ήθελες να έλθεις από την Κατερίνη. Πώς να κατέβεις; Παντού Τουρκιά. Τρέχα να περάσεις τα σύνορα. Και αν το μπορέσεις, πώς να γυρίζεις μετά να ξαναδείς τη φαμίλια σου; Σε δύσκολα χρόνια γεννήθηκες Έλληνα του 1880, του 85, του 90.΄ Τα δυσκολότερα όμως δεν έχουν έλθει ακόμα.

Τώρα που ετοιμάζεσαι να ανοίξεις σπίτι, κάποιοι ζωηροί συνομήλικοί σου, άντε ίσως καμιά δεκαριά χρόνια πιο μεγάλοι, με έναν κάποιο, Παύλο Μελά πάνε να ξεσηκώσουν τη Μακεδονία. Είναι πράγματι άμυαλοι. Δεν κάθονται στα αυγά τους. Πάνε να τα βάλουνε με την Αυτοκρατορία των Οθωμανών. Ο Σουλτάνος δεν τα σηκώνει αυτά. Άσε που από την εποχή του Ντισραέλι, του Άγγλου Πρωθυπουργού, εδώ και 20 χρόνια οι Τούρκοι έχουν την αβάντα της Μεγάλης Αυτοκρατορίας. Δεν θυμούνται τη ζημιά του ΄97; Που πάνε;

Και έχουν ανέβει και κάποιοι κουζουλοί από την Κρήτη που φαίνεται έχουν φουσκωμένα τα μυαλά από έναν επαναστάτη, ονόματι Βενιζέλο.

Αυτόν θα τον μάθεις σύντομα. Ώσπου να σου κάνει η κυρά το δεύτερο κουτσούβελο, θα τον φέρουν οι στρατιωτικοί Πρωθυπουργό.

ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ! !


Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΩΜΙΚΑ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.

ΜΙΣΘΟΣ:Οδηγός πολιτικού€1520,Υποσμηναγός€980,Σμηναγός€1300 πήραν,το Α’&Β’ Βραβείο του καλύτερου «πολεμιστή» του ΝΑΤΟ
Την ώρα που οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, υποσμηναγός Χαράλαμπος Νίκουκαι σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος πήραν αντίστοιχα, το Α’ και Β’ Βραβείο του καλύτερου «πολεμιστή» του ΝΑΤΟ, έπειτα από σκληρά γυμνάσια διάρκειας ενός μηνός στην Ισπανία, μεταξύ των αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδα, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, στα γραφεία του υπουργείου ’Αμυνας και του Αρχηγείου Αεροπορίας φθάνουν δραματικές αναφορές διοικητών από διάφορες Πτέρυγες Μάχης σε όλη την Ελλάδα όπου αναφέρονται τα εξής:

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Οι βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα, αυτήν την προδοσία, τα έχουν διαβάσει στοιχειωδώς αυτά;


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΛΕΟ

Το "εφαρμοστικό" θα επιτρέπει στους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ μας, να δανείζονται και οι ίδιοι με την εγγύηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ για να επαναγοράσουν οι ΙΔΙΟΙ το χρέος μας 60 ή και 50 τοις εκατό φθηνότερα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ταυτόχρονα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ να κάνει το ίδιο!!!
Απίστευτο; Σα να λέμε δηλαδή, να χρωστάς το σπίτι σου για 200 χιλιάρικα στην τράπεζα, αυτό να βγαίνει στο σφυρί για 100, εσένα να σε απαγορεύουν να το αγοράσεις, ενώ η τράπεζα βάζοντας υποθήκη το ΕΞΟΧΙΚΟ σου να δανείζεται 100 χιλιάρικα από αλλού και να στο αγοράζει! Έτσι και χάνεις το σπίτι σου, εξακολουθείς να χρωστάς 200 χιλιάρικα και το εξοχικό σου πλέον είναι ...ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ!
Πλάκα μας κάνετε ρεεεεεε; Διαβάστε:

Το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, μοιάζουν με παράδεισο μπροστά στην κόλαση του εφαρμοστικού...
Οι βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα, αυτήν την προδοσία, τα έχουν διαβάσει στοιχειωδώς αυτά;;

ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕΤΟΝ

,

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...


Μιά κουβέντα για... πουτάνες... την ακούσαμε και σας την μεταφέρουμε..


Στη ζωή θα δούμε πολλές. Ίσως να γνωρίσουμε κάποιες από αυτές. Όμως, είναι αναπόφευκτο μερικές να τις πληρώσουμε πολύ ακριβά και... χωρίς καν να τις αγγίξουμε!!! Κάποιοι συμπατριώτες μας ήδη πλήρωσαν ακόμη και με τη ζωή τους αυτές τις πουτάνες, που ούτε ο νόμος μπορεί να τις αγγίξει...!

Σήμερα θα μιλήσουμε για πουτάνες. Όμως όχι για πουτάνες της σειράς, ούτε για πουτάνες που η ζωή τις ανάγκασε να βγουν στο πεζοδρόμιο για βιοποριστικούς λόγους.

Η κόρη του Μάνου Λοϊζου απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ τη χρήση του έργου του πατέρα της


Μυρσίνη Λοϊζου προς κυβερνώντες: Καληνύχτα Ήλιε…
Την απαγόρευση χρήσης του έργου του πατέρα της, Μάνου Λοϊζου ανακοινώνει με επιστολή της στην κυβέρνηση η κόρη του μουσικοσυνθέτη. Με την συμβολική – όπως η ίδια την σχολιάζει- αυτή κίνηση θέλει να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν ήταν μέρος του λαού και πως οι αξίες του δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα πρεσβεύει και θέλει να πει το «Καλημέρα Ήλιε» καθώς επέβαλλαν έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής και δημιούργησαν σκλάβους.
Ολόκληρη η επιστολή της Μυρσίνης Λοΐζου έχει ως εξής:

Financial Times: Προτείνουν καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου


Financial Times: Προτείνουν καταψήφιση του ΜεσοπρόθεσμουΝα καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα προτρέπει τους Ελληνες βουλευτές ο αρθρογράφος των Financial Times, Βόλφγκανγκ Μινχάου, ο οποίος ασκεί σκληρή κριτική στη στρατηγική της τρόικας για την ελληνική οικονομία. Σε άρθρο με τίτλο «Ισως οι Ελληνες βουλευτές πρέπει να πουν όχι» στο Μεσοπρόθεσμο τονίζει ότι ενώ η λιτότητα ήταν απαραίτητη στην αρχή του μνημονίου, τώρα πρέπει να δοθεί έμφαση στη στροφή προς την ανάπτυξη. Αναφέρεται μάλιστα και στον αρχηγό της ΝΔ, λέγοντας ότι «δύσκολα μπορεί να αντικρούσει κανείς τη θέση του κ. Σαμαρά με οικονομικά επιχειρήματα». Το νέο «πακέτο» λιτότητας που επέβαλε η τρόικα ο κ. Μινχάου το βλέπει «σαν πολιτική πρόκληση και μια πράξη οικονομικού βανδαλισμού. Θα μπορούσε να εκτροχιάσει την όλη διαδικασία επίλυσης της κρίσης».
Μπούμερανγκ

«Αρμάδα» UFO στο Λονδίνο!

Σε τριγωνικό σχηματισμό εμφανίστηκαν περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό του δυτικού Λονδίνου, πριν από μερικές ημέρες, φαινόμενο που έκανε τους περαστικούς να σαστίσουν!Παρόλο που η εμφάνιση έγινε πάνω από ένα κτήριο του τηλεοπτικού δικτύου BBC, την παρουσία των «διαγαλαξιακών» ταξιδιωτών κατέγραψε η κάμερα ενός ερασιτέχνη.

Στο βίντεο φαίνονται τρεις λευκές φωτεινές κουκίδες να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε σχηματισμό και να ακολουθούνται από άλλα δύο παρόμοια φωτεινά στίγματα.

ΝΑΥΑΓΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟΣ


Δεν θυμάμαι κανέναν άλλο υπουργό Οικονομικών να έχει αποδομήσει τον ….εαυτό του τόσο γρήγορα. Θύμα της υπερβολικής αυτοπεποίθησης και της αλαζονείας του; Προδόθηκε από την άγνοιά του; Βραχυκυκλώθηκε από τους μανδαρίνους του υπουργείου του; Ότι και να....
ισχύει, το «θαύμα Βενιζέλου» δεν άντεξε ούτε μια βδομάδα!
Καλός αγγελιοφόρος… κακών ειδήσεων
Ο κ. Βενιζέλος, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το Υπουργείο Οικονομικών, προσπάθησε να διαχειριστεί την οικονομική κατάσταση με πολιτικούς και επικοινωνιακούς όρους.
Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, που έβλεπε και μας έλεγε τα πράγματα περισσότερο
τεχνοκρατικά, o νέος τσάρος της Οικονομίας ανέλαβε να μας σερβίρει τα νέα μέτρα με καλύτερο περιτύλιγμα και με λόγους παραμυθίας και κατανόησης. Ένας καλός αγγελιοφόρος …κακών ειδήσεων.

Ο κ. Βενιζέλος μας είχε εξομολογηθεί, από την πρώτη μέρα, ό,τι το μυαλό και η καρδιά του είναι στον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, το δοκιμαζόμενο μικρομεσαίο επιχειρηματία. Έδειξε να κατανοεί τις δυσκολίες και να συμπάσχει μαζί τους.
 Υποσχέθηκε δε, ο, τι στόχος του ήταν τα μέτρα να είναι δίκαια και …ηθικά δικαιολογημένα.

Συγκλονιστικό!!!! Η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κα. Τζαβέλλα τα χώνει στον Nigel Farage όταν αυτός μιλάει υπέρ της Ελλάδος!!!!Η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κα.Νίκη Τζαβέλλα τα χώνει στον Nigel Farage όταν ο ευρωβουλευτής υπερασπίζεται την...
Ελλάδα. Δείτε το βίντεο αξίζει!!!

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015»


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Άρθρο 1
Σύσταση - Σκοπός
Επωνυμία - Έδρα - Διάρκεια
Συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο). Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την...
αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δημοσίων επιχειρήσεων των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ..Τα περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται στο Ταμείο, σύμφωνα με τις επόμενες διατάξεις.
Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου.
Το Ταμείο λειτουργεί για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας, δεν υπάγεται στην κατηγορία των οργανισμών και επιχειρήσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα και δεν εφαρμόζονται σε αυτό, καθώς και στις εταιρείες των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Ταμείο, οι διατάξεις που διέπουν εταιρείες που ανήκουν άμεσα ή έμμεσα στο Δημόσιο, με εξαίρεση όσων ρητά ορίζονται στις διατάξεις του παρόντος Κεφαλαίου.
Το Ταμείο διέπεται από τις διατάξεις της νομοθεσίας περί ανωνύμων εταιρειών, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στις διατάξεις του παρόντος Κεφαλαίου.
Το Ταμείο εδρεύει σε δήμο του νομού Αττικής, ο οποίος ορίζεται με το Καταστατικό του.
Η διάρκεια του Ταμείου είναι έξι (6) έτη από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται, εφόσον ο σκοπός του Ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί.Άρθρο 2
Κεφάλαιο - Περιουσία - Έσοδα - Διάθεση εσόδων
Το μετοχικό κεφάλαιο του Ταμείου είναι τριάντα εκατομμύρια (30.000.000) ευρώ, διαιρείται σε χίλιες (1.000) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ η καθεμία, αναλαμβάνεται δε και καλύπτεται ολόκληρο από το Ελληνικό Δημόσιο.
Το μετοχικό κεφάλαιο καταβάλλεται σε τρεις (3) δόσεις. Η πρώτη δόση, ποσού 10.000.000 ευρώ καταβάλλεται σε μετρητά μέσα σε ένα (1) μήνα από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Η δεύτερη δόση, ποσού 10.000.000 ευρώ, καταβάλλεται σε μετρητά μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2011 και η τρίτη δόση, ποσού 10.000.000 ευρώ καταβάλλεται σε μετρητά μέχρι την 30η Δεκεμβρίου 2011.
Οι μετοχές του Ταμείου είναι αμεταβίβαστες.
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μπορεί να αυξάνεται το μετοχικό κεφάλαιο του Ταμείου, με την έκδοση ονομαστικών μετοχών, τις οποίες αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το Ελληνικό Δημόσιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...