Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Εαν συνέβη τότε Κύριε Παπαδάκη καληνύχτησε την Ελλάδα και φύγε. Είστε αξιοθρήνητες θεραπαινίδες του καθεστώτος.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/cf80ceb1cf80ceb1ceb4ceaccebaceb7cf82.jpg?w=240&h=320

Χθές το βράδυ, χτυπά το τηλέφωνο του Πάνου Καμμένου. Το τηλεφώνημα ήταν από τον Αντέννα, στην άλλη άκρη μία γυναικεία φωνή.

ΑΝΤ: Καλησπέρα σας κύριε βουλευτά, Είμαι από την εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη και θα θέλαμε να ελθετε στην εκπομπή την Δευτέρα.

ΠΚ: Κορίτσι μου αφού θα μου το ακυρώσετε. Τι κάνουμε την κουβέντα; Δεν το ξέρεις ότι έχετε εντολές;

Απίστευτη πρόκληση από διαφήμιση στη Γερμανία


 "Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές!"
 
Νέα απίστευτη πρόκληση γερμανικής προέλευσης, αυτή τη φορά, από την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt που παρουσιάζει την Ελλάδα να έχει επιστρέψει στη δραχμή.

Βομβα μεγατονων για Ρομποπουλο!!!Ειναι αληθεια; ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΗ Ο ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ


Είναι αλήθεια κύριε Ρομποπουλε οτι είχατε κάνει αίτηση για δάνειο ύψους 3 εκατομμύριον ευρώ και απορρίφθηκε ;

Είναι αλήθεια το δάνειο το οποίο είχε απορριφθεί εξαρχής θα εγκριθεί κατόπιν παρέμβασης του Πρωθυπουργού ;

Είναι αλήθεια κύριε Ρομποπουλε ; Αν δεν είναι μπορείτε να....
μας εξηγήσετε γιατί βγαίνατε στα τηλεοπτικά παράθυρα και διατυμπανίζατε ότι δεν θα ψηφίζατε το μεσοπρόθεσμο.
Μπορείτε να κάνετε γνωστό και σε μας τους αδαείς τι είναι αυτό που σας είπε ο Πρωθυπουργός και σας έκανε να αλλάξετε γνώμη και να ψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο.


Ο νόμος για τις μεταμοσχεύσεις είχε ψηφιστεί και στην Αργεντινή μόλις πήγε το ΔΝΤ! Τυχαίο;Ζωντανά δοχεία ανθρώπινων ανταλλακτικών - Έτσι μας βλέπουν οι Νεοταξικοί έμποροι ελπίδας
Με το γνωστό αναμάσημα περί της ''ψήφου εμπιστοσύνης'' από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες...πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους, όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και την κατοχή της από το ΔΝΤ!!!.


Αν διαφωνούμε, θα πρέπει να σπεύσουμε από τώρα να το δηλώσουμε. Οι δικτάτορες που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού λαού, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο δήμευσης της ελευθερίας μας που αποφάσισαν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό το υπέρτατο και θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας! Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η δήλωση άρνησης είναι μια ''αστεία'' διαδικασία η οποία ελάχιστη ισχύ θα έχει σε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, όπου κανείς δεν θα την υπολογίζει.


Το ερώτημα είναι ποιός νομιμοποίησε αυτούς τους Εφιάλτες της... ζωής και της πολιτικής να μας αναγκάσουν να συναινέσουμε σε "αυτόματη" θετική χρήση του σωματός μας ,δίχως την έγκρισή μας?
Το σώμα μας το ορίζουμε και το διαθέτουμε μόνοι μας .Ειναι η ύψιστη ιδιοκτησία μας, η οποία προστατεύεται και από τους νόμους του κράτους. Συνεπώς,η δωρεά οργανων - που ειναι θέμα σωματικής αυτοδιάθεσης, δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική.


Οι διάφορες ηθικοπλαστικές αηδίες που θα αρχίσουν να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μας δημιουργήσουν ενοχές του τύπου ''μαζί τα φάγαμε και τώρα κοπρίτες δεν δίνετε τα όργανά σας στο κοινωνικό σύνολο'' οι οποίες θα προέρχονται από τα ίδια κερδοσκοπικά κέντρα που φρόντισαν να μας διαλύσουν ως κράτος και ως κοινωνία, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν στο παραμικρό γιατί ο μοναδικός τους στόχος είναι η κάμψη της αντίστασής μας και η ολοκληρωτική παράδοση άνευ όρων.

Πόθεν έσχες και δήλωση περιουσίας για όλουςΜια νέου τύπου φορολογική δήλωση, η οποία θα αποτελεί ταυτόχρονα και τη δήλωση «πόθεν έσχες» του φορολογούμενου, οραματίζεται η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τις προηγούμενες ημέρες στο Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του μεσοπρόθεσμου. Το σχέδιο έχει πέσει στο τραπέζι και θα αποτελέσει βασικό άξονα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που έχει εξαγγείλει ο κ. Βενιζέλος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που θέλει να εφαρμόσει το υπουργείο Οικονομικών, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να δηλώσουν αναλυτικά, σε ειδικό έντυπο που θα συνοδεύει τη φορολογική δήλωση, την κινητή και ακίνητη περιουσία τους, τις αποταμιεύσεις και τις τοποθετήσεις τους σε μετοχές, ομόλογα και άλλες μορφές επενδύσεων, τις συμμετοχές τους σε εταιρείες, τα έσοδα από την ρευστοποίηση επενδύσεων ή την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων, τις πραγματικές δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και τα έξοδα διαβίωσής τους.
Το σχέδιο προβλέπει ακόμη και τη σταδιακή κατάργηση των μετρητών και τη διενέργεια συναλλαγών μόνο με ηλεκτρονικό χρήμα ή με δίγραμμες επιταγές. Στόχος είναι να παταχθεί η φοροδιαφυγή που δεν μπορεί να συλληφθεί με τις σημερινές δομές του κράτους.
Το σχέδιο - αν και σε πρώιμο στάδιο ακόμα - προβλέπει ότι:
- Καταθέσεις στις τράπεζες, τοποθετήσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, συμμετοχές σε εταιρίες οποιασδήποτε νομικής μορφής, ακίνητα, πισίνες, ΙΧ αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη αναψυχής, έργα τέχνης μεγάλης αξίας, δαπάνες για την απόκτηση όλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων, έσοδα που εισπράχθηκαν από την ρευστοποίηση επενδύσεων ή την πώληση περιουσιακών στοιχείων, καθώς και έξοδα διαβίωσης θα πρέπει να δηλώνονται αναλυτικά από κάθε φορολογούμενο, στο έντυπο Ε1 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή σε ξεχωριστό έντυπο δήλωσης «πόθεν έσχες» που θα συνυποβάλει με τη δήλωση εισοδήματος, κάθε χρόνο.
- Στόχος είναι η διενέργεια αυτόματου ελέγχου στους φορολογούμενους, προκειμένου να διαπιστώνεται εάν το συνολικό ύψος των δηλωθέντων εισοδημάτων και εσόδων τους είναι τέτοιο που να δικαιολογεί τις αποταμιεύσεις τους, τις δαπάνες απόκτησης των περιουσιακών τους στοιχείων και το επίπεδο διαβίωσής τους.
- Σε κάθε περίπτωση που θα διαπιστώνεται ότι από το επάγγελμα και τα εισοδήματα που δηλώνει ο φορολογούμενος, ακόμη και επί σειρά πολλών ετών, καθώς επίσης και από τα πάσης φύσεως έκτακτα έσοδα από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν τα ποσά των αποταμιεύσεων, η αξία και τα έξοδα συντήρησης των περιουσιακών στοιχείων που κατέχει και οι λοιπές δαπάνες διαβίωσής του θα διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος από την εφορία.
Οι φορολογούμενοι που θα εμφανίζουν μεγάλες αναντιστοιχίες στις φορολογικές δηλώσεις τους θα καλούνται, δηλαδή, για διευκρινίσεις σχετικά με την προέλευση των χρημάτων που διέθεσαν για:
- Καταθέσεις σε τράπεζες.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΝΤ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ


ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ !!!! ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ


Αγανακτισμένοι προς Γκερέκου: Είσαι ανεπιθύμητη στην Κέρκυρα!
Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ηταν η βραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων της Κέρκυρας, οι οποίοι είναι οργισμένοι από όσα συνέβησαν στην Αθήνα.

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Δημαρχείου οπου κάθε βράδυ συγκεντρωνονται οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν από το Λιστόν όπου πραγματοποίησαν για μισή περίπου ώρα καθιστική διαμαρτυρία και να καλούν τους θαμώνες να σηκωθούν από τις καφετέριες και να ενώσουν και τις δικές τους φωνές για να διαμαρτυρηθούν για το μεσοπρόθεσμο, την αστυνομική βία και την τρομοκρατία του κράτους που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα και την Πρωτεύουσα από χθες το πρωί.

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ! ! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ


Διαδώστε το!
οι πολιτικοί μας θέλουν κρέμασμα
Αποκαλύψεις για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας...
Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ "ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

Χθες ζήσαμε μια περιπέτεια που κανείς δεν θα περίμενε ότι μπορεί να συμβεί στην πλατεία Συντάγματος. Πέντε άτομα δεχτήκαμε επίθεση από 500(δεν είναι υπερβολή!!!) αναρχικούς -αντιεξουσιαστές-ασφαλίτες (πείτε τους όπως θέλετε). Ευτυχώς μπήκαμε στην στοά της Όθωνος 10 όπου μπορέσαμε να οχυρωθούμε μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας! Είχαμε δύο τραυματίες και....
κρατήσαμε το “κάστρο” μας για τρεις ώρες! Καραφέραμε να φύγουμε όταν κάηκε το βαν κινητής τηλεφωνίας και άδειασε η πλατεία από τα χημικά. Ας πάμε όμως στην αρχή...Κατ'αρχήν δεν σας είπαμε ποιοι είμαστε:

Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

Το παρακάτω ποίημα γράφτηκε πριν 120 χρόνια από τον Γιώργο Σουρή! Είναι αντριχιαστικό όταν το διαβάζεις, γιατί λές και γράφτηκε χτες!!!

Γεώργιος Σουρής (1853-1919)

Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ` όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να.....
μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά `χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Νά `χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Κωστας Καραμανλής: "Μια Οχι τζατζίκι απ'όλα" για το Μεσοπρόθεσμο(video)

..άντε γιατί πείνασα! Δείτε το μικρό video για να καταλάβετε πόσο χαλαρό παιδί είναι και πόσο πολύ αγαπάει τις πίτες απ'όλα, ο πρωθυπουργός που όλοι αγαπήσαμε... antii speaking
Το καλοζωισμένο κουφάρι του έσυρε και χθες ο Κώστας Καραμανλής για να πει βροντερό ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο. Αβασάνιστα το έκανε και...
αυτό (γιατί έχει πολλές σκοτούρες) και ακολουθώντας πιστά οδηγίες από άλλους Καραμανλικούς δεινόσαυρους και Καραμανλικά περιβάλλοντα, δεν απολογείται και δε δίνει εξηγήσεις σε κανένα ακόμα για την ξεφτίλα στην οποία οδήγησε τη χώρα, σε ένα εθνικό δράμα που βεβαίως φταίνε και άλλοι πολλοί, αλλά αυτός έπαιξε την προτελευταία και πιό σημαντική πράξη.

Έλληνας γιατρός στη Γενεύη χειρούργησε δωρεάν 11.000 άπορα παιδιά!!!

"Προέρχομαι από θρησκευτική οικογένεια και είμαι βαθιά πιστός", λέει ο ίδιος

Ο Έλληνας γιατρός Αυξέντιος Καλαγκός, διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης, τα τελευταία 12 χρόνια χειρούργησε 11.000 άπορα παιδιά!!! Βασικός του σκοπός, όπως λέει ο ίδιος, "δεν είναι τα....
χρήματα, αλλά τα έργα.

Οι βουλευτές εξαιρούνται από την λιτότητα!


Διαδώστε το!
Οι βουλευτές εξαιρούνται από την λιτότητα
Βουλή: Δύο μέτρα και δύο σταθμά της εξυγίανσης...
Βουλευτής προσέρχεται στην αίθουσα όπου πρόκειται να συνεδριάσει (;) μια από τις ουκ ολίγες κοινοβουλευτικές επιτροπές. Υπογράφει για να δηλώσει «παρών» και έπειτα απομακρύνεται. Με αυτόν τον απλό τρόπο, το «κοντέρ» έχει γράψει για τον Έλληνα φορολογούμενο 240 ευρώ. Ανάλογες πρακτικές αποτελούν γεγονός, σήμερα, παρόλες τις γενικευμένες συνθήκες λιτότητας στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η ιδιότητα του βουλευτή επί της ουσίας εξαιρείται.

Ζουν σαν βασιλιάδες οι βουλευτές

Καταρρέουν οι κατηγορίες για Ντομινίκ Στρος Καν !


Στο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης θα εμφανιστεί εκτάκτως σήμερα το απόγευμα ο Ντομινίκ Στρος Καν, τη στιγμή που δημοσίευμα αναφέρει ότι καταρρέουν οι κατηγορίες της καμαριέρας εναντίον του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μπέντζαμιν Μπράφμαν θα ζητήσει αλλαγές στους περιοριστικούς όρους.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους Νιου Γιορκ Τάιμς που επικαλείται το....
πρακτορείο Ρόιτερς, οι κατηγορίες εναντίον του δείχνουν να καταρρέουν.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑΙΤ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Ματατζής χτυπάει με γκλοπ στο κεφάλι αγανακτισμένο!!!

Ένας αγανακτισμένος της Πλατείας Συντάγματος φωνάζει στα ΜΑΤ απλώς "Εξω από την πλατεία" και ένας Ματατζής τον ακούει, πλησιάζει προς το μέρος του και τον....
χτυπάει με το γκλοπ με δύναμη στο κεφάλι και του το ανοίγει, παρόλο που αυτός τον παρακαλάει νωρίτερα να μην τον βαρέσει! Εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...