Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Ιδού η άθλια προπαγάνδα του Πασοκ: Χρυσοχοϊδης: “Υπήρχαν δυνάμεις της Χρυσής Αυγής οι οποίες βοηθούσανε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της” (VIDEO)
ΝΤΡΟΠΗ επιτέλους κύριε Χρυσοχοϊδη ! Η πραγματικότητα είναι μια !

Είναι αλλοδαπός ο... χειρονομών, όπως αλλοδαπους κυριως θα προσλαμβάνουν από δω και μπρος στα ταγματα α(να)σφαλείας. Θα την εχουν ασχημα και οι Ελληνες ταγματασφαλίτες, δυστυχως γι'αυτους. Ηδη εχουν εγκριθει προσλήψεις μερικών χιλιάδων!!!

Aστυνομικός έπιασε τα γεννητικά του όργανα την ώρα που οι Αγανακτισμένοι έλεγαν τον εθνικό ύμνο!


Οι Ελληνες ραγιάδες είναι ένας τιποτένιος λαός


Mετά από σιωπή πολλών μηνών, νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στους τιποτένιους Έλληνες ραγιάδες προκειμένου να τους συγχαρώ για τη νέα μεγάλη τους επίκυψη.
Το μεσοπρόθεσμο πέρασε με 155 ηχηρά ΝΑΙ απέναντι σε μερικά χλιαρά όχι και κάποια παλικάρια που για ώρες ανέπνεαν τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα, αποτελώντας μια....
μικρή εξαίρεση στον θλιβερό κανόνα αυτού του άχρηστου λαού.

Ο Έλληνας ραγιάς για άλλη μια φορά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον κάθε λαό πάνω σ’ αυτή τη γη. Έσκυψε όσο πιο πολύ μπορούσε για να απολαύσει τον παρά φύσιν βιασμό του από τα εκλεγμένα ανδρείκελα του «κοινοβουλίου».

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ-ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ-ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ:

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ 250 "ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ" ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΝΕΩΝ ΙΕΡΕΩΝ-ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!

ΛΕΦΤΑ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

Ἐν Πειραιεῖ τῇ 30ῃ Ἰουνίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Τό ὑπ’ ἀριθμ. Πρωτ. 2/8243/0020/1.3.2011 (σχετ. 2/10033/31.1.2011, 2/8955/25.1.2011) ἔγγραφο τοῦ Ὑπουργείου Οἰκονομικῶν καί τῆς Γεν. Γραμματείας Δημοσιονομικῆς Πολιτικῆς, πού ὑπογράφεται ἀπό τόν Ὑφυπουργό κ. Φίλιππο Σαχινίδη μέ θέμα: «Ἔγκριση πρόσληψης προσωπικοῦ» φέρει στό φῶς τά ὑπ’ ἀριθμ. Φ. 908 / 3936 / Φ. 908 / 3836ο / Η ἔγγραφα τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας, διά βίου μαθήσεως καί Θρησκευμάτων μέ τά ὁποῖα ὑπεβλήθη ὁ προγραμματισμός τῶν προσλήψεων προσωπικοῦ τοῦ Ὑπουργείου, γιά τό οἰκονομικό ἔτος 2011. Στόν προγραμματισμό αὐτόν προβλέπεται ἡ πρόσληψις 44.045 νέων ὑπαλλήλων ἁρμοδιότητος τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας μεταξύ τῶν ὁποίων καί ἡ πρόσληψις 250 ἱεροδιδασκάλων στίς Μουφτεῖες τῆς Θράκης γιά τήν διδασκαλία τοῦ Κορανίου.

ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΘΝΟΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 1989

Γράφουν οι Μιχάλης Ιγνατίου, Αιμίλιος Λιάτσος, Τάσος Καραμήτσος,Στρ. Καλογερόπουλος, και ο Θ. Λυρτσογιάννης

ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

όπως έχουμε προαναγγείλει από τον Σεπτέμβριο του 2009 ξεκινάμε μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για το μεγαλύτερο εθνικό σκάνδαλο, όπως έχει χαρακτηριστεί από κορυφαίους δικαστικούς και πολιτικούς στην Ελλάδα, της Κτηματικής! Μια υπόθεση πολύπλοκη με πολλές άγνωστες και γκρίζες πτυχές. Με σκοτεινές διαστάσεις που ακόμα και σήμερα σκιάζουν το πολιτικό και δικαστικό τοπία στην....
Ελλάδα. Μια σκοτεινή υπόθεση για την οποία ουδείς λογοδότησε! Ουδείς από τους υπαίτιους, αυτούς που συνέλαβαν την ιδέα κλοπής των φόρων από το αμερικάνικο κράτος και κυρίως εκείνους που εφάρμοσαν το πλέον σατανικό σχέδιο φροδιαφυγής δικάστηκε!

JOHN HAGELIN - "YOU AND I ARE ONE"


ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ....


Όλα έχουν ένα τέλος και αυτό πλησιάζει

Όλα έχουν ένα τέλος και αυτό πλησιάζει.
Σύντομα θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες θα επηρεάσουν την πορεία ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Ελεύθερος ο Ντομινίκ Στρος Καν

Ελεύθερος με κράτηση των ταξιδιωτικών του εγγράφων από τις αμερικανικές Αρχές και επιστροφή της εγγύησης που είχε καταβάλει αρχικά, αφέθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, μετά από ακρόαση που πραγματοποιήθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, σχετικά με τις κατηγορίες που τον....
βαρύνουν για σεξουαλική επίθεση.

Ο Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ, εισήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο όπου ο δικαστής επεφύλασσε μια ακρόαση- έκπληξη σχετικά με την υπόθεση, η οποία φαίνεται να παίρνει διαφορετική τροπή, καθώς υπάρχουν αναφορές των εισαγγελέων που αποκαλύπτουν «τρύπες» σχετικά με την αξιοπιστία της καθαρίστριας του ξενοδοχείου που κατηγορεί τον Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση.

Ακου Έλληνα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...