Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ .


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛ! "ΒΑΡΑΤΕ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ:


>

Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ" ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ1587474Άγνωστη πόλη των Μάγια, η οποία βρισκόταν κρυμμένη σε ζούγκλα της Κεντρικής Αµερικής, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, ανακάλυψαν αρχαιολόγοι, µε τη βοήθεια σύγχρονης τεχνολογίας.
Η πυκνή βλάστηση στο τροπικό δάσος της Γουατεµάλας, έκρυβε -άψογα- την πόλη Χολτούν, που σημαίνει "Λίθινη Κεφαλή" και ανήκε στους απόγονους των Μάγια.

Εκεί υπήρχαν σκόρπιες πέτρες, που δημιούργησαν υποψίες στους αρχαιολόγους, ενώ εμφανίζονταν και µεγάλες τελετουργικές γύψινες µάσκες ύψους, που κοσµούσαν τις κορυφές διαφόρων κτιρίων της πόλης.

"Οι εξωγηινοι ερχονται και μοιαζουν με εμας"!

Ο κορυφαίος Ρώσος αστρονόμος Andrei Finkelstein απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα μοιάζουν οι εξωγήινοι, ήταν εντυπωσιακά συγκεκριμένος: Υποστηρίζει ότι τα βασικά τους σκέλη θα είναι όπως τα ανθρώπινα: Δηλαδή με δυο χέρια, δυο πόδια και ένα κεφάλι. «Μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος, αλλά ακόμα και εμείς διαφέρουμε σε αυτό».


Μήπως έχει ήδη ύπουλα ξεκινήσει η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων με τα Γ.Τ.Ο.-DNA εμβόλια;


Ο  Δρ. Andrew Wakefield και οι Γ.Τ.Ο. (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί)

του Richard Brown

 «Γιατί είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί από τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του υπουργικού συμβουλίου του Μπους είναι πρώην στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, όπως ήταν και ο πατέρας του, ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους; Αυτές οι εταιρείες αχόρταγα πατεντάρουν τις μορφές ζωής της γης: τα φυτά, τα βακτήρια, τους ιούς, τα ζώα και ακόμη και τις ανθρώπινες γενετικές καταγωγές. Η αναπαραγωγή των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων μπορεί τελικά να είναι απόλυτα ελεγχόμενη από αυτές τις εταιρείες, γενετικά τροποποιημένη, επανασυνδυασμένη σε χιμαιρικές μορφές ζωής και εκμεταλλευόμενη με σκοπό το κέρδος.» Robert Lederman

Ο ΓΤΟ-σολομός έχει προκαλέσει σάλο, αλλά τα ΓΤΟ-ψάρια, τροποποιημένα από τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται, στην αγορά ως "κατοικίδια ζώα."

Υπάρχει σάλος για τους ΓΤΟ στην προσφορά τροφίμων, αλλά για τα ΓΤΟ εμβόλια, που παράγονται από την βιομηχανία βιοτεχνολογίας / φαρμάκων και χορηγούνται σε εκατομμύρια παιδιά (23 από αυτά ονομάζονται εμβόλια DNA), και τα οποία εισάγονται στην αγορά για «την πρόληψη των ασθενειών,» υπάρχει σχεδόν πλήρης σιωπή.

Ή μήπως δεν υπάρχει;

ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ


Κάτια Ζυγούλη: Η Γυμνή φωτογράφηση που θέλει να ξεχάσει


 


Αρχείο μου καλό μου αρχείο...Τι διαμάντια κρύβεις...Ευτυχώς δηλαδή που όλα αυτά είναι ήδη δημοσιευμένα και δεν έχουμε τον φόβο να μας κυνηγήσουν για προσωπικά δεδομένα...Όπως και να χει η Κάτια Ζυγούλη απο την εποχή που πήρε τον τίτλο ώς Playmate, μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πολύ. Είναι πια μάνα δύο οσονούπω
παιδιών αλλά δεν πάυει να είναι Sexy.. .Όπως παλιά...τότε που...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...