Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Παπουτσής: «Μακριά τα χέρια όλων αυτών από τη γυναίκα μου και το παιδί μου»Ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής μιλώντας στην Επιτροπή Διαφάνειας της βουλής προβλημάτισε πολλούς. Σχολιάζοντας τους πρόσφατους προπηλακισμούς βουλευτών και την ιδεολογική τρομοκρατία που ασκούν κάποιοι τόνισε ότι καταδικάζει τη βία αλλά υπογράμμισε με νόημα ότι.....

Ανακοινωθέν Μητρόπολης Πειραιά για την λέσχη Bilderberg

Καθώς βαθαίνει ἡ κρίση καί ἡ ὕφεση συγκλονίζει τήν χώρα μας οἱ ἐκβιασμοί τῆς Κυβέρνησης διά στόματος τοῦ Ὑπουργοῦ Οἰκονομικῶν ἀποδεικνύουν ἐναργέστατα τήν βασιμότητα τῆς γνωστῆς δήλωσης τοῦ πρ. Διευθύνοντος Συμβούλου τοῦ ΔΝΤ περί «προεκλογικῶν ὑπογείων διαδρομῶν» διά τήν οἰκονομική ὑποδούλωση καί ἐξαθλίωση τῆς χώρας μέ στοχοθεσία τήν ἀπομείωση τῶν οἰκονομικῶν της ἀξιῶν καί μεγεθῶν καί τήν ἁρπαγή τοῦ φυσικοῦ της πλούτου καί τῶν βασικῶν ὑποδομῶν της σέ ἐξευτελισμένες τιμές ἐφαρμόζοντας τήν ......
γνωστή μέθοδο τῶν ἁρπακτικῶν τοῦ διεθνιστικοῦ συστήματος.

Προπηλάκισαν τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κ. Περλεπέ


Ακόμα ένα επεισόδιο μετά το «ναι» στο Μεσοπρόθεσμο

Μετά τα απειλητικά φέιγ βολάν που έφτασαν στο γραφείο της, η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ, δέχτηκε επίθεση από ομάδα πολιτών χτες το βράδυ στο κέντρο της Χαλκίδας. Όπως αναφέρει το egnomi.gr, η βουλευτής έπεσε θύμα προπηλακισμού στο ύψος της πλατείας του Αγ. Νικολάου, στο κέντρο της Χαλκίδας.

Μαζικός τάφος κατά τη διάνοιξη δρόμου σε τοποθεσία του Ερζερούμ! > Αυτή τη στιγμή ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα θα έπρεπε να βρισκόταν καθ' οδόν προς το Ερζερούμ, τουλάχιστον για να ζητήσει τη διενέργεια μιας εξέτασης DNA!


Μια ανατριχιαστική είδηση από τα "ψιλά" του τουρκικού τύπου: ξεχασμένος μαζικός τάφος ανακαλύφθηκε κατά τη διάνοιξη δρόμου σε τοποθεσία του Ερζερούμ. Οι περίοικοι δηλώνουν άγνοια, ενώ κάποιοι υποθέτουν ότι ίσως στην περιοχή να βρισκόταν παλαιότερα νεκροταφείο. Οι πιο υποψιασμένοι θα γνωρίζουν βέβαια ότι η πόλη του Ερζερούμ (όπως και το Χουνούζ και το Ερζιγκιάν λίγο πιο πέρα) αποτέλεσαν τον τελικό προορισμό για αρκετά από τα καραβάνια με τους εξόριστους των παραλιακών περιοχών του Πόντου.

Η λίστα με τους σπάταλους υπουργούς

Διαβάστε ποιοί υπουργοί αρνούνται να πάρουν το αεροπλάνο της γραμμής για τις μετακινήσεις τους και προτιμούν τα κυβερνητικά αεροσκάφη.

Ο Βουλευτής της ΝΔ Μαργαρίτης Τζίμας, έδωσε στη δημοσιότητα πίνακες με τα κόστη των αεροπορικών μετακινήσεων υπουργών από τον Μάρτιο του 2010, μέχρι και τον Απρίλιο του 2011.
 
Από τα στοιχεία του βουλευτού προκύπτει ότι ο ελληνικός λαός χρεώνεται με χιλιάδες ευρώ για την μετακίνηση υπουργών σε πόλεις μάλιστα του εξωτερικού όπου υπάρχουν 3 και 4 πτήσεις αεροπορικών εταιριών. Εκείνοι προτιμούν όμως τη...χλιδή των κυβερνητικών αεροσκαφών.

ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ.............ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

Πόσα θα πληρώσουμε μέχρι τέλος του έτους


Ο πιο συχνός μας επισκέπτης φαίνεται πως θα γίνει ο ταχυδρόμος, ο οποίος μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού νόμου αναμένεται να έχει πολύ δουλειά. Τα «ραβασάκια» της εφορίας με τις νέες φοροεπιβαρύνσεις έρχονται μέσα στον Ιούλιο και θα δοθούν σε έχοντες και μη.
Οι φάκελοι της εφορίας θα αφορούν, φόρο εισοδήματος μέσω της αυξημένης παρακράτησης φόρου, «έκτακτη» εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδευματία, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτες εισφορές σε ΙΧ αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής και πισίνες, καθώς και φόροι στην ακίνητη περιουσία.
Μέχρι το τέλος του μήνα ακριβαίνουν για ακόμη μια φορά τα "φθηνά" τσιγάρα, με τους «θεριακλήδες» να αναγκάζονται για ακόμα μια φορά να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.
Παράλληλα από 1η Σεπτεμβρίου έρχονται αυξήσεις στα αγαθά που σερβίρονται σε ταβέρνες, καφετέριες, ψητοπωλεία κ.λπ,, σε αναψυκτικά και χυμούς με την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%.
Συγκεκριμένα:

Αναζητώντας τη "Δίδυμη" ή "Αδελφή" Ψυχή


Μερικούς ανθρώπους τους συμπαθούμε με την πρώτη ματιά, άλλους τους αντιπαθούμε και μας απωθουν, χωρίς να μας έχουν κάνει κάτι, χωρίς να τους γνωρίζουμε.
Κάποιους τους ερωτευόμαστε, τους ποθούμε, λιώνουμε για χάρη τους, ενώ για κάποιους άλλους αδιαφορούμε ή τους ξεχνάμε.

Υπάρχει όμως και μια πολύ ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων:

Παραιτούνται ομαδικώς στα ΜΑΤ μετά τα επεισόδια!Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά το «καυτό» διήμερο…
στο κέντρο της πρωτεύουσας την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες και επιστολές διαμαρτυρίας που....
έχει δεχθεί η ΕΛ.ΑΣ., η ηγεσία της καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες αιτήσεις μεταθέσης (οι οποίες μάλιστα αυξάνονται συνεχώς) από τα ΜΑΤ ως αποδοκιμασία για τις εντολές για βίαιη καταστολή στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα!

Κραυγη αγωνίας απο τον Καναδα, ένος ομογενούς μας ..

Όχι αυτή δεν είναι γερμανική Κατοχή,…..
όπου είχαμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς είτε από εκτελέσεις είτε από λιμό σε λίγα χρόνια. Που αντί να τους ζητήσουμε αποζημιώσεις, τους στείλαμε και σκλάβους για να προετοιμάσουν το σημερινό τρίτο γύρο, μετά τους δυο που απότυχαν.
(Την ίδια στιγμή η Ελβετία απαίτησε και πήρε δισεκατομμύρια ευρώ, παρ’ όλο που ποτέ Γερμανός δεν πάτησε στο έδαφος της, επειδή «έχασε πολλά δις σε επενδύσεις εξ αιτίας του πολέμου»).
Αυτή είναι Σκλαβιά χειρότερη από την Τουρκοκρατία, γιατί η Τροϊκοκρατία είναι πολύ πιο σκληρή και ευέλικτη από τους μωχαμέτηδες. Η πρώτη κράτησε 400 χρόνια, η δεύτερη δε θα χρειαστεί τόσο, θα εξαφανίσει την Ελλάδα πολύ πιο σύντομα, βάλε 30 με 50 χρόνια.
Με την κυβέρνηση που έχουμε στην Ελλάδα δεν το κρύβουν καν: Η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία, κοντολογίς σε άλλες εποχές αυτό θα σήμαινε ότι έχει κατακτηθεί από το στρατό ξένης δύναμης.

«Απαγορεύεται το πτύειν στην οθόνη σας»


Θα κρατήσετε τον όρκο σας;


“‘Υπάρχει παραλογισμός στην Ελληνική κοινωνία»…
Αυτό δήλωσε ο Μπεγλίτης υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον έκανε τούρμπο…..
Δεν άρεσαν τα σχόλια των πολιτών στον κύριο Μπεγλίτη που μόνιμα είχε ένα ηλίθιο χαμογελάκι κολλημένο κάτω από την στραβή μύτη του….
Κακό πράγμα η τηλεόραση….. και  θα την είχα σπάσει αν δεν την είχα αποπληρώσει πριν  από λίγους μήνες…..
Κάθε φορά που...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


Στοιχεία που απαντούν σε πολλά ερωτήματα. Μυστικά δάνεια – Δάνεια για να πληρώνουμε σιδηροδρομικές γραμμές που εμείς καταλάβαμε στρατιωτικά – Δάνεια που καταγράφονταν λογιστικά αλλά ποτέ δεν έφταναν στην Ελλάδα – ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ

Πότε θα εξεγερθεί πραγματικά ο Έλληνας;


Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω άρθρα για το πότε θα εξεγερθούν οι Έλληνες, παραθέτω λακωνικά τη δική μου άποψη.Γενικά, όσο κάποιος διαθέτει στέγη με φως, νερό, τηλέφωνο, έχει τη δυνατότητα να ντυθεί, έστω και από τα κινέζικα και, το βασικότερο, έχει πιάτο με φαγητό στο μεσημεριανό του τραπέζι, δεν ξεσηκώνεται.

Όσο βλέπουμε αγανακτισμένους, με ...
καλά ρούχα, κινητά τηλέφωνα του πεντακοσάρικου, αυτοκίνητο να γεμίζουν τις ταβέρνες, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Σώστε την Ελλάδα!


Επίκληση στα ιερά πνεύματα του Ρήγα Φεραίου, του Μακρυγιάννη, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Μπότσαρη

Όχι αυτή δεν είναι γερμανική Κατοχή, όπου είχαμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς είτε από εκτελέσεις είτε από λιμό σε λίγα χρόνια. Που αντί να τους ζητήσουμε αποζημιώσεις, τους στείλαμε και σκλάβους για να προετοιμάσουν το σημερινό τρίτο γύρο, μετά τους δυο που...
απότυχαν. (Την ίδια στιγμή η Ελβετία απαίτησε και πήρε δισεκατομμύρια ευρώ, παρ’ όλο που ποτέ Γερμανός δεν πάτησε στο έδαφος της, επειδή «έχασε πολλά δις σε επενδύσεις εξ αιτίας του πολέμου»).

ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ NITRO ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ…


ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ NITRO

Τσαπατσούλης ως αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ τσαπατσούλης και ως εκδότης του εμετικού ΄nitro΄. Όπως μπορείτε να διακρίνεται και εσείς στην φώτο (κλικ) ο τιμοκατάλογος της υπαίθριας καντίνας διαψεύδει το προβοκατόρικο ρεπορτάζ, μιας που φαίνετε πως το σάντουιτς πωλείται 4€ και όχι 5€ που γράφει ο....
Κωστόπουλος, στην κατάπτυστη στήλη...

Η Αννα έγραψε χθες το τέλο; των Πανεπιστημίων


Tον επίλογο του μέχρι τώρα ελληνικού Πανεπιστημίου έγραψε, χθες, η υπουργός Παιδείας, γνωστοποιώντας το τελικό, επίσημο, σχέδιο νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση, λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση των βασικών αλλαγών που πυροδότησαν τη μεγάλη αντίδραση της πανεπιστημιακής κοινότητας. Με ενδεικτικές αλλά μικρές υπαναχωρήσεις δεν μετατοπίζεται από το στόχο: τη μετάλλαξη του δημόσιου Πανεπιστημίου με τη γενετική τροποποίηση χαρακτηριστικών και ρόλων απαρχής ιδρύσεώς του.

Βασικά στοιχεία της αλλαγής, η οποία θα ολοκληρωθεί με τις σαρωτικές συγχωνεύσεις από Σεπτέμβριο, είναι:

- Κατάργηση ασύλου.

- Σπουδές εξπρές δύο και τριών χρόνων.

- Πτυχία κατακερματισμένα και ενταγμένα σ' ένα σύστημα «ακαδημαϊκών μονάδων» με τις οποίες θα μετρώνται πλέον σπουδές και τίτλοι.

Η κυβέρνηση των δανειστών ξεκινά το μεγάλο πλιάτσικο
Παρά τις προειδοποιήσεις του εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ, Cephas Lumina, ότι στην Ελλάδα, εξαιτίας της λιτότητας και των «διαρθρωτικών μέτρων» της τρόικας (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ), κινδυνεύουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά δικαιώματα των ελλήνων πολιτών, η κυβέρνηση των δανειστών συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα, επαναλαμβάνοντας μονότονα το άσμα της πατριδοκαπηλίας- άλλωστε το άσμα αυτό, υπήρξε αγαπητό για κάθε είδους λαομίσητα και ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...