Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Δωμάτια με 40 ευρώ σε ξένους τουρίστες και 180 ευρώ σε Έλληνες!!!


Ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως στις Κυκλάδες, στα παράλια τις Ηπείρου, στη Λευκάδα κ.ά, εφαρμόζουν μια περίεργη, τουλάχιστον, τιμολογιακή πολιτική. Δίνουν δίκλινα δωμάτια σε ξένους τουρίστες με 40 ευρώ το βράδυ, ενώ από τους Έλληνες ζητούν 150!!! Απίστευτο και όμως αληθινό. Κάποιοι ξενοδόχοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο θα φέρουν τουρίστες από το εξωτερικό κι έτσι δεν....έχουν ανάγκη τους Έλληνες!!!

Προσλήφθηκαν Πακιστανοί στα ΜΑΤ


Kύριοι,
είμαι συνδρομητής του ενημερωμένου περιοδικού ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ, το οποίο εκδίδει η καταδιωκόμενη μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους.

Στην έκδοση Ιαν. - Φεβ. 2011, στο εξώφυλλο απεικονίζεται μπροστά από την Ελληνική Βουλή ο ηγούμενος Μεθόδιος της μονής Εσφιγμένου ο οποίος εκφωνεί λόγο κατά της κάρτας του πολίτη η οποία θα εμπεριέχει μικροτσίπ με πρωσωπικές πληροφορίες.

Από λόγια καλά τα πάει ο Παπουτσής...

Ο μεγάλος ΠΡΑΣΙΝΟΣ διπρόσωπος πολιτικός άντρας

Ήταν ένας Έλληνας πολιτικός που από τα φοιτητικά του χρόνια ήταν κομματικοποιημένος και βολεμένος. Η πορεία του μέσα από τον λαό και στο όνομα του λαού του έδωσε φήμη.
Μια μέρα βούλιαξε ένα καράβι το Express Samina και πνίγηκαν 80 άτομα.
Ο Χ. Παπουτσής, ήταν τότε υπουργός εμπορικής ναυτιλίας, και είχε το θράσος, να μην έχει ούτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, και να δηλώνει ότι δεν έχει καμιά ευθύνη.....τόσο για το υπουργείο του, που είχε καταντήσει παραμαγαζοτων διαφόρων επιτήδειων λαμόγιων, που έδιναν πιστοποιητικά για καταλληλότητα πλεύσεως σε καράβια, που ήταν σκυλοπνίχτες, όπως αυτό το Σαμινα.
Η ζωή κάνει κύκλους και πάμε στην ημερομηνία 29/6/2011. Ξανά αυτός ο πολιτικός έχει νευραλγική θέση.
Θα δείτε ένα video φτιαγμένο για τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη. Μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν μπορούσε να γίνει χωρίς να το διατάξει αυτός.
Ακούστε προσεκτικά τα λόγια του video. Βάλτε δυνατά την ένταση:

Τέρμα στην καταστροφολογία, το Μεσοπρόθεσμο δεν είναι δα κι η συντέλεια του κόσμου!!!


Αρκετά πια με αυτή την στείρα άρνηση, αρκετά με τις εσχατολογικές προβλέψεις και τις εξυπνάδες για καταστροφή της χώρας...
Αύριο κλείνει μια εβδομάδα από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και δεν πάθαμε και τίποτε...
Οι καταθέσεις μου στην τράπεζα συνεχίζουνε να είναι μηδέν, ακόμη δεν έχω να πληρώσω την ΔΕΗ, η ανεργία αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό, όπως και πριν, η κυβέρνηση συνεχίζει να νοιάζεται για το αν θα της πούνε μπράβο οι Γερμανοί και οι Γάλλοι και τέλος πάντων, τίποτα δεν άλλαξε...
Όλα κινούνται στους φυσιολογικούς ρυθμούς, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες...
Γιαυτό, τιμή και δόξα στους 155, που κατάλαβαν πόσο άστοχες ήταν οι ανησυχίες και είπανε το μεγάλο ΝΑΙ και ντροπή και φτού σε μας, σε όλους τους υπόλοιπους, που μόνο να μουντζώνουμε, να γιουχάρουμε και να γιαουρτώνουμε ξέρουμε!!!

Είμαι sexy γιατί έχω την κοιλιά φέτες (ζαμπόν)!!!

Για κοιτάξτε τι διάβασα εδώ:

"Σε έναν κόσμο που αρκετές γυναίκες πιστεύουν ότι δεν πρέπει να πεινάνε ποτέ και πως η περιφέρεια γοφών τους οφείλει να χωράει στο extra small νούμερο ανορεξικών προτύπων, οι extra large ανδρικές κοιλιές θεωρούνται ιδιαίτερα γοητευτικές.
Έτσι, πολλοί εύσωμοι άντρες καταναλώνουν πιάτα «γίγας» χωρίς ίχνος ενοχής, ενώ ταυτόχρονα αρκετά ρητά, «ακατάλληλα για ανηλίκους», συνδέουν τη μεγάλη ανδρική κοιλιά με καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις."

Ο "Κώδικας Δεοντολογίας του Αστυνομικού" (μη γελάτε)

Όσο σουρεαλιστικό και αστείο να φαίνεται, το παραπάνω βιβλιαράκι είναι γεγονός.

Η κρατική αγέλη των εν δυνάμει δολοφόνων έχει, λέει, και "Κώδικα Δεοντολογίας"...

Αυτός ο παντελώς άχρηστος "Κώδικας" -προφανώς ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν την ύπαρξή του- έχει 7 άρθρα:

Άρθρο 1: Γενικές υποχρεώσεις
Άρθρο 2: Συμπεριφορά κατά την αστυνομική δράση
Άρθρο 3: Συμπεριφορά κατά τη σύλληψη και....
κράτηση πολιτών
Άρθρο 4: Συμπεριφορά κατά την προανάκριση
Άρθρο 5: Εξυπηρέτηση των πολιτών
Άρθρο 6: Ο αστυνομικός ως δημόσιος λειτουργός
Άρθρο 7: Διαβεβαίωση

Διαβάζοντάς τον, σε διαπερνά ένα ρίγος συγκίνησης και θαυμασμού, ενώ παράλληλα σου προκαλείται δέος για το μέγεθος της καλοσύνης, της φιλικότητας, της υπευθυνότητας, και της δικαιοσύνης που εμφιλοχωρεί στο σώμα της αστυνομίας.

Όταν το τέλειωσα, έτρεξα γρήγορα στο δρόμο με την ελπίδα να συναντήσω έναν αστυνομικό και να τον αγκαλιάσω, ευχόμενος, στην καλυτέρα των περιπτώσεων, να με συλλάβει κιόλας. Ειδάλλως θα περπατούσα στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για να πάρω αυτόγραφα.

Αν και όλο το βιβλιαράκι είναι ένα λογοτεχνικό αριστούργημα ουτοπικής φαντασίας, θα μοιραστώ μαζί σας το Άρθρο 2: "Συμπεριφορά κατά την αστυνομική δράση", που είναι και το αγαπημένο μου, και το άρθρο 7.

ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ, ΥΠΕΡΦΙΑΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑ, με μοναδικά επιχειρήματα τον χλευασμό της συνομιλήτριας της.

Λίγες Σκέψεις... Για τη βοήθεια των ΜΑΤ στην ηρεμία της ζωής μας

Καμμένος για Γιούνκερ ,χουντα και ΓΑΠ έμμισθο μπροκερ

Οι Έλληνες εχουν ιστορία και θα δειξουν παλι το δρομο

Μνημειώδες Ψήφισμα – Προειδοποίηση του ΛΑΟΥ: Μην Τολμήσετε να Επωφεληθείτε ΚΟΡΑΚΙΑ!

Ξεκάθαρη προειδοποίηση προς τα επίδοξα λαμόγια -ντόπια και ξένα – που ορέγονται των ευκαιριών που τους προσφέρει η έκπτωτη και δικτατορική κυβέρνηση, απευθύνει με ψήφισμά της η Λαϊκή Συνέλευση του Συντάγματος: Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την....
αγοράσει. Όλο το ψήφισμα της Λαικής Συνέλευσης Συντάγματος.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ

ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΝΤΕΣ
Που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την Δημόσια ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Της ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιδημία: Αφίσσες με ανεπιθύμητους βουλευτές σε Καλαμάτα και Ναύπλιο


Νέοι στόχοι η Νάντια Γιαννακοπούλου και η Έλσα Παπαδημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ...................


Ο Σολωμός δεν έγραψε τον «Ύμνο προς την προδοσία»!!!


Τελικά πάνω από όλα στο πολίτευμα μας είναι το Σύνταγμα;
Οι νόμοι είναι πάνω από τον καθένα μας;
Η Βουλή είναι ο Ναός της Δημοκρατίας μας;
Χαζομάρες…..
Όλα είναι χαζομάρες….
Κανένα από αυτά δεν ίσχυσε μέσα  στα χρόνια που πέρασε από την εδραίωση της ελευθερίας  μετά την επανάσταση του 1821…..

H ΛΙΣΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ..

Σε προγραμματισμό των ιδιωτικοποιήσεων και αξιοποίησης ακινήτων του Δημοσίου ανά τρίμηνο, από τώρα μέχρι και το τέλος του 2015, έχει προχωρήσει η τρόικα σε συνεργασία με την κυβέρνηση.
Στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που έχουν στα χέρια τους οι υπουργοί υπάρχει κατάλογος για τις αποκρατικοποιήσεις και την πώληση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου που θα γίνουν φέτος (ήδη ξεκίνησαν με την πώληση του 10% του ΟΤΕ και θα συνεχισθούν με την ΕΥΑΘ και τον ΟΠΑΠ), αλλά και κατάλογος για τις κινήσεις που θα γίνουν την περίοδο 2012 - 2015 ανά τρίμηνο.

Εξάλλου, με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και του υφυπ. Εσωτερικών Γ. Ντόλιου ξεκινά άμεσα η στελέχωση της διεύθυνσης υποστήριξης της Ειδικής Γραμματείας Αναδιαρθρώσεων και Κρατικοποιήσεων με την πρόσληψη σε πρώτη φάση 20 ειδικών επιστημόνων, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των αποκρατικοποιήσεων των ΔΕΚΟ.

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ έως 31/12/2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...