Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

«Εφαρμοστικός»: Ολα στο σφυρί, αλλά με... εχεμύθεια!

Ο «Εφαρμοστικός νόμος» που ψηφίστηκε την περασμένη βδομάδα
περιλαμβάνει 49 άρθρα. Στο παρόν κείμενο θα σταθούμε στα έντεκα πρώτα άρθρα, τα
οποία αφορούν στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Ηδη από το άρθρο 1 παράγραφος 1 του «Εφαρμοστικού νόμου», καταγράφεται η
ίδρυση «Ταμείου» για την... αξιοποίηση της περιουσίας του
Δημοσίου.Προσέξτε τώρα τι σημαίνει «αξιοποίηση» εις την ΠΑΣΟΚικήν και εις την
δικομματικήν (καθότι μαζί τα ψήφισαν αυτά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) καθώς και εις την
ιδιαίτερη διάλεκτο αυτών, την... ξεπουληματικήν:
  • Στο άρθρο 1 παράγραφος 2 αναφέρεται:

Ο Πάγκαλος δηλώνει "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ"

Τούρκος αγοράζει... ελληνικά νησιά

Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΦΙΚΡΕΤ ΙΝΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τουλάχιστον τρία ελληνικά νησιά σχεδιάζει να αγοράσει Τούρκος μεγιστάνας, κατά τον οποίο, αν και άλλοι συμπατριώτες του αποκτήσουν νησίδες του Αιγαίου, η Τουρκία θα έχει ευκολότερη πρόσβαση στην Ευρώπη!
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τουλάχιστον τρία ελληνικά νησιά σχεδιάζει να αγοράσει Τούρκος μεγιστάνας, κατά τον οποίο, αν και άλλοι....
συμπατριώτες του αποκτήσουν νησίδες του Αιγαίου, η Τουρκία θα έχει ευκολότερη πρόσβαση στην Ευρώπη!

Εδώ η Ελλάδα καίγεται και ο Λοβέρδος κάνει μπάνιο στη χλιδή,ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται, οι Έλληνες στενάζουν υπό το ζυγό του μεσοπρόθεσμου, η κυβέρνηση ανακοινώνει το ένα φορομπηχτικό μέτρο πίσω από το άλλο… ο Α. Λοβέρδος
λιάζεται σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Ο υπουργός Υγείας, ακριβώς τη στιγμή που με μαθηματική ακρίβεια στερεί από τον Έλληνα ασθενή κάθε δικαίωμα στην υγεία του (αφού σε λίγο καιρό τα φάρμακα είτε δε θα υπάρχουν στα....
φαρμακεία της χώρας μας, είτε θα είναι πανάκριβα), κάνει διακοπές σε resorts που ούτε στα όνειρά του μπορεί να δει ο μέσος συμπολίτης μας!

17.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΨΑΡΙΑ

Άθλιο κρούσμα ρατσισμού από την “πατριωτική κυβέρνηση”

Οι Βορειοηπειρώτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Αλβανική υπηκοότητα για να πάρουν υποτροφία φέτος… με την προτροπή του Ελληνικού Κράτους!

Δεν περνάει μέρα που να μην γίνει κάποιος βουλευτής στόχος αγανακτισμένων πολιτών - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΠότε καταφθάνουν τα ραβασάκια της εφορίας - Οι κρίσιμες ημερομηνίεςeforia
Απανωτά «ραβασάκια» από την εφορία θα αρχίσουν σύντομα να λαμβάνουν οι φορολογούμενοι, με την πρώτη γεύση από τις νέες φοροεπιβαρύνσεις (αυξημένη παρακράτηση φόρου λόγω μείωσης του αφορολογήτου) να αναμένεται εντός Ιουλίου.
Η συνέχεια ακόμα χειρότερη: Ειδική εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτες εισφορές σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής και πισίνες, και φόροι στην ακίνητη περιουσία.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΜΙΓΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


Ο κ. James Petras, είναι ομότιμος καθηγητής πολιτειακού πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και διετέλεσε σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου τον πρώτο καιρό της διακυβέρνησής του. Μετά από μικρό σχετικώς χρονικό διάστημα, αντελήφθη το ποιόν του τότε πρωθυπουργού και παραιτήθηκε καταγγέλλοντάς τον.
Σε χθεσινό άρθρο του, με τίτλο ΠΑΣΟΚ (ΠΑνελλήνιοι ΣΟσιαλιστές Κλεπτοκράτες), ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και αποδεικνύει ότι η Ελλάς μετατρέπεται σε αποικία. Στην εισαγωγή του, ο κ. James Petras γράφει :
Η αυτοαποκαλουμένη «σοσιαλιστική» κυβέρνηση στην Ελλάδα, επιβάλλει με ψήφους και ρόπαλα την πλέον ακραία ανατροπή στην ιστορία της δυτικής Ευρώπης, στις πολιτικές για τους μισθούς, τις συντάξεις, την υγεία, την παιδεία και την φορολογία.
Το ΠΑΣΟΚ απεμπόλησε πλήρως κάθε δικαίωμα κυριάρχου κυβερνήσεως, παραδίδοντας για το παρόν και το μέλλον την διαμόρφωση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων πολιτικών, στους ευρωπαίους κεντρικούς τραπεζίτες, στο ΔΝΤ, και στους ισχυρούς της ευρωπαϊκής ενώσεως, την Γερμανία και την Γαλλία. Το αυτοαποκαλούμενο πρόγραμμα λιτότητας περιλαμβάνει την λεηλασία και τον πλειστηριασμό όλων των κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων και μεγάλο μέρος δημοσίων εκτάσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται ιστορικοί τόποι και μέρη αναψυχής. Ποτέ κανένα καθεστώς, σοσιαλιστικό ἤ όχι, δεν μετέτρεψε με τόσο απροκάλυπτα χυδαίο και βίαιο τρόπο, ένα ανεξάρτητο κράτος σε μία τόσο αμιγή μορφή αποικιοκρατικής κυριαρχίας.
Διαβάστε όλο το άρθρο-ανάλυση :

ΕΧΡΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Επειδή το καλοκαίρι θα φύγει σαν το νεράκι…

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1936 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟΛΑ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ (1936-1980)


Ο Νίκος Ξυλούρης ή Ψαρονίκος, γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1936, στο ορεινό χωριό Ανώγεια του Ρεθύμνου της Κρήτης από οικογένεια με μουσική παράδοση και πολλούς λυράρηδες. Στα πέντε του χρόνια, όταν οι Γερμανοί έκαψαν το χωριό του, ξεριζώθηκε από τον τόπο του μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε χωριό της επαρχίας Μυλοποτάμου όπου παρέμειναν μέχρι και την απελευθέρωση της Κρήτης.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα με το ξυλοδαρμό νεαρής διαδηλώτριας..!!
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες-ντοκουμέντα η νεαρή διαδηλώτρια προκαλούσε συνέχεια τα ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια των πρωτοφανών επεισοδίων, στην πλατεία Συντάγματος, την περασμένη Τετάρτη…

Aφιερωμένο στα παιδάκια με τα ροπαλάκια

"Οχυρά" της διαφθοράς η πολεοδομία και το δημόσιο


Τα στοιχεία για το 2010, καταδεικνύουν ότι σημειώθηκε αύξηση στον αριθμό των υποθέσεων διαφθοράς που χειρίστηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ενώ οι πολεοδομίες και οι υπηρεσίες που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα εμφανίζονται σαν "προπύργια" της διαφθοράς.

Επιχείρηση …»κανονάκι»!Επεμβάσεις προβλημάτων στύσης στο 401!

Επεμβάσεις …ανόρθωσης σε απόστρατους που είχαν προβλήματα στύσης με τη μέθοδο…»κανονάκι» και με οικονομική επιβάρυνση των προϋπολογισμών των στρατιωτικών νοσοκομείων διέταξε το υπουργείο Άμυνας!

Και ο Καναδάς πουλά Ελληνικά νησιά


«Αγοράστε και εσείς ένα ελληνικό νησί. Μπορείτε!»

Νέα τορπίλη κατά της Ελλάδας

Κατέρρευσε εν τη γενέσει του το γαλλικό σχέδιο -το οποίο έχουν αποδεχθεί κατά βάση αλλά όχι σε όλες του τις λεπτομέρειες και οι Γερμανοί- για την τεχνική μετακύλιση του ελληνικού δημόσιου χρέους μέσω της «εθελοντικής» διακράτησης από τις τράπεζες ελληνικών ομολόγων που λήγουν έως τα μέσα του 2014 και της αντικατάστασής τους εν μέρει από ομόλογα πολύ μεγαλύτερης διάρκειας.

Eκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για την... ψυχολογική υποστήριξη των μεταναστών!

Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Είναι το μοναδικό που μπορεί να πεί κανείς. Την ίδια στιγμή που στην χώρα μας η αύξηση των αυτοκτονιών το διάστημα μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα αγγίζει το 40%, το ελληνικό κράτος, ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για την... ψυχολογική υποστήριξη των μεταναστών.

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν λίγο καιρό, ο
ανεξάρτητος βουλευτής Λ. Αυγενάκης είχε κάνει μία ερώτηση σχετικά με την αύξηση των αυτοκτονιών στην χώρα μας, λόγω της οικονομικής κρίσης, σε συνδυασμό με την δράση κυκλωμάτων τοκογλύφων . Τα στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνταρακτικά. 40% αύξηση στις αυτοκτονίες, ενώ σύμφωνα με τις στατιστικές της ΜΚΟ Κλίμακα που δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα, έχοντας 24ωρη γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Μέσα στο 2010, η γραμμή δέχθηκε 2.500 κλήσεις από ανθρώπους που κάλεσαν για σοβαρό λόγο, ενώ από το 2007, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία της μέχρι το 2010, ο αριθμός των κλήσεων έχει τετραπλασιαστεί. «Μία στις τέσσερις κλήσεις αφορά σε οικονομικά προβλήματα και χρέη». Αυτοί που σκέφτονται δηλαδή να αυτοκτονήσουν έχουν αυξηθεί κατά 400% μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ANONYMOUS ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΑ 4ΠΟΔΑ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2ΠΟΔΑ ....

Οι νέες ρυθμίσεις για τα κατοικίδια και αδέσποτα

Υποχρεωτική η ηλεκτρονική σήμανση (τσιπ) για αδέσποτα και οικόσιτα ζώα, ποινές φυλάκισης, μή εξαγοράσιμες, για τις περιπτώσεις κακοποίησης ζώων και απαγόρευση χρήσης ζώων ως θέαμα.

Χρυσή εποχή για την Ελλάδα 1967-1974


Ως απλος Ελληνας πολιτης συνκρινω.
Κακα τα ψεματα
Η καλυτερη εποχη για την Ελλαδα ηταν το 1967-1974.
Σε ολη τη Ελλαδα Τραγουδια, γιορτες, εργασια.εργα εργα εργα.
Κοιμωσουν με ανοιχτο παραθυρο,και πορτες.
Το δολάριο 15 δραχμες. Δεν χρωστουσαμε σε κανεναν, εφορία δεν πληρωνε σχεδόν κανενας
Αυτοκινητα λιγα, τέλη κυκροφοριας λίγα, ούτε κτεο. Όλα τα λεφτα δικα σου.
Ηρθαν τα καρταλια, τυχοδιώκτες, με μπαλωμενα παντελονια-παπουτσια.
Βρηκαν τα αμπαρια γεματα.
Αρχισε το πλιατσικο και φτασαμε εδω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...