Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

ANONYMOUS: ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ...(VIDEO) META TO 'ΧΤΥΠHMA'' ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΙ?

200 με 250 ευρώ μισθό προτείνει ο Καρατζαφέρης!


Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία όσο ο λαός επιτρέπει στον Γ. Καρατζαφέρη να του βγάζει με αναίδεια τη «γλώσσα» και να τον προσβάλλει.
Το έκανε και χτες στη δημόσια τηλεόραση.

OYΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ............Κέρκυρα: Αγανακτισμένοι "έδιωξαν" τη Γκερέκου από το Φεστιβάλ Τεχνών

Τα συνθήματα και οι διαμαρτυρίες των Αγανακτισμένων πολιτών της Κέρκυρας αναγκάσαν τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει χθες από την ενακτήρια συναυλία.

Ξεκινούν οι εκπτώσεις στις 15 Ιουλίουekpt
Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011.
Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης αναμένεται τα ποσοστά των εκπτώσεων να είναι μεγάλα, ενώ ήδη οι καταναλωτές στα περισσότερα μαγαζιά βρίσκουν σημαντικές προσφορές.

Τρεις νέες μελέτες διέγνωσαν απραξία της ηλιακής δραστηριότητας για την επόμενη δεκαετία – Έρχεται μίνι εποχή παγετώνων


Ο ρους των κλιματικών γεγονότων κατά την τελευταία εικοσαετία ήταν σταθερά η άνοδος της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη, το λιώσιμο των πάγων και ο φόβος τής ανύψωσης της στάθμης των θαλασσών. Η μελλούμενη ξηρασία και λειψυδρία ήταν ο εφιάλτης όλων μας και το μέγα κίνητρό μας να περικόψουμε τα καυσαέρια που προκαλούσαν _ ή έστω επέτειναν - την υπερθέρμανση.  
Λίγο προτού φτάσουμε όμως στη συνυπογραφή νέου πρωτοκόλλου, στην περυσινή αποτυχημένη συνδιάσκεψη της Κοπεγχάγης, κάτι άρχισε να αλλάζει άρδην στα δεδομένα μας για το «ποιος πειράζει» το κλίμα της Γης. Κάτι το μη «ανθρωπογενές». Οχι ότι πήρε συγχωροχάρτι ο ρυπογόνος επεκτατισμός των ανθρώπων στον πλανήτη Γη, αλλά πλέον κάποιος εξωτερικός και κατά πολύ ισχυρότερος παράγων διαμόρφωνε την ένταση της κλιματικής αλλαγής.

Γνωμικά για τις Δικαιολογίες♣
Προφάσεως δείται μόνον η πονηρία.
Όμφακες εισίν.
Το δε σώφρον του ανάνδρου πρόσχημα.
μτφρ: Η σύνεση είναι το πρόσχημα του άνανδρου

Γιατί υπάρχουν οι εντολές ;Μητρ.Μεσογαίας Νικολάου

Οι εντολές υπάρχουν για δύο λόγους: Πρώτον, για να μας ταπεινώνουν και, δεύτερον, για να μας δείχνουν την πορεία μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...