Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΜΙΣΤΕΡ….


ΓΑΠ:«Είμαι περήφανος γι αυτήν την Ελλάδα»
Eγώ δεν είμαι καθόλου υπερήφανος μίστερ, για το «μόρφωμα» που, με κάθε πολιτικά εκτρωματικό τρόπο, επιδιώκεις να μετατρέψεις τη χώρα μου!
Και δεν είμαι καθόλου περήφανος, γιατί δεν πιστεύω στην κρίση σου, στις πολιτικές σου ικανότητες και στις προθέσεις σου…

Γιατί αμφισβητώ κυρίως τον πατριωτισμό σου…

«Δεν πληρώνω την εφορία» ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ !!!!!!!!!


Μετά τους Αγανακτισμένους και το κίνημα των διοδίων, ένα άλλο κίνημα, αυτό του «Δεν πληρώνω την εφορία», έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο.

Περιοχή 51 (Area 51)

Η περιοχή 51 είναι μέρος μιας απαγορευμένης στρατιωτικής βάσης κοντά στη περιοχή Groom Dry Lake στη Αεροφωτογραφία της Περιοχής 51Νεβάδα. Οι UFOλόγοι είναι πεπεισμένοι ότι χρησιμοποιείται για να μας κρύβουν εξωγήινους. Πρόσφατα, η πολιτεία της Νεβάδα υπέδειξε μια άγονη λωρίδα 98 μιλίων της λεωφόρου 385, που περνά κόντα από την περιοχή 51, σαν τη Λεωφόρο των Εξωγήινων (Extraterrestrial Highway).

Εξιχνίαση φόνου μετά από... 132 χρόνια


eksixniash_fonouΜία μυστηριώδης υπόθεση φόνου το 1879 βρήκε τη λύση της στον κήπο του παρουσιαστή-θρύλου του BBC Ντέιβιντ Ατέμπορο, μετά την ανασκαφή κρανίου θαμμένου στον χώρο.

Δήλωση-καταπέλτης του Γιάννη Καψή για Πάγκαλο(3video)

Περίεργα αντικείμενα στην περιοχή 51

Γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα ζήσει 150 χρόνιαΜια συνταρακτική αποκάλυψη ενός Βρετανού επιστήμονα έρχεται να ταράξει τα νερά της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης και ειδικότερα της Γενετικής Μηχανικής. Εάν οι προβλέψεις του Aubrey de Grey επαληθευτούν, τότε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για να δει τα 150α γενέθλιά του, έχει ήδη γεννηθεί.

Συνείδηση, η φωνή της ψυχής μας!


Συνείδηση είναι η κατάσταση που υποδηλώνει το επίπεδο εγρήγορσης του ατόμου.
Πιο αναλυτικά, συνείδηση είναι η κατάσταση εκείνη του οργανισμού που επιτρέπει στο άτομο να αναπτύξει τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες ώστε να γνωρίζει το περιβάλλον του, τα συμβαίνοντα γύρω του και μέσα στον ίδιο του τον εαυτό.

Είναι η ξεκάθαρη γνώση της ζωής, τόσο στις εξωτερικές της εκδηλώσεις, όσο και στις εσωτερικές.

Είναι η ελεγμένη, από όλες τις απόψεις, αντίληψή μας για τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον άνθρωπο και στη φύση, στον άνθρωπο και στους άλλους συνανθρώπους του, για τη συμπεριφορά μας στο κοινωνικό περιβάλλον, για τα πιστεύω μας.

Η συνείδηση του κάθε ανθρώπου δεν είναι κάτι που είναι διαμορφωμένο από την αρχή, αλλά σχηματίζεται σε άμεση εξάρτηση από το περιβάλλον και τις συνθήκες που χαρακτηρίζουν αυτό το περιβάλλον. Βοηθούν στη διαμόρφωση της συνείδησης οι αισθήσεις, που μ' αυτές δεχόμαστε τον κόσμο τον εξωτερικό και τις επιδράσεις του. Ταυτόχρονα, εσωτερικά, με τις νοητικές λειτουργίες, δημιουργούμε μια δική μας καθαρή γνώση αυτού του κόσμου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51130 μίλια έξω από το Λάς Βέγκας, υπάρχει μια περιοχή της οποίας την ύπαρξη αρνείται η Αμερικάνικη κυβέρνηση. Παρόλα αυτά, η περιοχή 51, όπως λέγεται, είναι υπαρκτή και όχι μόνο αυτό. Αν και έχει χαρακτηριστεί και είναι, περιοχή δοκιμών οπλικώνσυστημάτων των ΗΠΑ, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δοκιμές γίνονται. Δοκιμές οπλικών συστημάτων γίνονται επίσης. Αλλά η ύπαρξή της δεν διαψεύδεται για αυτό το λόγο. Διαψεύδεται επειδή η περιοχή 51 είναι το κέντρο των δοκιμών ufo, κατασκευασμένων όχι μόνο από ανθρώπους αλλά και από εξωγήινες οντότητες!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...