Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Στόχος... περιπτωμάτων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Βέροια!
Με κάθε τρόπο δείχνουν την αγανάκτησή τους 
οι πολίτες

Χαριεντισμοί Βενιζέλου εν μέσω … ελεγχόμενης χρεοκοπίας

Δείτε πόσο σοβαρά μας παίρνουν

Το Βατικανό θα εκδόσει βιβλίο για την σφαγή των Αρμενίων από τους Τούρκους


  • Θα βασίζεται σε μυστικά αρχεία της Αγίας Έδρας
Το Βατικανό πρόκειται να συμμετάσχει στη δημοσίευση βιβλίου, που θα περιέχει έγγραφα στοιχεία και μαρτυρίες, ορισμένες ενταγμένες σε Μυστικά Αρχεία, για την "τεράστια σφαγή" των Αρμενίων την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αποκάλυψε σήμερα ένα σημαντικό στέλεχος των Αρχείων της Αγίας Έδρας.

Ανέκαθεν οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι κάποια «εξωμήτρια» τής ίδιας τής Ελληνικής Φυλής ...

Σαν σήμερα το 1978 το Ελληνικό κράτος δολοφόνησε το γιατρό Βασίλη Τσιρώνη

Πάνε 33 χρόνια,από την 11η Ιουλίου του 1978,που το Ελληνικό Κράτος "αυτοκτόνησε" το γιατρό Βασίλη Τσιρώνη.Το μοναχικό κάου μποϋ,ιδεολόγο της πολιτικής,που από πολύ νωρίς κατάλαβε τη βρωμιά και τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος και το πολεμούσε ακόμα και μέσα από τις τάξεις του ως γιατρός των εξορίστων στον Αη-Στράτη στην αρχή,με την οικογενειακή αεροπειρατεία που ρεζίλεψε το Χουντικό καθεστώς της επταετίας και στη μεταπολίτευση όταν κήρυξε το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο "Αυτόνομο κράτος" και ξεκίνησε τον "πόλεμο" με την.....
Ελληνική Δημοκρατία του "εθνάρχη" Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ενας πόλεμος άνισος κι ανορθόδοξος,που άρχισε την τελευταία μέρα του Νοέμβρη του 1977 και τελείωσε με την περήφανη νίκη των δυνάμεων του επίσημου κράτους τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου.Ο ένας πολεμούσε με τις ιδέες του για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Δημοκρατική μέσα από το "Ουδετερόφιλο Ελλαδικό Μέτωπο",που είχε ιδρύσει και το οποίο εκφράζονταν από το χειρόγραφο "ΓΑΛΑΖΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΡΩΝΗ".

Κοίτα το δέντρο, χάσε το δάσος...


...είναι απίστευτο κυνικό αλλά πέραν ως πέραν αληθινό πως κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη Βουλή και κάτι θα περάσει πως γίνεται κάτι "σημαντικό" που όλοι κοιτούν!

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!

Ανεξέλεγκτος αδελφόθεος

Νίκος Παπανδρέου. Δηλώνει συγγραφέας. Τυγχάνει αδελφός του πρωθυπουργού. Η συγγένειά του τον «έχρισε» de facto συνδιαμορφωτή της πολιτικής της κυβέρνησης. Εχει απολαύσει ταξίδια με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να βοηθήσει σε κρατικές (;) μπίζνες. Λειτουργεί ως αγγελιαφόρος των βουλών της πανίσχυρης βασιλομήτορος Μάργκαρετ προς τον.....
διαρκώς αμφιταλαντευόμενο Γιώργο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ


George PapandreouΕντελώς περιστασιακά υπέπεσε στην αντίληψη μου η εξής δήλωση και θεσμοθετημένου φιλελληνισμού της Αμερικής, και μάλιστα με τον λεγόμενο δημόσιο νόμο ( public law 99-532 ).

Ο συγκεκριμένος νόμος ψηφίστηκε και κυρώθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1986 ( παραμονή της μίας από τις δύο μεγάλες μας Εθνικές εορτές που σημειοδοτεί την νίκη μας κατά του φασισμού ) από το Αμερικανικό Κονγκρέσσο και δηλώνει την 25η Μαρτίου ( τουλάχιστον του 1987 ) ως Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας.

Το κείμενο του νόμου είναι εξαιρετικά μικρό και αιτιολογεί την θέσπιση αυτή ως τον ελάχιστο φόρο τιμής στην Ελλάδα σε αναγνώριση της εμπνεύσεως των ιδρυτικών αξιών της Αμερικής από τα Ελληνικά Ιδεώδη και τον στενό δεσμό και ταύτιση των δύο Εθνών ακριβώς λόγω των Ιδεωδών αυτών.

Κλείνει η ΕΤ1 και η ΕΡΤ3!


Σχέδιο «σφαγή» για τη Δημόσια Τηλεόραση φαίνεται να βρίσκεται ήδη στα σκαριά, στα πλαίσια και του νέου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Ο κ. Μόσιαλος φέρεται ήδη να έχει στο συρτάρι του δυο σχέδια αναδιάρθρωσης, τα οποία θα...
υλοποιηθούν διαδοχικά, ένα πιο ήπιο και στη συνέχεια το τελικό. Αρχικά προβλέπεται η κατάργηση θυγατρικών και υπηρεσιών της ΕΡΤ, καθώς και η συγχώνευση τους με άλλους φορείς του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι η κατάργηση του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση και της Ορχήστρας της ΕΡΤ, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματωθεί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Παράλληλα, θα καταργηθεί και η ψηφιακή τηλεόραση στο σύνολο της, ενώ θα δοθεί βαρύτητα στην λειτουργία της δορυφορικής τηλεόρασης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...