Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Ύμνος εις την Οργή


Η μεγαλύτερη οργή κρύβεται στην σιωπή. Κάθεται σε μία πολυθρόνα έχοντας κλείσει τις βαριές κουρτίνες αφήνοντας έξω το καλοκαίρι. Σηκώνεται κάθε πρωί και καθώς χτενίζει με βία τα μαλλιά της βλέπει στην βούρτσα τις λευκές τρίχες, απόδειξη ότι χρόνο πολύ ακόμα δεν έχει να ορθωθεί ως πρέπει. Φτιάχνει καφέ χτυπώντας καλά το καφεκούτι υπολογίζοντας την αυριανή δόση και ανάβει τσιγάρο κοιτώντας τον απέναντι τοίχο που πάνω του χιλιάδες φορές έχει οργανώσει την Τελευταία της Έξοδο. Διαβάζει εφημερίδες σφίγγοντας κάθε φορά το στόμα στις φασιστικές δηλώσεις των καταδικαστών της και κλείνει την χούφτα της σε γροθιά κάθε φορά που βλέπει σε φωτογραφίες τα γελαστά γλοιώδη πρόσωπα των δημίων της.

ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ" : EΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!


Oι Προδότες (ΓΑΠ. Παπακ/νου, Πάγκαλος, Λοβέρδος, Καρατζαφέρης κλπ) έλεγαν το 2010-2011: «Με τα Μνημόνια 1ο και 2ο (Μεσοπρόθεσμο) ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ» !! (η αλήθεια ήταν ότι έσωσαν τους ξένους τοκογλύφους από την χρεοκοπία σε βάρος της χρεοκοπίας των ελλήνων πολιτών).

11-07-2011: Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είπε πρίν λίγη ώρα:
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ»!!, η οποία σημαίνει μερική ή ολική άρνηση πληρωμής των εξωτερικών μας χρεών, προφανώς –κατά τον προδότη- ως μέτρο και πάλι «της σωτηρίας» της Ελλάδος!!. Ποία είναι η αλήθεια ρε προδότες? Αυτή:
Οι ξένοι κατακτητές σας χρησιμοποίησαν μέχρι να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους σε βάρος των ελλήνων πολιτών –με το Μεσοπρόθεσμο κλπ.- και τώρα ερήμην ημών, αποφάσισαν την «επιλεκτική χρεοκοπία» αφού πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα κι αφού εξαχρίωσαν εντελώς τους έλληνες και αφάνισαν οικονομικά την χώρα. Και τότε ρε προδότες, προς τι όλες οι θυσίες, οι βασανισμοί, τα μαρτύρια, ο ξυλοδαρμός και τα θύματα του ελληνικού λαού? Πήγαν χαμένα όλα στον βωμό της δικής σας προδοτικής εξαγοράς από τους ξένους κατακτητές.

Στο καλάθι η επιστολή Γιώργου και έγινε αποδεκτή η «επιλεκτική»

Τα πάντα είναι ανοιχτά, ακόμα και η «επιλεκτική χρεοκοπία», για την επίλυση του προβλήματος του ελληνικού χρέους.

Τα καλύτερα των κεντρικών δελτίων

Πιθανό το σενάριο δολιοφθοράς στην Κύπρο,σύμφωνα με το ΛΑΟΣ

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να οφείλεται σε δολιοφθορα...


η έκρηξη που συντάραξε τη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο και στοίχισε τη ζωή σε 12 άνδρες, προκάλεσε πολλούς τραυματισμούς και έπληξε τις υποδομές του νησιού.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. μέσω του ...
εκπροσώπου του Κ. Αϊβαλιώτη άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι το κόμμα του δεν αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο και σε δήλωσή του έκανε λόγο για την γεωστρατηγική θέση της Κύπρου η οποία όπως είπε, απαιτεί συνεχή και αδιάλειπτη προσοχή, αλλά και για την ανάγκη συμπαράστασης από την χώρα μας στις έρευνες της κυπριακής κυβέρνησης «ιδίως σε ότι αφορά στις πληροφορίες».
Την ίδια ώρα ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης τόνισε με έμφαση ότι η υπόθεση αυτή πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος «και υπό μια οπτική γωνία που να καλύπτει κάθε ενδεχόμενο».
Κατά την εκτίμηση του κ. Βορίδη το επίπεδο της πολιτικής ευθύνης φτάνει μέχρι την κορυφή της κυπριακής πολιτικής ιεραρχίας.

Αφού αυτοί δεν λένε την αλήθεια, θα την πω εγώ...


Αφού κανείς από τους επίσημους φορείς δεν βγαίνει επιτέλους να πει την πολυπόθητη αλήθεια στον ελληνικό λαό αποφάσισα να το κάνω εγώ.

Ξέρετε η αλήθεια στα οικονομικά δεν είναι ούτε θέσφατο, ούτε κρυφή γνώση, φυλαγμένη για τους εκλεκτούς, ούτε όλες αυτές οι βλακείες που ακούγονται τριγύρω από τα πιο επίσημα -δυστυχώς- χείλη της χώρας.

Απλά ανοίγεις τον Προϋπολογισμό - είναι στο ίντερνετ- και βλέπεις τα νουμεράκια.

Πάμε λοιπόν:

Βίασε τον 6 μηνών γιο του .

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Silverton, των ΗΠΑ, όταν έμαθαν ότι ο 29χρονος Lenny Love όχι μόνο βίασε το μόλις 6 μηνών γιο του αλλά του μετέδωσε και τον ιό του AIDS, HIV. 

Πλαφόν στις αναλήψειςΜε δεδομένο πως οι λύσεις που έχουν πλέον πέσει στο τραπέζι για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους περιλαμβάνουν σε όλες τους δυνατούς ... συνδυασμούς μιας κάποιας μορφής “χρεοκοπία”, εν προκειμένω τον ... τεχνικό όρο της “επιλεκτικής χρεοκοπίας”, που – όπως ακούσαμε και δια στόματος του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου – είναι περισσότερο μια αξιολόγηση παρά μια “απτή πραγματικότητα” για τον πολίτη και τη χώρα, καλό θα ήταν να επιχειρήσουμε μια αποκρυπτογράφηση του όρου, μια προσέγγιση του τι θα σημάνει για την καθημερινότητα ενός εκάστου εξ' ημών μια τέτοια εξέλιξη.

Σακοράφα: "Αν δεν λεγόταν Παπανδρέου θα είχε διαφύγει στο εξωτερικό"-Πλησιάζει η ώρα ;


Πλησιάζει η ώρα να δικαιωθεί η Σοφία Σακοράφα; Χώρις ίχνος ευγένειας, αλλά σταράτα και ντόμπρα, η Σοφία Σακοράφα είχε πει ευθαρσώς σε συνέντευξή της στη Real News, πως ο σημερινός Πρωθυπουργός θα είχε φύγει στο εξωτερικό αν είχε οποιοδήποτε άλλο όνομα.

Άφηνε να εννοηθεί πως σήμερα μας κυβερνά η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων χρόνων, ενώ υπερθεματίζει την απεμπόλιση, εσκεμμένα, εθνικής κυριαρχίας.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ

«Η αλβανική καταγωγή του Έλληνα Προέδρου Παπούλια»


του Arben Llalla

«Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα, στα οποία αναφέρονται πολλοί Έλληνες πρόεδροι ή ήταν Αλβανοί ή είχαν αλβανική καταγωγή. Όπως είναι ο πρόσφατα επανεκλεγείς Πρόεδρος στην Ελλάδα, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος είναι φίλος της Αλβανίας και των Αλβανών», αναφέρει ως πρόλογο ο......
συντάκτης του αλβανικού δημοσιεύματος. (σχετικό δημοσίευμα εδώ)

Και θα συνεχίσει:

Συνέβη στην Κύρπο πριν λίγες ώρες.. Διαβάστε το όλοι


Η εξομολoγηση ενoς αξιωματικου που υπηρετησε στο Αφγανισταν για πανω από 2 χρονια.
Παιδιά πριν λίγο ήμουν στην Λεμεσό όπου υπήρχε επίσης συλλαλητήριο και ήταν επίσης και η μάνα των διδύμων ηρώων μας. Μέσα στον πόνο της κατάφερε και μίλησε. Μερικά από όσα είπε τα παραθέτω παρακάτω. Σίγουρα θα βγει και βίντεο σύντομα.
"Όταν έμαθα πως πεθάνανε τα μωρά μου, είδα Την Παναγία μπροστά από τον Σταυρό να κλαίει"

Αν η μοίρα δεν παίζει περίεργα παιχνίδια, τότε το σύμπαν συνωμοτεί!


Στις 11 Ιουλίου του 2002 κατέπεσε στην Κύπρο ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Ευάγγελος Φλωράκης!
Το ελικόπτερο κατέπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 4.20 της 11ης Ιουλίου 2002 περίπου δύο χιλιόμετρα από την αεροπορική βάση Πάφου, κοντά στο....χωριό Κούκλια, συγκλονίζοντας Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Πάγκαλος έγινε «κατακκόκινος»!


Νέο «θερμό» επεισόδιο μεταξύ πολιτών και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλου, εξελίχθηκε σε ταβέρνα στην περιοχή της Τζιας.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αποκάλυψε, στο “Real FM”, ότι την παρέα του κ. Πάγκαλου πλησίασε νεαρό ζευγάρι, με τη γυναίκα να....
ρωτά τον Αντιπρόεδρο γιατί της κόβουν το μισθό, ενώ η ίδια έχει διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ, φωνάζοντας του, μάλιστα, δυνατά: «Μαζί ΔΕΝ τα φάγαμε»!

Επιβεβαιωμένη Προφητεία...(video)

Μια Προφητεία του Γέροντος Παΐσιου (1924-1994 μ.Χ) η οποία επιβεβαιώθηκε Περίτρανα!!!!
Είμαι σίγουρη πως θα επιβεβαιωθούν εν τη πράξει και άλλες. Οψόμεθα αγαπητοί μου... (Συγκλιτική)....

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ)!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...