Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

"Το ψήφισες ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια",Έχουν ακόμα το θράσος να κάνουν ….επισκέψεις.Την Καλαμπακα επισκεφθηκε χθες το απογευμα ο δηθεν Υφυπουργος Αμυνας Κωστας Σπηλιωπουλος συνοδευομενος απο τους βολευτες Τρικαλων του ΠΑΣΟΚ Χρηστο Μαγκουφη και Σουλα Μερεντιτη.

NTOKOYMENTO ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΩΝ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 410πχ.


 
(ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ)

Μέσα στο χαμό κυβερνητικοί βουλευτές «βολεύουν» τα παιδιά τους


Την ώρα που ελληνική κοινωνία βυθίζεται στη μεγαλύτερη κρίση της σύγχρονης ιστορίας της, την ώρα που η ανεργία έχει ξεφύγει στα ύψη και οι νέοι με τεράστια τυπικά προσόντα παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς, κάποια παιδιά έχουν άλλη ….τύχη.
Την ώρα λοιπόν που μόνο απολύσεις ακούμε, που κλείνουν μαζικά μαγαζιά και επίκεινται απολύσεις δεκάδων χιλιάδων στο δημόσιο τομέα, κάποιοι φροντίζουν να προσληφθεί ο υιός στην Τράπεζα.Ο Καρατζαφέρης διόρισε νέα ΝΕ του ΛΑΟΣ Ηρακλείου???? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΟΥ???

Ο Καρατζαφέρης διόρισε νέα ΝΕ του ΛΑΟΣ Ηρακλείου
Μετά από εισήγηση της Γραμματείας Οργανωτικού του ΛΑ.Ο.Σ., ο Πρόεδρος κ.Γιώργος Καρατζαφέρης επέλεξε ( ??) το σχήμα της νέας διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου, η οποία είναι:

Είμαι περήφανος για την Ελλάδα που τα καταφέρνει, είπε ο πρωθυπουργός από την Κω


.

Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας έστειλε ο πρωθυπουργός από την Κω, όπου βρίσκεται συνοδευόμενος από μέλη της κυβέρνησης.
«Είμαι περήφανος για την Ελλάδα, την Ελλάδα που δίνει τη μάχη παντού, όπως κι εδώ, στην Κω, όπου με συλλογική προσπάθεια, με κοινή προσπάθεια, αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας και.....
τον συνδέουμε με την ανάπτυξη, με δουλειές, με τον ποιοτικό τουρισμό» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Λεω εγω:

Ανδριανόπουλος: Τα λεφτά τα έφαγαν οι πολίτες

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΣΤΟ ΓΕΡΟ-ΔΙΑΟΛΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ …

Αυτή η “ εντολή” ανανέωσης συνδρομής στάλθηκε στον παππού μου, έναν άνθρωπο 75 χρονών που τον μαστίζει η επάρετος νόσος, που πλήρωσε τόσα για τη θεραπεία του, που ακόμη πληρώνει τόσα για τα φάρμακά του και που με δυσκολία καλύβει με την πενιχρή του σύνταξη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...