Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣΚανείς δεν μιλάει για την μεγάλη προδοσία που γίνεται στην Ελλάδα, που ξεπουλάμε με τον εφαρμοστικό νόμο ( διαβάστε τον νόμο με σχόλια εδώ ) τους αρχαιολογικούς χώρους, τα δάση μας, τις παραλίες, τα λιμάνια, τον ορυκτό μας πλούτο και φυσικά όλες τις ΔΕΚΟ κοψοχρονιά, για να εκταμιεύσουμε 50 δις, όταν χωρίς να πειράξουμε μισθούς και συντάξεις ούτε να αυξήσουμε το ΦΠΑ, μπορούμε να βρούμε τα 50 δις περικόπτοντας τις αλόγιστες δαπάνες για τους λαθρομετανάστες.

Κανείς δεν λέει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, ούτε οι "υπερπατριώτες" του ΛΑ.Ο.Σ. που ψήφησαν το μνημόνιο 1, ούτε φυσικά οι όψιμοι εθνοσωτήρες αριστερίζουσας ιδεοληψίας, τύπου Σεισάχθειας ή Σπίθας ακόμα και ο λαλίστατος οικονομολόγος Καζάκης που γυροφέρνει τους αγανακτισμένους πολίτες.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974:Πως φθάσαμε στην εισβολή του Αττίλα.Φωτογραφίες ντοκουμέντο.Επέτειος του πραξικοπήματος στη Κύπρο και σε λίγες ημέρες της εισβολής του Αττίλα.Το  Onalert,παρουσιάζει ένα αφιέρωμα,γραμμένο από έναν άνθρωπο που έχει μελετήσει  τα γεγονότα εκείνης της περιόδου. Το κείμενό του συνοδεύεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Σήμερα το πρώτο μέρος του αφιερώματος.Κάθε Ιούλιο «συναντιόμαστε» με δύο θλιβερά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας της πατρίδας μας , το πραξικόπημα και την εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο.
Πως όμως φτάσαμε στην εισβολή; Ποίοι και γιατί έκαναν το παλαιό όνειρο των Τούρκων , που για πολλά χρόνια το έτρεφαν και το συντηρούσαν , πραγματικότητα.

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ διόρισε ..την… φίλη του, στην επιτροπή αποκρατικοποιήσεων


Διαβάσαμε εδώ κάτι που αδυνατούμε να το πιστέψουμε. Ο αγράμματος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ βάζει ως εκπρόσωπο του αποκόμματος του στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε την φίλη του… Άννα Ζωηρού.. Ένα πρόσωπο που δεν έχει καμιά σχέση με το κόμμα, εκτός από την προσωπική… επαφή – φιλία με τον χοντρό, αλλά είναι και «ανεπίδεκτη μαθήσεως» αφού η σχέση της με όποιο πανεπιστήμιο είναι ότι.. περνά από..έξω.

Βολεύτηκε …ικανοποιητικά η …ΤΙΝΑ


Η απόφαση του Τζεφρυ είναι ειλημμένη, και είναι θέμα λίγου χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η τοποθέτηση της στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι της πρώην υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη. Ξέρεται αυτής της τύπισσας με τα ..αθλητικά και το..σακίδιο.

Η Νέα Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!


Η Νέα Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δυσβάσταχτα μέτρα μέχρι να δημιουργηθούν βίαιες κοινωνικές εκρήξεις...!

Εδώ και καιρό αρνούμαστε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας. Εδώ και καιρό, από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες και να διαμαρτύρονται κατά της πράσινης χούντας, είχαμε την άποψη πως στην χώρα μας συμβαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.

Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και της κυριαρχίας σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο είναι πλέον δεδομένο. Το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως μέσα από την πολιτική της κυβέρνησης εκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα, υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων, καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μας. Όμως τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα δεν είναι αποκομμένα από την παγκόσμια πολιτική και κοινωνική σκηνή.

Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη πάνω από 5.000 ευρώ

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ...

ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ . ..  ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ  ! ! !

Αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης περιμένουν από την 1η Αυγούστου ακόμη και όσους έχουν οφειλές προς το Δημόσιο από € 5.000 και πάνω, εφόσον είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμες πριν από τις 31 Μαρτίου, όταν ψηφίστηκε ο νόμος για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που ενεργοποιεί τη συγκεκριμένη διάταξη, για όσα χρέη είχαν ήδη καταστεί ληξιπρόθεσμα στις 31/3/2011, η ποινική δίωξη αρχίζει εφόσον οι οφειλέτες τους δεν φρόντισαν να τα εξοφλήσουν εντός 4 μηνών από τότε, δηλαδή μέχρι και την 1η Αυγούστου. Ειδικότερα, η.....ποινική δίωξη αφορά:

Ο ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ

Τα Νέα Τεκμήρια Διαβίωσης 2011 - 2012

ΦΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ
Μήνα μήνα θα ξετυλίγεται η αλυσίδα με τις επιβαρύνσεις και τις μειώσεις αποδοχών
Τα νέα τεκμήρια διαβίωσης που ισχύουν για τα φετινά εισοδήματα είναι αυξημένα κατά 35% κατά μέσον όρο για τις κατοικίες και κατά 60% για τα αυτοκίνητα...

Τα νέα τεκμήρια διαβίωσης που ισχύουν για τα φετινά εισοδήματα είναι αυξημένα κατά 35% κατά μέσον όρο για τις κατοικίες και κατά 60% για τα αυτοκίνητα.
Μεγαλύτερη αύξηση του παρακρατούμενου φόρου θα έχουν οι φορολογούμενοι με παιδιά σε σχέση με τους φορολογούμενους που δεν έχουν παιδιά.moneySak1_010711_E

Με ρυθμό "πολυβόλου" θα φθάνουν στα νοικοκυριά οι νέες φορολογικές επιβαρύνσεις και οι μειώσεις αποδοχών που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και θα προκαλέσουν αφαίμαξη εισοδήματος που κατά μέσον όρο ξεπερνά τα 4.000 ευρώ τον χρόνο.
Μια πρώτη γεύση από το φορτίο των επιβαρύνσεων θα πάρουν οι φορολογούμενοι τον τρέχοντα μήνα, ενώ η αλυσίδα των μέτρων θα ξετυλίγεται σχεδόν μήνα μήνα μέχρι και το φθινόπωρο του 2013, οπότε θα υπάρξει πλήρης εξομοίωση της φορολογίας μεταξύ του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης...

Ο κ. Γ. Παπανδρέου και η «επικίνδυνη» παρέα του


Μιλώντας εχθές (14.7.2011) στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός «πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι δεν πρέπει να...
επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τις λέξεις, συγχέοντας σκόπιμα, για παράδειγμα, την ορολογία που χρησιμοποιούν οι οίκοι αξιολόγησης στις τεχνικές κατατάξεις τους, με καταστάσεις επώδυνες για την πραγματική οικονομία και τους πολίτες».

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ…. ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Η Λιάνα Κανέλλη, έβγαλε στην δημοσιότητα και παρέδωσε στην Βουλή μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...