Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

Με τη βία πήγαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Κέντρο Υγείας της Πάρου!


Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής, ήταν ικανή να ξεσηκώσει πολίτες από τη Πάρο. Η άφιξη του βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπαμανώλη στο λιμάνι της Παροικίας χθες στις 14.45 με το πλοίο «Αίολος Κεντέρης», έδωσε αφορμή σε πολίτες να συγκεντρωθούν στο λιμάνι και να σηκώσουν πανό που έγραφε «Ώρα να φύγετε από εδώ - Προδότες» και να πάρουν «με το ζόρι» μαζί τους τον βουλευτή στο Κέντρο Υγείας για «εξηγήσεις»!

Την ώρα που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έφτασε στη πύλη, άνοιξαν μαζί του διάλογο φωνάζοντας του συνθήματα για την στάση του στη ψηφοφορία της βουλής. Ισχυρή αστυνομική δύναμη για τα δεδομένα του νησιού προστάτεψε τον βουλευτή που όμως εξαναγκάστηκε να σταματήσει. Οι Παριανοί τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει στο Κέντρο Υγείας, όπου πάντα υπό τη προστασία της Αστυνομίας ακολούθησε έντονος διάλογος.

Ο Γ. Παπανδρέου «τακτοποιή» όλους τους προσωπικούς συνεργάτες του


Μετά την «αποκατάσταση» του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, στην Ευρωβουλή ο πρωθυπουργός φαίνεται πως θέλει να «τακτοποιήσει» όλους τους προσωπικούς συνεργάτες που αποτελούσαν το αρχικό σχήμα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Και η Guardian στο κόλπο για ..ανεξάρτητη ΚΡΗΤΗΤο ερώτημα για το εάν οι Έλληνες βλέπουν ότι θα υπάρξει σύντομα κίνηση Ανεξαρτησίας της Κρήτης, θέτουν ξένοι προς Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Αγγλία, μέσα από το blog της εφημερίδας Guardian
Η εφημερίδα μετά τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Εφαρμοστικού Νόμου, δημιούργησε στο blog της, ένα πάνελ με online συζήτηση για το πώς βλέπουν οι Έλληνες τα νέα μέτρα αλλά και για να εκφράσουν τις απόψεις τους όσον αφορά την οικονομική κρίση που βιώνουν.

Γλυκοκοιτάζουν και την …ακίνητη ιδιωτική περιουσία.Πλήρη αμνηστία, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να «επιστρέψει» το «μαύρο χρήμα» στην πραγματική οικονομία προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο ..ταμίας του Δ.Ν.Τ - GREECE Eυάγγ. Bενιζέλος από του βήματος της Bουλής. «Θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους έχουν περιουσία, καταθέσεις και θέλουν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν του κόπου τους, ή εν πάση περιπτώσει προϊόν που δεν έχει διερευνηθεί νομικά, για να στηρίξουν την οικονομία με επενδύσεις, με αγορά κατοικίας, να υπάρξουν μεταβατικές ρυθμίσεις», υπογράμμισε ο κ. Bενιζέλος, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του και μια εικόνα για το πώς σκοπεύει να κινηθεί προσεχώς. Στα σχέδια της κυβέρνησης περιλαμβάνεται η ένταξη της παραοικονομίας στην πραγματική οικονομία. Για το σκοπό αυτό θα δοθούν κίνητρα στους πάσης φύσεως λήσταρχους και κλεφταράδες του δημόσιου χρήματος, όπως πλήρη απαλλαγή από το «πόθεν έσχες» σε όσους επαναπατρίσουν κεφάλαια από το εξωτερικό ή σε όσους διαθέτουν μαύρη περιουσία που δεν έχει φορολογηθεί, με την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν το «μαύρο χρήμα» στην Ελλάδα σε επενδύσεις και αγορές ακινήτων.
Κοιτάξτε τώρα τι σας έκανε το…Ε9

Πως την θέλετε την ..ΚΛΙΝΤΟΝ ; με ..βαζελίνη η σκέτη;Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιουλίου θα συναντηθεί ο …..υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης ( Καλά είναι για γέλια. Ο…. Λαμπρινίδης υπουργός όπως λέμε ο ..καραγκιόζης φούρναρης ). με την Χίλαρι Κλίντον, η οποία θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και τις 18 Ιουλίου.

Αποκαλύψεις των μυστικών της Σφίγγας


Αποκαλύψεις των μυστικών της ΣφίγγαςΛίγα μέτρα πιο πέρα από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας (Χέοπος) βρίσκεται η περίφημη Σφίγγα της Αιγύπτου που έχει κεφάλι γυναίκας, σώμα ταύρου, πόδια λονταριού και φτερά αετού. Ποια είναι όμως η σκοπιμότητα της υπάρξεώς της μέσα στο χώρο των πυραμίδων της Γκίζας, κάτω από τα πόδια της Μεγάλης Πυραμίδας και τι παριστάνει;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Σφίγγες γενικά είναι κατά την μυθολογία διάφορα τέρατα που τα μέλη του σώματός των αποτελούνται από διάφορα του ενός όντα. Ήσαν άγρια τέρατα, σιωπηλά και αινιγματικά. Τέτοιες σγίγγες κατά την αρχαιότητα υπήρχαν σε διάφορα μέρη του τότε γνωστού κόσμου και είχαν περιβληθεί με διάφορες μυθολογικές ιστορίες. Στην αρχαία Ελλάδα ήταν γνωστή η Σφίγγα της Βοιωτίας που είχε πρόσωπο και στήθος γυναίκας, σώμα λιονταριού, φτερά όρνιθας και ουρά φιδιού. Η μυθολογία λέει ότι γεννήθηκε από την Έχιδνα και τον Τυφώνα ή Όρθρον και καθόταν στο δρος Φικίον, όπου περίμενε του διερχόμενους από εκεί στους οποίους έθετε το γνωστό περίφημο αίνιγμα : «Τι εστίν ό, μίαν έχων φωνήν, τετράπουν και δίπουν και τρίπουν γίγνεται;» και εφόσον ως ήταν επόμενο οι διαβάτες που δεν έβρισκαν την λύση τους κατέτρωγε. Λέγεται ότι από εκεί κάποτε πέρασε και ο Οιδίποδας και συναντήθηκε με την Σφίγγα, η οποία έθεσε και σε αυτόν το ίδιο αίνιγμα. Ο Οιδίποδας έδωσε τη σωστή απάντηση και η Σφίγγα από το κακό της έπεσε στο γκρεμό και σκοτώθηκε.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...