Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Ντεμπούτο για την κόρη των Beckham, Harper Seven!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ .

Δεκαπενταύγουστος με ραβασάκια περαίωσης,θα μας πιάσει τον κώλο ο Παπαεβραίου

Αντιμέτωποι με την εφορία θα έρθουν πριν προλάβουν ολοκληρώσουν τις διακοπές τους 500.000 ελεύθεροι επαγγελματίες, που θα κληθούν να αποφασίσουν εντός πέντε ημερών να πληρώσουν εφορία για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών τους υποθέσεων της περιόδου 2000-2009 ή να ετοιμαστούν για έλεγχο με διαδικασίες εξπρές.

Τέρμα τα βιβλία στα σχολεία!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, από τα 45 εκατομμύρια αντίτυπα 1.200 τίτλων που διανέμονται κάθε χρόνο στα σχολεία, μέχρι στιγμής δεν έχει τυπωθεί ούτε ένα!
Το γεγονός μάλιστα αυτό είναι πρωτοφανές στα 40 χρόνια λειτουργίας του συστήματος και έχει οδηγήσει στελέχη του Οργανισμού Εκδόσεως να χτυπήσουν καμπανάκια στο Υπουργείο, ενώ ήδη άρχισαν οι πρώτες φήμες περί παύσης της διανομής βιβλίων από το Κράτος και απλή ανάρτηση τους στο διαδίκτυο.
κ. Διαμαντοπούλου, πλάκα μας κάνετε, έτσι;

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΖΟΥΝ 4ΠΟΔΑ

EBΑΛΑΝ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΕ ΣΚΥΛΟ

Ακόμη έξι χρόνια ζωής εξασφάλισαν στον εξάχρονο Όσκαρ οι κτηνίατροι στο Χόνκ Κόνγκ. Το Λαμπραντόρ έπασχε από αρρυθμία και οι ειδικοί τοποθέτησαν για πρώτη φορά με επιτυχία βηματοδότη σε σκύλο.

ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ:H ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ..........

Ναύπακτος: Ανήλικη γέννησε στις τουαλέτες χωρίς να ξέρει οτι είναι έγκυος!


Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου νεογέννητου που εντοπίστηκε σε τουαλέτες σπιτιού στη Ναύπακτο! Το νεογνό διακομίστηκε εσπευσμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας έχοντας εκπνεύσει, προτού οι γιατροι μπορέσουν να κάνουν οτιδήποτε.

«Μνημόνιο Συνεργασίας» υπέγραψαν Ελλάδα και ΗΠΑ


Για τον περιορισμό εισαγωγής στις Η.Π.Α. ελληνικών πολιτιστικών αγαθών

Μνημόνιο Συνεργασίας για την επιβολή περιορισμών εισαγωγής στις Η.Π.Α. πολιτιστικών αγαθών ελληνικής προέλευσης, που χρονολογούνται από την Ανώτερη Παλαιολιθική εποχή (20.000 π.Χ. περίπου) έως και το τέλος της.....
Βυζαντινής περιόδου (15ος αι. μ.Χ.), υπέγραψαν η ελληνική κυβέρνηση και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έκπληκτη η Κλίντον με τον πίνακα του Παπανδρέου “Ατέρμονο πεδίο-Δελφοί”


Ακούστε διάλογο πρωθυπουργού μιας χώρας που έχει καταρρεύσει με Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ! Δεν υπάρχει αυτό το.....
πράγμα. Μας κοροιδεύουν κανονικότατα μπροστά στα μάτια μας!

Γιατί θέλω να τη δείρω αυτή, όποτε την ακούω; Εσείς;

Παραδέχεται ο Υπουργός το αυθαίρετο στο δάσος, αλλά δεν παραιτείται

Ο Παπακωνσταντίνου συκοφαντεί πάλι, βρίζει και απειλεί

Την ώρα που εμβρόντητη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με την ύπαρξη οικογενειακού αυθαίρετου του κ.Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τις οποίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας αυτήν την Κυριακή το Πρώτο Θέμα, ο υπουργός Περιβάλλοντος καταφεύγει άλλη μια φορά στη.....
συνήθη μέθοδο της συκοφάντησης- και, βεβαίως, στις απειλές και στις ύβρεις κατά του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος.

Μετά από τα πρωτοφανή κατορθώματά του στην οικονομία, όπου σε χρόνο ρεκόρ έφερε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας , ο κ. Παπακωνσταντίνου σπάει ένα ακόμη ρεκόρ, προφανώς παγκόσμιο: γίνεται ο πρώτο υπουργός Περιβάλλοντος με αυθαίρετο οικογενειακό εξοχικό σε δασικό χώρο που ταυτόχρονα μέλος της οικογένειάς του κάνει δικαστικό αγώνα για τον αποχαρακτηρισμό της περιοχής από αναδασωτέα, ώστε το αυθαίρετο να νομιμοποιηθεί!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...