Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Η «φωλιά του κτήνους!»


Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών: Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι, η άνοδος της δύσης, η ανάπτυξη και η πρόοδος της, κυρίως εις βάρος άλλων λαών, στηρίχθηκε στο τραπεζικό σύστημα, στην πίστωση καλύτερα, με την ταχυδακτυλουργική δημιουργία νέων χρημάτων από το πουθενά, ενδεχομένως να καταλάβουμε ότι τα θεμέλια, επάνω στα οποία οικοδομούμε αδιάκοπα το μέλλον μας, δεν είναι τόσο σίγουρα, όσο νομίζουμε.

Ίσως δε κάποια στιγμή να πάψει ο πλανήτης να ανταλλάσσει τα χωρίς αντίκρισμα χαρτονομίσματα, με τα «πραγματικά» προϊόντα της φύσης και με την εργασία, σε μη ισορροπημένες, «χειραγωγημένες» από το Καρτέλ, ισοτιμίες ανταλλαγής – πόσο μάλλον όταν οι συνολικοί τόκοι επί των συνεχώς αυξανομένων χρεών, για τους οποίους δεν «κατασκευάζονται» παραδόξως νέα χρήματα (ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα της διαδικασίας), ξεπεράσουν τα συνολικά κεφάλαια, τα οποία ολόκληρη η ανθρωπότητα οφείλει στους, ελάχιστους σχετικά, κυρίαρχους του σύμπαντος.

ΜΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ!!!Μουσική/Στίχοι: Ανδρέας Ανδρέου
Αφήγηση: Γ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Ερμηνεία: Μ. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
Δίσκος: ΚΥΠΡΟΣ ΑΕΙΖΩΗ


Δεν προσκυνώ Αγαρηνό,
κρατάω απ΄ τον Όμηρο εγώ,
είμαι του Τεύκρου εγγόνι
και του Κολοκοτρώνη,
παιδί του Μακρυγιάννη,
δεν με νικούν Βαρβάροι!

Το αίμα του Ελληνόπουλου. Άρθρο του Σενέρ Λεβέντ στην Αφρίκα

«ΣΗΜΕΙΩΣΤΕκάπου το όνομά του, Εσάτ Οκτάι Γιλντιράν. Ταγματάρχης ο οποίος υπηρέτησε στην Κύπρο και στη συνέχεια μετατέθηκε ως υπεύθυνος των φυλακών Ντιγιάρμπακιρ, γνωστές για τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονται οι κατάδικοι. Στη πρώτη συνάντηση τους με τους καταδίκους τους είπε: “Ακούστε καλά. Μετατέθηκα εδώ με διαταγή του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων. Ονομάζομαι Εσάτ Οκτάι Γιλντιράν.

ΚΥΠΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Πορεία Μνήμης 20ης Ιουλίου 1974, ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ, Α.Φ.Κ - ΑΣΠΙΣ και Α.Φ.Κ - ΤΟΛΜΗΣ.


 
Tην Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011, ημέρα μνήμης της παράνομης εισβολής και της συνεχιζόμενης κατοχής του Αττίλα στην Κύπρο.
Αφετηρία η πλατεία του ''ΟΧΙ'' στη Λευκωσία ώρα 17:30 και κατάληξη στο σημείο-σύμβολο της Κατοχής,το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας.Φορούμε μαύρη φανέλα ως ένδειξη πένθους.
Στο συλλαλητήριο που θα ακολουθήσει της πορείας, θα συμμετέχει και ο υπόλοιπος Ε.Φ.Α.ΕΦ.Π. με την ΕΦΕΝ. Ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Βετεράνων '74 Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος και μετά την ομιλία της 19:00 θα πορευθούμε προς το προεδρικό για να συμμετάσχουμε όπως και κάθε νύχτα στις υπερκομματικές παγκύπριες διαμαρτυρίες.
Έχουμε χρέος να είμαστε όλοι εκεί.Να μην λείψει κανείς.

Πόλη,υπεύθυνος,ώρα και σημείο προσυγκέντρωσης:

Κάντε κάτι γρήγορα μην πιάσει τα πατριωτικά τους τους Έλληνες και κανουν στάση πληρωμών και χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια!


fca4c9d802831c11828f5659f0d71924 Κάντε κάτι γρήγορα μην πιάσει τα πατριωτικά τους τους Έλληνες και κανουν στάση πληρωμών και χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια!

Πέστα κυρία μου με το όνομά τους! Πες τους κάντε κάτι θα χάσουμε όσα με εκβιασμό και κερδοσκοπία μαζέψαμε και άλλα τόσα!

Η Ευρωζώνη δεν έχει «συνεκτικό σχέδιο δράσης» για την κρίση χρέους, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια «εντελώς απρόβλεπτη έκβαση» δεδομένων των αδυναμιών του τραπεζικού τομέα, προειδοποίησε σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, απευθύνοντας έκκληση στους Ευρωπαίους ηγέτες για άμεση δράση.

Καραμανλής και Παπανδρεου στον Σαμοίλη

AΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε υποθέσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, συνελήφθησαν, τρεις αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24, 25 και 39 ετών, καθώς και μία ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 37 ετών, οι οποίοι είχαν συστήσει δομημένη ομάδα,
με διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους και διέπρατταν ένοπλες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου κατά το χρονικό διάστημα από 19 Απριλίου έως 16 Ιουλίου 2011. 
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των κατά συρροή ληστειών, της ληστείας που τελέσθηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος προσώπου, της πλαστογραφίας, της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και της αντίστασης.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΤα χουν παίξει...Δεν υπάρχει σάλιο...Ταπί και όχι ψύχραιμοι οι Έλληνες πια.Η αντίδραση της πολιτείας να τους φυλακίζει μετά την αδυναμία της να φέρει μία ισορροπία στην αγορά,έχει σπείρει τον πανικό.Πάνω από 700 χιλιάδες επαγγελματίες,έμποροι και βιοτέχνες,θα σύρονται στις φυλακές για χρέη πάνω από 5000 ευρώ...Πάνω από 900 χιλιάδες όλοι όσοι έχουν περάσει το όριο των 5000 ευρώ...Δεν μπορεί όλοι αυτοί να αποφάσισαν να γίνουν μπαταχτσήδες...Δεν μπορούν ναπληρώσουν το ακριβό κράτος απλά.Η ανεργία,η έλλειψη ρευστότητας,και η ανέχεια που προκάλεσαν οι κυβερνώντες,θα φυλακίσει όπως πάντα τους Έλληνες..."Και κερατάς και δαρμένος" δηλαδή...Πάντα θα συμβαίνει αυτό όσο δεν αντιδρούμε αποτελεσματικά...

Ηρθε η Μαντάμ Χίλαρι να στηρίξει το αγόρι μας. . . ???

Βάλε και το χέρι στη τσέπη ορέ αμερικανάκι...

thumb

Ηρθε η Μαντάμ Χίλαρι να στηρίξει το αγόρι μας. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως μας τα πλάσαραν τα ΜΜΕ και ειδικά το Φαληράκι που λίγο έλειψε να υψώσει απέξω σημαία αμερικανική…

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΟΥΣ ΛΕΝ ΤΡΕΛΟΥΣ

Στην μίζερη και αντιηρωική εποχή μας το κυρίαρχο πρότυπο πολίτη είναι αυτό του υποταγμένου και υπάκουου υπηκόου. Επιδίωξη της κρατούσας πολιτικής Αρχής είναι η εξάλειψη της υπαγωγής του λαού στο Έθνος και η μετεγγραφή του στα μητρώα μιας άχρωμης πολυπολιτισμικής κοινότητας δίχως ταυτότητα και ανάγκες ιδιαίτερες. Καμία υποχρέωση δεν πρέπει να τηρείται απέναντι στη Φυλή. Οι ντόπιοι και οι διεθνείς νεοταξίτες ινστρούχτορες θέλουν τον λαό μάζα και τη....
χώρα χώρο της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...