Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση της vodafone?? ΔΕΙΤΕ ΤΟ..


Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό;


Η σκάλα του μουσείου του Βατικανού
Τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν έχουν κατά καιρούς πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες. Μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ!Η "κατάρα" του Αγίου και οι "περίεργες" συμπτώσεις

Η υπόθεση ότι εκεί βρίσκονται τα οστά του Απόστολου Πέτρου, παραμένει για αιώνες ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αν και η μόνη ιστορική αναφορά που υποστηρίζει ότι ο Άγιος Πέτρος μαρτύρησε και θάφτηκε στα υπόγεια του Βατικανού προέρχεται από τον Γαΐο και ανάγεται στα 200 μ.Χ., εν τούτοις για τους καθολικούς αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα! Μια πεποίθηση που οδήγησε και τον Μεγάλο Κωνσταντίνο στην ανέγερση της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου, στο σημείο αυτό.

Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό..???

βατικανο, υπογεια, vatikano, ipogeia
Τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν, έχουν κατά καιρούς πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες. Μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές, συνθέτουν ένα... από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ!Η "κατάρα" του Αγίου και οι "περίεργες" συμπτώσεις. Η υπόθεση ότι εκεί βρίσκονται τα οστά του Απόστολου Πέτρου, παραμένει για αιώνες ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αν και η μόνη ιστορική αναφορά που υποστηρίζει ότι ο Αγιος Πέτρος μαρτύρησε και θάφτηκε στα υπόγεια του Βατικανού προέρχεται από τον Γαΐο και ανάγεται στα 200 μ.Χ., εν τούτοις για τους καθολικούς αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα!

«ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.


Γιὰ τὴν ἔξοδο ἀπὸ τὴν πολλαπλὴ κρίση
Τοῦ Δημητρίου Χατζηνικολάου,
ἀν. Καθηγητοῦ τμήματος Οἰκονομικῶν Ἐπιστημῶν Πανεπιστημίου Ἰωαννίνων

. Ἔχουν γίνει διάφορες προτάσεις γιὰ τὴν ἔξοδο ἀπὸ τὴν πολλαπλὴ κρίση ποὺ μαστίζει τὴν χώρα. Ἀπ’ ὅσες ὑπέπεσαν στὴν ἀντίληψή μου, ὡστόσο, νομίζω ὅτι οἱ περισσότερες εἶναι εἴτε εὐχολόγια (βελτιώσεις στὸ πολιτικὸ σύστημα, καταπολέμηση τῆς φοροδιαφυγῆς καὶ τοῦ ρουσφετιοῦ κτλ.) εἴτε λύσεις ποὺ εἶναι μὲν ἀναγκαῖες καὶ ρεαλιστικὲς (ἄνοιγμα τῶν κλειστῶν ἐπαγγελμάτων, ἀπελευθέρωση τῆς ἀγορᾶς ἐργασίας κτλ.), ἀλλὰ ἂν ποτὲ ἐφαρμοστοῦν, τὰ ἀποτελέσματά τους θὰ ἀργήσουν νὰ φανοῦν.

Μία ἀπὸ τὶς προτεινόμενες λύσεις, ἡ ἔξοδος ἀπὸ τὴν εὐρωζώνη καὶ ἡ ἐπιστροφὴ στὴν δραχμή, ἡ ὁποία ἀναμένεται νὰ βγάλει τὴν χώρα ἀπὸ τὴν κρίση σὲ μικρὸ σχετικὰ χρονικὸ διάστημα, δὲν ἔχει ἐξεταστεῖ μὲ τὴν σοβαρότητα ποὺ θὰ τῆς ἄξιζε. Τὰ ἐπιχειρήματα ποὺ ἀκούγονται εἶναι τουλάχιστον ἐλλιπῆ καὶ ὑπερτονίζουν τὰ ἀρνητικὰ αὐτῆς τῆς λύσεως, ἐνῶ ὑποβαθμίζουν, ἢ οὔτε κὰν ἀναφέρουν, ὅλα τὰ θετικά. Συνήθως ἀναφέρονται ἀορίστως κάποια “νομικὰ προβλήματα” καὶ ἀκούγονται ἀφορισμοί, ὅπως ὅτι “ἡ ἐπιστροφὴ στὴν δραχμὴ θὰ μᾶς γυρίσει 50 χρόνια πίσω”! Ἐπιπλέον, οἱ ὑποστηρικτὲς τῆς παραμονῆς μας στὴν εὐρωζώνη δὲν ἔχουν μία ἀξιόπιστη πρόταση γιὰ τὸ πῶς θὰ βγεῖ ἡ χώρα ἀπὸ τὴν οἰκονομικὴ κρίση καὶ τὴν κρίση χρέους, χωρὶς νὰ ξεπουληθεῖ ἡ χώρα. Τὸ παρὸν ἄρθρο προσπαθεῖ νὰ ἀναδείξει κάποιες θέσεις ποὺ δὲν ἔχουν προβληθεῖ ἐπαρκῶς μέχρι τώρα.

. Πρῶτον, γιὰ νὰ μπεῖ ἡ χώρα σὲ τροχιὰ ἐθνικῆς ἀξιοπρέπειας, ἀναπτύξεως καὶ ἐλπίδας, πρέπει ὁπωσδήποτε νὰ φύγει ἡ κυβέρνηση Παπανδρέου. Δὲν γνωρίζω στὰ σίγουρα ἂν οἱ ἐνέργειές της εἶναι ἁπλῶς ἐσφαλμένοι χειρισμοὶ ἢ ἐσκεμμένη προδοσία. Αὐτὸ θὰ τὸ κρίνει τὸ δικαστήριο, ὅταν ἐκδικαστεῖ ἡ μήνυση τοῦ κ. Δ. Ἀντωνίου γιὰ ἐσχάτη προδοσία αὐτῶν ποὺ ψήφισαν τὸ «Μνημόνιο Ι». Τὸ σίγουρο εἶναι ὅτι ἔχουν βάλει τὴν χώρα σὲ τροχιὰ ἐθνικῆς ὑποτέλειας καὶ οἰκονομικῆς καταστροφῆς. Ὁ τόπος χρειάζεται κυβέρνηση προσωπικοτήτων μὲ ἐγνωσμένο κύρος.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ - ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


Λεφτά ..υπάρχουν, αλλά, για τους κλεφταράδες μας.

Το σχέδιο συμφωνίας της σημερινής συνόδου κορυφής προβλέπει περικοπή του δημοσίου χρέους της Ελλάδας και κινδυνεύει να συνεπάγεται "στάση πληρωμών", η διάρκεια αποπληρωμής των δανείων που λαμβάνει η Ελλάδα από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό EFSF θα παραταθεί σε τουλάχιστον 15 χρόνια, από 7,5 χρόνια, ενώ το επιτόκιο της οικονομικής βοήθειας θα μειωθεί στο 3,5%.

OΙ Μάγιας επιβεβαιώνονται για το 2012 και τα αστρόπλοια των εξωγήινων έρχονται

Quantcast
Πληθαίνουν συνεχώς οι  φήμες για την ύπαρξη UFO  και εξωγήινης ζωής. Την τελευταία δεκαετία επιστήμονες όπως ο Στήβεν Χόκινγκ, ερευνητές και αστροβιόλογοι με τις ομιλίες τους επιβεβαιώνουν όλους αυτούς που επί χρόνια υποστήριζαν ότι δεν έιμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι στο σύμπαν.

Συνεντεύξεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής  δίνουν ακόμη και οι μεγάλες διαστημικές υπηρεσίες  που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην μελέτη του διαστήματος και μπορούν να τεκμηριώσουν τις απόψεις τους.
Oi μεγάλες δυνάμεις που ασχολούνται με την έρευνα του διαστήματος έχουν ίδρυσει ειδικά τμημάτα για την ανάπτυξη της αεράμυνας, και πολλά μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να μελετήσουν το φαινόμενο.

Ταινία - ΣΟΚ ! ! ! για τους Τούρκους - video


Ο «Φθινοπωρινός πόνος» («Guz Sancisi»), η ταινία της Τομρίς Γκιριτλίογλου,που μετέφερε στον κινηματογράφο την ιστορία αγάπης ενός Τούρκου μεγαλοαστού και μιας Ρωμιάς ιερόδουλης, με φόντο τα Σεπτεμβριανά το 1955 στην
Κωνσταντινούπολη, «σπάει ταμεία» στην Τουρκία και σοκάρει το τουρκικό κοινό με την αλήθεια της.
Μόνο στην πρώτη εβδομάδα της προβολής του, σε 92 κινηματογραφικές αίθουσες
της γείτονος, ο «Φθινοπωρινός πόνος» έκοψε περισσότερα από 300.000 εισιτήρια, φέροντας στο φως ένα σκοτεινό κομμάτι της τουρικής ιστορίας, που με μαεστρία αφαιρέθηκε από τις σελίδες των τουρκικών σχολικών βιβλίων.
Οι Τούρκοι θεατές διαπιστώνουν μια πραγματικότητα που αγνοούσαν, ενώ εκείνοι που εξέφραζαν φόβους ότι με την....
πρεμιέρα της ταινίας θα ξεσπούσε εθνικιστική έκρηξη, διαψεύστηκαν.
Το θέμα της ταινίας αντλήθηκε από το ομώνυμο βιβλίο του Γιλμάζ
Καρακογιουνλού, συγγραφέα και βουλευτή του Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας και
από τους ειδικούς αξιολογήθηκε ως «ειλικρινής συγγνώμη» για όσα συνέβησαν
τότε.πηγη

Κυβέρνηση τραβεστί … επικίνδυνη για τους Έλληνες πολίτες!

Δυστυχώς δεν έχει τέλος το κατάντημα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.Ερασιτεχνισμοί,προχειρότητες και πονηράδες έχουν καταστρέψει κάθε όνειρο του Έλληνα πολίτη.

Από μόνοι τους οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, δημιούργησαν την κρίση με τα ταξί, μέσα στο καλοκαίρι, και με τον τουρισμό να είναι στην...
περίοδο αιχμής.Ο νυν υπουργός Μεταφορών κ. Ραγκούσης, αλλάζει σαν τα πουκάμισα τους νόμους και τις συμφωνίες, που έχει συντάξει και συμφωνήσει, με τους οδηγούς ταξί, ο τέως υπουργός κ. Ρέππας.Μάλιστα οι δυο υπουργεί δε χάνουν ευκαιρία να ανταλλάσουν εχθρικές ανακοινώσεις και να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, λες και είναι σε αντίπαλο κόμμα, ή μάλλον σε αντίπαλη χώρα! Μάλιστα ο κ. Ραγκούσης κατηγορεί και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, δίοτι όπως αναφέρει δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους οδηγούς ταξί. Να τους συγκρατήσει γιατί κ. Ραγκούση; Δεν έχουμε δημοκρατία; Δεν μπορεί ο οδηγός ταξί να κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας και να διαμαρτυρυθεί;

Χάος και αυταρχισμός ή δημοκρατική διέξοδος; Διαδώστε το!

Πριν από 16 μήνες έγραφα από αυτή τη στήλη ένα άρθρο με τίτλο:
«Εξέγερση ή Κατάθλιψη;».

Η πρόβλεψή ήταν ότι η χώρα θα περάσει περίοδο κατάθλιψης, αλλά κάποια στιγμή θα υπάρξει εξέγερση της κοινωνίας ενάντια σε αυτούς που υπονομεύουν συστηματικά τα....
δικαιώματα της. 16 μήνες μετά, τα πράγματα έχουν πάει χειρότερα και από τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις, ενώ η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως να αποτελεί την «Διοικούσα Επιτροπή» τρίτης αποικιοκρατικής δύναμης.

Ως να μην έχει να δώσει σε οποιονδήποτε λογαριασμό, πλην του μητροπολιτικού-τροϊκανού κέντρου στο οποίο αναφέρεται. Όλα αυτά γίνονται στο όνομα αναγκών οι οποίες χρησιμοποιούνται ως εργαλείο εκφοβισμού και εκβιασμού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...