Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - 666 - ΑΜΚΑ


Να αποσυρθεί ο νόμος-τέρας Παπακωνσταντίνου για φυλακή στα 5.000 ευρώ χρέος

.
Ανεπανόρθωτα εκθέτει την κυβέρνηση η εγκύκλιος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Καπελέρη, εις εφαρμογήν του νόμου Παπακωνσταντίνου, με την οποία δίνει οδηγίες στις εφορίες όλης της χώρας, προκειμένου να ενημερώσουν άμεσα -με ειδοποιητήρια, τηλεφωνικά ή με άλλον πρόσφορο τρόπo- τους οφειλέτες του Δημοσίου, προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Επαναφέρουν το βιβλίο της Ρεπούση


Η Κυβέρνηση αρνείται τώρα να εγκρίνει το νέο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού και θα διανείμει στα σχολεία τη νέα χρονιά το βιβλίο «ιστορίας» της κ. Μ. Ρεπούση που όπως είναι γνωστό είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις το 2007…

Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης σε ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή με απόφασή του ακυρώθηκε το 2007 η διανομή του συγκεκριμένου βιβλίου και ότι εδόθη εντολή για συγγραφή νέου βιβλίου ιστορίας. Όμως, και παρά το γεγονός ότι το νέο βιβλίο, πέρασε από όλες τις προβλεπόμενες αξιολογήσεις και η τελική έγκριση δόθηκε από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτου, η Υπουργός, άγνωστο για ποιο λόγο, δεν έδωσε την έγκρισή της και, όπως φαίνεται από τον ετήσιο οδηγό διδακτικών βιβλίων, που εκδίδει το Υπουργείο, κατά τη νέα σχολική χρονιά θα διανεμηθεί το παλιό βιβλίο της ιστορίας…

ΔΕΙΤΕ και ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ: Ποια είναι τα επιδόματα που χορηγούνται στους αλλοδαπούς; Πόσοι αλλοδαποί εισπράττουν επίδομα ανεργίας; ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣΠοιοί και γιατί κάνουν "σχέδια" για την Κρήτη;Υπάρχει σχέδιο για απόσχιση και ανεξαρτησία της Κρήτης;

Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα:
O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα και ποτέ απο τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε αυτό. Αλλωστε οι Θυσιες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρήτης.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ;
Η Κρήτη λόγο της θέσης της εχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρωπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθως και τις Θαλλάσιες οδούς εμπορίου και τα πετρελαια της διορυγας του Σουέζ.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Για τα χρέη του δημοσίου προς ιδιώτες, ισχύει το αυτόφωρο;Η κυβέρνηση μας ανακοίνωσε ότι από την πρώτη Αυγούστου όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο άνω των 5000 ευρώ, θα οδηγούνται στο αυτόφωρο.

Ρέθυμνο: Ελεύθεροι οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον θάνατο της Στέλλας


Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα πριν από 3 μήνες...

"ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....."


Της Νίνας Παυλίδου
(Εκπρόσωπος ΕΛ.ΠΟΛ. Γερμανίας)

 Όχι..... δεν πρόκειται για κάνουμε κάποια αναφορά στο τραγούδι της χρονιάς  "οι Ιππείς της Πύλου" ούτε κάποιο αφιέρωμα στον στρατηγό Γεώργιο Καραϊσκάκη. Όμως το τραγούδι αυτό διάλεξα για να μεταφέρω ένα μήνυμα το οποίο έχει περάσει στα "ψιλά" μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. την περασμένη Παρασκευή.
Οι αποφάσεις της Συνόδου μπορεί να βρίσκονται στα κομματικά επιτελεία, μπορεί να έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ήδη να έχουν αρχίσει να υλοποιούνται οι σχεδιασμοί της βοήθειας προς την Ελλάδα ωστόσο στο περιθώριο της συνόδου και στα παρασκήνια δόθηκαν σαφής εξηγήσεις για το πως θα γίνουν τα επόμενα πολιτικά βήματα....
Είναι γνωστο σε όλους ότι ζω και εργάζομαι στη Γερμανία και ότι έχω επαφές με άτομα της Γερμανικής κοινωνίας γεγονός το οποίο κάνει πιο δύνατα τα επιχειρήματα μου σε σχέση με τα όσα λέγονται στην Ελλάδα. 
Και αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ.... έτσι μου είπαν να σας πω!!!!
Σε μία λοιπόν συζήτηση με στελέχη του πολιτικού κόσμου στη Γερμανία μου είπαν ότι δύσκολα τώρα η Ελλάδα να προχωρήσει σε αιφνίδιες εκλογές και αυτό γιατί οι Ευρωπαίοι κατά τη διάρκεια της Συνόδου(όπως συζήτηθηκε) δεν θέλουν σε καμία περίπτωση αλλαγή των ισορροπιών στον πολιτικό χάρτη της χώρας μας.
Η παροχή της βοήθειας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τις συνέπειες που θα έχουν τα μέτρα προς τους πολίτες αφήνουν παγερά αδιάφορη την παρέα του Μπαρόζο, του Σόϊμπλέ, της Μέρκελ και των λοιπών ηγετίσκων γιατί το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι αν θα μπορούν οι πολίτες να επιβιώσουν!!!!

A..ρε ..αθάνατη Ελλαδάρα.Και που να ψάξουν για τους μαϊμού πολιτικούς γάμους που κάνουν οι δημαρχάρες μας .Εκεί είναι… το μεγάλο ..φαγοπότι.
Αξιότιμοι Κύριοι
Σας αποστέλλω πιστοποιητικό γάμου της "Εκκλησίας Χριστιανικής Πίστης" Ακομινάτου 8 Ομόνοια.
Τηλ. 2105242801
Ο υπογράφων ιερέας της εκκλησίας, Λυμπέριος Σιόλογκας τελεί γάμους μεταξύ νιγηριανών και γυναικών υπηκόων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως Ρουμανία και Βουλγαρία με σκοπό την έκδοση Visa για την έξοδο από την Ελλάδα. Επίσης....
κατά κόρον γίνονται γάμοι μεταξύ νιγηριανών και αθίγγανων γυναικών ελληνικής υπηκοότητας για τον ίδιο ακριβώς λόγο (άδεια διαμονής κλπ.)
Τα δικαιολογητικά περί αδείας γάμου από την Νιγηρία που προσκομίζονται στον ιερέα είναι απλές φωτοτυπίες άνευ επικύρωσης και άνευ ουδενός ελέγχου για την γνησιότητα τους. Αθίγγανες κυρίως από Πύργο έρχονται στην Αθήνα αυθημερόν αποκλειστικά για να τελέσουν γάμο με Νιγηριανούς.
Το τίμημα για την πραγματοποίηση του γάμου είναι μεταξύ 5 και 7 χιλιάδων Ευρώ.

Eβραίοι σιωνιστές πίσω από την επίθεση;Αυτός που τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν με ευκολία σαν ακροδεξιό…μεμονωμένο τρομοκράτη, ήταν μέλος του Εβραϊκού αντιμουσουλμανικού κινήματος της Ευρώπης και Μασόνος..
Εδώ θα δείτε ποιο ακριβώς ήταν το προφίλ του και όχι τις Εβραιοκίνητες μπούρδες που γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ,ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 1822.


Oι Μπούρδες που Γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ….. -

Νορβηγός τρομοκράτης δεν ήταν ακροδεξιός..Ήταν μέλος της Εβραϊκής αντιμουσουλμανικής κίνησης και Μασόνος..  Σ.Α: Τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον στυγερό δολοφόνο σαν “ακροδεξιό” και “Χριστιανό” με σκοπό να αμαυρώσουν το κίνημα ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη που προωθούν οι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες και Παγκοσμιοποιητές και να ανακόψουν την οργή του κόσμου για τα εγκλήματα των αλλοδαπών.

ΕΝΟΧΟΣ Εσχάτης Προδοσίας ! Εκτελέστε τον … … …

Με ποιο δικαίωμα, κ. Παπανδρέου;


 
 

Η άγνωστη πρώην σύζυγος του Γ. Παπανδρέου

Quantcast
Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Εύα Ζησιμίδου ήταν η μεταφράστρια του Στρος Καν όταν εκείνος ήρθε στην Ελλάδα. Επίσης, λίγοι είναι και εκείνοι που γνωρίζουν πως η Εύα Ζησιμίδου υπήρξε σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου και απέκτησαν τον Ανδρέα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο όταν ήταν….φοιτητές. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους έγιναν αχώριστοι και λίγο πριν επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα παντρεύονται με πολιτικό γάμο. Η εγκατάστασή τους στο σπίτι της οικογένειας Παπανδρέου στο Καστρί δεν θα είναι εύκολη. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αποκαλύπτει αμέσως στους γονείς τους ότι είναι παντρεμένος, αφού μέχρι τότε ο πολιτικός γάμος δεν είχε ισχύ στην Ελλάδα. Η Εύα Ζησιμίδου επιμένει να κάνουν θρησκευτικό γάμου έτσι ώστε αν έμενε έγκυος να μην υπήρχε πρόβλημα με την εγγραφή του παιδιού στο ελληνικό ληξιαρχείο. Ο Γιώργος Παπανδρέου την καθησυχάζει λέγοντάς της πως όταν το ΠΑΣΟΚ θα γίνει Κυβέρνηση, ο πατέρας του θα πέρναγε αυτή τη νομοθεσία, όπως και έγινε.

Βαρδινογιάννηδες . . . Οι μυστικοί «ταμίες» του παρακράτους, που κυβερνά τη χώρα.Τι έγινε  στη Ροδεσία;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - MOTOR OIL - CIA - ΟΠΑΠ - ESSO PAPPAS - 17N - ΠΑΟ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - MEGA CHANNEL - ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΟΤΕ - ΠΑΣΟΚ - ANEK LINES

Το "Χαμόγελο του Βαρδή" είναι μια οργάνωση, την οποία υπηρετεί με απόλυτη αφοσίωση η πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ουνέσκο Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Μια οργάνωση, η οποία εξασφαλίζει δωρεάν και παράνομο διαφημιστικό χρόνο προβολής και αγιοποίησης της πιο "ιερής" οικογένειας του τόπου. Μια οργάνωση, η οποία συμπληρωματικά ασχολείται και με άλλα "χαμόγελα" …Με το "χαμόγελο" του Τζίγγερ —για παράδειγμα— και συμπληρωματικά βέβαια —όπως λένε οι φήμες— ασχολείται και με το "χαμόγελο του παιδιού" …Μια αγράμματη γυναίκα, που, με τα λίγα κολλυβογράμματα που....
γνωρίζει, διαβάζει αυτά που της γράφουν άλλοι, προκειμένου να παραμένει μονίμως στην.... επικαιρότητα, μόνο και μόνο για να "διαφημίζει" τζάμπα την "ιερή" οικογένεια…
Με αυτήν την οικογένεια θ' ασχοληθούμε σ' αυτό το κείμενο …Μια οικογένεια, που πάνω της "αποτυπώνεται" η οικονομική και η παραοικονομική λειτουργία της μεταπολίτευσης …Μια οικογένεια, της οποίας η φτώχεια δεν είναι και πολύ παλιά υπόθεση. Δεν θα μας φαινόταν παράξενο να μαθαίναμε, για παράδειγμα, ότι κάποια από τα μέλη της κοιμούνται με κανένα σαλάμι κάτω από το μαξιλάρι τους, εξαιτίας των "δύσκολων" παιδικών τους χρόνων …Μια οικογένεια "μυστήριο". Η πρώτη οικογένεια της χώρας, που, σαν "αυτοδημιούργητη", δεν χρειάστηκε καν να μεταναστεύσει από τη χώρα. Μέχρι δηλαδή την εμφάνιση των Βαρδινογιάννηδων δεν υπήρχε καμία ανάλογη περίπτωση "μεγιστάνων" του εσωτερικού. Οι περισσότεροι Έλληνες μεγιστάνες γίνονταν τέτοιοι στο εξωτερικό. Η Ελλάδα ήταν πολύ μικρή και πολύ φτωχή, για να "παράγει" μεγιστάνες αυτού του μεγέθους.

Τέτοιοι μεγιστάνες "παράγονταν" μόνον στις τεράστιες οικονομίες του εξωτερικού. Από τους πρώτους εθνικούς ευεργέτες μέχρι τον Ωνάση, τον Λιβανό ή τον Λάτση, η ιστορία ήταν πάντα η ίδια. Όλοι αυτοί διακρίνονταν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα επέστρεφαν, για να πραγματοποιήσουν τον "θρίαμβό" τους. Επέστρεφαν, για να "δικαιωθούν" και πολλοί από αυτούς για να εξαγοράσουν τους "εφιάλτες" τους. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούσαν σχεδόν όλοι. Με δωρεές σε άπορες κορασίδες και χτίζοντας καμπαναριά, "εξαγόραζαν" συμπάθειες και υστεροφημία. Όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Λάτσης στα παιδιά του …"στην Ελλάδα κάνουμε μόνον φιλανθρωπίες και όχι μπίζνες". Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ήταν η πρώτη που "έσπασε" αυτόν τον κανόνα. Έγινε οικογένεια μεγιστάνων, χωρίς να μεταναστεύσει. Με χρήματα της "ψωροκώσταινας" μέσα στην "ψωροαγορά" της έγιναν τέτοιοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...