Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Παύση καθηγήτριας με αίτημα ΛΑΟΣ

Εκπληξη προκάλεσε σε κάποιους η ενθουσιώδης υποδοχή που ο ΛΑΟΣ επιφύλαξε στο νομοσχέδιο της Αννας Διαμαντοπούλου για την εκ βάθρων αναδιάρθρωση (ορθότερα: αποδιάρθρωση) των ελληνικών ΑΕΙ.
Το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη είχε κάνει ολόκληρη εκστρατεία για να μην εκλεγεί η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου (πάνω). Τα αποτελέσματα φάνηκαν τώρα. Το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη είχε κάνει ολόκληρη εκστρατεία για να μην εκλεγεί η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου (πάνω). Τα αποτελέσματα φάνηκαν τώρα. Πρόκειται, όμως, για στάση απόλυτα αναμενόμενη: η επαγγελλόμενη καταστροφή του εμβληματικότερου ίσως δημοκρατικού θεσμού της μεταπολίτευσης, με τη μετατροπή των πανεπιστημίων σε ημιιδιωτικά κολέγια (και δη χρηματοδοτούμενα από το κράτος), την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και -επί της ουσίας- των ακαδημαϊκών ελευθεριών, διά της προβλεπόμενης εκκαθάρισης όσων πανεπιστημιακών δεν είναι αρεστοί στους ιδιώτες επιχειρηματίες που θα στελεχώσουν τα δ.σ. των (τύποις κρατικών) ιδρυμάτων, είναι μια εξέλιξη που ικανοποιεί πάγια αιτήματα της εγχώριας ακροδεξιάς.

Ο ρόλος των ΜΜΕ στην οικονομική κρίση


Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ...
Τι τρώμε και πώς παράγεται; Μια αποκαλυπτική ματιά στις πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών που ελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων.

ΗΠΑ & ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ;


Δημοσίευμα του ιστοτόπου www.whatdoesitmean.com , που αναρτήθηκε στις 24/4/2011, αναφέρει ότι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους μιας... επί λέξη "τεράστιας αρμάδας χιλιάδων εξωγήινων σκαφών" στο ηλιακό μας σύστημα, όπου η άφιξη τους αναμένεται στα τέλη του 2012!

Την δημιουργία τριών ανεξάρτητων μουσουλμανικών κρατών με το νόμο της Σαρία, μέσα στη Μ. Βρετανία, ζητάνε ακραίοι ισλαμιστές«Το σχέδιο για την εγκαθίδρυση του Εμιράτου του Londonistan εκίνησε!»
Ισλαμιστές εξτρεμιστές στην Μ. Βρετανία που συνδέονται με την ριζοσπαστική οργάνωση ‘Muslims Against Crusades (Μουσουλμάνοι Ενάντια στις Σταυροφορίες - MAC), που ιδρύθηκε το 2010 και ζητάνε από τους Βρετανούς μουσουλμάνους να προσχωρήσουν στην δημιουργία τριών ανεξάρτητων κρατών που θα διέπονται από το νόμο της Σαρία μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ονόμασαν το Μπράντφορντ, το Dewsbury και το Tower Hamlets ως "δοκιμαστικούς χώρους που θα καλύπτονται από το νόμο της Σαρία", οι οποίοι θα λειτουργούν εντελώς έξω από το βρετανικό δίκαιο, αναφέρει η Daily Mail.

Το ΛΑ.Ο.Σ και η αλλεργία του στις σταθερές θέσειςΤΟ ΛάΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ HANNA BILDENBERG ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Προ μηνός, περίπου και για την ακρίβεια στις 20 Ιουνίου, ο τηλε-πρόεδρος Καρατζαφέρης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ότι θα καταψηφίζει όλα τα νομοσχέδια που θα φέρνει αυτή η κυβέρνηση, γιατί θεωρεί ότι η μόνη λύση για τον τόπο είναι μια κυβέρνηση «οικουμενικής αντίληψης» (μ’ αυτόν υπουργό, αλλά αυτό δεν το είπε). Οι πλήρεις δηλώσεις του ήταν οι εξής: «Θα καταψηφίζω οτιδήποτε φέρνει αυτή η ασύνδετη και αναιμική κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Θεωρώ ότι μόνος του ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να προχωρήσει τα μεγάλα θέματα, συνεπώς ότι φέρνει θα το καταψηφίζω».

Η Διαμαντοπούλου επαναφέρει ξανά το τερατούργημα της Ρεπούση!! ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!Η Κυβέρνηση αρνείται τώρα να εγκρίνει το νέο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού και θα διανείμει στα σχολεία τη νέα χρονιά το βιβλίο «ιστορίας» της κ. Μ. Ρεπούση που όπως είναι γνωστό είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις το 2007…


Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης σε ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή με απόφασή του ακυρώθηκε το 2007 η διανομή του συγκεκριμένου βιβλίου και ότι εδόθη εντολή για συγγραφή νέου βιβλίου ιστορίας. Όμως, και παρά το γεγονός ότι το νέο βιβλίο, πέρασε από όλες τις προβλεπόμενες αξιολογήσεις και η τελική έγκριση δόθηκε από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτου, η Υπουργός, άγνωστο για ποιο λόγο, δεν έδωσε την έγκρισή της και, όπως φαίνεται από τον ετήσιο οδηγό διδακτικών βιβλίων, που εκδίδει το Υπουργείο, κατά τη νέα σχολική χρονιά θα διανεμηθεί το παλιό βιβλίο της ιστορίας…

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη…στους δρόμους

Ένα μεγάλο κύμα Ελλήνων θα φύγει τις επόμενες ημέρες για διακοπές, τις τελευταίες ίσως πριν τη μεγάλη ανατροπή της κοινωνίας λόγω νέων δανείων, νέων μέτρων, Μεσοπρόθεσμου και αποσάρθρωσης του κοινωνικού ιστού. Όλοι θα πουν ραντεβού το Σεπτέμβρη, αλλά αυτά που έρχονται θα έκαναν τον κόσμο να πάθει έμφραγμα αν καταλάβαινε τι τον περιμένει. Σκεφτείτε μόνο ορισμένα από τα νέα δεδομένα που μας περιμένουν.
  • Θα έρθει ο Σεπτέμβρης και τα πανεπιστήμια πιθανόν να μην είναι ανοικτά. Δεν ξέρω αν θα τα κλείσουν οι πανεπιστημιακοί, οι φοιτητές ή το ίδιο το νομοσχέδιο της κ. Διαμαντοπούλου που είναι μνημείο αντισυνταγματικών διατάξεων. Πιθανόν λοιπόν να μπει λουκέτο στα ΑΕΙ και η αναταραχή να σαρώσει την εκπαίδευση.
  • Πιθανόν να μην ανοίξουν και τα σχολεία ή να ανοίξουν με τεράστιες ελλείψεις σε δασκάλους, βιβλία, σχολικές μονάδες.

Ο Παπανδρέου γνώριζε .................. για το σχέδιο δολοφονίας του ΚαραμανλήΟλόκληρη η έκθεση των Ρώσων

Τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή προωθούσαν ξένες μυστικές υπηρεσίες, μεταξύ αυτών η Μοσάντ και οι Βρετανοί, σύμφωνα με την ρώσικη FSB. Αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πρόσφατα πολιτικό περιοδικό επικαλούμενο διαρροές από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και τώρα βγήκε στη δημοσιότητα όλη η έκθεση των Ρώσων, η οποία σημειωτέον γράφτηκε πριν τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008. Σύμφωνα μ’ αυτή:

Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτός ο αδελφός του Ομπάμα στην Αλβανία!


Πήγε να παρουσιάσει βιβλίο του, που μετέφρασε στα αλβανικά ανθελληνικός εκδοτικός οίκος

Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτός στην Αλβανία ο ετεροθαλής αδερφός του Προέδρου των ΗΠΑ, Μάρκ Ομπάμα, όπου παρουσίασε το βιβλίο του: "Απ' το Ναιρόμπι στο Σενζέν", το....
οποίο μεταφράστηκε στα Αλβανικά.Την αλβανική έκδοση ανέλαβε ο εκδοτικός οίκος "55", γνωστός για τον ανθελληνισμό του.

Θα φάει μύγα σίδερο από ..1η Αυγούστου.Η εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου που προβλέπει αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ ξεκινά από 1 Αυγούστου, παρά το ότι έχει κριθεί από το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο το μέτρο ως αντισυνταγματικό. Αδειάστε λοιπόν όλες τις φυλακές από τους πάσης φύσεως εγκληματίες για να σπάσουν τα κεφάλια των ανήμπορων πολιτών, ούτως ώστε να τους έχετε συνέχεια σαν φοβισμένα ανθρωπάκια. Έτσι θα μπορείτε να ξεπουλήσετε και τα εναπομείναντα άφοβα. Για τον λόγο αυτό και το υπουργείο Οικονομικών καλεί τα δικαστικά τμήμα των ΔΟΥ να προχωρήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην ειδοποίηση όσων έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς το δημόσιο έως 30 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί διαφορετικά θα υποστούν τις αυστηρές κυρώσεις της νομοθεσίας. Το «προσκλητήριο» προς τους οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 5.001 ευρώ θα γίνεται τηλεφωνικά, ενώ εναλλακτικά μπορεί να συσταθούν και ειδικά συνεργεία από μπράβους των ιδιωτικών ..εισπρακτικών εταιριών που θα… χτυπήσουν την πόρτα των φορολογουμένων.

Τέρμα οι αποδείξεις στην εφορία ,ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

Αποδείξεις τέλος για όσους το επιθυμούν, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να απαλλαγεί από το μπελά της συλλογής τους.

Προσκλητήριο σε λαθρομετανάστες να εργαστούν στην Ελλάδα απηύθυνε ο υπουργός Εργασίας

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ

Mιλώντας σήμερα στη διακομματική επιτροπή του κοινοβουλίου για τη μελέτη του μεταναστευτικού ζητήματος ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, είπε: «…προβληματιζόμαστε θετικά προς την κατεύθυνση σύνδεσης της εργασίας με την προσωρινή παραμονή όσων μεταναστών βρίσκονται σε καθεστώς μη απομάκρυνσης»…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...