Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Ε.Παναρίτη:«Να καταστεί η Ελλάδα λιγότερο ελληνική»


Στην εφημερίδα Guardian μίλησε η Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη με θέμα την κατάσταση της Ελλάδας και την αντιμετώπιση των μεγάλων αλλαγών που θα χρειαστεί να γίνουν.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανέγερση Τζαμιού στο Βοτανικό


http://www.pmeletios.com/images/tzami.JPG


Η εγκατάσταση –θα εξυπηρετεί περισσότερους από 500 μουσουλμάνους– θα υλοποιηθεί με δαπάνες του Δημοσίου, υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ και έχει θεσμοθετηθεί από το νόμο 3512 του 2006. Όπως προβλέπεται, η «ανέγερση του Τεμένους θα γίνει από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Σχεδίων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων με δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων».

Ιδού γιατί δεν θα γίνει ποτέ κάθαρση για την Siemens ! ! !


Ημερολόγιο Χριστοφοράκου
Αυτό το φωτογραφικό ρεπορτάζ για τους πολιτικούς και την Siemens δεν θα το δείτε πουθενά αλλού ! ! ! 

Πάτησε στο Διαβάστε Περισσότερα για να δεις όλες τις φώτο.......Έλενα Παναρίτη βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ: «Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικάνα»

Με τέτοιους ψηφίζονται όλοι οι αντισυνταγματικοί νόμοι κατά των Ελλήνων ! ! !

Βάλε μία Παναρίτη στο σπίτι σου, να δεις προκοπή!

Όταν κάποιος αρνείται την πατρίδα του, πώς μπορεί να λέει ότι την υπηρετεί; Μήπως μόνο ως μισθοφόρος υπάλληλος; Και αν είναι υπάλληλος, τότε τίνος υπάλληλος είναι;

Η Έλενα Παναρίτη, βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε σε συνέντευξή της στο Guardian:

Ξεκίνησε η πράσινη ανάπτυξη στην χώρα των ψευδαισθήσεων και των …παραισθήσεωνΚάθε σπίτι και..γλάστρα ,κάθε χωριό και ..φυτώριο.

Ακόμα δεν καταλάβατε ρε κοροϊδαρες τι παίζεται;Το αδιέξοδο στο θέμα της «απελευθέρωσης» του επαγγέλματος του οδηγού ταξί και τα έκτροπα που σημειώνονται σε όλη τη χώρα, με συνέπειες στην τουριστική και στην εθνική οικονομία, οδηγεί σε μια εσκεμμένη από τον ΤΖΕΦΡΥ σύγκρουση άνευ προηγουμένου, δήθεν ακατανόητη ακόμη και από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Θα φυτεύουν όλοι «Φούντα»… Αποποινικοποιείται η χρήση χασίς...

Οι Έλληνες δολοφονούνται και ληστεύονται και η αστυνομία φυλάει τα .. τζαμιά!

Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε κανείς να  αντιληφθεί τις ... προτεραιότητες της ελληνικής αστυνομίας τον τελευταίο καιρό. Ενώ η χώρα μας – εκτός από την οικονομική κρίση – έχει πέσει θύμα και ενός τσουνάμι εγκληματικότητας, το οποίο χτυπά προς κάθε πλευρά με δολοφονημένους, βιασμένες γυναίκες, ληστεφθέντες και ούτω καθ΄ εξής, αποφάσισε να φυλάει τα ... παράνομα μουσουλμανικά τζαμιά, της Αθήνας.

Βασίλης Τσιβιλίκας: Όλοι μαζί κοιμηθήκαμε ο ένας παρέσυρε τον άλλο, οι πολιτικοί τον λαό και ο λαός τους πολιτικούς (vid)

Ο Έλληνας ηθοποιός Βασίλης Τσιβιλίκας  μίλησε  στο Αχελώος tv και τον Μάκη Μάκκα καταθέτοντας την άποψη του για τη σημερινή κρίση
 « Πολλές φορές ο τόπος πέρασε καταστροφές, πολέμους,  εμφυλίους, όμως στάθηκε όρθιος ανασυντάχθηκε και στην συνέχεια αναπτύχθηκε θεαματικά.  
Αυτοί είναι οι  Έλληνες, με την ίδια ευκολία που μπορούν να οδηγηθούνε σε αδιέξοδο με την ίδια ευκολία μπορούν να .....θριαμβεύσουν.
Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, δεν θα επιτρέψουμε να αυτοκτονήσουμε, το βράδι θα αναπαράγουμε κοινοτοπίες στις τηλεοράσεις, το πρωί όμως με πείσμα θα παλεύουμε δημιουργικά

15 εκατ. ευρώ το μήνα για επιδόματα στα ΛΑΘΡΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑΚαλώς τα παιδιά...Καλώς τα επιδόματα...

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ… ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!


Ένα πολύ «περίεργο» νομοσχέδιο, το οποίο άφησε… κληρονομιά στον διάδοχό της, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, η Τίνα Μπιρμπίλη (αυτή που την είχε –λέει- γνωρίσει ο Jeffry στο… γυμναστήριο, την… συμπάθησε και την έκανε υπουργίνα και ορκίστηκε με… ταγάρι και… σπορτέξ). Το νομοσχέδιο, που είναι έτοιμο και θα κατατεθεί προσεχώς προς ψήφιση στη βουλή, προβλέπει «περιορισμό και έλεγχο της έντασης με την οποία κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών», για την μείωση του… θορύβου στις αστικές περιοχές και λοιπούς… περιβαλλοντικούς λόγους. Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται σε συνέχεια προσφυγών «πολιτών», που τους «ενοχλούν οι καμπάνες» στον συνήγορο του πολίτη κ.τ.λ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...