Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Αγωγή 1,6 εκ ευρώ άσκησε στο ελληνικό δημόσιο η ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού


ΒΙΝΤΕΟ: Αγωγή 1,6 εκ ευρώ άσκησε στο ελληνικό δημόσιο η ειδική φρουρός Σοφία ΨυχογιούΑγωγή αποζημίωσης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου υπέβαλε η 25χρονη δόκιμη ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού, η οποία χτυπήθηκε πριν από τρία χρόνια από καλάζνικοφ έξω από το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Γιαούρτωσαν τον Πρετεντέρη στην Αντίπαρο


Γιαούρτωσαν τον Πρετεντέρη στην ΑντίπαροΤη βόλτα του στα σοκάκια της Αντιπάρου έκανε αμέριμνος τα ξημερώματα ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews στις 02:15 σήμερα μια νεαρή τουρίστρια – της οποίας το αίμα μάλλον «έβραζε» από αγανάκτηση – μόλις τον εντόπισε μέσα στο πλήθος, χωρίς να διστάσει, αφού προμηθεύτηκε γιαουρτάκι και αυγουλάκι… του τα πέταξε…

Επιμένουν για «μειονότητα» στη ΡόδοΟ τουρκικός Τύπος κατά διαστήματα αναθερμαίνει τους ισχυρισμούς της Άγκυρας σχετικά με την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας» στη Ρόδο.

Φαίνεται ότι δεν δίνει σημασία στην απόφαση της Επιτροπής Νομικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, με την οποία απορρίπτονται ως αβάσιμοι οι ισχυρισμοί της.

Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την Έκθεση του Ελβετού βουλευτή Άντριου Γκρος για τους Έλληνες Μουσουλμάνους της....
Ρόδου και της Κω.

Αυτά, όμως, δεν αφορούν την Άγκυρα, η οποία ακολουθώντας την πάγια τακτική της επιμένει σε αυτά που θέλει αδιαφορώντας για νόμους, κανόνες, συνθήκες .

Στην εφημερίδα Ζαμάν, ο κ. Βαχίτ Γιαζγκάν θυμήθηκε ξανά την «τουρκική μειονότητα» της Ρόδου.

Xμ..Μόλις ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών οι ταξιτζήδες ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους! -ΤΥΧΑΙΟ;

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση οι ταξιτζήδες έληξαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους!
Με ψήφους 13 υπέρ της αναστολής και 6 κατά, οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν ότι δεν θα συνεχίσουν την απεργία τους,η οποία κράτησε για περισσότερες από 3 εβδομάδες και ταλαιπώρησε κόσμο και κοσμάκη ενώ προκάλεσε έμφραγμα στον τουρισμό.

Η απεργία των ταξιτζήδων έληξε χωρίς να κερδίσουν τίποτα,πλην της υπόσχεσης των περιφερειαρχών ότι δεν θα υπογράψουν νέες άδειες ταξί μέχρι να οριστικοποιηθεί το νομοσχέδιο Ραγκούση!
Ομως όλες αυτές τις μέρες που έκαναν άνω κάτω τη χώρα στη Βουλή συζητούσαν το πολυνομοσχέδιο του Βενιζέλου που συμπτωματικά υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μία μέρα πριν!

Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών αφορά συνταξιοδοτικά θέματα, την προώθηση του τουρισμού (καταλύματα και περιοχές ολοκληρωμένης τουριστικής ανάπτυξης), φορολογικές διατάξεις, την ρύθμιση της αγοράς των παιγνίων, καθώς και θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών (μισθώματα, ανάκτηση παρανόμων κρατικών ενισχύσεων, ελεγκτικές εταιρείες εντοπισμού περιουσιακών στοιχείων κλπ). Στο νομοσχέδιο συμπεριελήφθησαν και οι τροπολογίες, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η πολυσέλιδη που αφορά τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων του Δημοσίου και η τροπολογία περικοπής των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων.Ενα νομοσχέδιο σκούπα,που σαρώνει δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κι όμως υπερψηφίστηκε χωρίς ν' ανοίξει ρουθούνι και χωρίς ο κόσμος να μάθει τι μαγείρεψαν οι "επαΐοντες" πίσω από την πλάτη του.

Ελληνικό αυτοκίνητο και Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία

Όχι!!! Δεν είναι αστείο ή το παραμύθι ενός αθεράπευτα ρομαντικού Έλληνα….. Η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία και το Ελληνικό αυτοκίνητο, είναι  πραγματικότητες, που οι πολιτικές των  κυβερνήσεων της Ελλάδας, δεν άφησαν ν’ αναπτυχθούν… για τους … δικούς τους λόγους.
Γράφει ο Λεονάρδος Μπήτρος
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Επειδή ακούγεται συχνά και από πολλούς, ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να φτιάξουμε, ούτε ξυραφάκια, άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο και στην βιβλιοθήκη μου, για το τι έχει γίνει από το 1920, έως και τώρα.
Ενημερωτικά, και για λόγους αρχής, στοιχεία και φωτογραφίες που κατέβηκαν από το διαδίκτυο, δεν υφίστατο αναγραφή απαγόρευσης χρήσης.
(Στο τέλος του άρθρου, θ’ αναφερθούν οι πηγές)
Και ας ξεκινήσουμε από το πρώτο (καταγεγραμμένο) Ελληνικό αυτοκίνητο
ΤΥΠΟΣ..THEOLOGOU. Ο Νίκος Θεολόγου, μηχανικός αυτοκινήτων στην Αμερική (που βρίσκεται εκεί σαν μετανάστης), επιστρέφει στην Ελλάδα και δημιουργεί την εταιρεία του.
Μεταξύ 1918 και 1920, σχεδιάζει και κατασκευάζει, ένα ελαφρύ όχημα, που χρησιμοποιεί κινητήρα μοτοσυκλέτας τύπου PIERCE 750cc. Ταυτόχρονα αρχίζει την εισαγωγή σασί απο FORD του 1920, και ξεκινά την κατασκευή φορτηγών και λεωφορείων..
Στα μέσα της δεκαετίας του 20, αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τους «ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ» στην Αθήνα, και την “BOUHAGIER” στην Πάτρα, που επίσης κατασκευάζουν φορτηγά και λεωφορεία., και μη αντέχοντας κλείνει.

Πως τα διεθνή "σκοτεινά" κέντρα αποφάσεων προσπαθούν να καθορίσουν το μέλλον μας και τι πραγματικά εμείς οφείλουμε να κάνουμε γι' αυτό.


Ελεύθερη η χρήση “ελαφρών” ναρκωτικών και σχεδόν ελεύθερη η καλλιέργεια χασίς!

ΠΟΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΖΕΦΡΑΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΗ?????

Τελικά από εδώ το πήγε η κυβέρνηση από εκεί το έφερε βρήκε την….κοινωνική ομάδα που θα την στηρίξει στις επόμενες εκλογές: Είναι σαφές πως μόνο κάποιος…μαστουρωμένος θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ από εδώ και πέρα και με την συναίσθηση αυτή ο τζέφρυ ξεκινάει καμπάνια…βολέματος προς τους…μελλοντικούς του ψηφοφόρους!

Nα, με κάτι τέτοια ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ! Λένε για ΟΛΑ τα Χρηματιστήρια, ΕΚΤΟΣ των Αθηνών!Εχθές που έπεφταν σχεδόν όλα τα ξέναΧρηματιστήρια, το Mega προέβαλλε το γεγονός κάτω από το δικό του οπτικό πρίσμα και πάντα με δεδομένο ότι θέλουν να προστατεύσουν τον Βενιζέλο. Χθες που έπεσε για μια ακόμη φορά το Ελληνικό ΧΑΑ δεν είπαν...
λέξη που έπεσε κάτω απο τις 1100 μονάδες. 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Κύριε Καρατζαφέρη τελικά τι στηρίζεις; Την Πατρίδα Ελλάδα ή το Κράτος της Αριστοκρατικής Ολιγαρχίας των Μαυρογιαλούρων, νταβατζήδων, κλεφτών και απατεώνων;

Είσαι στο πλευρό του Γιωργάκη γιατί αυτός δίνει μάχη για την Πατρίδα; Ποια μάχη; Την μάχη του να πληρώσουν οι Έλληνες εργάτες, μισθωτοί και συνταξιούχοι τα σπασμένα των κλεφτών, ληστών και απατεώνων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.; Για το Κράτος της Αριστοκρατικής Ολιγαρχίας δίνει μάχη ο Γιωγάκης κύριε Καρατζαφέρη, όχι για την Πατρίδα Ελλάδα...

Κύριε Καρατζαφέρη ξέρετε τι σημαίνει πείνα και τι σημαίνει να μην έχεις να πληρώσεις το γάλα των παιδιών σου και να σε πετάνε και στο δρόμο;

Τοποθέτηση Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή για τις τράπεζες και τα ταξί

Κύρια σημεία της σημερινής ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.


ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:
Η εύκολη λύση είναι να βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος! Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι επιμένουν να βλέπουν το δέντρο –που είναι θάμνος- και όχι το δάσος που απειλείται. Δεν ξέρει το Κοινοβούλιο τι γίνεται στο “μαγειρείον”, με το οποίο έπρεπε να ασχολούμαστε, διότι γίνονται πολλά για τις συγχωνεύσεις των τραπεζών και έχουν βγει τα μεγάλα μαχαίρια με γραφίδες και μικρόφωνα που προσπαθούν να κατευθύνουν τα «προξενιά»… Να “γίνει ο γάμος” της Εθνικής με τη Eurobank ή εάν θα πρέπει να μείνει απέξω η Eurobank και να πάει με την Alpha για να μείνει η Πειραιώς ελεύθερη και να “παντρευτεί” με την Εθνική αφού θα έχουν μαζέψει και τα παραμάγαζα… Κοιμόμαστε όρθιοι! Και το θέμα είναι τώρα το “περίπτερο” η Proton, τη στιγμή που “καίγεται το σούπερ μάρκετ”;
Έχουμε πάρει χαμπάρι στο πολιτικό σύστημα τι συμβαίνει με το τραπεζικό σύστημα και αυτούς που είναι πίσω από το τραπεζικό σύστημα –τα μεγάλα μαχαίρια- που κατευθύνουν το σύνολο του Τύπου εκτός μερικών εξαιρέσεων; Μικρό μέρος του μεγάλου deal είναι αυτό το οποίο ζούμε σήμερα, ένα πετραδάκι με το οποίο ασχολείται ο πολιτικός κόσμος και δεν βλέπει το λατομείο –διότι εκεί υπάρχουν εκρήξεις. Πρέπει να δείξει γενναιότητα ο πολιτικός κόσμος και να ασχοληθεί με το λατομείο.. Εκεί είναι το “πάρτι” των πολλών δις και η αντάρα του εσωτερικού ανταγωνισμού.
ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΟΥΣΚΑΣ ... ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΚΑΙ  ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ 

Κρεσέντο κινδυνολογίας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Πώς γίνεται «όλες οι τράπεζες να είναι ασφαλείς» και ταυτόχρονα να κινδυνεύει το τραπεζικό σύστημα από ένα ρεπορτάζ;
Με ένα κρεσέντο κινδυνολογίας για το συνολικό τραπεζικό σύστημα της χώρας, υπό τη σκιά των δυσμενών εξελίξεων σε Ισπανία και Ιταλία, επιχείρησε να διαφύγει ο Ευάγγ. Βενιζέλος χθες στη Βουλή από την πολιτική κατηγορία της αντιπολίτευσης -πλην ΛΑΟΣ- για τους χειρισμούς του σε σχέση με την Proton Bank, μετά τα δημοσιεύματα της «Ε».
Πώς γίνεται «όλες οι τράπεζες να είναι ασφαλείς» και ταυτόχρονα να κινδυνεύει το τραπεζικό σύστημα από ένα ρεπορτάζ; Με πολλές και οξύτατες σε αρκετά σημεία παρεμβάσεις του στη Βουλή , κατά των αντιδρώντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. κυρίως, απέφυγε επιμελώς να απαντήσει στο ακανθώδες ερώτημα γιατί έφερε στο χθεσινό νομοσχέδιο ρύθμιση, που απαλλάσσει αναδρομικά τον εαυτό του και όλους τους υπουργούς ώς πίσω, το 1997, για τις πριμοδοτήσεις των τραπεζών από τα διαθέσιμα του Δημοσίου.
Τα διαθέσιμα αυτά καθορίζεται επακριβώς υπό ποίες προϋποθέσεις δίνονται, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Διευθυντικά στελέχη του ΓΛΚ διαφώνησαν πλήρως με την πριμοδότηση της Proton, θεωρώντας την επισφαλή για το Δημόσιο.
Η επιμονή του υπουργού στη γραμμή των μη εξηγήσεων διατηρήθηκε αναλλοίωτη ακόμα και όταν βουλευτές υπενθύμισαν στον υπουργό ότι παρόμοια έγιναν και με την υπόθεση Κοσκωτά και ζήτησαν την απόσυρση της ρύθμισης.

Σ. Φαραζή (ηθοποιός): Ένα παιδί μπορεί να πάρει αγάπη κι από ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις! KAΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕI ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ .....

Αγαπητή κυρία (δεν σας γνωριζαμε αλλα σας μαθαμε και εσάς) τα παιδιά για να εχουν μια φυσιολογική ζωή χρειάζονται Μητέρα και Πατέρα και οχι 2 Μητέρες η 2 Πατέρες ,βρείτε άλλους υγιείς τρόπους για να σας προσέξουμε .........


Προετοιμάζεται η επίσημη πτώχευση της Ελλάδας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠAM

Το περιλάλητο νέο «πακέτο στήριξης» αποδεικνύεται μια ακόμη απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού και της Ελλάδας. Η υπόσχεση από την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για νέα χρηματοδοτική στήριξη αγνώστων λοιπών στοιχείων, έγινε μόνο και....
μόνο για να στηριχθεί η συμφωνία με το διεθνές λόμπι των τραπεζών για μετακύλιση χρέους αξίας 50 δις ευρώ σε 15 έως 30 χρόνια.
Η κυβέρνηση πίσω από κλειστές πόρτες διαπραγματεύεται με το τραπεζικό λόμπι προκειμένου να δοκιμαστεί η συμφωνία στις αγορές το ταχύτερο δυνατό. Σχεδιάζουν την πρώτη ανταλλαγή ομολόγων μέσα στον Αύγουστο, το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου. Γιατί αυτή η βιασύνη;
Με ποιο δικαίωμα η κυβέρνηση προωθεί μια συμφωνία, η οποία δεσμεύει το ελληνικό δημόσιο για τα επόμενα 30 χρόνια; Ποιες εγγυήσεις, ποια εχέγγυα και ποιους όρους αποπληρωμής έχει αναλάβει η κυβέρνηση προκειμένου να διευκολύνει το λόμπι των τραπεζών στην μετακύλιση του χρέους;
Η αλήθεια είναι η εξής:

Ίδρυση κόμματος απο απόστρατους αξιωματικούς - Τα ονόματα


Σε ίδρυση κόμματος προχωρούν απόστρατοι αξιωματικοί! “Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία”, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους την οποία υπογράφουν 22 αποστράτοι αρκετοί από τους οποίους βέβαια είχαν κατά καιρού ανακληθεί στην υπηρεσία από την αποστρατεία τους.

Το κείμενο της ανακοίνωσή τους και η πρόσκλησή τους για συγκεντρώσεις σε Αθήνα και...
Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου:

Eπιστολή στον Παπανδρέου: Τιμή μου να υποστώ πολιτική δίωξη ειδικά από εσένα.


ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

Για τον φασισμο με τον οποιο τρομοκρατεις την χωρα.

Για την φτωχια που προσπαθεις να επιβαλλεις στους Ελληνες.

Για την προδοσια και το ξεπουλημα σου.

ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:

ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ......
ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Ο παππούς και η 25χρονη !


Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ.
- Πώς αισθάνεστε;
- Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την...
οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί.
Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός ...
- Να σας πω μια ιστορία... Ήταν ένας...
φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα.

Καρατζαφέρης: Στηρίζουμε την κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ !!


ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Οι (πολιτικές) αγάπες δεν κρύβονται!
Μπορεί οι θερμές συναντήσεις -πάντα κατ’ ιδίαν- του τηλεπροέδρου Καρατζαφέρη με τον… ογκόλιθο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλο, στο υπουργείο Αμύνης (ή… Εξοπλιστικών Προγραμμάτων)να αποτελούν παρελθόν, αλλά οι (θερμές) συναντήσεις μεταξύ των δύο… εύσωμων πολιτικών συνεχίζουν να γίνονται, τώρα πλέον στο υπουργείο Οικονομικών (και ποιος ξέρει, σε λίγο καιρό ίσως και στο Μέγαρο Μαξίμου, αν επαληθευτούν οι φήμες που λένε ότι ο Benny θα είναι ο διάδοχος του George-Jeffry). Βλέπετε, οι (πολιτικές)αγάπες δεν κρύβονται…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...