Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Γιούχαραν τον Γ. Κιμούλη στη Ζάκυνθο

ΒΙΝΤΕΟ: Γιούχαραν τον Γ. Κιμούλη στη ΖάκυνθοΗ παράσταση εξελισσόταν κανονικά όταν την σιωπή από τη πλευρά των θεατών έσπασαν τα γιουχαΐσματα με αποδέκτες τον Γιώργο Κιμούλη και τον θίασό του.
Ο δημοφιλής ηθοποιός ανταπέδωσε τις ..φιλοφρονήσεις με ένα «Στα μούτρα σας…», πριν διακόψει την παράσταση και αποχωρήσει τελικά.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: " OI ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΡΙΚΟ ΦΥΛΟ"!


Οι Σκοπιανοί, «μακεντόντσι» όπως αυτοαποκαλούνται, ετοιμάζονται
να γιορτάσουν την ψευτοεπανάσταση του « Ιλιντεν» δηλαδή τον προβοκατόρικο ξεσηκωμό των Βουλγάρων κομιτατζήδων τ’ «Αηλιού», στις περιοχές Κρουσόβου-Μοναστηρίου, που διέφυγαν μετά στη Βουλγαρία, προκαλώντας έτσι τους Οθωμανούς, σε αντίποινα να κάψουν Ελληνικά χωριά και να κατασφάξουν τους ανυπεράσπιστους Έλληνες κατοίκους…

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ : ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!! Κατάλαβε ο Βλάχος των Αθηνών (έτσι δεν το αποκάλεσε ο Παπούλιας...;;;) ότι ότι ο ΒΕΝΙ έχει δύναμη τώρα στο Πασόκ, ξέρει και την αρχομανία του και του κάνει ΠΛΑΤΕΣ : στη Τράπεζα Ptoton, στην οικονομική πολιτική κ.λ.π. ΚΑΛΑ, ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΝΤΕΛΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;;;


Proton κόντρες είχαμε στη Βουλή με τον Ευ. Βενιζέλο να τα βάζει με την Ελευθεροτυπία λέγοντας ότι είναι μία επίθεση συστηματική, όχι μόνον εναντίον μιας μικρής τράπεζας, αλλά του τραπεζικού συστήματος συνολικά… Η ΝΔ δια του Μανώλη Κεφαλογιάννη διερωτήθηκε πως ζητείται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όταν η Τράπεζα δεν έχει περάσει τα «στρες τεστ», ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «η αξία της ανέρχεται σε ένα ευρώ» και ο Βενιζέλος να περιμένει πως: «το δημόσιο, σε συνδυασμό με την διατραπεζική αγορά, τοποθετεί τα διαθέσιμά του, με τρόπο που να διευκολύνεται η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών» και επιτέθηκε σε εφημερίδα που έχει αναδείξει με πρωτοσέλιδό της το θέμα, λέγοντας ότι είναι μία επίθεση συστηματική, όχι μόνον εναντίον μιας μικρής τράπεζας, αλλά του τραπεζικού συστήματος συνολικά».
Αυτά για αρχή.

Βιομηχανία φόβου και υποταγής συνειδήσεων.


Ένα πέπλο φόβου έχει ξεδιπλωθεί επάνω από τα ευρωπαϊκά έθνη. Ένα κλίμα τρομοκρατήσεως των λαών ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα στην ήπειρό μας και διαχέεται από κράτος σε κράτος. Και ο στόχος του φαινομένου αυτού αποκτά σαφές ιδεολογικό στόχο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται η ποδηγέτηση της ελεύθερης βουλήσεως των πολιτών από την συστημική τρομοκρατία που παράγει μια φαινομενικά αόρατη βιομηχανία φόβου με επιδίωξη την υποταγή συνειδήσεων.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΪΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ… ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ


 Ναΐτες υπάρχουν, ακόμη και στην Ελλάδα, και μάλιστα... διασπασμένοι. Εν έτει 2011, τέσσερις -τουλάχιστον- οργανώσεις με περισσότερα από 300 κρυφά και φανερά μέλη δηλώνουν πως ανήκουν σε ένα είδος ιπποτικού τάγματος, με πολυσχιδή κυρίως φιλανθρωπική δράση.
Τουλάχιστον τα δύο από αυτά έχουν εκδώσει ανακοίνωση με την οποία αποκηρύσσουν τον Μπρέιβικ και τη δολοφονική δράση του.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ,ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ )Μήπως είναι τελείως λανθασμένη η εικόνα που έχουμε για το παρελθόν; Υπήρξαν στο απώτατο παρελθόν πολιτισμοί πιο εξελιγμένοι από τον δικό μας, οι οποίοι εξαφανίστηκαν, ξεχάστηκαν ή αποσιωπήθηκαν; Μας επισκέφτηκαν κάποτε εξωγήινοι, οι οποίοι επηρέασαν την εξέλιξη μας και -ίσως- το γενετικό μας υλικό; Μήπως η πορεία του πολιτισμού ξεκινά ξανά και ξανά από το μηδέν και δεν είναι αδιάκοπτη, γραμμική και ανηφορική όπως μας διδάσκουν οι συμβατικές ιστορικές θεωρήσεις;...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...