Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Το ΠΑΣΟΚ, ενώ εξαθλιώνει το λαό, ταυτόχρονα αυξάνει το καθεστώς του και το κομματικό κράτος


Τη στιγμή που το σοσιαλιστικό κόμμα εμφανίζεται σκληρό με τον ιδιωτικό τομέα και ταυτόχρονα εξαθλιώνει τους πολίτες με τη βαριά φορολογία που επιβάλει, την ίδια στιγμή διογκώνει το κρατικοδίαιτο καθεστώς αυξάνοντας τις δημόσιες δαπάνες.

Κρατηθείτε. Από τον Οκτώβριο 2009 μέχρι τον Μάϊο 2011 ίδρυσε 41 νέες Γενικές Γραμματείες, Νομικά Πρόσωπα και Αυτοτελείς Υπηρεσίες, που αυξάνουν δραματικά το κόστος λειτουργίας του κράτους, σε βάρος των φορολογουμένων πολιτών.

Η Νέα Δημοκρατία εγκαλεί τον κ. Παπανδρέου λέγοντας:

Ελευθερία είναι η γνώση της αληθινής μας φύσης

Στα αρχαία Ελληνικά, οι λέξεις «ευφυΐα» και «φύση» προέρχονται από το ρήμα φύομαι. Η ευφυΐα αναφέρεται σε «κάτι που αναπτύσσεται καλά» και φύση σημαίνει «εκείνο που ανακύπτει». Αναπτυσσόμαστε λοιπόν καλά, είμαστε ευφυείς, όταν αφήνουμε να ανακύψει η εσωτερική μας αλήθεια.
.
*ΠΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΣΤΙ* είπε ο Αντιφάνης από τη Σμύρνη τον 4ο αι π.χ. Κάθε δουλεία είναι αντίθετη με τη φύση του ανθρώπου. Και επομένως ο άνθρωπος που δεν είναι ελεύθερος δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά.

Η βουλευτής που δηλώνει ως “Ξένες γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά”Βιογραφικό σημείωμα από τον ιστότοπο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Βιογραφικά

ΜΑΡΙΑ Θ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ

Σύντομο βιογραφικό....

Τα.. «μόνιμα και σταθερά» εισοδήματα της Κας Μαρίας Δαμανάκη!


Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν €230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι λαμβάνουν περί τα €7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και...€35.000 για "έξοδα στέγασης" – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ. Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης €3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως…βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη €5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από…τον ΟΤΕ!!!!

Σύνολο, δηλαδή, πάνω από €280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!! Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν….έσοδα από τη…θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

Και ερωτώ:

H χούντα ετοιμάζει "δημοκρατικές διαδικασίες"


Και ενω τα παντα ειναι ξεχαρβαλωμενα,δεν υπαρχει τιποτα να λειτουργει εστω και ανεκτα,συσκεφθηκε η "δημοκρατικα εκλεγμενη"διαχειρηση μας να βρει τροπους να μας βαλει ολους σε ενα λουκι ελεγχομενης λογοκρισιας.

Και ενω το δημοσιο ξυνεται,εκεινη ασχολειται με τις απελευθερωσεις που μπορουσε να κανει μα δεν εκανε,και με τον ελεγχο των αντιδημοκρατικων για αυτην ιστολογιων.

Οπως περυσι που η χωρα βυθιζοταν στα χρεη και....
εκεινη ανεμελη νομοθετουσε τον Καλλικρατη και την μονιμοποιηση των μεταναστων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...