Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Παραχώρηση γης με ευνοϊκούς όρους σε αγρότες και κτηνοτρόφους Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Παραχώρηση γης με ευνοϊκούς όρους σε αγρότες και κτηνοτρόφους ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ?????Τρία εκατομμύρια στρέμματα αζήτητων αγροτικών εκτάσεων του Δημοσίου πρόκειται να...παραχωρηθούν με ευνοϊκούς όρους σε αγρότες και κτηνοτρόφους, βάσει σχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ετοιμάζονται για πόλεμο στην ΕΛ.ΑΣ..τον Σεπτέμβρη με τους διαδηλωτές..
παρήγγειλαν πλαστικές σφαίρες - εκτοξευτήρα νερού - κινητό φράκτη


Ετοιμάζονται για «πόλεμο» με τους διαδηλωτές για αποτελεσματική και δυστυχώς, όπως φαίνεται, βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων που θα ξεσπάσουν από το Σεπτέμβριο σε όλη τη χώρα ετοιμάζεται η Ελληνική Αστυνομία. 

Παύση πληρωμών... των πολιτών!


Αυτη ειναι η μονη λυση. Οι πληρωμες δανειων, λογαριασμων, "χρεων" κτλ αποτελουν τον αερα που συντηρει πρωτα και στη συνεχεια γιγαντωνει την παγκοσμια φουσκα που ονομαζεται "οικονομικη αναπτυξη".
Τα αφεντικα των κυβερνησεων, δηλαδη οι οικοι αξιολογησεις & οι τραπεζες βασιζομενοι σε χρηματα που "θα" εισρευσουν αξιολογουν κατα το δοκουν και χωρις να απολογηθουν ποτε για τις λαθος προβλεψεις τους τα ιδια τα κρατη. Χαρακτηριστικο παραδειγμα η καταρρευση 28 αμερικανικων τραπεζων το 2008 που μεχρι και την προηγουμενη μερα αξιολογουνταν με ααα.

Το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών άνοιξε στην ΘεσσαλονίκηΗ αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών που προωθεί η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίζει να φέρνει τα πρώτα χαμόγελα στους κατοίκους των αστικών περιοχών καθώς το νέο μέτρο θα τονώσει σημαντικά την κατά τ’ άλλα πεσμένη αγορά της χώρας.
Ήδη το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών άνοιξε τις πόρτες του σήμερα το πρωί στην κεντρική αγορά της συμπρωτεύουσας με τον ευφάνταστο τίτλο VillaBafo και πλήθος φοιτητών έσπευσε να δοκιμάσει την ποικιλία χαρμανιών και
εξωτικών ουσιών που εμπορεύεται το κατάστημα.
Όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, η ιδέα προ-υπήρχε εδώ και καιρό από τα αντίστοιχα Coffee Shops της Ολλανδίας έλειπε όμως το νομικό πλαίσιο που θα στήριζε μία τέτοια επένδυση στην Ελλάδα.

11 κανόνες που δεν διδάσκονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεία

Ο Bill Gates σε μια πρόσφατη ομιλία του σε ένα γυμνάσιο, μίλησε για 11 κανόνες ζωής που δεν έμαθαν και δεν θα μάθουν στο σχολείο. Μιλάει για το πως οι «προοδευτικοί» δάσκαλοι δημιούργησαν μια γενιά χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας και πως αυτή αντίληψη προετοιμάζει τα παιδιά να αποτύχουν στον πραγματικό κόσμο.

Κανόνας 1: Η ζωή δεν είναι...
δίκαιη - συνήθισέ το!

Κανόνας 2: Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την αυτό-εκτίμησή σου. Περιμένει πρώτα να επιτύχεις εσύ ο ίδιος κάτι ΠΡΙΝ αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου.

Γιατί κανένας δεν μιλάει για την πατρίδα που χάνουμε;
Ζώντας κοσμοϊστορικές στιγμές που διαδραματίζονται σε οικονομικό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη κι ενώ τέθηκε ευθέως από επίσημα ευρωπαϊκά χείλη θέμα μείωσης της εθνικής μας κυριαρχίας, η κυβέρνηση Παπανδρέου αλλά και οι συναγελαζόμενοι με αυτήν εκδότες – δημοσιογράφοι και άλλοι τραγικοί, τηρούν στάση άκρας σιωπής για την άμεση απειλή μείωσης της εθνικής μας κυριαρχίας (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, σίγουρα μόνο καλό δεν είναι).

ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?Η κατάρρευση στην αγορά ακινήτων  είναι μία κατάρρευση η οποία οφείλεται στην Οικονομική κρίση ?      Μήπως τελικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες?    Εάν η Οικονομική κρίση εκτελεί χρέη Τάφου για την Κτηματαγορά μήπως εμείς οι ίδιοι φροντίσαμε να βάλουμε την Ταφόπλακα?   Πια είναι τα σημερινά δεδομένα στην κτηματαγορά σήμερα?  Πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα ?  :     Οι κατασκευαστές σπιτιών δεν ρίχνουν τις τιμές, καθώς έχουν ακόμη αντοχές επειδή δεν είναι υπερδανεισμένοι  στην πλειοψηφία τους , δεν εκτέθηκαν ποτέ σε μεγάλο δανεισμό   συνεπώς εφ όσον δεν πέφτουν οι τιμές στα καινούργια ακίνητα αυτό συμπαρασύρει και  εκείνα που έχουν παλαιότητα...
   Οι Επενδυτές  (Αγοραστές ) περιμένουν πότε θα πέσουν οι τιμές … όνειρο θερινής νυκτός κατά την προσωπική μου άποψη ,γιατί κάποιοι επενδυτές δεν θέλουν απλά να πέσουν λίγο οι τιμές  αλλά να πέσουν κατά πολύ κάτω από το 20%     και αυτό δεν θα συμβεί εκτός σε ελάχιστες περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες πωλούν κάτω από μεγάλη οικονομική πίεση.     Οι Τράπεζες έχουν κλείσει ορμητικά την δανειστική στρόφιγγα το ίδιο και ο ΟΕΚ.   Οι Ιδιοκτήτες ακινήτων δεν νοούν να καταλάβουν ότι πρέπει να επικαιροποιήσουν τις τιμές πώλησης  των ακινήτων τους κάποιες φορές παραπλανούνται από τις αυξημένες για εισπρακτικούς λόγους αντικειμενικές αξίες   ,σαφώς βέβαια   αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «χαρίσουν» την περιουσία τους που την έχουν αποκτήσει με κόπο και ιδρώτα  .  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...