Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

Η Ελλάδα του ξεπουλήματος


Είναι ένα κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και το μεταφέρουμε αυτούσιο. Τα σχόλια δικά σας,
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).  Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

Γιατί προτείνω συγκρότηση Βουλής Πολιτών

Γράφει ο Κώστας Χρυσόγονος
καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής ΑΠΘ και Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Στην πολιτική και συνταγματική θεωρία γίνεται, συνήθως, αντιδιαστολή μεταξύ της αρχαίας άμεσης Δημοκρατίας και της σύγχρονης αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας. Τούτο έχει βάση, στον βαθμό που στα δημοκρατικά πολιτεύματα των πόλεων-κρατών της αρχαιότητας ήταν καθοριστικός ο ρόλος της συνέλευσης των πολιτών, η οποία είναι προφανώς ανέφικτη στα σημερινά εθνικά κράτη, πρώτιστα για γεωγραφικούς και πληθυσμιακούς λόγους (σημ.: υπογράμμιση δική μου). Στην πραγματικότητα, ωστόσο, οι αρχαίες πόλεις-κράτη διέθεταν και....
άλλα όργανα, με πολύ λιγότερα μέλη από την Εκκλησία του Δήμου (π.χ. στην αρχαία Αθήνα η Βουλή των πεντακοσίων και το λαϊκό δικαστήριο της Ηλιαίας). Τα όργανα εκείνα δεν συγκροτούνταν, όμως, με εκλογή των μελών τους (ούτε αποτελούνταν από επαγγελματίες τεχνοκράτες, όπως τα σύγχρονα δικαστήρια), αλλά με κλήρωση. Αυτή θεωρείτο ως η κατεξοχήν δημοκρατική μέθοδος ανάδειξης των αρχόντων, σε συνδυασμό με τον χρονικό περιορισμό της θητείας τους (συνήθως ενιαύσιας) και την εναλλαγή των προσώπων (π.χ.κανείς δεν μπορούσε να είναι μέλος της Βουλής για περισσότερες από δύο συνολικά θητείες). Αντίθετα, η εκλογή θεωρείτο ως κατά βάση ολιγαρχική μέθοδος... (Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ)

Βρέθηκε η Madeleine που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο


Όλοι θυμόμαστε το μικρό αγγελούδι, με τα μεγάλα πράσινα μάτια, που εξαφανίστηκε ξαφνικά, το Μάιο του 2007.

ΔΕΙΤΕ: Εικόνες ντροπής από την απίστευτη θηριωδία του πατέρα που κρατούσε αλυσοδεμένο το παιδάκι του
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!... ΠΡΟΣΟΧΗ , ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ !!! ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!
 
Ένας πατέρας από την Κίνα κρατούσε αλυσοδεμένο το 12χρονο γιο του…

ο οποίος πάσχει από νοητική καθυστέρηση, για τρία ολόκληρα χρόνια.

Εάν και μία τέτοια αποτρόπαια πράξη δεν «σηκώνει» καμία δικαιολογία, ο πατέρας ευθαρσώς δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι φοβόταν μήπως το παιδί του φύγει από το σπίτι και χαθεί στους δρόμους της Κίνας όσο ο ίδιος βρισκόταν στη δουλειά του.


Μην μπορώντας να σκεφτεί κάποιον άλλο τρόπο για να προφυλάξει το γιο του, όπως δήλωσε ο ίδιος, προτίμησε να τον αλυσοδέσει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Δείτε τις εικόνες ντροπής...

Έχετε δει κουμπάρο να του πέφτει το παντελόνι κατά τι διάκια του γάμου στην εκκλησία?(video)Εάν θέλετε να ξεκαρδιστείτε στα γέλια δείτε το video αξίζει!!

ΛΟΝΔΙΝΟ: ‘Ήρωες’ θεωρούνται Τούρκοι καταστηματάρχες που πήραν το νόμο στα χέρια τους και κυνήγησαν τους επιδρομείςΑπό Daily Mail:
Μένοντας άγρυπνοι πολλοί άνθρωποι στο Λονδίνο, αναγκάστηκαν να βγουν στους δρόμους χθες το βράδυ για να προστατεύσουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, όταν η αστυνομία απέτυχε να επέμβει δραστικά σε πολλά από τα περιστατικά λεηλασίας και βίας που σάρωσαν όλο το Λονδίνο.

Σκότωσε την σύζυγο του διοικητή ΤΑΕ ΜεσσαράςΣυγκλονίζει την κοινή γνώμη του Ηρακλείου το απίστευτο λουτρό αίματος. Πρωταγωνιστές ο διοικητής του ΤΑΕ Μεσσαράς, η γυναίκα του, μια 35χρονη και ο δράστης, ηλικίας 43 ετών.

Xρειαζομαστε Tετoιους δασκαλους στα σχολειά,τέτοιους ηγέτες ... ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.


Υπό διωγμό τα ημερόπλοια μας


Υπό διωγμό βρίσκονται τα ελληνικά πλοιάρια που εκτελούν ημερήσιες εκδρομές, ενώ παράλληλα στο λιμάνι του Μαντρακίου δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα...
Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πλοιοκτήτες που θίγονται τα συμφέροντα τους ετοιμάζουν επιστολή διαμαρτυρίας-καταγγελίας προς τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.

Ο αντιπρόεδρός του σκότωσε τον Κέννεντι; - Αποκαλύψεις της Τζάκι από τον τάφοΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. - ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!


Μάλιστα! Τελειώνουν και με αυτό τό εμπόδιο!

Τελειώνουν γενικώς με τήν ιστορία και με κάθε τι που θα μπορούσε να θυμίσει στους Ελληνες τον πραγματικό τους ρόλο.

Είναι αναίσχυντοι και οι πράξεις τους ισοδυναμούν με πολιτιστική γενοκτονία.
Η διδακτέα ύλη που αποτελεί βάση του ανθρωπισμού και της ελευθερίας εντοπίζεται από την κοιτίδα της.
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να δεσμευθεί ΤΩΡΑ ότι θα καταργήσει αυτές τις διατάξεις και να ηγηθεί νομικής δράσης για την αποτροπή τους.
…δηλαδή τα παιδιά των οικονομικών μεταναστών θα μαθαίνουν για τον Αυνάν και όχι για το πως μία χούφτα άνθρωποι με τις συνεχείς τους θυσίες διέλυσαν τα δεσμά της αμάθειας και της τυραννίας.

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!


Μόνον εφόσον κατεβάσει ρολά όλη η χώρα από την ειρηνική-συντονισμένη αντίδραση όλου του λαού, μόνον εάν παραλύσουν τα πάντα και κατέβει 1.000.000 λαός στο Σύνταγμα θα πέσει η Κυβέρνηση μέσα σε τρεις το πολύ ημέρες.

Και θα αναγκασθεί να συρθεί σε εκλογές.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου ενσυνείδητα οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή. Το δήλωσε ο
Παναγιώτης Λαφαζάνης στην Βουλή.

Είμαστε όλοι …αγανακτισμένοι λονδρέζοι.


Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η αστυνομία θα είναι απασχολημένη απόψε στο Μάντσεστερ, ενώ Η αστυνομία χρησιμοποιεί τώρα τεθωρακισμένα οχήματα να καθαρίσει δρόμους.Εικόνες από αξιωματικούς που στέκονται και παρακολουθούν τους νεαρούς που έσπασαν και λεηλάτησαν καταστήματα έχουν εξαγριώσει τους Λονδρέζους. Δείτε Φωτογραφίες από τις ταραχές των Αναγνωστών. Ένας 26χρονος το πρώτο θύμα των πρωτοφανών επεισοδίων στο Λονδίνο. Σε κρίσιμη κατάσταση και ένας 60χρονος άνδρας που ήρθε αντιμέτωπος με πλιαστικολόγους. Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες 12 ατόμων που «πιάστηκαν» να κάνουν πλιάτσικο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. 563 οι συλλήψεις που έχουν γίνει από το Σάββατο. Η κυβέρνηση βγάζει στους δρόμους 16.000 αστυνομικούς με την εντολή να χρησιμοποιήσουν πλαστικές σφαίρες αν χρειαστεί. Στόχος δεν είναι μόνο τα μαγαζιά, αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι.

«Οι Έλληνες δέχτηκαν να μειώσουν τα χωρικά τους ύδατα επί Σημίτη και Παπανδρέου»!


Ανεπανόρθωτα εκθέτει Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου στο βιβλίο του, πρώην Τούρκος διπλωμάτης, για τις μυστικές συμφωνίες και υποχωρήσεις τους απέναντι στις απαιτήσεις των «φίλων» και γειτόνων μας! Φαίνεται πως για κάθε στροφή στο ζεϊμπέκικο, χάναμε και αναφαίρετα δικαιώματα…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, ο Μπολούκμπασι, στο....
 νέο του βιβλίο, με τίτλο «H σκάλα του Υπουργείου Εξωτερικών», σε πολλά σημεία κάνει αναφορά στις σχέσεις με την Ελλάδα, ειδικά την εποχή που πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Κώστας Σημίτης και υπουργός Εξωτερικών ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο ίδιος υποστηρίζει πως, σε αντίθεση με όσα λέγονται στις διμερείς επαφές, η Τουρκία αποδέχθηκε να πάει στο Διεθνές Δικαστήριο.

SPIEGEL: Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες προς τους Έλληνες που δεν ζήτησαν πολεμικές αποζημιώσειςΣυνέντευξη του Albrecht Ritsch, Wirtschaftshistoriker (καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) στο Spiegel.

Spiegel: Κυριε Ritschl η Γερμανία συζητάει αυτό τον καιρό για περαιτέρω οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα σαν υπεράνω όλων ηθικολόγος. Η κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία σύμφωνα με τη ρήση : ¨λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε αυτό που σας λέμε¨. Είναι δίκαιη αυτή η συμπεριφορά
Ritschl: Οχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη...


Spiegel Μάλλον δεν το βλέπουν έτσι οι περισσότεροι Γερμανοί.

Ritschl Μπορεί, αλλά η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και τη θέση της ως Διδασκάλου της Ευρώπης την χρωστάει στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον 1ο αλλά και τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμα τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό δεν το θυμάται όμως κανείς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...