Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Πρωθυπουργός – Τσίρκουλο! Απίστευτες σκηνές αυτή την στιγμή στην Σκιάθο!

Πριν από λίγη ώρα, ένας ηλικιωμένος τύπος με ενδυμασία “κάγκουρα” (κολάν, γυαλιά διαστημάνθρωπου κλπ) έκανε ποδήλατο κατευθυνόμενος στην περιοχή “Κουκουναριές” στην Σκιάθο.
Πίσω του ακολουθούσε μία υπερπολυτελείς λιμουζίνα “Lexus” αλλά και πάνοπλοι μοτοσικλετιστές!!
Το απίστευτο αυτό τσίρκο, τράβηξε όπως ήταν επόμενο την προσοχή των τουριστών που αναρωτιόντουσαν τι στην ευχή μπορεί να είναι αυτό που έβλεπαν.

Κρύβονται στα εξοχικά τους οι υπουργοί στην Πάρο

Μπορεί το μισό ΠΑΣΟΚ να έχει πάει στην Πάρο διακοπές , κανείς όμως δεν έχει δει υπουργό ή έστω υφυπουργό στον δρόμο ή σε κάποια παραλία. Επίσης κανείς δεν έχει την Τρέμη ή τον Πρετεντέρη που παραθερίζουν κι αυτοί στο νησί μετά το περιστατικό του γιαουρτώματος του τελευταίου στην Αντίπαρο.

Ενδιαφέρον on line παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον ανίκανο για να σκοτώσετε την ώρα σας.....συντομα και με τον άλλον αχρηστο

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ... WANTED!ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ Ο ΦΠΑ, ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ…ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ! 


Ο φαφλατάς και αερολόγος Βενιζέλος λειτουργεί παχυδερμικά απέναντι στην αγορά και τις επιχειρήσεις!  Εν γνώσει του οδηγεί στον γκρεμό τον τουρισμό μας και τα καταστήματα εστίασης, παραδεχόμενος ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα προϊόντα εστίασης  από το 13% στο 23% είναι άδικο μέτρο! Μέτρο δηλαδή που δίνει την χαριστική βολή στις τελευταίες ζώσες  επιχειρήσεις, για τις οποίες θα επανεξετάσει στο αόριστο μέλλον το θέμα της μείωσης του Φ.Π.Α.! Όταν δηλαδή θα έχουν κλείσει!
Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου! Επικίνδυνος, άσχετος και το μόνο ξέρει να κάνει καλά είναι να γεμίζει το στομάχι του!!! Τον τρόπο να παχαίνει ο ίδιος και να συναγωνίζεται στο πάχος τον Πάγκαλο τον έχει βρει. Από ‘κει και πέρα δεν σκαμπάζει γρι!  
Προσέξτε πώς δικαιολόγησε ο Βενιζέλος την… ανάγκη της αύξησης του ΦΠΑ από το 13% στο 23%! «Πρέπει η χώρα να είναι συνεπής σε όσα συμφώνησε το δε θέμα της μείωσης θα εξεταστεί στον διάλογο για το εθνικό φορολογικό».

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! 

Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εδώ και 20 μήνες, με τον λαό της να εξαθλιώνεται, κρίση η οποία έχει ήδη προσβάλλει πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και εσχάτως την Αμερική, με τους Οίκους Αξιολόγησης να έχουν αναγορευτεί σε κυρίαρχους- δυνάστες κυβερνήσεων και κρατών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου, που τελικός σταθμός του είναι η Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση! 
Όποιος νομίζει ότι ο Ομπάμα αποτελεί θύμα των Οίκων Αξιολόγησης, ας μην έχει ψευδαισθήσεις.Η Αμερική, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία, δεν αποτελεί θύμα τρομοκρατικών ενεργειών. Αντιθέτως δημιουργεί και ενσπείρει τρομοκρατία παντού. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες λοιπόν για τα σενάρια τρομοκρατίας που βιώνει ο πλανήτης. Το "παγκόσμιο κραχ" αποτελεί μέρος της σχεδιασμένης τρομοκρατίας για την ποδηγέτηση των λαών και των κυβερνήσεων, με στόχο την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης. Όπως τον Σεπτέμβριο του 2011 η τρομοκρατική ενέργεια στους Δίδυμους Πύργους αποτέλεσε το κατάλληλο άλλοθι για την επιβολή απίστευτων μέτρων ασφαλείας που καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα, καταργούν ατομικές ελευθερίες, επιτρέποντας ακόμη και την χρήση... ακτίνων Χ στον έλεγχο των αεροδρομίων αλλά και την χρήση καμερών στους δρόμους, όλα αυτά δήθεν για την..ασφάλειά μας, έτσι γίνεται σήμερα με την παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία των λαών. Θα αποτελέσει την πρόσφορη δικαιολογία για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης.
Ήδη ο Παπανδρέου  έχει δηλώσει υπέρμαχος αυτού του Παγκόσμιου Οικονομικού Κυβερνείου. Το ίδιο έκανε προ ημερών και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος. 

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ..... 4.5000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΩΝ


Νέοι χώροι πρασίνου στο Ηράκλειο
 

4.500 εκατομμύρια ευρώ ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου για τον Δήμο Ηρακλείου, ο οποίος προχωρά άμεσα στην απόκτηση κοινόχρηστων χώρων για την δημιουργία χώρων πρασίνου και αναψυχής. Πρόκειται για μια μεγάλη έκταση στην καρδιά της Αλικαρνασσού, εξέλιξη που αποτελεί φιλί ζωής στην ευρύτερη περιοχή καθώς και χώρος κοντά στο ρέμα Ερυθραίας στις Μεσαμπελιές

Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας... πολιτικοί απατεώνες... Ο ΦΠΑ από 13% στο 23% - Πόσο αίμα θα μας ρουφήξετε ακόμη ρε άθλιοι παπατζήδες;


Ακούσαμε και αυτό: Ο κανονικός ΦΠΑ είναι στο 23%!!!

Πόθεν προκύπτει αυτό;
Εσείς δεν λέγατε πριν δύο χρόνια:
Με αυτά που κάνετε, δικαιώνεται απόλυτα η πολιτική Καραμανλή... και εσείς είσαστε εκτιθέμενοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού και κυρίως σε αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν.
Νομιμοποιείστε να μας εξαθλιώνετε έτσι βρε αχρείοι πολιτικάντηδες;
Νομίζετε ότι θα  μας φιμώσετε όταν σας θυμίζουμε το πόσο πολιτικοί απατεώνες είσαστε που μας εξαπατήσατε για να μας υφαρπάξετε την ψήφο μας;


Θεωρείτε ότι υλοποιείτε το πρόγραμμα που μας προτείνατε;
Νάσος
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ για την νέα λαϊκή αφαίμαξη των ΜΗ προνομιούχων:

“Γαπισμός”, τελευταίο στάδιο του Μητσοτακισμού


Κακό πράγμα οι διακοπές. Σε κάνουν να σκέπτεσαι το παρελθόν. Να αναπολείς. Που ήμουν πριν δέκα χρόνια, πως ήμουν πριν από είκοσι.
Το 1991 λοιπόν η Ελλάδα γνώριζε τον «μητσοτακικό φιλελευθερισμό». Έναν «φιλελευθερισμό» στα απώτατα όρια του, στην πιο ακραία εκδοχή του. Κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι μετέπειτα του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Μάνος και Ανδριανόπουλος  στην στιγμή της ιδεολογικής τους  «νίκης»

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο. ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές φωτογραφίες!


Νεκρή η σύζυγος του διοικητή του ΤΑΕ Μεσαράς-Σώμα με σώμα πάλεψε ο ο αξιωματικός Τ.Πανταγάκης με τον δράστη

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφτηκε χτες βράδυ λίγο μετά της 11 επί της οδού Χρυσοστόμου στον αριθμό 66. Νεκρή μία γυναίκα 49 ετών μητέρα δύο κοριτσιών η οποία μάλιστα είναι σύζυγος αστυνομικού. Τραυματίες είναι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας Τηλέμαχος Πανταγάκης διοικητής στα ΤΑΕ Μεσαράς μία ακόμα γυναίκα καθώς και ο δράστης τους εγκλήματος.

Τι συνέβη στο διαμέρισμα της Χρυσοστόμου

Το ζευγάρι μετέβη ύστερα από τηλεφώνημα μίας 36χρονης γυναίκας η οποία πρόσφατα είχε που νοικιάσει διαμέρισμα ιδιοκτησίας τους στην οδό Χρυσοστόμου προκειμένου να κάνουν σύσταση σε άλλον ένοικο ο οποίος την ενοχλούσε συστηματικά. Ο συγκεκριμένος ένοικος φαίνεται να την εξύβριζε συχνά, να κάνει φασαρία δείχνοντας μία ακοινώνητη συμπεριφορά την οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί η 36χρονη.

Ο ΕΟΦ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΖΟΝ!! Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ .......................

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ???


Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προχώρησε στην απαγόρευση διαφήμισης κάθε είδους συσκευής παραγωγής όζοντος και κάθε σχετικού εντύπου που συνοδεύει τα προϊόντα αυτά.

Ποινικές διώξεις σε βάρος των βιαστών της 16χρονης από την Κρήτη..,είναι Αλβανοί κακοποιοί.φώτο αρχείου...
Έχουν αναγνωριστεί πέντε άτομα, οι δύο εκ των οποίων είναι Αλβανοί και συνελήφθησαν και για άλλα αδικήματα.

Οι δύο Αλβανοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα κι από εκεί στην ανακρίτρια και θα απολογηθούν αύριο, στις 10.00 το πρωί.

Ζωντανα ανθρωποειδή κατοικίδια!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΨΥΧΩΝ

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα...
μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...