Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

Παιδάκι 4 χρονών πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια στα μαθηματικά! Ακούστε το διάλογο! ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Παιδάκι 4 χρονών πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια στα μαθηματικά! Ακούστε το διάλογο!


Η είδηση αυτή, κατά τη γνώμη μου έχει δύο όψεις:
Η μία είναι η αστεία. Ένα παιδάκι 4 μόλις χρονών πήρε τηλέφωνο στα επείγοντα της αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια για τις ασκήσεις του στα μαθηματικά.
Αθώο, όπως όλα τα παιδιά, καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας για το μέγα πρόβλημα που αντιμετωπίζει: πόσο κάνει 16 βγάζω 8;;; Η άλλη είναι η τραγική. Πόσο μόνο, πόσο αβοήθητο μπορεί να νιώθει αυτό το παιδί για να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία;

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ


Η πολιτική τους δικτατορία είναι ήδη υπό κατάρρευση. Και το ξέρουν. Και γι αυτό είναι επικίνδυνοι...
Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Το Σεπτέμβριο θα δώσουμε την πιο σημαντική ίσως μάχη. Ο αριθμός μας είναι η δύναμη μας. Είναι λίγοι και είμαστε πολλοί.

Δείξτε το βίντεο αυτό σε όλους σας τους γνωστούς. Δείξτε τους το βίντεο με την....
Αννα Ψαρούδα Μπενάκη στην ορκωμοσία του Παπούλια. Ξυπνήστε τους. Όλοι μαζί μπορούμε.

Πουλάνε σπίτια και φεύγουν για επαρχία οι Αθηναίοι...Στο τέλος θα είναι περισσότεροι οι λαθρομετανάστες στην Αθήνα από τους ΈλληνεςΠτώση που ξεπερνά, ανάλογα την περιοχή, ακόμη και το 60% παρουσιάζουν οι αγοραπωλησίες κατοικιών στην Αθήνα, τους πρώτους 5 μήνες του 2011 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι.

To γεγονός αποδίδουν κύκλοι της αγοράς στην πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες.
Μία βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας και θα διαπιστώσει και ο πιο δύσπιστος ότι σχεδόν σε κάθε πολυκατοικία υπάρχει στην είσοδο κολλημένο ενοικιαστήριο ή πωλητήριο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...