Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

Οι νεκροί δεν μιλάνε


Του Finian Cunningham (Global Research) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο αφανισμός των 30 Αμερικάνων στρατιωτών των ειδικών δυνάμεων στη συντριβή του ελικοπτέρου Σινούκ (CH-47 Chinook) στο Αφγανιστάν έρχεται σε μια στιγμή που η επίσημη εκδοχή της Ουάσιγκτον για το πώς διεξήχθη η δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν καταρρέει από τη δυσπιστία.
Μεταξύ των 38 νεκρών στην καταστροφή του ελικοπτέρου - η μεγαλύτερη μεμονωμένη απώλεια Αμερικάνων στα 10 χρόνια του πολέμου και της κατοχής στο Αφγανιστάν - πιστεύεται ότι υπάρχουν αρκετοί από τους επίλεκτους της ομάδας Team 6 των Αμερικανών SEALS ("SeaEarthAndLand") του Ναυτικού των ΗΠΑ που συμμετείχαν στην εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν στις αρχές Μαΐου. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται επίσης και άλλα μέλη των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων και της Αφγανών κομάντος.
Σχ. ΚΟ: Είδηση αναφέρει ότι οι σκοτωμένοι ήταν από την ίδια Μονάδα (SEAL Team Six), αλλά όχι από την ίδια ομάδα.

Anti-sex LeaguesΗ οικογένεια είναι κυρίως ένα μέρος της παλιάς τάξης του κόσμου, όπως είναι οι παραδοσιακοί ρόλοι των ανδρών και γυναικών των οποίων οι διαφορές θεωρούνται ότι έχουν δημιουργηθεί σκόπιμα από το Θεό. Διαφορετικοί ρόλοι ανάμεσα στα φύλα θεωρούνται επίσης ότι έχουν θεσπιστεί από το Θεό. Αυτό είναι κρίσιμο στην περίπτωση της οικογένειας. Μια υγιής Χριστιανική κοινότητα δεν θα μπορέσει να αναπνεύσει στο είδος της ατμόσφαιρας την οποία η ατζέντα των φεμινιστικών μειονοτήτων έχει υπόψη της να επιβάλλει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...