Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Νέοι τίμησαν την Παναγία με εκκλησιασμό πάνω σ' ένα βουνό!

\

Μέσα σ' ένα ορεινό μαγευτικό τοπίο, στο βουνό Τόμαρος της Δωδώνης Ιωαννίνων, όπου υπάρχει ξωκλήσι αφιερωμένο στην Παναγιά, εορτάστηκε η κοίμηση της Θεοτόκου από 200 περίπου προσκυνητές-εκδρομείς.

"ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦOPA ΣTHN NEOTEPH IΣTOPIA THΣ EΛΛAΔOΣ O ΠPΩΘYΠOYPΓOΣ ANHMEPA THΣ ΠANAΓIAΣ ΠPOTIMHΣE THN ΘAΛAΣΣA AΠO THN EKKΛHΣIA"

Να για ποιο λόγο ο Παπανδρέου παραμένει πρωθυπουργός!

Έτσι θέλουν τους ηγέτες τους οι Έλληνες?

Άθρησκους, άθεους, ομιχλώδους καταγωγής, πολύ διαφορετικούς από τους ίδιους. Αν πήγαινε εκκλησία, αν ήταν ένας συνηθισμένος καθημερινός άνθρωπος που αγαπούσε τη θρησκεία,την πατρίδα και το "λαό", θα ήταν ψιλικατζής, όπως αυτοί που τον ψηφίζουν, δεν θα ήταν Πρωθυπουργός.

ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΕΖΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...


 
Εφιαλτικές στιγμές έζησε στο πιο κεντρικό σημείο της Πάτρας ένα ανήλικο κορίτσι, στα χέρια μιας ομάδας νεαρών που της επιτέθηκαν και επιχείρησαν να την γδύσουν στη μέση του δρόμου! Για καλή τύχη της μικρής, οι κραυγές αγωνίας της ξεσήκωσαν τους...
κατοίκους της περιοχής που έτρεξαν να την σώσουν! Το θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης, είναι μόλις 12 χρόνων και κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης....

ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΔΑΔΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΝΑ ΠΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘOΡΑ


Απίστευτο κι όμως Ελληνικό! Τραγική είδηση! Μέγιστη ξεφτίλα
Την ίδια ώρα που η ανεργία σπάει κάθε ρεκόρ και η κυβέρνηση αναζητά επί ματαίω μάλλον τρόπους να κλείσουν οι μαύρες τρύπες, οι βουλευτές οι οποίοι διεκδικούν αναδρομικά επιμένουν στην απαίτησή τους.
Και μάλιστα το Ελεγκτικό Συνέδριο τους δικαιώνει με πρόσφατη απόφαση του, καθώς φαίνεται πως είναι σύννομο.
Σύμφωνα με τον νόμο, εφόσον η αποζημίωση των βουλευτών είναι συνδεδεμένη με τις αποδοχές του Αρείου Πάγου, το ίδιο ισχύει κατ’ επέκτασιν και για τους πρώην βουλευτές. Επομένως οι αποδοχές τους προσαρμόζονται.

Σταχυολόγηση παλιών δηλώσεων του Γιώργου Παπανδρέου - Ό,τι επιμελώς σας κρύβουν!
Άξονας εξωτερικής πολιτικής;
«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»
[Εφημερίδα Πατρίδες του Καναδά. Η δήλωση έγινε από τον κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στον εκδότη της εφημερίδας κ. Θωμά Σάρα, σε δημόσια εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου και μαρτύρων, όπως για παράδειγμα ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά Γιάννης Θωμόγλου. Η εκδήλωση έγινε το 1999, όταν ο κ. Παπανδρέου ήτανε Υπουργός Εξωτερικών]

Σχέδιο Ανάν
«Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, συνεπής στις αρχές, στους αγώνες και στις παραδόσεις μας, λέει το «ναι» στο κοινό μέλλον των δυο Κοινοτήτων, το «ναι» στην κοινή συμβίωση, το «ναι» στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει «ναι» στη συνεργασία και «όχι» στο διχασμό. Λέει «ναι» στην προοπτική και «όχι» στη στατικότητα… Το ΝΑΙ θα είναι μια γενναία ιστορική, πατριωτική στάση υπέρβασης του παρελθόντος»
[Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, Κυπριακή Κυβέρνηση, 8/4/2004]

Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ για την χρεοκοπία της Αμερικής που ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την προβολή του.


Το τηλεοπτικό σποτάκι που προπαγανδίζει την χρεοκοπία της Αμερικής, ''κατέβηκε''σχεδόν αμέσως.Σας το παρουσιάζουμε.Κατέβηκε σχεδόν αμέσως απο την Αμερικάνικη κυβέρνηση.Το σποτάκι δείχνει την Κίνα σαν την μόνη υπέρδύναμη.Φυσικά οι κινέζοι ΔΕΝ μας λένε οτι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ελέγχεται απο τον ''Ηγεμόνα''.

Κανό 3.500 ευρώ


Το ακριβό χόμπι του πρωθυπουργού...

 Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια που ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη να κάνει την πρώτη του βόλτα με κανό στα παραλία της Αττικής

Γιούχαραν τον Ανδρέα Λοβέρδο στην Κυλλήνη

Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο υπουργός προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Το Lidl ΠΡΟΚΑΛΕΙ: Κρατά ανοικτά ΔΕΚΑΔΕΣ καταστήματά του και υποχρεώνει εργαζομένους να εργαστούν την ημέρα της Παναγιάς


Κάποιες ξένες πολυεθνικές πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός έχει ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
Ο Ελληνικός λαός ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τιμά την Παναγιά.
Γιατί η Παναγιά είναι η μάνα μας, είναι αυτή που έσωσε το έθνος μας.

Και όπως αν πέθαινε η μάνα μας θα πηγαίναμε στην κηδεία για να την "ξεπροβοδίσουμε" από....
αυτό τον κόσμο, έτσι και όταν τιμούμε την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου -όταν γιορτάζουμε την μετάσταση της στους Ουρανούς- έχουμε χρέος να πάμε "να την ξεπροβοδίσουμε".
Γιατί όταν όλα τα μάταια στα οποία καθημερινά στηρίζουμε τις ελπίδες και τη σιγουριά μας,
όταν όλα τα υπόλοιπα καταρρέουν,
η Παναγιά θα στέκει πάντα εκεί, βοηθός και παρηγοριά και ελπίδα μας.

Δ. ΧΑΝΙΩΝ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε η δημοτική Αρχή Χανίων σε διαγωνισμό που αφορούσε στην προμήθεια φορητών υπολογιστών χειρός (PDAs) και φορητών εκτυπωτών για τη Δημοτική Αστυνομία Χανίων. Τον κατακύρωσε σε εταιρεία η οποία απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης, ενώ παράλληλα δήλωσε ψευδώς ότι τηρούσε τις προϋποθέσεις (!), αποδεικνύοντας ότι -παρά τη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» και τις εξαγγελίες για διαφάνεια- σε πολλές περιπτώσεις στην Αυτοδιοίκηση εξακολουθούν να παραμένουν ενεργές εστίες αδιαφάνειας, πελατειακών σχέσεων και διαφθοράς (;). Πόσω μάλλον που, σε μια εποχή πλήρους απαξίωσης της πολίτικης, αυτά συμβαίνουν σε ένα δήμο στον όποιο επικεφαλής είναι ένας πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Μανώλης Σκουλάκης.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν -μεταξύ άλλων- σε ένσταση τους οι εταιρείες ECS ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ και Ασύρματες Τεχνολογίες ΕΠΕ - WIRELESS TECH LTD (υπερεργολάβος), αφήνοντας ουσιαστικά πολλά ερωτηματικά για τη στάση του δημάρχου, ερωτηματικά που τον εκθέτουν πολιτικά:
α) στην απόφαση της επιτροπής αξιολόγησης, που παρά το ότι κρίνει πως η «ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ» δεν πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές, εντούτοις, την κατακυρώνει ως ανάδοχο, με το δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη να την αποδέχεται, καταργώντας ουσιαστικά κάθε νομιμότητα, και
β) στη ψευδή βεβαίωση της αναδόχου εταιρείας ότι έχει εγκαταστήσει παρόμοιο σύστημα στους δήμους Πλατανιάς και Κισσάμου· στο σημείο αυτό ερωτηματικά προκαλεί η στάση της επιτροπής αξιολόγησης και της διοίκησης του δήμου που δεν ήλεγξαν την εγκυρότητα της βεβαίωσης, έστω με ένα τυπικό τηλεφώνημα προς τους δύο δήμους του νομού Χανίων.

Μόνον τον ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ δέν δοκιμάσαμε.Καθότι εμείς οι Έλληνες είμαστε
πνευματικά όντα και αποφεύγουμε
την ΒΙΑ (πολεμούμε με τον ΛΟΓΟ),
δύο λύσεις μας έχουν απομείνει:

Τα σχέδια του Γιώργου για διάλυση του ΠΑΣΟΚ και δημιουργία νέου κόμματος

Τα σχέδια του Γιώργου για διάλυση του ΠΑΣΟΚ και δημιουργία νέου κόμματοςΕίναι πλέον βέβαιο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του έχουν πάρει την απόφαση να σπάσουν και τους τυπικούς δεσμούς με το Κίνημα που ιδρύθηκε την 3η Σεπτέμβρη του 1974 και να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα. Λογικό και αναμενόμενο. Έτσι κι αλλιώς ο Γιώργος Παπανδρέου ποτέ δεν χώνεψε το ΠΑΣΟΚ, ήταν πολύ πατριωτικό, πολύ «εθνικιστικό», πολύ «ελληνοκεντρικό» για τα κοσμοπολίτικα γούστα του.

Όταν οι Ηρακλειώτες κολυμπούσαν στον Κούλε!Σήμερα όταν θέλομε να πάμε στη θάλασσα, τρέχομε από τη μια άκρη της Κρήτης στην άλλη. Τότε όμως που ήμαστε πιτσιρίκια, πού τέτοιες πολυτέλειες αφού και τα Ι.Χ. ήταν μετρημένα... Αρκετοί θυμούνται τον Κούλε που γέμιζε από κολυμβητές χωρίς να υπάρχει κανένα υγειονομικό πρόβλημα.Από την απέναντι μεριά η Τρυπητή και αμέσως δίπλα τα περίφημα "μπάνια" του Πόρου που εκεί πλάκωνε όλο το Ηράκλειο, που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει στον Καρτερό όπου πήγαιναν οι πιο πλούσιοι ή πιο πέρα στον Αμνισσό και Τομπρούκ.
Όσοι προτιμούσαν τη δυτική πλευρά της πόλης είχαν τη δυνατότητα να πάνε στην " Ηλεκτρική" (κόλπος Δερματά) και λίγο δυτικότερα στην " Κιτρική" ( Καράβολα ).
Άν δεν σε πείραζε η δυσωσμία που έβγαινε από τον Τάλω και παρακάτω η φοβερή βρώμα από τα Ταμπακαριά, κατάφερνες να πας στο Στόμιο όπως έλεγαν παλιά το Λίντο.

Μόνο τρία κραξίματα έπεσαν; KΡΙΜΑ.Mπορεί ο Τζεφρυ να πήγε με πολυάριθμη ασφάλεια στο μοναστήρι της Σκιάθου να… προσκυνήσει και να γλύτωσε το… κράξιμο κάποιοι άλλοι όμως δεν το γλύτωσαν. Έτσι άκουσαν τα εξ΄αμαξης οι Καρχιμάκης, Παντούλας, Μαγκούφης. Αναλυτικά.
Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα. Όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, με παρέα το βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη και κάθισαν σε τραπέζι, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του. Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: «Άντε βρε καριόλη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!».

O Γ. Παπαδόπουλος παρέδωσε στους πολιτικούς μηδέν ανεργία και μηδέν εθνικό χρέος


Αναγνώστης προς Γ. Πεταλωτή:

ΡΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ,,,,ΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΥΛΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ,,,,ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΡΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ,  ΚΑΙ ΕΚΤΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...