Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Η Μέση-Γη υπάρχει στην πραγματικότητα


Η Μέση-Γη υπάρχει στην πραγματικότητα

Puzzlewood: Η Μέση-Γη υπάρχει στην πραγματικότητα Η Μέση-Γη (Middle Earth) υπάρχει στην πραγματικότητα και βρίσκεται στην Αγγλία. 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΦΑΛΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΗΘΗ.
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ,ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ.
ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΟ ΦΤΕΡΟ.
ΤΗ ΝΙΚΗ , ΤΗ ΔΟΞΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΦΤΕΡΟ.
ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΚΟΡΜΙ.
ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ , ΠΡΩΤΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Οι 700 Θεσπιείς στην μάχη των Θερμοπυλών (480 π.Χ)

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥΗ Αφροδίτη της Μήλου είναι ένα πολύ γνωστό μαρμάρινο άγαλμα, της ελληνιστικής εποχής, το οποίο βρέθηκε την άνοιξη του 1820 σε αγροτική περιοχή της Μήλου, σε θέση αρχαίου οικισμού, από έναν αγρότη που λεγόταν κατά πάσα πιθανότητα Θεόδωρος ή Γέωργιος Κεντρωτάς. Ο ίδιος, λόγω των πολλών πιέσεων που δέχτηκε (από Γάλλους αρχαιολόγους και διπλωμάτες, από τους Έλληνες προκρίτους του νησιού και από τον δραγουμάνο Μουρούζη που εκπροσωπούσε και την Υψηλή Πύλη, δηλαδή την κύβέρνηση των Οθωμανών) μάλλον δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι σημαντικό από το εύρημά του, αν και οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι πήρε 400 γρόσια. Το άγαλμα, που βρέθηκε σε πάνω από 6 χωριστά κομμάτια, κατέληξε ένα χρόνο αργότερα στο Μουσείο του Λούβρου, όπου και εκτίθεται μέχρι σήμερα. Στο μουσείο της Μήλου υπάρχει ένα πιστό αντίγραφό του, το οποίο έστειλε αργότερα ως δωρεά το Λούβρο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣΗ εξέλιξη της ιστορίας των εθνών βασίζεται στην συνύπαρξη των στοιχείων της δυνάμεως, του δικαίου και του πολιτισμού. Η σχέση των λαών που νομοτελειακά συνυπάρχουν και συναλλάσσονται μεταξύ τους μες την οικουμένη διέπεται από το στοιχείο του συμφέροντος και της υπεροχής του ενός έναντι του άλλου...
Αυτό ισχύει ακόμα και μεταξύ των εθνών εκείνων που σχηματίζουν συμμαχίες προώθησης της επιρροής τους. Πάντοτε ο ένας εταίρος θα επιθυμεί να πάρει την κεφαλή απέναντι στους συνέταιρούς του και να τους προκαλέσει το αίσθημα της αποδοχής της δικής του ηγεμονίας. Με αυτόν τον τρόπο σχηματίζονται οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις. 

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ...ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ !Είσαι Έλληνας και Χριστιανός Πατριώτη !

Αφού ξέρουμε, γιατί δεν μπορούμε;


  • Έλληνες, γρηγορείτε!
  • Δεν αρκούν οι μαχόμενες εξυπνάδες εκτόνωσης, διόδια και τα ρέστα…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...