Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ


Φέρτε πίσω τα λεφτά και επενδύστε στην Ελλάδα, λένε τώρα οι διοικούντες τον άμοιρο εξ αιτίας τους αυτόν τόπο, στους επιχειρηματίες. Το λένε επικαλούμενοι τον πατριωτισμό τους. Το λένε αυτοί που πολέμησαν κάθε τι πατριωτικό. Το λένε αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα σ’ αυτή την κατάσταση. Το λέει ο δικομματισμός που αποβιομηχάνισε την χώρα μας.
            Η Ελλάδα είχε μεγάλες επιχειρήσεις και ικανότατους επιχειρηματίες αλλά το καθεστώς του δικομματισμού, όπως άλλωστε όλα τα
καθεστώτα, δημιούργησε δικό του επιχειρηματικό περιβάλλον. Το έκανε για να στηρίζεται σ’ αυτό ώστε να επιτύχει τους σκοπούς του. Πολέμησε πολλούς επιχειρηματίες οι οποίοι αγαπούσαν την Ελλάδα. Ακόμη και η 17 Νοέμβρη έπαιξε τον ρόλο της σ’ αυτό. Στο τέλος παρέμειναν στη χώρα μόνο οι επιχειρηματίες οι οποίοι συνεργάζονταν με το δημόσιο, κυρίως εργολάβοι και προμηθευτές. Πέραν όμως όλων αυτών, ο δικομματισμός κατασκεύασε ένα εντελώς αντιεπιχειρηματικό περιβάλλον φτάνοντας την χώρα να μοιάζει λίγο πιο φιλελεύθερη από την… Βόρεια Κορέα.

Υπάρχει κανας "μάγκας" στην Βουλή;575.000.000.000
το χρέος των αποζημειώσεων
της Γερμανίας προς την Ελλάδα ;

Μηδενικό έργο τον Ιούνιο σε 34 εφορίες!


Πώς να κλείσει έτσι η «μαύρη τρύπα»;

Σχεδόν μηδενικό έργο εμφάνισαν τον Ιούνιο οι 34 μεγαλύτερες εφορίες της χώρας, οι οποίες και εισπράττουν περίπου το 70% των συνολικών φορολογικών εσόδων.
Αυτό προκύπτει από τα... αναλυτικά στοιχεία απόδοσης των 34 μεγαλύτερων ΔΟΥ, που ανάρτησε στο Διαδίκτυο η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Τα στοιχεία αυτά αφορούν στον αριθμό των προσωρινών ελέγχων ανά υπάλληλο, στην πρόοδο των προσωρινών ελέγχων και στην προώθηση των διασταυρώσεων.

Επίσης, αφορούν στα έσοδα που προκύπτουν από αυτές, στην ένδειξη μη συμμόρφωσης των φορολογουμένων και στον αριθμό των κατασχέσεων σε σχέση με τον αριθμό των ληξιπρόθεσμων οφειλετών.

Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, στις 28 από τις 34 ΔΟΥ, κάθε υπάλληλος πραγματοποίησε κάτω από έναν έλεγχο, ενώ στις υπόλοιπες έξι Εφορίες οι έλεγχοι φθάνουν έως το 1,82 (ΔΟΥ Χαλκίδας). Επίσης, οι 12 μεγαλύτερες ΔΟΥ δεν έχουν ελέγξει ούτε καν μία υπόθεση.

ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ή ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ??? ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ο Φ.Π.Α. είναι ένα αγγούρι… Άλλος τον τρώει και δροσίζεται (ο ξένος), άλλος τον τρώει και ζορίζεται (ο ιθαγενής). 

Αυτή ακριβώς τη δυαδικότητα την απεικόνισε ο φιλόσοφος Βαγγέλης Βενιζέλος (αυτός primum vivere κι εμείς deinde philopsofare) με τη διπλή ταρίφα 13-23%. Επειδή ωστόσο οι απόψεις των φιλοψόφων φιλοσόφων δεν είναι πάντα κατανοητές στο ευρύ κοινό, υπεισήλθε ο παράγων «Ποντίκι» για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. 
Για σας λοιπόν που δεν είστε στο μυαλό του Πασόκ Πασόκοβιτς και δεν καταλαβαίνατε μέχρι χθες ποια είδη υπάγονται στο 13% και ποια στο 23%, ιδού μερικά καθημερινά παραδείγματα:…

Στο Ηράκλειο ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Θ. Πλεύρης κάτω από άκρα μυστικότητα ... ποιοι ειναι αυτοί που θα "κρύψουν" τον Πλεύρη??


Στο Ηράκλειο ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Θ. Πλεύρης
Στο Ηράκλειο σύμφωνα με το cretalive.gr θα βρεθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου ο Βουλευτής Α’ Αθήνας του Λαϊκού Ορθοδόξου  Συναγερμού κ. Θανάσης Πλεύρης, στο πλαίσιο ολιγοήμερων διακοπών στην Κρήτη.
Ο κ. Πλεύρης θα επισκεφθεί διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης και θα έχει συνάντηση με στελέχη και φίλους της κομματικής βάσης.

ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ 1 - 09-11

Δήλωσε… Αλβανός τουρίστας, να φας ..φτηνό..σουβλάκι.


Ο αυξημένος συντελεστής φορολόγησης 23% από 13% στην εστίαση θα ισχύσει κανονικά από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε χθες ο Βενιζέλος, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια περί μη εφαρμογής του μέτρου, που είχαν διαρρεύσει τελευταία από την ίδια την κυβέρνηση. Θα υπάρξουν όμως δύο εξαιρέσεις, αφού κατηγοριοποίησε ο μαλάκας τους Έλληνες ως πολίτες β' κατηγορίας τιμωρώντας τους να πληρώνουν ΦΠΑ 23%, σε αντίθεση με τους τουρίστες από το εξωτερικό, που θα απολαμβάνουν ΦΠΑ κατά 10 μονάδες χαμηλότερο, δηλαδή 13%.
Αναλυτικά

Βγάζουν το σταυρό από τους τρούλους, αφελληνίζουν τα παιδιά μας!


το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο θεατρικό που αναφέρεται στην Πάρο και στην Σαντορίνη, η εικονογράφος Μαρία Σαββίδου δεν τοποθέτησε τον σταυρό στους τρούλους των εκκλησιών! Ε, να μην ενοχληθούν κιόλας οι αριστεριστές εκπαιδευτικοί που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα και οι διάφορες ΜΚΟ που προωθούν με το αζημίωτο την υπόθεση της μετατροπής της χώρας μας σε άθρησκο και...
πολυπολιτισμικό σκουπιδοτενεκέ... Να μιλήσουμε εδώ για «χριστοφοβία»;

Τα Χρύσα ελληνικά μυαλά και πως η Ελλάδα.. τρώει τα παιδιά της..


 Παναγόπουλος Χρήστος Αναπληρωτής Καθηγητής

Εκπαίδευση:
O Χρήστος Παναγόπουλος απέκτησε το Πτυχίο του απο το La Trobe University στην Αυστραλία το 1991, το MSc από το Kyushu University στην Ιαπωνία το 1994 και το PhD του στη Φυσικη το 1997 από το Cambridge University (UK).

Σταδιοδρομία:

Όταν ο πολυδιαφημισμένος "έξυπνος" αποδεικνύεται ένας απλός εξυπνάκιας


«Καμπανάκι» IIF για τις διμερείς εγγυήσεις από την Ελλάδα
Οι αξιώσεις χωρών της ευρωζώνης για εγγυήσεις από την Ελλάδα, ανάλογες με αυτές που έχει συμφωνήσει με τη Φινλανδία, αποτελούν «αρνητική εξέλιξη» και θα μπορούσαν να περιπλέξουν τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας, δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF).

Γιος πρώην βουλευτή επιτέθηκε σε Δημοτικό ΑστυνομικόΓια δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών απασχολεί την Αστυνομία με την επιθετική του συμπεριφορά ο γιος πρώην βουλευτή του Ηρακλείου.
Πριν από μερικές εβδομάδες το συγκεκριμένο άτομο ενεπλάκη σε φασαρία με έναν ακόμη πολίτη έξω από την είσοδο των δικαστηρίων στην λεωφόρο Δικαιοσύνης, ενώ χρειάστηκε τότε να μπουν στη μέση οι αστυνομικοί για να τους ξεχωρίσουν. 
Πριν λίγες ημέρες, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς», οι ίδιες σκηνές επαναλήφθηκαν αλλά σε διαφορετική περιοχή και με θύμα αυτή τη φορά έναν δημοτικό αστυνομικό του δήμου Ηρακλείου.Το ιστορικό της επίθεσης

Πατροκοσμάς ο Αιτωλός(24 Αυγούστου του 1779 εκτελείται δια απαγχονισμού απο τους Τούρκους)


-Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους», κανοναρχούσε ο Πατροκοσμάς. Δεν έλεγε μορφωμένους. Ο λαός μας τους διαβασμένους, τους ονόμαζε πολύξερους, ενώ τους μορφωμένους, γνωστικούς..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΗΜΑΤΑ

Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες κ όλες τις Ελληνίδες που βλέπουν τα πράγματα με τα μάτια... Aνοιχτά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ο Γιώργος κάνει δώρα στη Eurobank, αφού "λεφτά υπάρχουν"...


Μπορεί η ύφεση στην Ελλάδα να βαθαίνει και εκατοντάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά να κηρύττουν χρεοκοπία, αλλά η μεταβίβαση του πλούτου από τη μεσαία τάξη , σε μια ολιγαρχία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Τον ...Γ@μησαν τον ΑΝΔΡΕΑ, έστω και νεκρό."Η Ελλάδα, αναγνωρίζει το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο ως νόμιμο φορέα που θα καθοδηγήσει το λιβυκό λαό στην κρίσιμη νέα φάση της μεταβατικής διαδικασίας, προς όφελος της Λιβύης και της ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή."

Αυτόν τον πολιτικό μαλάκα έχουμε πρωθυπουργόΟ βλαμμένος νόμιζε ότι τον ρωτά για το αν είναι καλό το… κρεβάτι του. .
O δημοσιογράφος του Panorama, ρωτά τον πρωθυπουργό: «Καταφέρνετε να κοιμάστε;» και ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ απαντά:

Ο Φ.Π.Α. είναι ένα αγγούρι… Άλλος τον τρώει και δροσίζεται (ο ξένος), άλλος τον τρώει και ζορίζεται (ο ιθαγενής)...

Τον ΦήΠιΑμε....

thumb


 Αυτή ακριβώς τη δυαδικότητα την απεικόνισε ο φιλόσοφος Βαγγέλης Βενιζέλος (αυτός primum vivere κι εμείς deinde philopsofare) με τη διπλή ταρίφα 13-23%.

 Επειδή ωστόσο οι απόψεις των φιλοψόφων φιλοσόφων δεν είναι πάντα κατανοητές στο ευρύ κοινό, υπεισήλθε ο παράγων «Ποντίκι» για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.


 Για σας λοιπόν που δεν είστε στο μυαλό του Πασόκ Πασόκοβιτς και δεν καταλαβαίνατε μέχρι χθες ποια είδη υπάγονται στο 13% και ποια στο 23%, ιδού μερικά καθημερινά παραδείγματα:

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ... ΟΛΥΜΠΟΥ...!!!


ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ» ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ και ΜΑΣΩΝΩΝ...!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά πού γιά το Τηλεκόμμα του «Συναυτουργού» του Μνημονίου, έχουν γραφτεί και έχουμε γράψει, ότι τελεί υπο την «ομηρία» των Δωδεκαθεϊστών Ο φάκελλος παραμένει ανοικτός, εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία και ολοκληρομένος θα.....
βγεί στην δημοσιότητα «έν καιρώ δέοντι»...
Τώρα κοντά, γιά να ενημερωθεί με λεπτομέρειες και ντοκουμέντα ο ανυποψίαστος και βάναυσα εμπαιζόμενος "κοσμάκης"...!!!
Μόνο μία διόρθωση για τον σεβαστό αρθρογράφο:
Γράφει ότι το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου είναι προσφορά του…Καρατζαφέρη…!!!
« Ουδέν αναληθέστερον τούτου»…!!!
Σιγά μην το πλήρωνε…
Κάτω—κάτω στην πρόσκληση αναγράφεται το παραπλανητικό και φαιδρεπίφαιδρο ….«ευγενεί φροντίδι» Γ.Καρατζφέρη και ΟΧΙ Προσφορά…!!!
Άλλο ένα δείγμα εξαπάτησης του ανυποψίαστου «κοσμάκη» από τους επαγγελματίες «Ελ-λαδέμπορους» πού με περισσή μαεστρία εκμεταλλεύονται ασύστολα την Πίστη και τον Πατριωτισμό των Ελλήνων…
Σήμερα ενδεικτικά δημοσιεύουμε από το http://thriskeftika.blogspot.com/2011/08/blog-post_16.html
άρθρο του Ιωάννη Μαρκά, με τίτλο:

Απόψεις: "Το πιο ισχυρό χαρτί της Νέας Τάξης είναι το περίφημο πρόγραμμα "Γαλάζια Ακτίνα"."


Η πρώτη φορά που ακούσαμε τον όρο Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) ήταν γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 90, μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ. Στην αρχή νομίζαμε ότι σήμαινε απλώς την έναρξη της μονοκρατορίας των ΗΠΑ στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.
Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά γνωρίζουμε πλέον ότι....
ΝΤΠ σημαίνει την με κάθε τρόπο και μέσο διάλυση των εθνικών κρατών και των παραδοσιακών αξιών, με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός παγκόσμιου τυραννικού κράτους, που θα διοικεί μια ομογενοποιημένη ανθρωπότητα. Πραγματικά, σήμερα είμαστε βέβαιοι πια ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές της ΝΤΠ θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο διαθέτουν, ώστε να ...
καθυποτάξουν την ανθρωπότητα.
Ίσως το πιο ισχυρό τους χαρτί να είναι το περίφημο πρόγραμμα γαλάζια ακτίνα ή Blue Beam Project. Τι είναι το Blue Beam Project;
Είναι με λίγα λόγια ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA, με σκοπό την μαζική εξαπάτηση της ανθρωπότητας μέσω της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας. Το μυστικό αυτό πρόγραμμα έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, ένας Καναδός δημοσιογράφος, ο Serge Monast, στα μέσα της δεκαετίας του 90.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...