Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ..


Άτομο στην περιοχή του Μουτ της Μερσίνας φέρεται να τιμώρησε το γιο του που είχε κάνει σκανταλιά δένοντας με αλυσίδα βάρος στον λαιμό του και αφήνοντας τον στην πλατεία του χωριού. Ο πατέρας ομολόγησε το αδίκημα και συνελήφθη με την κατηγορία της ¨καταπίεσης ανυπεράσπιστων ατόμων¨.

Ο Ι.Α. πατέρας 5 παιδιών στο χωριό Κάτω Κιοσελερλί, θέλησε να τιμωρήσει τον 11χρονο γιο του Μ.Α διότι είχε κάνει σκανταλιά, και για αυτό έδεσε με αλυσίδα στο λαιμό του πέτρα από μπετόν με σίδερο μέσα, βάρους 10 κιλών.

Carrefour και Lidl έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν. Βούτυρα με σαλμονέλα στα ψυγεία της CarrefourΜέτα το πρόσφατο διατροφικό σκάνδαλο στα lidl σειρά πήρε ξανά (μετά τις σκουλικιασμένες σοκολάτες) η carrefour για τη διακίνηση προϊόντος αγελαδινού βουτύρου στο οποίο ανιχνεύτηκε σαλμονέλα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για αγελαδινό βούτυρο με την εμπορική επωνυμία "Παραδοσιακό φρέσκο αγελαδινό βούτυρο CRF", με γραμμοκώδικα 5204239290545, σε συσκευασίες των 250g και με ημερομηνίες λήξης 23.09.2011 και 08.10.2011.

Η επιχείρηση Όμιλος Carrefour - Carrefour Μαρινόπουλος άμεσα προχώρησε σε ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω παρτίδων, καθώς και σε προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων από το συγκεκριμένο προϊόν από την εσωτερική αγορά. Από πλευράς ΕΦΕΤ είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ! Ή ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ Ή ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΘΑ 'ΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΩΠΟ! ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΨΗΛΑ...

Είναι ίσως μιά από τις ελάχιστες φορές της σύγχρονης που που γίνεται ορατό και σύντομα μάλιστα, το χρονικό εκείνο σημείο, που θα δημιουργήσει έτσι κι αλλιώς διαφορετικού είδους εξελίξεις από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βιώνουμε.

Στη 1η Οκτωβρίου στην Κύπρο ξεκινάνε οι έρευνες στο οικόπεδο Αφροδίτη, από Αμερικανική εταιρεία, με τις "εγγυήσεις" των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ρώσσων. Οι εγγυήσεις τους βέβαια είναι λεκτικές και δεν πρέπει επ' ουδενί λόγο να μας καθησυχάζουν. Είναι όμως τα συμφέροντα και των τριών προαναφερόμενων δυνάμεων στην περιοχή τέτοια, που μας δίνουν το δικαίωμα να πιθανολογούμε πως σε αυτήν την φάση, έχουν όλους εκείνους τους λόγους που χρειάζεται για να τάσσονται κατά της τουρκικής πολιτικής και στρατηγικής στη Νοτιανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή κι όχι μόνο όσον αφορά ενεργειακούς λόγους. Δεν βασιζόμαστε σε αυτούς -κι όποτε το κάναμε την πατήσαμε- για να ανταπεξέλθουμε στις επιθετικές και επεκτατικές διαθέσεις της Άγκυρας εις βάρος των Ελλήνων της Κύπρου και της Μητροπολιτικής Ελλάδας. Κάθε σχέδιο, κάθε ανάλυση και κάθε σκεπτικό πρέπει να μένουν αυστηρά προσηλωμένα στο δόγμα ότι μόνοι μας θα τα βγάλουμε πέρα...

Ομιλητής στη ΔΕΘ ο Βενιζέλος !!!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , μια ώρα μετά την παραίτηση Παμπούκη έχουν αρχίσει οι εικασίες, οι φήμες και οι διαρροές για το ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση του Παπανδρέου.

Το πλήγμα για τον γόητρο του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο μετά από την παραίτηση – βόμβα, παρότι ο Χ. Παμπούκης ήταν εξωκοινοβουλευτικός.

Το θέμα συζήτησης πλέον, είναι η επόμενη μέρα, αλλά και η αντίδραση Παπανδρέου
Το ότι οι πρόωρες εκλογές έρχονται όλο και πιο κοντά είναι γεγονός, ωστόσο το ζήτημα είναι, όπως λένε και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ότι ο ένας μετά τον άλλο “πηδά από το καράβι”.

Lover-δος: Καταγγέλλω τον πρωθυπουργό ως ...δημαγωγό.!


Πρωτοφανής επίθεση υπουργού εναντίον του σημερινού πρωθυπουργού: 
Ο υπουργός Υγείας καταγγέλλει ως δημαγωγό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!
"Δεν κατήγγειλα όσο έντονα έπρεπε τη δημαγωγική πτυχή της πασοκικής αντιπολίτευσης, ειδικά την τελευταία διετία 2007-2009"  δηλώνει χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Λοβέρδος προσθέτοντας ότι: θα έπρεπε να είναι πολύ πιο έντονος στον πολιτικό του λόγο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το Μαξίμου, αλλά θεωρείται βέβαιο πως δεν θα περάσει αβρόχοις ποσί μια τόσο σοβαρή κατηγορία εναντίον του πρωθυπουργού.

Ανοικτή επιστολή στον κ. Πρωθυπουργό του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΝ Νίκου Παππά


Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Παίρνω το θάρρος να σας απευθύνω αυτή την έκκληση γιά επείγουσα επανασύσταση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, βασιζόμενος στις ακόλουθες εμπειρίες μου:
  • Προέρχομαι από ναυτική οικογένεια. Ο πατέρας μου, ο αδελφός μου και άλλοι συγγενείς μου πρώτου βαθμού ήταν εμποροκαπετάνοι.  Από τα 82 χρόνια της ζωής μου, υπηρέτησα 40 χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) σε διάφορα πλοία ως Αξιωματικός και επί 9 χρόνια ως Κυβερνήτης, καθώς και σε Υπηρεσίες Ξηράς, εκ των οποίων επί 5 χρόνια ως Αρχηγός Ναυτικού. Στη δικτατορία, κατά τη διάρκεια της 15μηνης εξορίας μου, εργάσθηκα στο Εμπορικό Ναυτικό ως Αρχιπλοίαρχος.

Η Πατρίδα μας θα μένει σκλαβωμένη Εκτός αν αντιδράσουμε και δυνατά φωνάξουμε
Είδα τη σημαία μου να γίνεται κουρέλι,
Είδα την Πατρίδα μου ένα ξέφραγο αμπέλι,

Είδα ξένους να έρχονται και ξένους να περνούν
Είδα όμως και κάποιους να τρέχουν να κρυφτούν

Είδα μπλε και πράσινα και κόκκινα ανθρωπάκια
Όχι σαν αυτά που παίζουν τα παιδάκια
Τα ανθρωπάκια θέλανε να παίζουν με εμάς
Καλούς μαλάκες βρήκαν στη χώρα της ψευτιάς

Κράτος σημαίνει Πατρίδα σκλαβωμένη
Μια ένδοξη ιστορία στα σκουπίδια πεταμένη

Είδα τα παιδιά να μην έχουν παιδεία
Κάποιους τώρα να έρχονται να αλλάζουν τα βιβλία
Είδα τους δασκάλους να ρίχνουν τιμωρία
Άμα έχεις άποψη σε βάζουν στη γωνία

Tι άλλο θα ακούσουμε!«Να ανοίξουν αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα»


 ‘Στην Ελλάδα, οι Αλβανοί αντιστοιχούν ένας προς εννέα κατοίκους και πρέπει να δημιουργηθούν αλβανικά σχολεία’


Τίρανα.
Η συμμαχία «Κόκκινο και Μαύρο» ανέλαβε το επόμενο βήμα στις εθνικιστικές προτεραιότητές της. Απαιτεί από την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας τη χρηματοδότηση των Αλβανών μεταναστών και την αύξηση... των αλβανικών σχολείων, ιδιαίτερα στην Ελλάδα και την Τουρκία.


Η εθνικιστική ‘Ερυθρόμαυρη Συμμαχία’ σε σχετική της δήλωση αναφέρει ότι στην Ελλάδα  οι Αλβανοί αντιστοιχούν ένας προς εννέα κατοίκους και πρέπει στη χώρα αυτή να δημιουργηθούν αλβανικά σχολεία σε κάθε μεγάλη πόλη, όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Κέρκυρα, η Κρήτη κλπ.

Η Συμμαχία απαιτεί την πραγματοποίηση τριών σημείων:

Τα πραγματικά αίτια της παραίτησης Χάρη Παμπούκη.


Η αρχή του τέλους της νυν κυβέρνησης ήταν η σημερινή παραίτηση του άλλοτε πανίσχυρου «Νο 2», Χάρη Παμπούκη και ελάχιστη πραγματική σχέση έχει η παραίτηση αυτή με την επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας. Ο οποίος Χάρης Παμπούκης, εδώ και ένα χρόνο, έχει συμπήξει στενή πολιτική συμμαχία με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και έχει απομακρυνθεί από τον Γ. Παπανδρέου...


Τα όσα αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του, είναι η άποψη περισσότερων από των μισών μελών του υπουργικού συμβουλίου που βλέπουν την χώρα ουσιαστικά ακυβέρνητη να οδηγείται στην πτώχευση. Το θέμα της επανα-σύστασης ή μη, υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, είναι παρωνυχίδα μπροστά στα πραγματικά αίτια της παραίτησης Παμπούκη. Ας πούμε μια καλή αφορμή για να ξεκινήσει να «ξηλώνεται το κυβερνητικό πουλόβερ» και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Γιατί μπορεί την προηγούμενη φορά, τον Ιούνιο, δύο βουλευτές (Γ.Φλωρίδης και Ε.Νασιώκας) του ΠΑΣΟΚ να έκαναν το στρατηγικό λάθος να παραιτηθούν του βουλευτικού τους αξιώματος (την επόμενη στιγμή εκ του ασφαλούς εισέπραξαν την λάσπη των αποστατών από τους πρώην συναδέλφους τους) ως έκφραση διαμαρτυρίας, αλλά τώρα δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο μόνος τρόπος για να αμυνθούμε είναι να σφραγίσουμε τα αυτιά μας με κερί, και να επιτεθούμε...'' 'Η θα ψηφίσουμε το μνημόνιο ή δεν θα έχουμε λεφτά για τις συντάξεις''
'' Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε'' 
'' Η βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή, ακόμα κι αν χρειαστεί να έχουμε νεκρούς''

Είναι μερικές μόνο φράσεις εκβιασμού και τρομολαγνίας που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό,,, και που να ανοίξει κανείς την τηλεόραση του που κάνουν πάρτι οι δεκάδες παπαγάλοι του συστήματος σπείροντας τον τρόμο στον αδύναμο τηλεθεατή.

Το σύστημα είναι έτσι διαμορφωμένο, που για να λειτουργήσει θα πρέπει να υπάρξουν και να μπουν σε εφαρμογή ορισμένοι μηχανισμοί (αποπροσανατολισμός του κόσμου, παραπληροφόρηση, ημιπληροφόρηση κ.α). Ένας άλλος από αυτούς τους μηχανισμούς είναι και η τρομοκρατία. Μια τηλεοπτική κατά βάση τρομοκρατία που προέρχεται από μισθωμένους υπαλλήλους και η οποία θα πρέπει να είναι άμεσα αφομοιώσιμη από τον τηλεθεατή...

Με την μέθοδο αυτή ο μέσος πολίτης, που ενημερώνεται από την τηλεόραση, θα έρχεται σε σύγχυση, σε μπέρδεμα και το βασικότερο όλων ο πολίτης αυτός θα είναι τρομοκρατημένος. Ένας άνθρωπος που βρίσκεται στην προαναφερθείσα κατάσταση γίνεται αυτομάτως ευάλωτος και ψάχνει αυτόν που θα του δώσει την εύκολη λύση. Ας πούμε ότι γίνεται, κι ας μη φανεί υπερβολικό αυτό, σαν πλαστελίνη που ο οποιοσδήποτε της δίνει το σχήμα που αυτός επιθυμεί.

Το βασικότερο όμως και πιο καταστροφικό αποτέλεσμα της σύγχυσης και της τρομοκρατίας είναι πως διαμορφώνει ανθρώπους αδύναμους. Αδύναμους να αμυνθούνε. 

Η Πυροσβεστική ΑΡΝΕΙΤΑΙ την βοήθεια των Εθελοντών Πυροσβεστών!!!Οι "γαλονάδες" της Πολιτικής Προστασίας, τινάζουν στον αέρα το Πρωτόκολλο συνεργασίας του Εθελοντισμού μεταξύ Παπανδρέου- Μέρκελ
 
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πυροσβέστες από την Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ την Π.Υ. στις πρεσβείες τους και στην Γερμανική Καγκελαρία!!!

                    ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Η δίψα για την εξουσία θα τους καταστρέψει ολοκληρωτικά  "Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό και το κουράγιο σου".
Ουίνστον Τσώρτσιλ, 


Θα πρέπει να διαβάζουν πολύ Τσώρτσιλ στην κυβέρνηση, και ειδικά ο Ευ. Βενιζέλος και να πιστεύουν ότι εφόσον αποτυχαίνουν καθημερινά είναι σε καλό δρόμο.


Πάντως, είναι αξιομνημόνευτοι: Δε χάνουν τον ενθουσιασμό τους, ούτε το κουράγιο τους με τις απανωτές αποτυχίες και τη χαμένη αξιοπιστία τους. Το’ χουν βάλει άλλωστε σκοπό πρώτα να διαλύσουν τη χώρα και μετά να πάνε σπίτι τους.

Ναυάγησαν την κρουαζιέρα στο λιμάνι Ηρακλείου..και τώρα θα ψάχνουν για αρχαία ναυάγια..

AYTA ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ  "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ....


Διαβάζουμε σήμερα στον τοπικό τύπο ότι  σε σύσκεψη που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες!! στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου παρουσία και του αρχαιολόγου Θεόφιλου Θεοτόκη από την εφορία ενάλιων αρχαιοτήτων συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες  πως θα ξεκινήσουν υποθαλάσσιες έρευνες για τον εντοπισμό ναυαγίων και αρχαιοτήτων στη θαλάσσια περιοχή από τη Χερσόνησο μέχρι και την Αγία Πελαγία.

Τιμή σε δυο αεροπόρους.Αναστασάκης-Μπαλατσούκας.Πέρασε ένας χρόνος.


Η 115 Πτέρυγα Μάχης διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αγίου Ονουφρίου της Πολεμικής Αεροπορίας, στην περιοχή Αγίου Ονουφρίου Χανίων στην Κρήτη, τιμητική εκδήλωση στη μνήμη των Σμηναγών (Ι) Ιωσήφ Αναστασάκη και Αναστάσιου Μπαλατσούκα, οι οποίοι έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος σε αεροπορικό ατύχημα που συνέβη στις 26 Αυγούστου 2010 νότια της Κρήτης.

Οι ξεπερασμένοι δημοσιογράφοι.Μια από τις σοβαρότερες παθογένειες που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή εθνική κατρακύλα, είναι φυσικά η χαμηλή ποιότητα της δημοσιογραφίας στη χώρα μας. Και επειδή η δημοσιογραφία σαν λειτούργημα… δεν μας φταίει σε τίποτα, το πρόβλημα εστιάζεται σε εκείνους που την ασκούν.

Αφήστε λίγο τη μνήμη σας να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Ας πούμε, στο 1989. Το 1990. Τότε που η ιδιωτική τηλεόραση έκανε την εμφάνισή της, και όλοι την υποδεχτήκαμε εν χορδαίς και οργάνοις, προσδοκώντας σε πλουραλισμό, νέες ιδέες και ενίσχυση του προοδευτικού προσανατολισμού της χώρας μας.

Ο Μπεγλίτης αγρίεψε προς την Τουρκία? ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΕΝ ΟΨΗΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...


Μήπως η κυβέρνηση Παπανδρέου θέλει να "πιέσει" προς την κατεύθυνση δημιουργίας σκηνικού "σκληρού ροκ" με την Άγκυρα; Πολλαπλασιάζονται και διογκώνονται συνεχώς τα αδιέξοδα που έχουν σχηματιστεί στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Και η συνέχεια δείχνει πως θα είναι ακόμη χειρότερη, αφού ο Σεπτέμβριος δείχνει πως θα είναι αρκετά "μαύρος" και θα .....
αφήσει τεράστιες πληγές, εάν δεν εξαναγκάσει τον Γιώργο Παπανδρέου να συρθεί σε εκλογές.

Μπροστά σε σχεδόν δεδομένες (αν και αναμενόμενες) πολιτικές εξελίξεις, η Άγκυρα προβάλει (ή μπορεί να προβάλει) ως ιδανική λύση αποπροσανατολισμού και εξαναγκασμού σε εθνική συσπείρωση των Ελλήνων γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου. Μπροστά στα εθνικά ζητήματα, οι Έλληνες πάντα (ή σχεδόν πάντα) έδειχναν μία απαράμιλλη τάση συσπείρωσης και απώλειας μνήμης σχετικά με οτιδήποτε άλλο... Ίσως (το τονίζουμε) τελικά οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού αποφάσισαν πως μία ηρωική έξοδος στο Αιγαίο και την Θράκη, αποτελέσουν την σανίδα σωτηρίας για την ίδια την κυβέρνηση...

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ… Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


17 Σεπτεμβρίου του 1961…. 17 Σεπτεμβρίου 2011…

Πενήντα χρόνια μετά… Τι θα γράψει η Ελληνική ιστορία???
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Όταν ακούει κανείς τον ημιελληνόφωνο να δηλώνει πως θέλει να σώσει την πατρίδα, το πιο τρυφερό συναίσθημα που του έρχεται στο μυαλό είναι να τον πλακώσει στις κλωτσιές και να τον στείλει από κει που ήρθε.
Και ο λόγος δεν είναι γιατί αυτός ο πολιτικός μασκαράς έχει συγχέσει μέσα στο συγχεσμένο του μυαλό την έννοια του «σώζω» με αυτή του «βιάζω», αλλά γιατί κάθε απόπειρα πατριδοσωτηρίας δική του, ισοδυναμεί με πισώπλατη μαχαιριά σε βάρος και της πατρίδας και της κοινωνίας ολόκληρης.
-         Το 2002 μαζί με τον έτερο «πατριώτη» της συμφοράς των Ιμίων τον Κ. ΣΗΜΙΤΗ, παζάρευε με τους Τούρκους το μισό Αιγαίο….
      Έσωζε την πατρίδα ο άθλιος!!!
-         Το πρώτο του ταξίδι του μέλιτος άμα τη αναλήψει των πρωθυπουργικών καθηκόντων του, το έκανε στην Κωνσταντινούπολη επανεκκινώντας τη μυστική διπλωματία της εθνικής συμφοράς…
      Η πατρίδα ήταν και πάλι η πρώτη του προτεραιότητα!!!
-         Το πρώτο του νομοθέτημα μετά την ορκωμοσία της εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησής του, ήταν να νομιμοποιήσει την εκχώρηση του …»ανθρώπινου δικαιώματος» της Ελληνικής ιθαγένειας, στις ορδές των λαθρομεταναστών που εισβάλουν ανεξέλεγκτα στη χώρα…
      Η αγάπη του για την πατρίδα και πάλι μεγαλούργησε!!!

ΚΑΤΟΧΗ... ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ... ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. 

Στο στόχαστρο: Ενέργεια, στρατηγικές υποδομές, τουρισμός και λοιπά επενδυτικά φιλέτα. 
Επιδίωξη: Εξευτελιστική εκποίηση όλης της δημόσιας περιουσίας. 
Επέλαση γερμανικών κεφαλαίων στην Ελλάδα για επενδύσεις υπό καθεστώς «ειδικών επενδυτικών ζωνών» τάζουν οι Γερμανοί, που εμφανίζονται σαν σωτήρες της οικονομίας σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, όπου όλα δείχνουν ότι το δεύτερο πακέτο βοήθειας από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ενωση κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. 
«Η Γερμανία έχει ξεκινήσει επενδυτική επίθεση στην Ελλάδα», δήλωσε χθες χαρακτηριστικά από την Αθήνα ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομίας Στέφεν Καπφέρερ, μέσα στο βαρύ πολιτικό και οικονομικό κλίμα που πυροδοτούν το θέμα των εγγυήσεων που εγείρουν χώρες μέλη της Ε.Ε., η ένσταση της Βραζιλίας για συμμετοχή του ΔΝΤ σε δεύτερο δάνειο, η ασφυξία στο μέτωπο της ρευστότητας αλλά και οι προθέσεις της κυβέρνησης για επαναδιαπραγμάτευση του Μεσοπρόθεσμου.

Δυο παραιτησεις στο ΠΑΣΟΚ ( ο Καρατζαφέρης θα αρχίσει να απλώνει απόχη σε όλους τους πικραμένους ?)

Δυο παραιτησεις στη Βορεια Αττικη απο την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Με κοινή ανακοίνωση τους, ο Δημήτρης Οικονόμου από το Καπανδρίτι και ο Βασίλης Μπελλος από τις Αφίδνες,καταγγέλλοντας την πολιτικη της δήθεν σοσιαλιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ παραιτήθηκαν από μέλη της Ν.Ε στη Βόρεια Αττική που με συνέπεια και αγωνιστικότητα υπηρέτησαν πάρα πολλά χρόνια.Η κοινή τους ανακοίνωση, προδιαγράφει σίγουρα και....
κοινή πορεία στο νέο πολιτικό σκηνικό το οποίο,διαγράφεται τόσο στη Βορεια Αττική
όσο και στη χώρα,με τη μάλλον.......!!!! βέβαιη ένταξη τους στο "Άρμα Πολιτών"(η κοινή ανακοίνωση...)
ΑΘΗΝΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

ΠΡΟΣ :
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΑΣΟΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

Σύντροφε Γραμματέα Νομαρχιακής Βόρειας Αττικής

Σβήστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για ουσιαστική συζήτηση στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβρη, που θα αφορά την πορεία του ΠΑΣΟΚ κατά το τελευταίο έτος και ιδιαίτερα μπροστά στην τεράστια κρίση που περνάει η πατρίδα. Nιώθουμε ότι δεν έχει πλέον νόημα να δίνουμε με την συμμετοχή μας άλλοθι σε μια προαποφασισμένη πορεία. Αποφάσεις που λαμβάνονται από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και μια κλειστή ομάδα συμβούλων του, χωρίς την συμμετοχή της Κ.Ο. ή του Εθνικού Συμβουλίου, των Νομαρχιακών ή των Οργανώσεων Βάσης. Αντί για Συνέδριο όπως επιβάλει το καταστατικό, διοργανώνεται άλλη μια φιέστα (Συνδιάσκεψη την λέμε πάλι) όπου θα μας ανακοινωθούν οι ειλημμένες αποφάσεις αυτής της μικρής κλειστής ομάδας.

Ο ΛΑγΟΣ έπεσε αυτός στην παγίδαΩς συνήγορος του ΠΑΣΟΚ και απρόσφορος παγιδευτής της ΝΔ λειτούργησε ο ΛΑΟΣ κατά την διαδικασία ψηφίσεως του νομοσχεδίου για την Παιδεία είπε στην Βουλή ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τασούλας
Και δεν έχει άδικο. Για φανταστείτε τι θα γινόταν από Σεπτέμβριο που θα ξεσπάσουν οι ταραχές στα Πανεπιστήμια. Ορισμένοι υπερδεξιά ενεργούμενα του ΠΑΣΟΚ ήταν έτοιμα να κατηγορήσουν τον Σαμαρά ότι …συναίνεσε στην καταστροφή των Πανεπιστημίων και της Παιδείας καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την κατάργηση του ασύλου.
Για μια ακόμα φορά, ο ΛΑΟΣ έκανε μια απίστευτη κολοτούμπα, ανακαλώντας την πρόταση του για ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του ν/σ για τα ΑΕΙ γιατί δεν του βγήκε η ευχή να καταψηφίσει η ΝΔ“, δήλωσε ακόμα ο κ. Τασούλας.
Είχε προηγηθεί ο Γ. Καρατζαφέρης που επέκρινε  την «αλλαγή» στάσης της ΝΔ…
(Έτσι το κατάλαβε εκείνος…, επειδή στην πραγματικότητα αυτός  που άλλαξε στάση ήταν η κυβέρνηση και όχι η Νέα Δημοκρατία, όταν η «αδιάλλακτη» έως εκείνη την ώρα Άννα Διαμαντοπούλου που δεν συναινούσε  υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση μετά την παρέμβαση Σαμαρά,δηλώνοντας ότι αποδέχεται τις προτάσεις της ΝΔ)…
Καρατζαφέρης όμως είναι και λέει ότι θέλει. Άλλωστε σήμερα είναι Τετάρτη. Αύριο Πέμπτη μπορεί να ακούσουμε άλλα…

Σάλπισμα*Δεν κάνω πια πίσω,
Το στρίβω για εμπρός,
Παντού όπου γυρίσω,
Με σπρώχνει ο καιρός.

*Ανοίγω τη βρύση,
Και τρέχουν φωτιές,
Με έχουν αντλήσει,
Χιλιάδες φορές..

*Δεν έχω άλλο τράτο,
Στο δρόμο θα βγω.
Με πήγαν στον πάτο,
Τους πάω στο γκρεμό!

Wikileaks-Παπανδρέου προς ΗΠΑ: "Νιώθω πολύ κοντά σας, κάντε με μεσολαβητή σας"!Προσοχή οδόστρωμα ολισθηρό λόγω... σιέλου!!!

Τραγική για έλληνα πολίτη, πόσο μάλλον πρωθυπουργό, είναι η σημερινή αποκάλυψη της wikileaks για συνάντηση του ΓΑΠ με τον γερουσιαστή Durbin, τον Γιαννούλα και τον Σπέκχαρντ.

Το τι τους είπε δεν περιγράφεται!!

Παραβλέπουμε ότι στη συνάντηση που έγινε τον Φεβρουάριο του 2009 σε ερώτηση του Γιαννούλα τι σκέφτεται να κάνει με το διογκούμενο χρέος, του λέει ότι η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση που να μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν...

Παραβλέπουμε ότι παραδέχεται ότι η κρίση είναι τόσο εξωγενής όσο και ενδογενής ενώ δημόσια έλεγε ότι η κρίση είναι ελληνική... και τα παραβλέπουμε όλα γιατί η συνομιλία περιέχει δύο βόμβες που ως συνήθως θα θαφτούν από τα ελληνικά ΜΜΕ:

Περίεργη φωτιά στον Έβρο αναγκάζει σε εκκένωση ραντάρ της πολεμικής αεροπορίας
Πριν τέσσερις μόλις ημέρες γράφαμε για την παράξενη αύξηση της επισκεψιμότητας τούρκων τουριστών στην Θράκη. Στο σημείωμα εκείνο λακωνικά τοποθετηθήκαμε στον πιθανό κίνδυνο οι τούρκοι τουρίστες να μην είναι απλοί τουρίστες. Αποφύγαμε, μάλιστα, να κινδυνολογήσουμε απέναντι στο "φαινόμενο" των δραστηριοτήτων των επισκεπτών στις παραλίες της Θράκης, εν μέσω Ραμαζανιού (μεγάλης και ιερότατης μουσουλμανικής νηστείας).

Θα δούμε και έδρα… Κόκκαλη, Αλαφούζου, Μπόμπολα και λοιπών ..ευεργετών του έθνους.Όμηροι της ιδιωτικής χρηματοδότησης καθηγητές-φοιτητές Πολυδαίδαλο σύστημα εκλογής διοικήσεων, δεν διασφαλίζει διαφάνεια Διακοσμητικός ο ρόλος σπουδαστών στα όργανα. Ο νέος νόμος για τα ΑΕΙ καταγγέλθηκε ως αντισυνταγματικός και ανεφάρμοστος από την Αριστερά, μεγάλο μέρος της πανεπιστημιακής κοινότητας, αλλά και το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής και εν τέλει σηματοδοτεί το τέλος εποχής για τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση: καταργεί το ακαδημαϊκό άσυλο, βάζει εξωπανεπιστημιακούς στο ανώτατο όργανο διοίκησης, περιορίζει και κατανέμει υπό όρους τη δημόσια χρηματοδότηση. Kαι προβλέπεται λειτουργία επώνυμων εδρών για χορηγούς και ευεργέτες των πανεπιστημίων. Έτσι προετοιμάστηκε το έδαφος για να δούμε έδρα… Κοκκαλη, Αλαφουζου, Μπομπολα και λοιπών ..ευεργετών του έθνους. Η κατάργηση του άσυλου εκεί αποσκοπούσε ,διότι δεν θέλουν.. ταραξίες στις… έδρες τους. Είδαμε όμως πως όταν ..ενδιαφέρονται οι..ευεργέτες, οι κυβερνώντες μας τα βρίσκουν μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι αρκούσε ένα τηλεφώνημα για να συναινέσουν και να ομονοήσουν οι δύο ρεζίληδες ΣΑΜΑΡΑΣ και ΤΖΕΦΡΥ. Για τους υπόλοιπους συμφωνήσαντες δεν θα πούμε τίποτα, διότι είναι… τιποτένιοι. Όλες οι μαλακιούλες που είπαν για να δικαιολογήσουν το αντισυνταγματικό πραξικόπημα τους είναι άνευ αξίας.
Συνοπτικά Δεκαπέντε βασικές αλλαγές φέρνει στα ΑΕΙ ο νέος νόμος εκτρωμα που υπερψηφίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή από ευρύτατη πλειοψηφία βουλευτών. Συγκεκριμένα, οι 15 βασικές αλλαγές είναι οι εξής:

«Η CITIBANK ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 6.000 ΕΥΡΩ!»

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Η ΙΔΙΑ!
«Η τράπεζα Citibank πέταξε εμένα και την οικογένειά μου στο δρόμο για 6.000 ευρώ! Μας πήρε το σπίτι, επειδή δεν καταφέραμε να πληρώσουμε ένα δάνειο!». Σοκ προκαλεί η καταγγελία της κυρίας Α.Μ. (τα πλήρη στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεσή μας) στο newsbomb, για την στυγνότητα και την αναλγησία που επέδειξε η τράπεζα Citibank. Όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, η Citibank κατέσχεσε το σπίτι της στη Ν. Ιωνία αξίας πάνω από 80.000 ευρώ, για ένα δάνειο 6.000 ευρώ, το οποίο μάλιστα της είχε προσφέρει η ίδια η τράπεζα! «Ήρθε ένα χαρτί στο σπίτι με παραλήπτη τον άνδρα μου, που έλεγε, ότι η τράπεζα του είχε βγάλει ένα δάνειο και μπορούσε να πάει να το πάρει όποτε ήθελε». Ήταν η περίοδος των παχέων αγελάδων, οπότε και οι τράπεζες έβγαζαν δάνεια για τους πολίτες χωρίς την έγκρισή τους! Αντίθετα με σήμερα, που έχουν κλείσει την κάνουλα και έχουν οδηγήσει στην απόγνωση και το λουκέτο χιλιάδες επιχειρηματίες.

Δίνουν τα χέρια με Καρατζαφέρη βουλευτές της ΝΔ και της Ντόρας!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Και άλλοι εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του... ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή του Βαγγέλη Στολάκη στο Ράδιο Γνώμη (93,7 fm), ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Η προφητεία του Φιμπονάτσι για το 2012


Η προφητεία για το 2012, έχει πάνω κάτω ηλικία 800 ετών και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κάποιο κείμενο που έγραψε ο Ιησουΐτης μοναχός Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι, σε κάποιο μεσαιωνικό μοναστήρι της Ιταλίας, σαν εκείνο που είχε περιγράψει ο Ουμπέρτο Έκο.

 Ο Φιμπονάτσι είχε στην εποχή του αποκτήσει κάποια μικρή φήμη, στην περιοχή που βρισκόταν το μοναστήρι του κοντά στη Σιένα, στην ιταλική Τοσκάνη, εξ αιτίας κυρίως των κηρυγμάτων του, αλλά και των προφητειών του, που τρόμαζαν , αλλά και συνάρπαζαν το ακροατήριό του.Η φήμη του Φιμπονάτσι χάθηκε, όπως συμβαίνει συχνά, με τον θάνατό του, στα μέσα του δέκατου τρίτου αιώνα. Εξ άλλου οι προφητείες του ήταν τόσο μακρινές, αναφέρονταν σε γεγονότα που θα συνέβαιναν μετά από 800 περίπου χρόνια, οπότε τόσο ο ίδιος, όσο και οι προφητείες του, σιγά σιγά ξεχάστηκαν Μέσα στο ζοφερό κλίμα που επικρατούσε τα χρόνια του Μεσαίωνα. 

2011 ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ


Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ αισθάνομαι μαζί με πολλούς άλλους ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ παράξενη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό. 

Μιλάμε για τις ταραχές και εξεγέρσεις που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους 8 μήνες.Κάτι κοσμικό συμβαίνει με τη μοριακή δομή ολόκληρου του πλανήτη μας και αυτό αλλάζει τα πάντα , συμπεριλαμβανομένης και τα μυαλά, και τις συμπεριφορές των ανθρώπων. 

Έχει αποδειχθεί σε όλη την ιστορία ότι τα περισσότερα από τα μεγάλης κλίμακας βίαια περιστατικά, (πολέμους, εξεγέρσεις, κτλ. ..) έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του ηλιακού κύκλου του ήλιου. Λοιπόν, αν έχετε παρατηρήσει, ο ήλιος ήταν πολύ δραστήριος τον τελευταίο καιρό. 

Ηλιακές εκλάμψεις και κηλίδες στον Ήλιο εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Είμαστε τώρα που βιώνουμε τον ηλιακό κύκλο 24 και μόλις ξεκίνησε. 

Το ηλιακό μέγιστο (όταν ο ήλιος θα δείξει πιο δραστηριότητα) υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα κοντά στο τέλος του 2012.

Και μετά τα μολυσμένα με E.coli σουτσουκάκια


Αβανταδόροι της LIDL

Είναι δυνατόν ένας δημόσιος φορέας να εκδίδει πανηγυρικές ανακοινώσεις επειδή έπραξε το αυτονόητο; Μάλλον τον κανόνα αποτελούν τέτοιες ανακοινώσεις σε ολόκληρο το δημόσιο τομέα, αφού με την προβολή των αυτονόητων επιχειρείται η άντληση πολιτικής υπεραξίας για υπουργούς και άλλους φιλόδοξους παραγοντίσκους. Οταν μάλιστα ο δημόσιος φορέας έχει λερωμένη τη.....
φωλιά του, τότε τέτοιες ανακοινώσεις προσλαμβάνουν επείγοντα χαρακτήρα.

Προχθές (23 Αυγούστου), ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Τροφίμων) εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για να μας ενημερώσει ότι «μετά από συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών επανεξέτασης των κατασχεθέντων προϊόντων, αποφασίστηκε η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των τροφίμων τα οποία κρίθηκαν οριστικά “Μη ασφαλή – Επιβλαβή για την υγεία”». Πρόκειται για τους κατεψυγμένους κιμάδες και σουτζουκάκια της γερμανικής πολυεθνικής LIDL, που βρέθηκαν μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E.coli 0157. Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατασχέθηκαν δυόμισι τόνοι απ’ αυτά τα προϊόντα, ενώ είναι άγνωστο τι ποσότητες από τις συγκεκριμένες παρτίδες καταναλώθηκαν και πόσες παρτίδες στο παρελθόν ήταν ενδεχομένως μολυσμένες με το ίδιο ή άλλα μικρόβια.

ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΨΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ (ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ) ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ..
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Ηφαίστειο Σαντορίνης..θα εκραγεί ξανά


ΘΗΡΑ 1613 π.Χ.:
Η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου που γνώρισε η Ανθρωπότητα.
Νέα δεδομένα στη χρονολόγηση της έκρηξης και στις συνέπειές της σε Μινωικό – Αιγυπτιακό Πολιτισμούς.
Συνέντευξη του ηφαιστειολόγου δρ Γιώργου Βουγιουκαλάκη.


Ήταν άνοιξη (κι αυτό αποδεικνύεται από σπόρους και γυρεόκοκκους, που βρέθηκαν στην ηφαιστειακή τέφρα) του 1.613 π.Χ., όταν έγινε η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου, που έχει γνωρίσει η Ανθρωπότητα τα τελευταία τουλάχιστον 10.000 χρόνια, η οποία κατάστρεψε ολοσχερώς τη Θήρα και τα κοντινά νησιά σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.

Πριν από τη ΔΕΘ θα έχει παραιτηθεί όλη η Κυβέρνηση

Αποκαλύπτουμε σχέδιο Παπανδρέου για τον εγκλωβισμό του Σαμαρά στην κυβέρνηση

Ένα παμπόνηρο σχέδιο που θα εγκλωβίσει τον Σαμαρά έχουν εκπονήσει οι δαιμόνιοι επιτελείς του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου.

Όπως αποκαλύπτουν καλά πληροφορημένες πηγές, πριν από τη ΔΕΘ θα έχει παραιτηθεί όλη η Κυβέρνηση και έτσι θα επιφορτισθεί ο Πρόεδρος της ΝΔ, με την εκτέλεση του φετινού και.....
πολλών ακόμη προϋπολογισμών.

“Που θα πάει, δεν θα μου γλιτώσει” λέει στους συνεργάτες του ο Γιώργος, ο οποίος ως γνωστόν έχει βαλθεί από τότε που εισήλθε στο Μαξίμου να κάνει πρωθυπουργό τον Σαμαρά.

Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψηφίσατε Γιώργο και μας κυβερνάει o αδερφός του Νίκος


Ο «πεζογράφος» Νίκος Α. Παπανδέου γεννήθηκε το 1956 στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας. Οι σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο bachelors στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο του Yale (1979), Masters στην Δημόσια Διοίκηση στο Woodrow Wilson School (1981), και ντοκτορά (Ph. D.) στα οικονομικά από το Princeton (1986). Αργότερα, όταν άρχισε πια να ασχολείται πιο εντατικά με την συγγραφή, απέκτησε Masters of Fine Arts από το....
πανεπιστήμιο του Vermont (1994). Δίδαξε οικονομικά στην Ελλάδα και στην Αμερική, δούλεψε στην Παγκόσμια Τράπεζα για δυόμισι περίπου χρόνια, δίδαξε αμερικανική λογοτεχνία και έκανε στατιστική ανάλυση για ερευνητές στην ιατρική. Αρθρογραφεί σε περιοδικά. Διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί σε συλλογικούς τόμους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...