Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η γυναίκα που «πήγε» με 919 άνδρες σε μία ημέρα!


Ένα ασύλληπτο ρεκόρ

Ήρθε η ώρα να φύγεις Γιώργο


Ήρθε η ώρα να φύγεις ΓιώργοΤίποτα όρθιο δεν έμεινε. Από το κακό στο χειρότερο πάμε καθημερινά. Σκοτάδι έχει απλωθεί παντού και φως στο τούνελ δεν φαίνεται πουθενά… από τον Oκτώβριο του 2009 μέχρι και σήμερα ο Γιώργος ψάχνει και ψάχνεται… γιατί ναι μεν πήρε εντολές, αλλά ξεχασμένος και χαμένος στη θάλασσα με το κανό του, δεν κατάλαβε τι ακριβώς και πότε πρέπει να υλοποιήσει. Ο… μονόδρομος είναι χωρίς επιστροφή. Η Ελλάδα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Τι κι αν οι μισθωτοί και συνταξιούχοι ήταν πρόθυμοι πριν ένα χρόνο, όταν συναντούσαν τον Γιώργο στο δρόμο να καταθέσουν τον οβολόν τους υπερ της πατρίδας;

"Ερώτηση-βόμβα κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου με αφορμή το θέμα των CDS, δηλαδή των γνωστών ασφαλίστρων για την περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας!"

Κερδοσκοπία του Ελληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του

Ερώτηση-βόμβα κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου με αφορμή το θέμα των CDS, δηλαδή των γνωστών ασφαλίστρων για την περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας!
Η ερώτηση, το περιεχόμενο της οποίας είναι ανατριχιαστικό, προέρχεται
από τον ακροδεξιό Αυστριακό ευρωβουλευτή Andreas Mölzer και απευθύνεται προς την Κομισιόν, η οποία θα πρέπει να δώσει, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό του Ευρωκοινοβουλίου, γραπτή απάντηση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ… ΤΡΟΙΚΑΣ;


http://images.inews.gr/135/sygchronos-neronasO-papandreou-stis-diakopes-egrafe--poiimata-gia-tin-ellada.jpgΜια φορά και ένα καιρό, πριν τον τρελάνουν εντελώς, ο Νέρων ζήτησε να επισκεφθεί τους Δελφούς. Μετά την περιήγηση στον ερειπιώνα ο αυτοκράτορας που θαύμαζε κάθε τι ελληνικό είπε:
«Και που είναι το Μαντείο;». Δεν υπάρχει πια Μαντείο του είπαν.
«Που είναι η Ιερά πηγή, που είναι η Πυθία, που είναι οι ιερείς;» Δεν υπάρχει πια Ιερά Πηγή, δεν υπάρχει Πυθία, δεν υπάρχουν ιερείς».
«Που είναι τότε οι Έλληνες;» ρώτησε τελικώς ο αυτοκράτορας… «Δεν υπάρχουν Έλληνες» του απάντησαν και τότε ο «τραλός» Νέρων εξεστόμισε την φοβερή φράση:

«Αν δεν υπάρχουν πια Έλληνες, ΜΕΜΦΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ…»

ΣΑΝ ΑΠΟΨΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ…

«Ζητάτε από μια Ελληνίδα μάνα να προδώσει τους συνεργάτες της για την Πατρίδα της με την απειλή του τουφεκισμού των παιδιών της. Έ, λοιπόν, όχι. Μάθετε ότι τα παιδιά μου ανήκουν στην Ελλάδα και το αίμα τους θα πνίξει τους Ούνους και όλη τη Γερμανία σας !….»

Έκτακτη...ληστεία!


Σήμερα μου ήρθε και το περιβόητο "χαρτάκι" της ληστρικής εισφοράς που ζητά ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου και ο κύριος Βενιζέλος Ευάγγελος του ΠΑΣΟΚ.Ναι πλέον πρέπει να τους δείχνουμε με το ονοματεπώνυμό τους. Μάλιστα δεν είναι δύο... είναι 300 ! Και ξέρουμε και την μόνιμη κατοικία τους αλλά κανείς δεν τολμά να τους αγγίξει.(Προς το παρών... γιατί βλέπω να πέφτει πολύ ξύλο ...και να φεύγουν από την Ελλάδα.) Καλούμαι να πληρώσω τα σπασμένα και τα κλεμμένα όλων αυτών των Κυβερνήσεων που τόσα χρόνια μας κλέβουν, μας κρύβουν την αλήθεια ,καλύπτουν ο ένας τον άλλον, απαιτούν παραγραφές αδικημάτων, κρύβονται πίσω από νόμους περί ευθύνης υπουργών,δεν έχουν το σθένος να πιάσουν τους κλέφτες να τους χώσουν μέσα και να δημεύσουν τις περιουσίες τους! Γιατί όλοι τους έβαλαν το δάχτυλο στο Μέλι! Έ όχι Κύριοι!

3 ελικόπτερα έτοιμα για να φυγαδεύσουν τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς!


3 ελικόπτερα έτοιμα για να φυγαδεύσουν τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς!«Μια νύχτα σαν κι αυτή στην Αργεντινή, σ΄ αυτό το ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί» τραγουδούσαν πριν δύο μήνες οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και να που έφτασε η ώρα του ελικόπτερου.

Εβραϊκά ..ταξί, με έδρα την ..Κρήτη.Πριν καν φτάσει το νομοσχέδιο για τα ταξί στη Βουλή, στην Κρήτη φαίνεται πως έχουν φτάσει ήδη οι πρώτες μεγάλες εταιρείες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», μεγάλη εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων που έχει εξειδίκευση και σε θέματα ασφάλειας, ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι επιτελείς της εταιρείας, φαίνεται πως ήδη έχουν κάνει τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις στο νησί, διερευνώντας το ποιες περιοχές μπορούν να έχουν μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με άλλες.

Οι αμερικανοί της …συγκυβέρνησης επιτίθενται κατόπιν εντολών στην Τουρκία.Σήμερα 9/9/2011 στην Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση-πάσα στον Πάγκαλο από το ΛΑΟΣ ο Καρατζαφέρης είπε : "Δεν είμαι από αυτούς που θα κραυγάσω ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ." παίζοντας τον ρόλο της κυβέρνησης. Απαντώντας ο Πάγκαλος (σε ρόλο αντιπολίτευσης ) είπε : " Δεν έπρεπε να
υπάρχει το Προξενείο στην Κομοτηνή !" .Το γιατί γίνεται αυτό το θέατρο που μας μπερδεύει και νομίσαμε πως ο Καρατζαφέρης είναι ο αντ/δρος της κυβέρνησης και ο Πάγκαλος η αντιπολίτευση ;
Για να το δούμε όλο το έργο θα πρέπει να βάλουμε μέσα και το Ψήφισμα για την επιθετική πολιτική της Τουρκίας που προωθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις.

Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε΄ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!


ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ,ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΎΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...


...ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...

ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...