Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 18.00


ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 18.00Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου όλοι μας πρέπει να ήμαστε έξω! Η παρουσία μας είναι σημαντική!
Για το παρόν και το μέλλον το δικό μας ΚΑΙ των παιδιών μας!
Δεν φοβόμαστε κανέναν! Τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα επάνω μας!
Ας τους παρασύρουμε όλους λοιπόν με την παρουσία μας! Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει το κράτος!
Μας ενδιαφέρει μόνο ο διπλανός μας!

Προσφυγή κατά του "τέλους επιτηδεύματος": Ερωτήσεις και Απαντήσεις
image

Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, αντιδρώντας απέναντι στην άδικη και (κατά την άποψή μας) παράνομη επιβολή του “τέλους” επιτηδεύματος, έχει ήδη καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή εναντίον του. Παράλληλαι οργανώνει και συντονίζει την κατάθεση μαζικών προσφυγών από τους φορολογούμενους πολίτες.

Τώρα "διευκρινίζουν" ότι δεν θα πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα οι ενοικιαστές . ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ,ΤΟ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΝέο διάγγελμα Καντάφι

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΧΩΡΑΣ  "Δεν είναι δυνατό να παραδοθεί η Λιβύη στους αποικιοκράτες για άλλη μια φορά"

Για όσους θεωρούν ότι ο Μ.Καντάφι είναι τελειώμενος, αυτός εμφανίστηκε σήμερα σε μήνυμά του που μεταδόθηκε από το κανάλι της συριακής τηλεόρασης Arrai, ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να πολεμήσει "μέχρι τη νίκη". "Δεν είναι δυνατό να παραδοθεί η Λιβύη στους αποικιοκράτες για άλλη μια φορά", ανέφερε ο συνταγματάρχης στο μήνυμά του, το οποίο διαβάστηκε από τον διευθυντή του καναλιού τον Ιρακινό Μισάν αλ Τζουμπούρι.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..


Στο βίντεο βλέπετε την πρακτική των ΜΑΤ που εφαρμόστηκε την Κυριακή 11.9.11 προκειμένου να εκκαθαριστούν τα πεζοδρόμια της οδού Αμαλίας μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι μας κυβερνά ένα ολοκληρωτικό καθεστώς
Ως επιπλέον επιβεβαίωση του βίντεο, παραθέτω την παρακάτω μαρτυρία:


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρηνικών… απορριμμάτων, και σίγουρα… δεν υπάρχει πρόβλημα μόλυνσης .Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός του σοβαρού πυρηνικού δυστυχήματος στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλουτωνίου στο Μάρκουλ της νότιας Γαλλίας. Οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς, για την ανακύκλωση πλουτωνίου από πυρηνικά όπλα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν σε φούρνο ανακύκλωσης πυρηνικών αποβλήτων ξέσπασε φωτιά. Από την έκρηξη σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Le Monde, μέχρι στιγμής αναφέρεται ένας νεκρός (o υπάλληλος που βρέθηκε απανθρακωμένος), ένας σε κρίσιμη κατάσταση που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Μοντπελιέ και τρεις τραυματίες.

Συναγωνίζονται ποιος θα ..κολογλύψει την Μαμά ΤΣΑΝΤΠώς μπορεί μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (MKO) να χρηματοδοτείται με τεράστια χρηματικά ποσά σε περιόδους «ισχνών αγελάδων»; Όταν αυτή τη ΜΚΟ την έχει ιδρύσει η μητέρα του Αμερικανού Τζέφρυ που εκπροσωπεί ότι σάπιο υπάρχει, λεφτά βρίσκονται, έστω και αν δεν… υπάρχουν.
Ο λόγος για το «Κέντρο Δράσης για την Ειρήνη», ΜΚΟ την οποία ίδρυσε η μητέρα του Μαργαρίτα Τσάντ – Παπανδρέου το 1988, η οποία έχει ως σκοπό της την «προώθηση ενός πολιτισμού ειρήνης και μη βίας, με εργαλείο την Εκπαίδευση για την Ειρήνη, μέσω της ενδυνάμωσης των γυναικών, των νέων και της κοινωνίας των πολιτών» και..μπλα μπλα μπλα.
Στην ιστοσελίδα του ΚΕΔΕ (kede.org) θα διαπιστώσει κανείς, με μια πρόχειρη ματιά, ότι οι κρατικές διαφημίσεις (και όχι μόνο) και οι χορηγίες δίνονται αφειδώς.
Εκτός και αν το «χτίσιμο της Ειρήνης βήμα – βήμα» προϋποθέτει χρηματοδοτήσεις από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και από αλλού.
Ένα – ένα τα banners τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου είναι των εξής οργανισμών, φορέων και εταιρειών:

Τρώνε το κράξιμο της αρκούδας μόλις τους αντιληφτούν.Πριν λίγο, οι δύο ξευτίλες υπουργοί ,Διαμαντοπούλου και Παπακωνσταντίνου κατευθύνονταν προς το υπουργείο... οικονομικών για σειρά συναντήσεων. Ο κόσμος τους αναγνώρισε και στην οδό Νίκης άρχισαν τα γιουχαρίσματα. Η Διαμαντοπούλου δε, σήμερα έχει την τιμητική της. Την κράζουν δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα. Και δεν έχει έρθει ακόμη ούτε απόγευμα, έχει "δρόμο" μπροστά της. Έτσι μετά το γιούχα στην Πέμη Ζούνη την ώρα που έτρωγε σε παραλιακή ταβέρνα της Θεσσαλονίκης...που την ανάγκασε να αποχωρήσει από την ταβέρνα για να συνεχίσουν ήρεμοι οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος το δείπνο τους...Και το κράξιμο στον πρώην πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Παπασπύρου που έτρωγε με την παρέα του τον κ. Σεραφείμ Λιάπη, υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Ευρυτανία, πρώην υποδιοικητή του ΙΚΑ και εξάδελφο του Υπουργού Μιχάλη Λιάπη το μεσημέρι της Κυριακής σε ψαροταβέρνα στην Παραλία Ραχών του Δήμου Στυλίδας λέγοντας του «Συντροφάκο δεν επιτρέπεται ΕΣΥ να βρίσκεσαι εδώ, να τρως ψαράκι με την παρέα σου, δίπλα στη θάλασσα, μετά τα μέτρα για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί έχεις ευθύνη κι εσύ.

Τι θα συμβεί εάν χρεοκοπήσουμε


- Τι σημαίνει κρατική πτώχευση
- Συνθήκες πολέμου για τους πολίτες, δεν θα καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις
- Δεσμεύονται οι τραπεζικές καταθέσεις, δε θα υπάρχουν καύσιμα, κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία
- Η Γερμανία ανάμεσα στα ιστορικά παραδείγματα κρατών που πτώχευσαν 2 φορές
Χρεοκοπία σημαίνει στην.....
ουσία στάση πληρωμών.

Όλη η Αλήθεια για το φιάσκο με τα Βιβλία


Στην Ευρώπη αν το παρακάτω ρεπορτάζ είναι αληθές η υπουργός παιδείας δεν θα ήταν σήμερα ούτε μέλλος συμβουλίου τοπικού εξωραϊστικού συλλόγου.
Το μεταφέρω όπως μεταδίδεται σε τοπικά τηλεοπτικά μέσα της Θεσσαλίας (τηλεόραση της ΤΡΤ) σημειώνοντας ότι ο κ. Αγγελαρας είναι Θεσσαλός και....
άρα οι πηγές είναι μαλλον αξιόπιστες.
Το ελεγκτικό συνέδριο βρήκε αυξημένη κατά 20% σε σχέση με την αξία που είχε προϋπολογιστεί αρχικά η δαπάνη της προμήθειας χάρτου για την έκδοση σχολικών βιβλίων και βάση των αρμοδιοτήτων του ως Ανώτατο Δημοσιονομικό Δικαστήριο της χώρας τον ακύρωσε .
Επίσης, εντόπισε πλημμέλειες και κατά την αξιολόγηση των προσφορών αλλά και στην επιτροπή διαγωνισμού. Όπως διαπιστώθηκε, στην επιτροπή συμμετείχαν συνταξιούχοι, οι οποίοι εμφανίζονταν ότι ήταν εν ενεργεία, ενώ την ίδια στιγμή αποκλείονταν εν ενεργεία υπάλληλοι ως δήθεν συνταξιούχοι. Προφανώς η συγκρότηση έγινε με της οδηγίες της ηγεσίας και με «φίλους».
Έτσι ένας Διαγωνισμός που ξεκίνησε σύμφωνα με πηγές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στις 21 Απριλίου του 2010 όταν με υπουργική απόφαση συγκροτήθηκε η επιτροπή τραβώντας τον χρόνο και τα μισθό των επιτρόπων στα άκρα κράτησε ένα χρόνο και έληξε τον Μάρτιο του 11.

Πότε και με τι μέσο σκοπεύετε να αποδράσετε κ. Πρωθυπουργέ;


Δεν είχα την ……ευκαιρία να υποβάλλω ερωτήσεις στην χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, αλλά επειδή εξοργίστηκα παρακολουθώντας τις ερωτήσεις που υπεβλήθησαν και τις απαντήσεις που οι ερωτώντες δέχθησαν αδιαμαρτύρητα, είπα να στήσω μια …
εικονική συνέντευξη τύπου:

Kύριε Πρωθυπουργέ:

Ισραήλ: Πλιάτσικο στην Ελλάδα, με υπογραφή Παπανδρέου


Το ξεπούλημα της Ελλάδας στο Ισραήλ, δια χειρός Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, είναι –χωρίς αμφιβολία- το χειρότερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί εις βάρος των συμφερόντων της χώρας μας. Και, προφανώς, η κίνηση που θα κάνει τα κόκκαλα του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού να....
τρίζουν στον τάφο του.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...