Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

H ώρα της απόγνωσης για τα νοικοκυριάΣε ακραίες συμπεριφορές οδηγούνται οι πολίτες, αφού μία μεγάλη μερίδα φορολογουμένων αδυνατεί εκ των πραγμάτων να καταβάλλει τα αλλεπάλληλα χρεωστικά που καταφθάνουν.

Αντισυνταγματική η έκτακτη εισφορά μέσω λογαριασμών ΔΕΗ

Αντισυνταγματική η έκτακτη εισφορά μέσω λογαριασμών ΔΕΗΗ στόχευση της κυβερνητικής πολιτικής είναι πλέον εξαιρετικά ευδιάκριτη.
Ένας από τους κεντρικούς στόχους της ληστρικής συμμορίας που κυβερνά τον τόπο, είναι η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και η μετάταξη του 90% περίπου του ελληνικού λαού, στις τάξεις των νεόπτωχων και των εξαθλιωμένων.
Η επιλογή αυτή, προφανώς και έχει ως τελική κατάληξη τη δημιουργία εργατικού δυναμικού που θα δουλεύει χωρίς δικαιώματα, κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί, στις επιχειρήσεις των ξένων αφεντικών των κυβερνητικών υπαλληλίσκων.
Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής, η εξαθλίωση του λαού επιτυγχάνεται είτε με έμμεσους τρόπους, αυξήσεις βασικών προϊόντων, ύφεση, ανεργία καταστροφή του κοινωνικού κράτους είτε με άμεσους τρόπους όπως είναι η ληστρική επιβολή διάφορων χαρατσιών, με ψευτοδικαιολογία την μόνιμη υστέρηση των εσόδων που ούτως ή άλλως πάντα θα είναι ελάχιστα και υστερημένα αφού συνειδητά και στοχευμένα η κυβερνητική πολιτική δημιουργεί τους όρους της υστέρησης.
Απέναντι στην κυβερνητική λαίλαπα της εθελόδουλης ψευτοκυβέρνησης, είναι αναγκαία η αντίσταση με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.
Οργάνωση πολιτών σε κάθε γειτονιά και μαζική ανυπακοή στην πληρωμή κάθε είδους χαρατσιού (έκτακτη εισφορά φορολόγηση των ακινήτων κ.λπ).
Παράλληλα απαιτείται και η αξιοποίηση της δικαστικής εξουσίας ώστε να μην τους δώσουμε κανένα άλλοθι για την επιβολή μέτρων καταστολής.

Θα μας δικάσετε για χρέος..τρίτου; Δηλαδή θα ακυρώσετε το σύνταγμα; Τότε γιατί να σας ..υπακούσουμε.
Eφόσον δε πληρώσει το φόρο ο οφειλέτης, μπαίνει πρόστιμο 3% κάθε μήνα και μετά από ορισμένο χρόνο γίνεται και ποινικό αδίκημα… το ποινικό αδίκημα σε ποιον θα βεβαιώνεται και πως; Και είναι λέει ο χοντρομπαλάς ..συνταγματολόγος.
Σύνταγμα:
Άρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)
§5. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Άρθρο 78: (Νόμοι φορολογικού περιεχομένου)
§1. Κανένας φόρος δεν επιβάλλεται ούτε εισπράττεται χωρίς τυπικό νόμο που καθορίζει το υποκείμενο της φορολογίας και το εισόδημα, το είδος της περιουσίας, τις δαπάνες και τις συναλλαγές ή τις κατηγορίες τους, στις οποίες αναφέρεται ο φόρος.
Ως Έλληνες πολίτες νομίζουμε ο υπουργός οικονομικών οφείλει να μας εξηγήσει, μάλιστα και με την ιδιότητα του συνταγματολόγου, αν ο τρόπος εφαρμογής ικανοποιεί τα παραπάνω τα οποία αναφέρονται στο Σύνταγμα της Ελλάδος.
Ακόμα νομίζουμε πως και η αντιπολίτευση οφείλει να μας πει τη γνώμη της επί του θέματος της συνταγματικότητας του τρόπου εφαρμογής του μέτρου.
Από το olympia.
Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί σχετικά με την επιβολή του νέου τέλους ακινήτων που θα εισπραχθεί μέσω της ΔΕΗ και μάλιστα με τα στοιχεία που διαθέτει η εταιρεία.

Στα βουβά αύξησαν τις εγγυήσεις στις τράπεζες.Ποιος θα μας απαντήσει γιατί αύξησαν τις εγγυήσεις του δημόσιου προς τις τράπεζες κατά 100%;Εχασαν το μισό της αξίας τους τα ΚΡΑΤΙΚΑ ομολόγα που έχουν στα χέρια τους;

Ετοιμάζουν οι Τζέφρυ-Πάγκαλος νέα ..Ίμια, με το Καστελόριζο. Θα το επιτρέψουμε; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣε ρόλο πρωθυπουργού βρίσκεται σε μία κρίσιμη στιγμή για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ και προδότης των Ιμίων , Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο κ. Πάγκαλος με βαρύτατο παρελθόν ως υπουργός που παραχώρησε τα Ιμια ανησυχεί πολλούς μέσα στο ΠΑΣΟΚ για το ρόλο που δύναται να παίξει μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την επόμενη εβδομάδα.
Στο θάλαμο επιχειρήσεων του ελληνικού πενταγώνου στο Χολαργό υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρία σενάρια αντιμετώπισης πιθανού θερμού επεισοδίου με την Τουρκία – η οποία δείχνει να ετοιμάζεται για μια στρατιωτική παρέμβαση στο θέμα της έρευνας για υδρογονάνθρακες στο οικόπεδο νούμερο 12 της Κύπρου.

Ο πολίτης στερείται της εννόμου προστασίας


Δικηγόροι και φορολογούμενοι ψάχνουν τη νομική ασπίδα

Μήπως η κυβέρνηση παρανομεί και πρέπει να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη;
Σοβαρά ζητήματα συνταγματικότητας και νομιμότητας, σύμφωνα με νομικούς, εγείρει η επιβολή του Ειδικού Τέλους Ακίνητης Περιουσίας που θα κληθούν, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων.
Ολες τις νομικές δυνατότητες που υπάρχουν για να το αντιμετωπίσει ο πολίτης, εξετάζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ενώ στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Σύλλογος Ελλήνων Φορολογουμένων.
* Σύμφωνα με τον Ευστάθιο Μπακάλη, δικηγόρο και φορολογικό σύμβουλο στον ΔΣΑ, κατ' αρχήν παρατηρείται μια «αγωνιώδης προσπάθεια να θεμελιωθεί ο "ανταποδοτικός" χαρακτήρας του προσχηματικώς καλούμενου "τέλους", ενώ παράλληλα δεν επιδεικνύεται ουδεμία μέριμνα για την πραγματική προστασία της ιδιοκτησίας».
Υπενθυμίζοντας ότι η ακίνητη περιουσία φορολογείται ήδη με την επιβολή αρκετών φόρων [Φόρος Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ), Φόρος Μεταβιβάσεως Ακινήτων (ΦΜΑ), Φόρος κληρονομιάς, δωρεάς ή γονικής παροχής κ.ά.], καταλήγει πως η «παραπάνω συνολική φορολογική επιβάρυνση, που αυξάνεται με την επιβολή του Ειδικού Τέλους Ακινήτων, δημιουργεί αφόρητη πίεση στην ακίνητη ιδιοκτησία και συρρικνώνει την αξία της. Η διαρκής σύνδεση φορολογικών βαρών με την ακίνητη περιουσία προσλαμβάνει δημευτικές διαστάσεις, εγείροντας σοβαρά ζητήματα συνταγματικότητας».

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ!

ΤΟ "ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ" ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ"-ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!
Η αλήθεια είναι πως σκεφτήκαμε πολύ για το αν θα πρέπει να δημοσιεύσουμε το περιεχόμενο από το συγκεκριμένο...πόνημα:Βλέπετε,τόσο οι φωτογραφίες που περιέχει όσο-ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ-το ύφος γραφής,ξεπερνούν κάθε όριο
Ισραήλ: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν το Καστελόριζο 

Το Ισραήλ και η Ελλάδα επικαλέστηκαν το αμοιβαίο σύμφωνο άμυνας που υπέγραψαν, κρυφά, πριν από 12 ημέρες, υπό το πρίσμα των τουρκικών μετακινήσεων στη θάλασσα και τον αέρα στην Ανατολική Μεσογείο.

Δεν μπαίνουν τα ελληνόπουλα στους παιδικούς σταθμούς γιατί τους παίρνουν τις θέσεις τα παιδιά αλλοδαπών .


Σε... μόνιμο θέμα του μηνός Σεπτεμβρίου, έχει μεταβληθεί πλέον το ζήτημα των δημοτικών παιδικών σταθμών ανά την επικράτεια και το δράμα των νεαρών ζευγαριών Ελλήνων, που δεν μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε αυτούς. Γιατί; Μα γιατί τις θέσεις τους παίρνουν παιδιά αλλοδαπών, που παρουσιάζουν πολύ χαμηλότερο εισόδημα, επειδή όπως γίνεται συνήθως στην χώρα μας, δουλεύουν “μαύρα”.
 Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι, σε πολλούς δήμους της χώρας, μεταξύ αυτών και στο Δήμο Βόλου, γονείς που ήθελαν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία, μη γνωρίζοντας, έως και την τελευταία στιγμή σχεδόν, εάν θα συμμετείχαν τα παιδιά τους σε αυτή τη δομή. Ο λόγος που επικαλούνταν οι διοικήσεις των δημοτικών παιδικών σταθμών, ήταν η πληθώρα των αιτημάτων που, σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού, καθιστούσαν δύσκολη την ικανοποίηση όλων.
Από ποιούς ήταν οι “πολλές αιτήσεις”, αφού η χώρα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα, σε τόσο μάλιστα τραγικό βαθμό που ο πληθυσμός της παρουσίασε μείωση, για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία της; Το δείχνει ο βουλευτής, όταν συγκεκριμενοποιεί το ερώτημά του, προς την κ. Διαμαντοπούλου, καθώς ζητά να ενημερωθεί συγκεκριμένα για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βόλου, για το πόσα παιδιά Ελλήνων και πόσα παιδιά αλλοδαπούν φοιτούν. Αλλά και με ποιά κριτήρια έγινε η επιλογή και το ποσοστό των συμμετεχόντων. Ενώ επιπλέον ρωτά πόσα παιδάκια φοιτούν χωρίς οι γονείς τους να πληρώνουν το παραμικρό ποσό “χωρίς πληρωμή τροφείων” δηλαδή και πόσα από αυτά ανήκουν σε ελληνικές οικογένειες και πόσα σε αλλοδαπές.

Ο Πλούταρχος γράφει για τις «συμφορές του δανεισμού»

«Ο δανεισμός είναι πράξη υπέρτατης αφροσύνης και μαλθακότητας»!

Το είπε ο Πλούταρχος τον 1ο μ.Χ. αιώνα και να που έφθασε η στιγμή να εκτιμηθούν οι λόγοι του.

«Εχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν σου λείπουν. Δεν έχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν θα ξεπληρώσεις το χρέος σου»,

προβλέπει ο μεγάλος συγγραφέας της αρχαιότητας και ας βγει κάποιος να αντιπαραθέσει, ότι δεν έχει δίκιο…
Picture

ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ;


Picture
Η Κυβέρνηση της Γαλλίας θα απαγορεύσει την πραγματοποίηση μουσουλμανικών προσευχών στους δρόμους του Παρισιού.

Βρέθηκε η λύση για να γλιτώσετε την εισφορά ακινήτων!!!

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...


ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΟΙ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (Π.Α.ΜΕ., ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, (αντί να διαδηλώσουν εναντίον του εγκλήματος της προδοσίας για τη πατρίδα τους και την τιμή τους που κινδυνεύει, διαδηλώνουν για το οικονομικό τους, για λίγα ευρώ παραπάνω σε σύνταξη και μισθό τέτοια κατάντια πια!),ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, συνταξιούχοι, επιχειρηματίες κ.α. και σε όσους αποσκοπούν να αποσπάσουν την ψήφο των Ελλήνων προκειμένου να υπηρετήσουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.Οι προδότες μαζί με τους συνεργούς τους αποσκοπούν να μας παγιδεύσουν προκειμένου να συναινέσουμε στην αλλαγή του συντάγματος του οποίου, το άρθρο 120 και όχι μόνο, είναι αμίληκτο για εκείνους. Αντισυνταγματικά πλέον, το κοινοβούλιο των επίορκων αποσκοπεί να στήσει δημοψήφισμα του οποίου τα αποτελέσματα σίγουρα θα αλλοιώσουν σύμφωνα με τα συμφέροντα τους, εφόσον παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Ενώ ήδη έχουν διαπράξει μεγαλύτερα εγκλήματα από εκείνο της αλλοίωσης των αποτελεσμάτων.
Το μέγα εθνικό πρόβλημα είναι η γενοκτονία κατά των Ελλήνων, η Εσχάτη Προδοσία και η συνεπαγόμενη παράδοση της χώρας σε ιδιώτες από την προδοτική Βουλή των 300 εσωκοινοβουλευτικών
και εξωκοινοβουλευτικών πρακτόρων, η οποία είναι και η πηγή όλων των δευτερογενών συνεπειών της,
όπως το ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, η μείωση των μισθών, ή μη έκδοση των σχολικών βιβλίων κ.α.. Το αιματοκύλισμα της Ελλάδος με την δια του ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ δόλου ανεξέλεγκτη είσοδο ξένων, τα μέτρα των Εργασιακών και Συνταξιοδοτικών κ.λ.π. Συνεπώς με το να ασχολείσθε MONO με την ανάδειξη του Βωμού των 12 ΘΕΩΝ ή ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ή μόνο με την κατάργηση των οικονομικών συνεπειών της Προδοσίας, ισοδυναμεί με το να αποδέχεστε την σκλαβιά σας και να ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και κατακτητές της Τρόικας να σας κάνουν την Σκλαβιά και Υποδούλωση καλύτερη! Συνεπώς: Ντροπή σας που ενδιαφέρεστε μόνο για την διαχείριση της σκλαβιά σας και δεν κάνετε αυτό που έπρεπε να κάνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες, δηλ. να χτυπήσουν την ρίζα του κακού, που είναι η Εσχάτη Προδοσία .
Και κρίμα, για την αδυναμία του κόσμου να καταλάβει το βάθος των πραγμάτων. Τι θα πείτε στα παιδιά σας? Ότι αποδεχτήκατε την σκλαβιά σας και πουλήσατε την Εθνική σας αξιοπρέπεια για λίγα ευρώ
παραπάνω σύνταξη? Τέτοια κατάντια πια! Για να έχουν γνώση όλοι οι προδότες και να μην
επικαλούνται στο εξής την αμέλεια.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ελλήνες ενωθείτε, κάτω από τους 7 κοινούς μας στόχους:

ΗΠΑ: Έκλεισαν ολόκληρο σχολείο γιατί δάσκαλος τόλμησε να διαβάσει κείμενα της Αγίας Γραφής!
Για τον δάσκαλο Isaac Moffett, η Βίβλος δεν είναι απλά ένα θρησκευτικό έντυπο.

«Είναι πολύ περισσότερα», είπε. «Είναι μια πρωταρχική πηγή ιστορίας. Είναι μια πρωταρχική πηγή διδασκαλίας ανθρώπων που έζησαν κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου."
Ο Moffett εξηγεί την άποψή του καθώς περπατά σε ένα βρώμικο αγρό στη Nampa του Αϊντάχο.
«Αυτή ήταν η πανεπιστημιούπολη μας», είπε. "Εδώ ήταν οι τάξεις. Όλα ήταν ακριβώς εδώ».
Αυτό ήταν το περασμένο έτος. Φέτος τίποτα δεν υπάρχει και όλα αυτά επειδή ο Moffett και οι συνάδελφοί του χρησιμοποίησαν την Αγία Γραφή και άλλα "θρησκευτικά κείμενα" στις τάξεις τους.
Είναι ένα συγκλονιστικό άθροισμα περιστάσεων που έκανε μια από τις πιο συντηρητικές πολιτείες της χώρας να υπερασπιστεί μία από τις πιο φιλελεύθερες απόψεις του συνταγματικού διαχωρισμού μεταξύ εκκλησίας και κράτους.
Επίμαχο θέμα είναι η Κλασική Ακαδημία της Nampa, ένα ιδιωτικό πειραματικό σχολείο (charter school), που ιδρύθηκε από τον Moffett το 2009. Ένα χρόνο αργότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο Παιδείας του Idaho έκλεισε το σχολείο οριστικά, αναφέροντας τη χρήση «θρησκευτικών κειμένων» μέσα σε αίθουσες διδασκαλίας. Ο Moffett λέει ότι χρησιμοποιούνταν μόνο τα κείμενα για να διδάξουν ιστορία και μηνύει τώρα το Διοικητικό Συμβούλιο σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Παραίτηση με επιστολή – χαστούκι, μέλους του ΠΑΣΟΚ


Συντρόφισσες και Σύντροφοι, απλά μέλη του Κινήματος του ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόροι στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, σας αποστέλλω αυτήν την επιστολή παραίτησης ως ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό σας, διότι είστε οι μόνοι νομιμοποιημένοι αποδέκτες (τόσο κομματικοί, όσο και και στη συνείδησή μου). Σήμερα, 3 Σεπτέμβρη 2011, 37 χρόνια μετά την ιστορική ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος αποχωρώ και παραιτούμαι από μέλος του ΠΑΣΟΚ. Επιλέγω να απευθυνθώ σε εσάς και μόνο, επειδή θεωρώ ότι τα όργανα του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πλέον καμία κομματική νομιμοποίηση για δύο λόγους:

  1. τη μη διεξαγωγή Συνεδρίου και εκλογή νέων οργάνων, όπως ορίζει το καταστατικό (έχει λήξει η θητεία τους),
  2. Τη συναίνεση στη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές του Κινήματος και τη μη λήψη των αναγκαίων πειθαρχικών διαδικασιών που προβλέπονται βάση καταστατικού.
Παραιτούμαι μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια που έδωσα με την πίστη και την ελπίδα ότι αυτή η κυβέρνηση θα προσπερνούσε την αρχική μνημονιακή πολιτική της και θα τιμούσε τις ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές της, καθώς και τις δεσμεύσεις της απέναντι στον Ελληνικό λαό και στο Κίνημα. Πίστευα ότι μέσα από το Κίνημα θα μπορούσαμε να δώσουμε τη μάχη της ανατροπής και όφειλα να παραμείνω, διαχωρίζοντας τις πρακτικές και πολιτικές της Κυβέρνησης από το κόμμα. Σήμερα, αντιλαμβάνομαι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η κυβέρνηση και δεν υπάρχει διαχωρισμός, διότι το ΠΑΣΟΚ σαν κίνημα δεν μπορεί να εγγυηθεί την πιο βασική αρχή του: «Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία».
Παραιτούμαι διότι δεν θέλω να παραμείνω συνένοχη σε μία πολιτική που, όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεολογικά και πολιτικά πιστεύω μου, αλλά αναγνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν υφίσταται ως Κίνημα όταν μέσα από την κυβερνητική πολιτική έχει χάσει τον ιδεολογικό προσανατολισμό του και έχει μετατραπεί σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα χρησιμοποιώντας κατασταλτικές μεθόδους απέναντι στον Ελληνικό λαό.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συναινώ σε ένα έγκλημα που συντελείται τόσο προς τον Ελληνικό λαό όσο και προς το Κίνημα.

Θα «τιμωρούνται» όσοι δεν πληρώσουν το νέο χαράτσι...Απειλούνται με διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος όσοι δε θα πληρώσουν το νέο τέλος που επιβλήθηκε στα ακίνητα, ασχέτως αν πρόκειται για πρώτη ή πολλοστή κατοικία...


«Τάδε έφη»όχι ο Ζαρατούστρα, αλλά ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ως... διευκρίνιση για το νέο τέλος . Δε διευκρίνισε ,αν στο χαράτσι θα υπολογίζονται ΚΑΙι οι κοινόχρηστοι χώροι, ΤΙ θα γίνει με τα χιλιάδες λεγόμενα «κλειστά ακίνητα» που έχουν διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ΤΙ θα γίνει με τους χιλιάδες λογαριασμούς των ιδιωτικών Εταιρειών που εμπορεύονται το ρεύμα, με τις οποίες εταιρείες συνεργάζονται οι καταναλωτές επειδή πληρώνουν συμφερότερα.

Ο κ. Μόσιαλος παραδέχθηκε ότι η Κυβέρνηση απευθύνθηκε «τη ύστατη»στιγμή στη ΔΕΗ,

ώστε η δημόσια εταιρεία να παίξει για άλλη μια φορά το ρόλο του εισπράκτορα, καθώς ουδείς άλλος φορέας του Δημοσίου έχει ανάλογη ικανότητα!

Μιλάμε βεβαίως για το ίδιο Δημόσιο-χωνευτήρι, που απομυζά και καταβροχθίζει το δις που εισπράττει από τους πολίτες. Η Κυβέρνηση μέχρι σήμερα ΔΕ μας έχει διευκρινίσει τα μηνιαία έσοδα του Κράτους (της) και τα επίσης μηνιαία έξοδα! Γιατί δεν μας αποδίδει λογαριασμό,ακριβώς όπως αποδίδει κάθε μήνα πλέον στους τροϊκανούς.

Στον ντόπιο πληθυσμού,πέραν της απαξίωσης και του υποβιβασμού σε " Λαό ηλιθίων"λειτουργεί σαν τον «μυλωνά» που αλέθει, αλλά αλεστικά δε δίνει...

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος -για την ιστορία το αναφέρουμε- είπε ότι η προειδοποίηση για τις διακοπές ηλεκτροδότησης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

Ξεχνάει βεβαίως ότι ΝΕΡΟ και ΦΩΣ παραμένουν κοινωνικά αγαθά και το Ελληνικό Κράτος οφείλει να τα παρέχει ως κοινωφέλειες. Επίσης , λησμόνησε ότι , παρά τα τερτίπια και τους σχεδιασμούς πώλησης ή ότι άλλο, η ΔΕΗ, εξακολουθεί να είναι Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού. Είναι ακόμη «η βαριά»βιομηχανία του Κράτους, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν, εγγυήθηκε για ομολογιακά δάνεια του Κράτους. Και μάλιστα από την ντόπια αγορά!

Ορδές Αφγανών έκαναν επίθεση χτες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα TA MΜΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Περίπου 30 με 40 Αφγανοί έκαναν επίθεση με σπασμένα μπουκάλια,ξύλα και πέτρες εναντίων των κατοίκων που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία στην περιοχή μετέβησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης με αποτέλεσμα να συλληφθούν 7 Αφγανοί,από τους οποίους οι 6.. είναι προς απέλαση μιας και έχουν καταδικαστικές αποφάσεις για ποινικά αδικήματα.
Από πληροφορίες που έχει το eglimatikotita σκοπός τους είναι να ...
κάνουν ανακατάληψη τις πλατείας και να διώξουν από εκεί τους τελευταίους Έλληνες που έχουν απομείνει.
Και οι επιθέσεις θα συνεχιστούν.
Το θέμα είναι σοβαρό και δείχνει πως "κάποιοι" στην περιοχή κινούν τα νήματα για να επικρατήσουν πάλι οι εγκληματικές συμμορίες,τα ναρκωτικά και η οριστική υποβάθμιση της πλατείας.Και λέμε της πλατείας γιατί η υπόλοιπη περιοχή έχει γίνει πια ένα απροσπέλαστο γκέτο.Το έγκλημα,τα ναρκωτικά και η πορνεία (ΑΝΔΡΏΝ,ΓΥΝΑΙΚΏΝ,ΠΑΙΔΙΏΝ) σε όλες της τις μορφές είναι σε πλήρη έξαρση.

Μπορεί να εξοφληθεί μόνο η ΔΕΗ, χωρίς να καταβληθεί το χαράτσι;;;;


Κάποτε η  Μελίνα Μερκούρη, αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ, γιατί περιείχε μέσα και δικαιώματα υπέρ της ΕΡΤ. Πριν δύο μήνες, ο υπουργός οικονομικών κ. Βενιζέλος (συνταγματολόγος) είπε πως δεν μπορούν να ενσωματωθούν φόροι μέσα στον λογαριασμό της ΔΕΗ...
Νομικοί κύκλοι με τους οποίους μιλήσαμε, μας είπαν ότι είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική, έτσι κι αλλιώς, η έκτακτη εισφορά στα ακίνητα που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα παράνομες τόσο η ενσωμάτωσή της μέσα στον λογαριασμό της ΔΕΗ, όσο και η απαράδεκτη απειλή ότι θα διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα, η οποία διακοπή ενδέχεται να προκαλέσει υλικές ζημιές, αλλά και κινδύνους σωματικών βλαβών, ακόμα και θανάτων σε καταναλωτές που θα στερηθούν αναίτια τη χρήση του.

Οι ίδιοι νομικοί κύκλοι μας είπαν (και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη) ότι υπάρχει νόμιμος τρόπος αποφυγής…. της καταβολής αυτής της έκτακτης εισφοράς μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, χωρίς τον κίνδυνο να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Μας είπαν λοιπόν πως:

1) Αν η κυβέρνηση βάλει μέσα στο φάκελο που θα αποστείλει η ΔΕΗ, σε ξεχωριστό χαρτί την έκτακτη εισφορά, τότε ο πολίτης μπορεί να πληρώσει μόνο τον λογαριασμό του ηλεκτρικού για να μην του κοπεί το ρεύμα και να μην πληρώσει την έκτακτη εισφορά, εφόσον δεν το επιθυμεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει τότε η κυβέρνηση είναι αφενός να μην χορηγεί φορολογική ενημερότητα στον πολίτη και αφετέρου να βάλει την αρμόδια ΔΟΥ να βγάλει το σπίτι του συγκεκριμένου πολίτη στον πλειστηριασμό, αν έχει φυσικά τα κότσια. Εξάλλου στην περίπτωση αυτή, οι προσφυγές που θα ασκήσουν οι πολίτες εναντίον των πράξεων των αρμόδιων ΔΟΥ για αντισυνταγματικότητα της έκτακτης εισφοράς, θα ματαιώσει στην πράξη την είσπραξη.

Ως 30 ευρώ/τ.μ. το χαράτσι το 2012 λόγω αύξησης αντικειμενικών αξιών!


Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και μια “ξεχασμένη” λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι έρχονται οι νέες αντικειμενικές αξίες.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενεργοποιήθηκε το σύμφωνο στρατιωτικής συμμαχίας με Ισραήλ!

 
1 Vote
 
ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΑΚΙΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ? 
Άκρως ανησυχητικές πληροφορίες για «περικύκλωση» της Μεγίστης (Καστελόριζο) από τουρκικά φωτο-αναγνωριστικά και μαχητικά αεροσκάφη τις τελευταίες 48 ώρες μετέδωσε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους επικοινωνία, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές στο defencenet.gr. 
Αποτέλεσμα αυτών των πληροφοριών ήταν να συμφωνήσουν άμεσα στην ενεργοποίηση της μυστικής στρατιωτικής συμφωνίας που υπεγράφη πριν από 12 ημέρες από τον Π. Μπεγλίτη στο Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες Ο Γ.Παπανδρέου ξεκίνησε την συζήτηση για τις ναυτικές δυνάμεις (σ.σ.: που αποκάλυψε χθες το defencenet.gr) ότι έχουν συγκεντρωθεί μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης και προσέθεσε ότι: «Ανησυχούμε ιδιαίτερα γιατί τις τελευταίες 48 ώρες οι ισραηλινές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει αυξημένες πτήσεις αναγνώρισης («observation flights») γύρω από την Μεγίστη”. Από εκσυγχρονισμένα φωτοαναγνωριστικά RF-4.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ “ΣΦΑΙΡΑ” ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ- Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ …


Ας θυμηθούμε ξανά το  βίντεο-ντοκουμέντο, σχετικά με όσα έλεγε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στις 23 Ιουνίου, για τα ακίνητα και για την επιβολή φόρων, μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ…

"Δεν πληρώνουμε το χαράτσι για τα ακίνητα..." απαντούν οι πολίτες μέσα από "ΤΑ ΝΕΑ"Την έντονη αντίδραση των καταναλωτών έχει προκαλέσει ο νέος φόρος για τα ακίνητα που θα κληθούν να πληρώσουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ τον Οκτώβριο. «Δεν πληρώνουμε, αντιστεκόμαστε» γράφουν οι ... αναγνώστες του in.gr σχολιάζοντας το νέο μέτρο της κυβέρνησης.

«Και να ήθελα να δώσω, δεν έχω. Πραγματικά δεν έχω».

1999 - Η αναβληθείσα Τουρκική εισβολή στη Σάμο λόγω σεισμού έπειτα από ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟ !!!


Με αφορμή τις αναρτήσεις για το σενάριο πολέμου και την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, έχω κι εγώ να παραθέσω κάποιο στοιχείο που δείχνει ότι όλα αυτά μια μέρα θα συμβούν. Μάλιστα η αναφορά μου δεν έχει να κάνει ούτε με προφητείες, διότι αυτό που θα αναφέρω δεν είναι προφητεία, αλλά ούτε και με συγγραφικά σενάρια. Πρόκειται για ένα πραγματικό γεγονός που.....
συνέβη τα έτη 1999 και 2000. Εμένα προσωπικά το διάβασμα και μόνο του κειμένου με συγκλόνισε και γι αυτό και σας το παραθέτω, γνωρίζοντας ότι κάποιοι θα γελάσουν, κάποιοι θα ειρωνευθούν αλλά και κάποιοι θα
προβληματισθούν. Αυτό εξάλλου είναι που με ενδιαφέρει.
Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης,
Ανεξίτηλη μένει στη μνήμη η εορτή της το 2000, όταν στο κήρυγμα της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εν μέσω Αρχιερέων, Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών, εν μέσω χιλιάδων προσκυνητών, ο ευσεβέστατος Ιερέας έκανε τον κόσμο να κρατήσει την αναπνοή του, όταν δημόσια, με φωνή γεμάτη συγκίνηση, ιστόρησε ένα μέγα θαύμα! Μόλις το είχε πληροφορηθεί από το ʼγιον Όρος όπως είχε πει…
Ποιο ήταν αυτό το θαύμα; Ας το διηγηθούμε όπως το φανέρωσε ο Ιερέας δημόσια. Αλλά θα προσθέσουμε πρώτα το κλίμα της εποχής και όλες τις άλλες πληροφορίες, για να θυμηθούμε και να κατανοήσουμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο εκτυλίσσονταν τότε τα γεγονότα.


Απίστευτο αλαλούμ με το τέλος ακινήτων


Με αυτό το τέλος, δύσκολα θα βγάλει κανείς άκρη… Θα μπλέξουμε τα μπούτια μας στο τέλος. Για παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι ένα σπίτι το νοικιάζει μία οικογένεια από τον ιδιοκτήτη. Αν δεν ξεκαθαριστεί πότε ακριβώς θα “συμψηφιστεί” το ποσό που θα κληθεί να καταβάλλει ο ενοικιαστής για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, εκείνος θα μπορέσει να....
το “μετακυλήσει” σε μεταγενέστερη εποχή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...