Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σε περίπτωση "πολέμου" μήπως η κυβέρνηση "επιτεθεί" στις καταθέσεις των πολιτών;!!!!


  • Μήπως ο στόχος της κυβέρνησης είναι οι καταθέσεις των πολιτών;
Η διαρκής φορολογική επιβάρυνση προσλαμβάνει δημευτικές διαστάσεις... και αυτό ακριβώς είναι το κομβικό σημείο στο οποίο οφείλουμε να εστιάσουμε όλοι μας. Οι πολίτες έχουν μπει στο στόχαστρο του κράτους, το οποίο προσπαθεί να απομυζήσει τα πάντα από εκείνους που υποτίθεται πως οφείλει να υπηρετεί, ενώ στην πράξη "εκτελεί" κυριολεκτικά την οικονομία και επαναπροσδιορίζοντας την συνεχώς οικονομική του πολιτική στην πραγματικότητα επιτίθεται κατά της περιουσίας των πολιτών.

Μήπως, όμως, οι σημερινοί κυβερνώντες επιθυμούν να ολοκληρώσουν στο απόλυτο αυτή τους την επίθεση;

Ελλάς το μεγαλείο σου! Έκοψαν το ρεύμα σε ανάπηρο πολέμου!.. EMEIΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ"
Όταν καθημερινά στο Ηράκλειο συνεργεία της ΔΕΗ προχωρούν σε δεκάδες διακοπές ρευματοδότησης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, τότε μπορεί να αντιληφθεί κάποιος την δραματική κατάσταση που θα επικρατήσει το προσεχές διάστημα με την εκβιαστική είσπραξη του έκτακτου τέλους για ...
τα ακίνητα μέσω της επιχείρησης.

Πολύτεκνοι, γέροντες, ακόμα και ανάπηροι πολέμου ζουν χωρίς ρεύμα στο σπίτι τους επειδή αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό.Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο για το διάστημα Μαΐου-Ιουλίου το ύψος των ανεξόφλητων λογαριασμών στην Κρήτη ήταν 40-50 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των πολιτών για το νέο χαράτσι ενώ πληθαίνουν οι φωνές που καλούν σε μαζική άρνηση πληρωμών.

Πάντως η επίμαχη τροπολογία κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Έγινε μάλιστα γνωστό ότι στις περιπτώσεις που η ΔΕΗ δε διακόψει το ρεύμα, τότε θα κληθεί να πληρώσει εκείνη το πρόστιμο και μάλιστα προσαυξημένο. Να μην πληρώσουν το χαράτσι καλούν τους πολίτες συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Πραγματικά συγκλονιστική είναι η περίπτωση ενός ηλικιωμένου που διέμενε σε ένα παλιό σπίτι στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Το συνεργείο έκοψε το ρεύμα, όπως είχε εντολή. Πριν καλά-καλά αποχωρήσουν οι υπάλληλοι είδαν τον ένοικο του σπιτιού να βγαίνει από τον οντά της παλιάς κατοικίας.

«Τότε διαπιστώσαμε ότι είχε ένα πόδι. Δεν το ξέραμε. Μας φώναξε με όλη του τη δύναμη: «Το ένα μου πόδι το έδωσα για την πατρίδα μου. Και τώρα έρχεται η Ελλάδα και μου κόβει το ρεύμα». Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον ξεχάσω όσο ζω. Ειλικρινά ντράπηκα. Όμως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς γιατί θα είχαμε κυρώσεις».

ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ και τις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.

Στράγγιξαν τους μαστούς της γΕλλάδας.
Ρούφηξαν μέχρι το μεδούλι τους φυσικούς της πόρους.
Άφησαν τους βρυκόλακεΔΕς της παγκοσμιοποίησης
να υποθηκεύσουν το μέλλον του λαού της.

Έχουν αναλάβει την ευθύνη του λαού της τα τελευταία σαράντα χρόνια.
Αποφασίζουν ενάντια στη θέλησή του.
Εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος στα ουράνια.
Αυτοαποκαλούνται υπηρέτες του λαού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 2.5 ΔΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!!


ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑ!!

Την λήψη πρόσθετων μέτρων ύψους τουλάχιστον 2,5δις ευρώ για το 2011 αναμένεται να ζητήσουν οι επικεφαλής της Τρόικας επιστρέφοντας στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Τα ονόματα των πολιτικών που τα άρπαζαν από την μαφία των ακινήτων
Πολιτικά πρόσωπα και δημοτικούς άρχοντες φέρεται να χρηματοδοτούσαν οι εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν στήσει τη«μαφία των ακινήτων», αλλά και το λεγόμενο«παραδικαστικό κύκλωμα Νο2».
Συγκεκριμένα, στα χέρια του αντεισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, που διερευνά την υπόθεση, εκτός από τις χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων που κατέγραψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ, βρίσκεται και μίασυγκλονιστική κατάθεση που έχει δώσει στις 29-11-2010, ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τελευταίος είχε αρχικά συνεργαστεί με τους θεωρούμενους ως εγκέφαλους της συμμορίας, τον πολιτικό μηχανικό,Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο και τον περιβόητο από τη συμμετοχή του και στο πρώτο παραδικαστικό κύκλωμα, αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη.
Ωστόσο, στη συνέχεια ο Δ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να συνεργαστεί με την Υπηρεσία Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, καταγράφοντας όλες τις κινήσεις των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε «υπό προστασία μάρτυρα».
Καταθέτοντας λοιπόν ενώπιον του κ. Ντογιάκου, ο 66χρονος δικηγόρος, αναφέρει την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, τον πρώην δήμαρχο Δήμου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, τον επίσης βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Πέτρο Ευθυμίου, καθώς και την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ Σοφία Καλατζάκου, ως τα πρόσωπα που λάμβαναν διάφορες χρηματικές δωρεέςαπό τον φερόμενο ως εκ των εγκεφάλων της εγκληματικής οργάνωσης, Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο.
Τι αναφέρει για την Ντόρα Μπακογιάννη

Έκοψαν το ρεύμα σε ανάπηρο πολέμου ΘΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ??? ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ

Συγκλονιστικές στιγμές στο Ηράκλειο Κρήτης. Υπάλληλοι της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένο που είχε χάσει το πόδι του στον πόλεμο. Διαβάστε τι τους είπεΓιατί εξαιρείται η..ανάπηρη… εκκλησία;
Αφού είμαστε όλοι ..ζώα πρέπει να δηλωθούν και τα «σπίτια» μας…. Στάβλοι, και να γλυτώσουμε το χαράτσι ,γιατί εάν χαρακτηριστούμε …ανάπηροι σαν την …εκκλησία, δεν το γλυτώνουμε.
Οι άνεργοι, οι ανάπηροι και οι πολύτεκνοι θα κληθούν να συνεισφέρουν από το υστέρημα τους στο προϋπολογισμού του κράτους. Το νέο χαράτσι θα πληρωθεί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Έτσι για παράδειγμα ένας άνεργος η ανάπηρος που έχει ένα ακίνητο 100 τμ θα πληρώσει 50 ευρώ.

Κατασχέσεις στην Ελλάδα από Τούρκους


Με όποιους συνεταίρους μπλέκεις, ανάλογα αποτελέσματα θα έχεις: Έτσι, στα ελβετικά δικαστήρια θα σύρει η Τουρκία την Ελλάδα για απλήρωτους λογαριασμούς φυσικού αερίου ύψους 300 εκατ. δολαρίων (220 εκατ. ευρώ) καθώς η ΒΟΤΑ, η τουρκική κρατική εταιρεία εκμετάλλευσης των πετρελαιαγωγών, θα καταθέσει μήνυση εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, για απλήρωτο φυσικό αέριο.Αν το δικαστήριο δικαιώσει την ΒΟΤΑ, η Τουρκία θα έχει το δικαίωμα να κατασχέσει ελληνική κινητή περιουσία, όπως ελληνικά αεροπλάνα και πλοία που θα βρεθούν σε τουρκικά αεροδρόμια και λιμάνια. Εμείς λέμε να έρθει να πάρει πρώτα εκείνα τα σαπάκια τα Α-7, μπας κι ευαρεστηθούν οι πολιτικοί ιθύνοντες να αγοράσουν νέα μαχητικά, γιατί σε λίγο εκτός από τα Α-7 θα βγάλουν από τις αποθήκες και τα F-104 για να δείχνουν ότι έχουν αριθμό μαχητικών ανάλογο με αυτόν που επιτάσσει η δομή δυνάμεων.
Θα πρέπει, εφόσον θέλουμε να υπηρετούμε την πατρίδα με ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ όπως η Δημοκρατία και η Ελευθερία έκφρασης και σκέψης, να ενημερωνόμαστε από όλες τις φωνές και να κρίνουμε, κατά το δυνατόν, με πλήρη αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη.

     Κίνητρό μας είναι η ευγενής άμιλλα, ο ειλικρινής διάλογος, η ορθή ενημέρωση και κατά συνέπεια η ορθή αξιολόγηση όλων των σημείων και καταστάσεων, έτσι ώστε να συμβάλουμε, έστω και κατά το ελάχιστο, στην εξυγίανση των Ενόπλων Δυνάμεων και την παύση της διαπλοκής και της διαφθοράς.
   Υγιείς συνδικαλισμός σημαίνει ενασχόληση με τα αληθινά ιδεώδη και όχι με τα φαινομενικά προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ.

   Τα αγαθά κόποις κτώνται και τα αθάνατα ιδανικά πληρωθήκανε πανάκριβα με την ζωή και το αίμα των πατέρων μας. Γι' αυτό σε χειρισμούς τέτοιων θεμάτων δεν χωράνε δειλίες, κουκουλώματα και ακαταστασίες.
    Πόσο μάλλον δεν χωράνε η ΔΙΑΠΛΟΚΗ και η ΔΙΑΦΘΟΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...