Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτά που δεν σας έδειξε κάνεις.Αφιερωμένο στον Ελληνικό λαό για τις δύσκολες ώρες που περνάΟι παγίδες και οι μεθοδεύσεις του σατανισμού

Οι παγίδες και οι μεθοδεύσεις του σατανισμού

Κάποτε, σε τούτη τη χώρα υπήρχε φτώχεια, πείνα, προδοσία από τους εντός κι εκτός τειχών εχθρούς, αλλά και μια βιωμένη, εκ βαθέων πίστη στον Χριστό, την Παναγία, τους αγίους… Η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη με δεκάδες παραδείγματα ενός λαού πού προσφεύγει σε κάθε δύσκολη στιγμή του εθνική ή ατομική στον ουράνιο Πατέρα και τη Θεομάνα μας… Και οι άνθρωποι, οι απλοί άνθρωποι αυτού του τόπου, ήξεραν να προσεγγίσουν το Θείο, με μια μεγαλειώδη οικειότητα. Μίλαγαν στον Κύριο, σαν να ‘ταν ο γιος τους. Στον προφήτη Ηλία, σαν σε συγγενή. Στους αγίους, κατά πώς κάνουμε με τους στοργικούς γείτονες όταν θέλουμε τη βοήθεια τους. Και μέχρι πρόσφατα ακόμη, 1950-60, ή αυθεντική πίστη των Ελλήνων εκφραζόταν μέσα από τα τραγούδια τους, και κυρίως μέσα από τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.
Ευτυχώς ξαναπροβάλλονται, και μπορεί κανείς να τις παρατηρήσει ως ντοκουμέντα μιας εποχής. Όπου οι ήρωες καταφεύγουν στα εικονίσματα για να βρουν άνωθεν τη λύση στα προβλήματα τους. Και ο Κύριος ανταποκρίνεται, υλοποιώντας το θαύμα… Όπου οι φράσεις: «Χριστέ μου», «Παναγία μου», στολίζουν ολόκληρο το σενάριο. Και τα πρόσωπα του έργου κάνουν τον σταυρό τους και λαχταρούν, ως στόχο ευτυχή, απόκτηση οικογένειας, με πολλά παιδιά κι επικοινωνία αγάπης. Και τα κατηχητικά, πάει να πει η πνευματική διαφώτιση των παιδιών, δεν αντιμετωπίζονταν ως παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα. Ίσως, σ’ όλη αυτή τη διαδικασία πίστης, να σημειώνονταν και λάθη ή υπερβολές, μα ίσα-ίσα πού οι λίγες σκιές κάνουν το φως να λάμπει πιότερο… 

«Όλβιος όστις ιστορίης έσχε μάθησιν»


Λεφτά υπάρχουν-παγκόσμια διακυβέρνηση.Γιατί δεν μας το λέτε απ την αρχή κύριε πρωθυπουργέ ότι τα λεφτά τα έχουν οι παγκόσμιοι κυβερνήτες που θέλουν να μας υποτάξουν ψυχή και σώματι;
Και για του λόγου το αληθές διαβάστε... το παρακάτω κείμενο

Mondex Motorola - Presentation Transcript

  1. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ… ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ…
  2. Ή κάψουλα “ εμφυτευμένου χαράγματος ” ! Μετά τά ζώα, τώρα και στον άνθρωπο…
  3. Από ακτινογραφία χεριού ! Ή θέση, της κάψουλας «εργασίας» και αναγνώρισης, μέσα στο χέρι…
  4. Ή MOTOROLA είναι η επιχείρηση που παράγει το μικροτσίπ για την “ ΈΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ” - MONDEX. Ανέπτυξαν διάφορα μοσχεύματα για τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το "βιο-τσιπ." Το "βιο-τσιπ" έχει 7 mm μήκος και 075 mm πλάτος, και είναι τόσο μεγάλο όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περιέχει έναν αναμεταδότη και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται μέσα από ένα κύκλωμα θερμοηλεκτρικών ζευγών που παράγει ένα ηλεκτρικό ρεύμα από τη διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος… !
  5. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ… MONDEX !
  6. … στο τέλος, θα απειλήσει όλη την ανθρωπότητα… Εάν δεν αντισταθούμε, αυτή ή ραγδαία και μυστική εξάπλωση…

Διώξτε το άγχος σε ένα 10λεπτοΆγχος- Στρες
«Όλα είναι στο κεφάλι σου. Μη δίνεις σημασία». Κάπως έτσι προσπαθούμε να προσπεράσουμε ως άνευ σημασίας το άγχος και τη νευρικότητα που προκαλούν τα καθημερινά προβλήματα και η κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο καθηγητής στο Χάρβαρντ δρ Χέρμπερτ Μπένσον, ο πρώτος γιατρός από τη Δύση που έγραψε εγχειρίδιο κατά του στρες, επιμένει πως το μυαλό επηρεάζει σημαντικά το σώμα «κι ας μην το πιστεύουν οι περισσότεροι».
Η δυσκολία στην αναπνοή, η ταχυκαρδία και τα καρδιαγγειακά, το μεταβολικό σύνδρομο, ακόμη και η αρθρίτιδα είναι αποτέλεσμα του καθημερινού στρες, δηλώνει ο δρ Μπένσον- η βεβαιότητα στη φωνή του δεν αφήνει περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Τονίζει επίσης ότι το στρες διαταράσσει τον οργανισμό με αποτέλεσμα είτε να προκαλεί παθήσεις είτε να επιτείνει τα συμπτώματα, φορτώνοντας τους ασθενείς με αφόρητους πόνους.
Το ανθρώπινο σώμα είναι πιο προνοητικό από ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε- σύμφωνα με τον Αμερικανό καθηγητή- πώς να χρησιμοποιούμε το 100% των δυνατοτήτων του. «Ο οργανισμός όταν αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε συνθήκες αγχώδεις, έχει την ικανότητα να ανακινεί έναν μηχανισμό που αντιδρά κατά του στρες. Δεν χρειάζονται φάρμακα ούτε χειρουργικές επεμβάσεις, αφού τα έχει προβλέψει όλα», τονίζει στα «ΝΕΑ».

Αντί να τρέχετε στο σύνταγμα σαν ‘αγανακτισμένοι και ξυλοδαρμένοι’, μείνετε σπιτάκι σας και ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!


 «Οι πολίτες βρίσκονται στα όρια γενικευμένης αδυναμίας πληρωμών» «Η κυβέρνηση τεντώνει το σκοινί επικίνδυνα και οι πολίτες βρίσκονται στα όρια γενικευμένης αδυναμίας πληρωμών», αναφέρει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, σε ανακοίνωσή της, υπενθυμίζοντας ότι στην τελευταία έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Ιούλιος 2011), το 30% των επιχειρήσεων εμφανίζονται να αδυνατούν να εκπληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις τους (είναι εκτεθειμένες σε χρέη).

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν απαρνήθηκα ούτε το sex, ούτε τα drugs» ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .....

Εντάξει κύριε Μαζωνάκη μας τραβήξατε το ενδιαφέρων (οχι πως μας ειχατε λέιψει) .... σας θυμηθήκαμε και εσάς .Παραθέτουμε το άρθρο  αυτούσιο και αφήνουμε σε εσάς τα σχόλια και τα συμπεράσματα .
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάς εκπλήσσει για ακόμα μία φορά με μια συνέντευξη στο περιοδικό «People», πραγματική εξομολόγηση. Χωρίς ταμπού και με την άνεση που τον χαρακτηρίζει, ο τραγουδιστής μιλά για όλα όσα δεν έχει πει μέχρι στιγμής. Για τις σχέσεις του, τον γάμο, τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη.

"Δημοκρατεία είναι 4 λύκοι και ένα πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό" ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΠΕΔΑΚΙΔΕΣ


N. Farage: Έχετε σκοτώσει την δημοκρατία. Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες, που λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει
Nigel Farage: Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε είναι η Οικονομική Διακυβέρνηση και όλοι εδώ στην πρώτη σειρά υποστηρίζετε περισσότερη ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Τι είναι η ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση; Θα σας πω τι είναι.

Πρόκειται για την προσγείωση ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, από το οποίο βγαίνουν έξω ένας υπάλληλος από την Επιτροπή, ένας υπάλληλος από την ΕΚΤ και ένας υπάλληλος από το φρικτό ΔΝΤ.
Τα τρία αυτά άτομα, η τρόικα, πηγαίνουν και συναντούν την ελληνική κυβέρνηση και της λένε, τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει.
Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα.
Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες του εξωτερικού που, λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.
Είναι εντελώς απαράδεκτο.
Υπάρχει κανείς που να απορεί γιατί οι Έλληνες πολίτες καίνε σημαίες της ΕΕ και ζωγραφίζουν σβάστικες
Αν δεν επιτραπεί στην Ελλάδα να βγει από αυτή την οικονομική και πολιτική φυλακή, μπορεί να προκαλέσετε μια επανάσταση στη χώρα αυτή.
Δείτε το βίντεο:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...