Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Παντού εργάζονται αλλοδαποί, ενώ απολύονται Έλληνες


Αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες για «ελληνικές» επιχειρήσεις, που μας ενημερώνουν ότι οι τελευταίες απολύουν Έλληνες και τους αντικαθιστούν με «φτηνούς» αλλοδαπούς, πολλές φορές χωρίς οι τελευταίοι να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά, που να τους επιτρέπουν να εργάζονται. Οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία είναι προφανείς, ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις οι οποίες είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ!!!


    Η υπομονή ξεπέρασε τα όριά της. Οι χορδές τέντωσαν. Τρίζουν ήδη και βρίσκονται ολίγο πριν να σπάσουν. Ο λαός βλέπει τη συμφορά που έρχεται μανιασμένη και κατευθύνεται επάνω του. Οι μόνοι που δεν την βλέπουν είναι οι ανόητοι και ακαταλόγιστοι κυβερνώντες. Είναι αυτοί που καθημερινώς διαπράττουν καινούργια εγκλήματα σε βάρος της χώρας μας και του λαού της.

Κάτω από τη δημαγωγική πίεση, η οποία βασίστηκε εν πολλοίς σε λάθη και αδυναμίες της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και των ανάξιων συνεργατών του, το εκλογικό Σώμα παρέδωσε την άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας σ’ ένα άτομο που δεν είχε τα αναγκαία προσόντα να την ασκήσει. Και δεν ήταν τα προσόντα που του λείπουν, το άτομο αυτό έχει γαλουχηθεί από την οικογένειά του με μίσος κατά της Ελλάδος. Ήλθε εδώ η οικογένειά του, όχι για να προσφέρει τις καλές της υπηρεσίες για την προκοπή της χώρας, ήλθε εδώ για να ζήσει ηγεμονικώς, αφού οι συνθήκες το επέτρεπαν. Μία αδυναμία και ένα ασυγχώρητο λάθος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, έφερε την οικογένεια αυτή, την ουδεμία εθνική ευαισθησία προς τη χώρα έχουσα, να επισωρεύσει συμφορές.

F. Times: “Λαβωμένος” ο Γ. Παπανδρέου, ίσως αναγκαστεί να προσφύγει σε εκλογές


Η εφημερίδα Financial Times ασχολείται πάλι σήμερα με την Ελλάδα στο πρωτοσέλιδό της, υπογραμμίζοντας ότι σκληραίνει η στάση της τρόικας απέναντι στη χώρα μας, ενώ αναφέρεται στις αντιδράσεις των συνδικαλιστών που μπορεί να «τινάξουν στον αέρα» τα μέτρα της κυβέρνησης και στη στήλη LEX καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα θα πάρει τα 8 δισ. ευρώ, μετά την 3η Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρει το άρθρο, οι Ευρωπαίοι και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ακολουθούν σκληρή γραμμή απέναντι στην Αθήνα και τονίζει ότι το ΔΝΤ πιέζει την Ελλάδα να σταματήσει τα φοροεισπρακτικά μέτρα και να μειώσει το μέγεθος του δημόσιου τομέα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Γραμματέα Ν. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου: «Ο Πρωθυπουργός μας πρόδωσε»

Ηράκλειο, 19 Σεπτέμβρη 2011

Προς: Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ινστιτούτο Επιμόρφωσης
Κοινοποίηση: Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου
Μέλη Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου

Αγαπητοί σύντροφοι,


με αυτή την επιστολή επιθυμώ να θέσω στην διάθεση σας, την παραίτηση μου από το Συμβούλιο Επιμόρφωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Ηρακλείου, καθώς και από την θέση του Γραμματέα Δημοτικού Δικτύου Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου. Είναι επιλογή προσωπικής αξιοπρέπειας να πάψω να υπηρετώ ως θεσμικό μέλος την οργάνωση, που καθημερινά απαξιώνεται από την Κυβέρνηση των εκβιασμών, σήμερα είναι η ώρα να υπηρετήσουμε τις ιδέες μας και την κοινωνία.

Το αφορολόγητο στις 4.000 ευρώ..


Αλβανοί κατέβασαν από τον ιστό και κατέστρεψαν την ελληνική σημαία στο Νεοχώρι Κυλλήνης

Συμβαίνει τήν νύκτα… Συμβαίνει ὅταν ὁ ἥλιος πάει νὰ δύσῃ..  Συμβαίνει ὅταν ἡ ἡμέρα ἔχει τελειώσει…
Τότε λοιπὸν ἔχουμε ὑποστολὴ τῆς σημαίας… 
Ἐδῶ καὶ λίγα χρόνια ὅμως ἔχουμε βιαία ὑποστολὴ σημαίας ἀπὸ δεκάδες πρόσωπα ποὺ οὐδόλως τὴν τιμοῦν. Ποὺ κατέλαβαν εἶτε ἐξουσίες, εἶτε τὸν χῶρο  μας, εἶτε τὴν ἐμπιστοσύνη μας καὶ μὲ τὸ ἔτσι θέλω, ὑποστέλουν κάτι ἐπὶ τοῦ ὁποίου κανέναν δικαίωμα δὲν ἔχουν. 
Ὑπουργοὶ ὑποστέλουν σημαῖες ἀπὸ σχολεῖα καὶ δημόσια ἱδρύματα. ΛΑΘΡΟκαταπατητές, ποὺ οὐδόλως δύνανται νὰ ἐνσωματωθοῦν στὴν ἑλληνικὴ κοινωνία, ὑποστέλουν σημαῖες καὶ τὶς κομματιάζουν, δίχως ὅμως νὰ ἔχουν καμμίαν ἀντίληψι καὶ σεβασμὸ πρὸς τὸ σύμβολο. Καὶ τὸ σημαντικότερον ὅλων…. Ἄπαντες στὸν πλανήτη ὑποστέλουν μὲ κάθε δυνατὸν τρόπο τὴν σημαία τοῦ ἑλλαδοξεφτιλιστᾶν ἀπὸ ὁπουδήποτε…
Αλβανοί κατέβασαν από τον ιστό και κατέστρεψαν την ελληνική σημαία στο Νεοχώρι Κυλλήνης

Οἱ Γερμανοί παραδέχονται ὅτι μᾶς ὀφείλουν τό κατοχικό δάνειο!

Ἡ γερμανική ἐφημερίδα Welt am Sonntag σέ χθεσινό, πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της μέ τίτλο «Ἡ Γερμανία ὀφείλει στούς Ἕλληνες 70 δισεκατομμύρια» παραδέχεται οὔτε λίγο, οὔτε πολύ ὅτι οἱ Γερμανοί διέπραξαν ἀποτρόπαιες πράξεις στά Βαλκάνια καί ίδιαιτέρως στήν Ἑλλάδα καί ὅτι  ἔλαβαν δάνειο ἀπό τήν τότε Ἑλληνική κυβέρνησι 476 ἑκατομμυρίων μάρκων. 
Ἀναφέρεται καί στήν σφαγή τοῦ Διστόμου… Γράφει, ἐπίσης ὅτι στίς 16 Μαΐου τοῦ 1960 ἡ τότε Ἑλληνική κυβέρνησις μετά τῆς Γερμανικῆς, ὑπέγραψαν σύμβασι ἡ ὁποία ἀναφέρει ὅτι ἡ Γερμανία κατέβαλε 115 ἑκατομμύρια μᾶρκα γιά τά ἑλληνικά θύματα τῆς ναζιστικῆς θηριωδίας. Αὐτό συνδέεται με τη δέσμευσι ὅτι καμμία πρόσθετη ἀπαίτησις για μεμονωμένες αποζημιώσεις θά πρέπῃ νά εἶναι πλέον ἀποδεκτή! 
Συνεχίζει γράφοντας ὅτι οἱ πληγέντες κάτοικοι τοῦ Διστόμου ἀπό τά ἀντίποινα, διεκδίκησαν καί κέρδισαν ἀποζημίωσιν  37.000.000 δολλαρίων  ἀλλά ἀργότερα ἄλλο δικαστήριο τήν ἀπέρριψε. Ἡ ὑπόθεσις, ἀναφέρει ἡ ἐφημερίδα, εὑρίσκεται στό δικαστήριο τῆς Χάγης σέ στάδιο διαπραγματεύσεως.

Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώΣτις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. 
Κατά τον ισχύοντα νόμο επιβάλλεται να διενεργηθεί εκκαθάριση. Τρεις εκκαθαριστές αναλαμβάνουν την υπόθεση κατόπιν αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως της «Τράπεζας της Ανατολής». Η εκκαθάριση δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Κατά τους ισχύοντες νόμους και κατόπιν παρελεύσεως πολλών ετών, η Εθνικής Τράπεζα ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί. Πιθανώς να έχει και δίκιο ως προς τις μετοχές αν και εφόσον αυτές ήταν σε δραχμές, βοηθούσης και της τότε πτωχεύσεως του ελληνικού κράτους. 

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ!

(η ένσταση αυτή έχει κατατεθεί στο δικαστήριο και 'δουλεύει").

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠλΗΜ/ΚΕΙΟΥ (ΕΦΕΤΕΙΟΥ) ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
(ΚΠΔ 3,9, άρθρα 4-6 ν.1756/88, άρθρο 14 ν.1649/86, Συντ. 87 παρ.1-2, 93 παρ.4)

Του Κατηγορουμένου ……………………………….

Ενίσταμαι κατά της νομιμότητας συγκρότησης του παρόντος δικαστηρίου και της διεξαγωγής της σημερινής ………………δίκης, στην οποία παρίσταμαι ως εφεσιβάλων με την αρ. …………….έφεσή μου κατά της αρ…………….απόφασης του Μονομελούς (Τριμελούς) Πλη/κείου Αθηνών, με την οποία κατεδικάσθην ……………..διότι αυτές (η συγκρότηση και διεξαγωγή) διεξάγονται υπό καθεστώς βίαιης Κατάλυσης του Ελληνικού Συντάγματος δια της παρανόμου εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, ήτοι της Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας, που κυρίαρχα ανήκουν αποκλειστικά στον Κυρίαρχο Λαό (άρθρα 1, 5 παρ.2-3, 26, 52 Συντ.), από την Ελληνική Κυβέρνηση και μέρος της Βουλής των Ελλήνων σε ξένες δυνάμεις, με τρόπο που συνιστά την διάπραξη του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 134,134α), η οποία συνετελέσθη κυρίως- κι όχι μόνο- δια των άρθρων 10 παρ.α,β, 14 παρ.1-5, και Παραρτήματος (υπόδειγμα νομικής γνωμάτευσης) 4 παρ.11, της από 08-05-2010 Διεθνούς Δανειακής Σύμβασης και δι όλων των άρθρων του ν.3845/2010 (Μνημόνιο, που εμπεριέχεται αυτούσιο στην Σύμβαση-βλ. παρακάτω), καθώς και δια της 2ης παρ. της 1ης σελ. του παραρτήματος ΙV του άρθρου 1ου παρ.3 του ν.3845/2010, που υπεγράφησαν και ψηφίστηκαν, αφενός η Διεθνής Δανειακή Σύμβαση από την Ελληνική Κυβέρνηση και την Τρόικα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) και αφετέρου ο νόμος με πλειοψηφία από την Ελληνική Βουλή, Αντισυνταγματικά και Παράνομα, χωρίς επιπλέον να τηρηθούν οι διατάξεις των άρθρων 28 παρ.2-3 και 36 παρ.2 του Ελληνικού Συντάγματος, παρόλο που και η ενδεχόμενη τήρησή των τελευταίων δεν εξαλείφει το αξιόποινο χαρακτήρα της Εσχάτης Προδοσίας των παραπάνω πράξεων (βλ. κατατιθέμενα στοιχεία).

ΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ...

 
images_6 Υπάρχουν κάποιοι που, παρά την γενική κατακραυγή σε βάρος τους και την κρίση, εξακολουθούν να παρασιτούν σε βάρος του ελληνικού λαού. Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά οι Βουλευτές, μέρος (!!!) των προνομίων τους δημοσιεύουμε, μέχρι να...αποφασίσουν τα νέα μέτρα για "τη σωτηρία της πατρίδας". Καμαρώστε τους:
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα...
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά.
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.

ΜΕ GREEKLISH ΤΑ DVD ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 
greeklish_600_375_-1520156842_1Δεν φτάνει που δεν ετοίμασαν τα βιβλία, τα οποία σίγουρα καθυστέρησαν για προπαγανδιστικούς λόγους, για να έχει ο κόσμος ακόμη ένα λόγο να αγχώνεται και να ξοδεύεται, έδωσαν και DVD με τα περιεχόμενα σε greeklish.
Στο liako.gr απαγορεύονται τα greeklish.
Θέλουμε Ελλάδα και Έλληνόπουλα που να την γνωρίζουν και να την αγαπούν. Όχι διεθνιστικά χαϊβάνια του Λένιν και του Στάλιν και του Μαρντοχάϊ Μαρξ Λεβί.

"Μετάγγιση" λαού: «Διώχνουν» τους Έλληνες ενώ «εισάγουν» αλλοδαπούςImageΜε την έξοδο από τη χώρα χιλιάδων Ελλήνων και την ταυτόχρονη είσοδο ισάριθμών αν όχι περισσότερων παράνομων μεταναστών φαίνεται πως σκοπεύει η κυβέρνηση να «αντιμετωπίσει» το πρόβλημα  της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας στη χώρα. Όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο εντούτοις η πραγματικότητα εκεί παραπέμπει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ομογενειακού Τύπου στην Αυστραλία το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δίδεται δικαίωμα εργασίας σε Έλληνες που ταξιδεύουν στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και που δεν υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Η σύγκρουση θα γίνει μεταξύ αυτών που έχουν τα πάντα, και εκείνων που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.


Η επανάληψη, σύμφωνα με τον Χέγκελ, παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία: όταν κάτι συμβαίνει μόνο μία φορά, μπορεί να εκληφθεί ως ατύχημα, κάτι δηλαδή που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν η κατάσταση είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Αλλά όταν το ίδιο γεγονός επαναλαμβάνεται, αυτό είναι σημάδι ότι μια βαθύτερη ιστορική διαδικασία εκτυλίσσεται. Όταν ο Ναπολέων ηττήθηκε στη Λειψία το 1813, φάνηκε σαν κακοτυχία. Όταν όμως ηττήθηκε και πάλι στο Waterloo, ήταν σαφές πλέον ότι η εποχή του τελείωνε.
Το  ίδιο ισχύει και για τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Τον Σεπτέμβριο του 2008, παρουσιάστηκε από κάποιους ως μια ανωμαλία που θα μπορούσε να διορθωθεί με καλύτερους κανονισμούς κλπ. Τώρα που συγκεντρώνονται τα σημάδια μιας επαναλαμβανόμενης οικονομικής διάλυσης, είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα διαρθρωτικό φαινόμενο.

ΠΑΤΡΑ....ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΟΧΗ ΑΞΙΑΣ 670 δισ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....


 
Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d' Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

O Bενιζέλος κατά των Μέτρων !!!!


“Μολών λαβέ” τα … σπιτάκια μας


Το αρχικό κείμενο στην ανάρτηση αυτή είχε ως εξής:
Την περασμένη Κυριακή, όταν ο κ. Βενιζέλος  μας ανακοίνωσε το …δίκαιο χαράτσι για τα ακίνητα,  μας είπε ο,τι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ξεπερνά το δημόσιο χρέος της χώρας.
Χθές το βράδυ μ΄ εκείνο το απίστευτο κρεσέντο από πομφόλυγες, επανέλαβε ο,τι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ξεπερνά το ένα τρις ευρώ!
Τον κ. Βενιζέλο τι τον κόφτει;
Μαζί  του τα …απέκτησε ο Ελληνικός λαός;
Εκτός και αν προσπαθεί να μας κάτι να μας  πει…;

Να και μια καλή πρόταση ..Από τον Στέφανο Μάνο.
Προτείνω στους κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο:
1. Να μην περικόψουν τον ένα μήνα και να καταβάλουν, για τους επόμενους 6 μήνες, σε όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τη μηνιαία βουλευτική αποζημίωσή τους με ομόλογα ελληνικού Δημοσίου λήξεως Μαρτίου 2012. Όποιος διαμαρτυρηθεί θα σημαίνει πως δεν πιστεύει στις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...