Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αφρικανές πόρνες γεμίζουν με AIDS την Αθήνα


Αύξηση 1000% στα κρούσματα της ασθένειας το 2011
Δεν τα λέμε εμείς, αλλά το αρμόδιο υπουργείο Υγείας. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία μίλησε για επιδημίες, που οφείλονται στην λαθρομετανάστευση και ενημέρωσε το κοινό και για "ξεχασμένες ασθένειες", όπως η φυματίωση και η ελονοσία, που εμφανίστηκαν και πάλι στο κάδρο...
Τρομακτική κατάσταση! Μάθαμε όμως και κάτι τρομακτικό: 
για 1000% (!) αύξηση φέτος, των κρουσμάτων του AIDS, το οποίο, σημειωτέον, παρουσιάζει τρομακτική αύξηση στους κόλπους της ομάδας των χρηστών σκληρών ναρκωτικών ουσιών. 
Μόνο το 2010, η αύξηση ήταν 580% (!). Αιτία για την αύξηση, είναι η παρουσία στην Αθήνα κυρίως, μεγάλου αριθμού μη νόμιμα εκδιδόμενων αλλοδαπών γυναικών, κυρίως αφρικανικής προέλευσης και φυσικά, οι σύριγγες των ναρκωτικών. Τεράστια είναι και η αύξηση στα κρούσματα ηπατίτιδας, η οποία μεταδίδεται και με τους προαναφερόμενους τρόπους.
Τα βλέπουν, αλλά επιμένουν στην πολυπολιτισμικότητα!

5 άντρες δεν υπάρχουν στο ΠαΣοΚ;

Η κότα έκανε το αβγό και ο βουλευτής την κότα!!!
Ακούστε Κύριοι! Την ημέρα που θα ψηφιζόταν το μεσοπρόθεσμο στη Βουλή, έστειλα σε καθεμιά και καθέναν σας, εκεί στο ΠΑΣΟΚ, από ένα προσωπικό e-mail, το θυμόσαστε βέβαια:

«Απόψε, πρόκειται να σας γράψει η Ελληνική Ιστορία. Με δυό τρόπους: Είτε με νέκταρ, είτε με σκατά. Η επιλογή είναι δική σας...»

Αν η ανικανότητα ήταν προσόν, θα είχαν… αριστεύσει
Ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει όχι μόνο εναντίον της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, ο κόσμος “φορτώνει” κατά παντός υπευθύνου, χωρίς διάκριση, χωρίς επιμερισμό. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δεν υπάρχει επιστροφή.

Η πιό «ώριμη» αντιμετώπιση από τους χώρους της ενημέρωσης, ιδιαίτερα του διαδικτύου επιτάσσει την αλλαγή στρατηγικής. Η προπαγάνδα, όσο εξεζητημένη και κατάλληλα σερβιρισμένη και αν είναι, δεν αρκεί καθόλου. Μάλιστα, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι πολύπλευρη και καταλήγει, ή θα καταλήξει, αργά ή γρηγορότερα, σε κρίση ταυτότητας.

Η αξιοπιστία στην ενημέρωση δύσκολα πλέον θα κατακτιέται.

Απαιτείται επαγγελματισμός και πλήρης αφοσίωση στην αυθεντικότητα και την αλήθεια.

Προσωπικά δύο σχόλια που διάβασα και άκουσα με συγκλόνισαν:

Η ιστορία για εσάς τελείωσε. Δώστε στην δημοκρατία την μόνη διέξοδο που της έχετε αφήσει


Η ιστορία για σας τελείωσε. Όσο περνούν οι μέρες αποκαλύπτεται με μεγαλειώδη τρόπο η γύμνια της πολιτικής και του ηθικού αναστήματος αυτής της κυβέρνησης.
Μέσα σε δύο χρόνια η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, οδήγησε την χώρα προμελετημένα, σε μια πορεία χωρίς σχέδιο.
Όσο οξύμωρο και να ακούγεται είναι η...
πραγματικότητα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του, ήξεραν ότι όσα υπόσχονταν προεκλογικά ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν.
Βλέπετε όμως η εξουσία και η καρέκλα είναι πολύ γλυκιά για να την αρνηθεί κανείς, ειδικά όταν γνωρίζει πως το μόνο που χρειάζεται να κάνει για να την κερδίσει είναι να πει μερικά ψέματα, άλλωστε και στο παρελθόν η συνταγή αυτή είχε πιάσει, γιατί όχι και τώρα.
Τα είπε λοιπόν και τον ξαναπίστεψαν και η καρέκλα έγινε δική του.
Έπρεπε όμως να βρεί και ένα τρόπο να αποφύγει να πραγματοποιήσει όσα είχε υποσχεθεί, χωρίς φυσικά να 'ρθει σε σύγκρουση με το κράτος και τις νοοτροπίες που τόσα χρόνια το κόμμα του ανέθρεφε.
Πώς έγινε αυτό;

Απίστευτος τρόπος εκδίκησης απολυμένου Αλβανού στο Ηράκλειο
Απίστευτος τρόπος εκδίκησης απολυμένου στο Ηράκλειο
Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε ζευγάρι ξενοδόχων από το Ηράκλειο. Νεαρός Αλβανός παραχωρώντας συνέντευξη σε αθηναϊκή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας υποστήριξε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη σύζυγο του ξενοδόχου ο οποίος, όπως είπε ο Αλβανός, δεν ήταν σε θέση να ασκήσει τα συζυγικά του καθήκοντα και η γυναίκα του απειλούσε να τον χωρίσει. 

Μα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ; Έκαναν νόμο "ΜΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ" που όμως ΔΕΝ ξέρουν ΠΩΣ και ΠΟΙΟΣ θα τον εφαρμόσει!Για να μεταβιβάσεις ή για να πουλήσεις ακίνητο, πρέπει μες στα χιλιάδες χαρτιά που ΠΡΟΣΘΕΣΕ αυτή η ΑΧΡΗΣΤΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ , ΓΕΛΟΙΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ "Κυβέρνηση" να υπάρχει ΚΑΙ το "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ".  Όμως, ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει, ΠΟΙΟΣ το εκδίδει, ΠΟΙΟΣ το υπογράφει, ΠΟΙΟΣ έχει την τελική ευθύνη. Και ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ αφορά! Το πρός πώληση ακίνητο; ΟΛΟ το κτίριο; ΜΕΡΟΣ αυτού;Εδω σηκώνουν τα χέρια ΚΑΙ Μηχανικοί ΚΑΙ Μεσίτες ΚΑΙ Συμβολαιογράφοι οι οποίοι σηκώνουν τα χέρια και επομένως ΚΑΜΙΑ πράξη πώλησης ακινήτου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Αν αυτό λέγεται Κυβέρνηση εγω είμαι... αρχιεπίσκοπος! 

Β. Πούτιν: Η Ελλάδα ανταλλάσει την Εθνική της κυριαρχία για ελεημοσύνες!


Πρωτοφανείς αλλά σκληρές αλήθειες απο τον Ρώσο ηγέτη!
Μαθήματα κυβερνητικής και εθνικής αξιοπρέπειας από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στον Γιώργο Παπανδρέου, αφού φαίνεται ότι του το "χρώσταγε" του Έλληνα πρωθυπουργού από τον Φεβρουάριο του 2010, όταν η Ρωσία ήταν έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα με το δάνειο των 25 δισ. ευρώ και ο Γ.Παπανδρέου μιλούσε για ... το πόσο κακό κάνει το κάπνισμα!

Πριν λίγο ο Ρώσος ηγέτης...
"φωτογραφίζοντας" την Ελλάδα και την κυβέρνηση Παπανδρέου, προχώρσε σε έναν πρωτοφανή υπαινιγμό για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, επικρίνοντας με βαριές εκφράσεις τις αποφάσεις Παπανδρέου: "Τις χώρες της ΕΕ που ζητούν από τη Γερμανία και τη Γαλλία οικονομική βοήθεια, λέγοντας ότι ανταλλάσσουν την εθνική τους κυριαρχία με ελεημοσύνες"!

Είναι πραγματικά πρωτοφανής ο τρόπος και το περιεχόμενο της δήλωσης του Β.Πούτιν, ο οποίος μάλιστα έκαν την δήλωση αυτή - την οποία μετέδωσε ειδικά το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ - στη διάρκεια συνεδρίου στη Μόσχα του κόμματος του, της "Ενωμένης Ρωσίας".

Μακριά από όσους λένε: «Πληρώστε το χαράτσι με επιφύλαξη»


Κάνουν ό,τι μπορούν για να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν και για το λόγο αυτό στήνουν έναν επαίσχυντο μηχανισμό εξαπάτησης των εργαζομένων. Ο λόγος για τη στάση της κυβέρνησης αναφορικά με το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς, που συναντά την αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να διογκώνεται καθημερινά ένα μαζικό λαϊκό κίνημα άρνησης πληρωμής από.....
τα κάτω.

Αυτό το κίνημα, αυτή η οργανωμένη αντίδραση στην οποία στρατεύονται όλο και περισσότεροι, είναι ο στόχος. Έτσι, τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, από χέρι σε χέρι και με όποιο άλλο δυνατό τρόπο, διάφορες «Δηλώσεις Ρητής Επιφύλαξης», βάσει των οποίων ο πολίτης, αφού πληρώσει τα χαράτσια, θα δηλώνει την πρόθεσή του «περί αναζητήσεως του ποσού τούτου ως και των λοιπών καταβληθησομένων δόσεων... διά παντός νομίμου μέσου ή διαδικασίας και δυνάμει αποφάσεως οιασδήποτε διοικητικής Αρχής ή δικαστηρίου». Με άλλα λόγια, λένε στα θύματα των μέτρων: Δίκιο έχετε που αντιδράτε αλλά πρώτα πληρώστε, πρώτα νομιμοποιήστε την παρανομία, πρώτα αποδεχτείτε την κλοπή, υποταχθείτε σ' αυτή και μετά διεκδικήστε το δίκιο σας!!! Φτηνό το κόλπο αλλά άκρως προκλητικό.

Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Γνωρίζουν επίσης πως ό,τι τους πάρουν σήμερα δε θα γυρίσει πίσω ποτέ.

Μια μαντινάδα που περιγράφει την οικονομική πραγματικότητα που δυστυχώς βιώνουμε όλοι μας στην Ελλάδα..όλοι εκτός των πολιτικών αρχόντων!..Ακούστε την...


Μετά τους ευρω..πεους νταβατζήδες, θα έχουμε και τους… εγχώριους.
Σε 40 δις ευρώ ανέρχονται οι ανεξόφλητες οφειλές προς το δημόσιο και τώρα η κυβέρνηση επιστρατεύει ιδιώτες για την είσπραξη των ποσών αυτών. Το υπουργείο, κάνει τα στραβά μάτια στην νομιμότητα ή μη των μεθόδων που αναμένεται να ακολουθήσουν οι εταιρείες αυτές, φτάνει να φτάσει ζεστό χρήμα τα κρατικά ταμεία. Τους δίνουν μάλιστα και γενναίο κίνητρο 1.000 ευρώ για κάθε υπόθεση που θα περαιώνουν! Η υπόθεση έχει πολύ... φαΐ. Τις επόμενες ημέρες θα τους αποσταλεί λίστα με 15.000 άτομα που οφείλουν στα κρατικά ταμεία ποσά άνω των 150.000 ευρώ! Ήδη, από τις εφορίες, έχουν αρχίσει να ακούγονται "εταιρείες" ιδιωτών που θα αναλάβουν την περαίωση των οφειλών για λογαριασμό του δημοσίου, με την επιστράτευση ακόμη και "φουσκωτών" ως μέσω εκφοβισμού ή ακόμη και συνετισμού των κακοπληρωτών.

Εάν θέλουν τα π@π@ρια μας ευχαρίστως να τα δώσουμε, γιατί η Δανία λένε, πως έχει… έλλειψη.Αν η Ελλάδα θα πρέπει δανειστεί χρήματα από την Ε.Ε. για να επιβιώσουν, το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας θα απαιτήσει από την Κυβέρνηση να λάβει πιο δραστικά και μη παραδοσιακά δι΄ ασφαλιστικά μέτρα .

Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας που ασκεί αυστηρή κριτική κατά της ΕΕ θα έχει την απαίτηση από τους Δανούς πολιτικούς η Δανία, προκειμένου να δώσει στήριξη στην βοήθεια συνεχούς δανεισμού για τους Έλληνες, να λάβουν σοβαρές δεσμεύσεις και εγγυήσεις.

Κάθε μέρα που μενει ο Παπανδρέου στην εξουσία, η Ελλάδα διασύρεται. Ούτε ένας ξένος ηγέτης δεν επισκέπτεται την χώρα, δεν του σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο!


Και βέβαια δικαιωθήκαμε. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Ούτε στο τηλέφωνο, ούτε στα “μυστήρια” ταξίδια στο εξωτερικό. Ξαναδιαβάστε:
Αυτό που κρύβει τεχνηέντως η ελεεινή προπαγάνδα των επίορκων ΜΜ”Ε”, που επιμένει να ρίχνει την δηλητηριώδη λάσπη της στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, είναι η απέχθεια που νιώθουν οι σοβαροί ξένοι ηγέτες για το καθεστώς Παπανδρέου.
Μπορεί η αηδία της Ρωσικής ηγεσίας να φάνηκε από τους πρώτους κι’ όλας μήνες, για τους υπόλοιπους όμως κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να κάνει μία “περισπούδαστη” ανάλυση για το που στην ευχή χάθηκαν οι υψηλόβαθμοι ξένοι επισκέπτες, με το που η Ελλάδα έπεσε στα νύχια της τραγικής συμμορίας.
Που πήγε ο Σαρκοζί, ο Μπερλουσκόνι, ο Ζιντάο, όλοι αυτοί οι ισχυροί πολιτικοί άνδρες που αποτελούσαν μόνιμους συνομιλητές της Ελληνικής ηγεσίας; Γιατί τα ΜΜ”Ε” κρύβουν την απόρριψη των ηγετών από την σημερινή κουστωδία που φτάνει σε γελοιότητες όπως αυτή της δήθεν πρόσκλησης Ομπάμα στον Γιώργο Παπανδρέου; (Η αλήθεια για την περιβόητη “πρόσκληση Ομπάμα σε Παπανδρέου”.)
Η αλήθεια είναι ότι οι σοβαροί ηγέτες του πλανήτη γνωρίζουν αυτό που γνωρίζουν και οι αγορές. Ότι οι άνθρωποι που την δεδομένη στιγμή έχουν τα ηνία της Ελλάδας, αποτελούν όνειδος για τον τόπο. Σε επίπεδο αγορών, παρότι η κυβέρνηση έχει κοινοβουλευτική ισχύ, έλεγχο των ΜΜ”Ε” και των συνδικάτων, τα spreads εκτινάχθηκαν διότι οι αγορές επενδύουν στην ικανότητα και την θέληση του management. Έτσι, η παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή είχε χαμηλότατο κόστος δανεισμού λόγων εμφανών προθέσεων και ενεργειών, αντίθετα η παρούσα κυβέρνηση – τσίρκο, μπορεί να εξαπάτησε τους πολίτες με την συνέργεια των ΜΜ”Ε”, δεν μπορεί όμως να εξαπατήσει τους σοβαρούς επενδυτές (και όχι τα λαμόγια των CDS).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...