Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ευα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει!


“Μου γράφεις να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Τι να κάνω εγώ σε μία χώρα που κατοικείται από οκτώ εκατομμύρια καγκουρώ;”

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
(από επιστολή του στον κουμπάρο του Αδαμάντιο Πεπελάση το 1957)

Με πόση ευκολία μπορείς να ασελγήσεις σε μία χώρα όταν απεχθάνεσαι τους κατοίκους της από κούνια;

Πόσο “ιδιωτική” είναι η ιδιωτική ζωή των δημοσίων ανδρών; Σε ποιο βαθμό δικαιούται η κοινή γνώμη να πληροφορείται για την “κρυφή” ζωή εκείνων που διευθύνουν τις....
τύχες των λαών;

Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Εύας Παπανδρέου, πρώην συζύγου του νυν πρωθυπουργού.

Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ’ αυτήν να το πει.

Η Εύα βοήθησε αποτελεσματικά τον Γιώργο στις σπουδές του. Και στο τέλος, η Εύα ήταν εκείνη που έγραψε την πανεπιστημιακή διατριβή με την οποία ο Γιωργάκης Παπανδρέου πήρε το περιπόθητο “χαρτί”. Ύστερα το νέο ζευγάρι αποφάσισε να έλθει και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή ήταν για την Εύα μεγάλη θυσία, γιατί ήδη της είχε προσφερθεί μια θαυμάσια σταδιοδρομία στη Γενεύη. Ο Γιώργος όμως επέμενε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα βασιζόμενος στον πατέρα του. Και η Εύα έβλεπε ότι τόσο ο άντρας της όσο και η Μάργκαρετ, παρά τις ψυχρότατες σχέσεις τους με τον Ανδρέα, δεν ήσαν διατεθειμένοι να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Έβλεπαν ότι το ΠΑΣΟΚ χτυπούσε ήδη την πόρτα της Εξουσίας.

Στην Ελλάδα, η Εύα ένιωσε γρήγορα τον πρώτο ισχυρό κλονισμό: Την πρώτη μέρα που έφαγαν στο Καστρί με τον Ανδρέα και την Μάργκαρετ, διαπίστωσε με οδυνηρή κατάπληξη ότι ο Ανδρέας και η Μάργκαρετ αγνοούσαν ότι ήταν η σύζυγος του γυιου τους. Της φερόντουσαν σαν να είχαν μπροστά τους μια … “καλή φίλη” του Γιώργου από το Λονδίνο!

Το Κέντρο... του τρόμου και του φόβου..Σήμα κινδύνου από κατοίκους και καταστηματάρχες


Ναρκωτικά, πορνεία, παραεμπόριο και ληστείες έχουν εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Πληθαίνουν τα λουκέτα σε ξενοδοχεία και καταστήματα. "Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί", καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες.
"Γονατίζει" το κέντρο της Αθήνας από το εκρηκτικό κοκτέιλ της εντεινόμενης εγκληματικότητας, της γκετοποίησης, των ταραχών και της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.
Ξενοδοχεία και εμπορικά καταστήματα βάζουν λουκέτα, εργαζόμενοι χάνουν τις δουλειές τους, εκατομμύρια ευρώ κάνουν φτερά από πτώσεις τζίρων, διαφυγόντα κέρδη και φόρους, ιδιωτικοί αστυνομικοί, κάμερες και βαριά ρολά είναι σχεδόν απαραίτητα σε κάθε επιχείρηση, πελάτες, τουρίστες και εργάτες ληστεύονται και ξυλοκοπούνται για μια καδένα ή μια βιντεοκάμερα, ενώ αναζητούν οδούς διαφυγής, ανάμεσα σε πόρνες και διακινητές ναρκωτικών.
"Η κατάσταση επιδεινώνεται αντί να βελτιώνεται, όπως θα έπρεπε μετά τη δολοφονία του Μανόλη Καντάρη", τονίζει ο συντονιστής της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας, Δημήτρης Νικολακόπουλος. Οι επιχειρηματίες του κέντρου μιλούν για ελλιπή αστυνόμευση, ιδιαίτερα τη νύχτα και ζητούν να εφαρμοστεί τουλάχιστον το μέτρο της 24ωρης αστυνομικής φύλαξης, κάτι που έχει ζητήσει άλλωστε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, αρμόδιος για το κέντρο, Ανδρέας Καραφλός. Πριν από λίγες μέρες ο κ. Καραφλός αποκάλυψε πως ξεκινά ποινική έρευνα προς πάσα κατεύθυνση σε βαθμό κακουργήματος για το χρονίζον πρόβλημα του κέντρου και για τη μη εφαρμογή της 24ωρης αστυνομικής φύλαξης.
Στο μεταξύ οι επιχειρήσεις αναστενάζουν. "Θα έλεγα πως έχουμε διαβεί ήδη το Ρουβίκωνα", σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, Γιώργος Τσακίρης. Την περσινή χρονιά έκλεισαν 9 ξενοδοχεία στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην ανεργία περίπου 600 εργαζόμενοι. Μπροστά στον δύσκολο χειμώνα, που έρχεται, δεν είναι λίγοι οι ξενοδόχοι που σκέφτονται να μεταπηδήσουν από τη 12μηνη στην εποχική λειτουργία ή να κλείσουν τις μονάδες τους. "Από τις συζητήσεις που έχω με συναδέλφους, άλλα 10 ξενοδοχεία μπορεί να κλείσουν μέσα στον χειμώνα", προσθέτει ο κ. Τσακίρης. Ο ίδιος τονίζει πως εντός της "διακεκαυμένης ζώνης" του κέντρου, τα ξενοδοχεία σημείωσαν 30% μεγαλύτερη πτώση τζίρου μεταξύ του 2009 και του 2010 σε σύγκριση με τις μονάδες που βρίσκονται εκτός. "Η εγκληματικότητα είναι άγρια και επικίνδυνη. Οι 2 στους 3 πελάτες μου πέφτουν θύματα ληστείας", σημειώνει η κ. Μιράντα Χούντα, ξενοδόχος στο κέντρο.
Την ίδια στιγμή, η εμπορική κίνηση βρίσκεται σε... ελεύθερη πτώση. Ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων στις θερινές εκπτώσεις έπεσε στο κέντρο 36-40% σε σχέση με πέρυσι, σημειώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Παναγής Καρέλλας. "Πιστεύω ότι το κέντρο της Αθήνας έχει πλέον πεθάνει", δηλώνει ο ίδιος, σημειώνοντας πως οι εμπορικές επιχειρήσεις είναι σε απόγνωση. Πρόσφατη είναι άλλωστε και η έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, που καταγράφει 42% κλειστές επιχειρήσεις στη Σόλωνος, 32% στη Σταδίου, 22,3% στη διάσημη Ερμού και 25% σε Ακαδημίας και Πανεπιστημίου.

«Tο κέντρο της Αθήνας έχει πλέον πεθάνει εξαιτίας της πορνείας, του παραερμπορίου και των ναρκωτικών», δηλώνει ο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Παναγής Καρέλλας σημειώνοντας πως οι εμπορικέ

Στο κανάλι της Βουλής η προπαγάνδα της Άννα Νταλάρα για την πολυπολιτισμικότητα


Όποιος άνοιξε την τηλεόρασή του στο κανάλι της Βουλής (ευτυχώς, σίγουρα δεν ήταν πολλοί, κάτι που δεν μειώνει το ατόπημα) το Σάββατο το μεσημέρι, παρακολούθησε την ΙΣΤ' Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων 2010-2011, η οποία συζήτησε το νόμο για την ιθαγένεια... Στην αίθουσα, βρισκόταν η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γνωστή για τις απόψεις της στο θέμα, κ. Άννα Νταλάρα (γνωστή όμως και για τα προεκλογικά sms το 2009 στους Βορειοηπειρώτες, στα αλβανικά) αλλά και ο καθ' όλα «φιλελεύθερος»...
(και όπως όλα δείχνουν για τελευταία φορά) βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιώργος Κοντογιάννης.

Έλεος! Βάζουν ”χέρι” στις καταθέσεις


Ασταμάτητη μοιάζει να είναι η φοροεπιδρομή της κυβέρνησης στις τσέπες μας και ενώ δεν έχουμε χωνέψει ακόμα τα τελευταία χαράτσια.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την αύξηση της φορολογίας στους τόκους των τραπεζικών καταθέσεων.
Η αύξηση του φόρου λέγεται πως θα είναι πρωτοφανής, της τάξης του 500%, αφού από 10% που είναι σήμερα ο φόρος λέγεται πως θα τον φτάσουν στο 50%.
Ο λόγος που ετοιμάζονται να πάρουν αυτό το μέτρο-ρίσκο είναι γιατί εκτιμούν πως έτσι θα...
μπουν στα ταμεία περίπου 1 δις ευρώ.
Όμως δεν σταματάνε εδώ.
Γιατί έχουν στα ”σκαριά” την επιβολή δεύτερης έκτακτης εισφοράς σε ελεύθερους επαγγελματίες.

«Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά» ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΠΕ ΜΑΣ .... ΜΙΑ ΧΑΡΑ

«Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά» 


Ομιλία-πρόκληση από τον Γκρουέφσκι

Για «ψυχρή και δύσκολη» πραγματικότητα έκανε λόγο ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, τονίζοντας ότι δεν θέλει να αμφισβητείται το όνομα και η ταυτότητα τους. «Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πώς θα ζήσουμε. Εμείς είμαστε Μακεδόνες, μιλούμε μακεδονικά και η χώρα μας ονομάζεται Δημοκρατία της Μακεδονίας. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε στη θέση να αμφισβητείται το όνομα και η ταυτότητά μας από μια χώρα και βεβαίως, εμείς οι ίδιοι δεν το ζητήσαμε αυτό», ανέφερε ο Ν. Γκρούεφσκι, σημειώνοντας ότι η πραγματικότητα είναι συχνά ψυχρή και δύσκολη.

«Είναι γεγονός ότι ο νότιος γείτονάς μας αντιτίθεται τόσο στο όνομά μας, όσο και στην ταυτότητά μας. Και η αντίθεσή του καθίσταται δικό μας πρόβλημα και καταλήγει σε διένεξη, η οποία είναι μοναδική στον κόσμο, διένεξη επιβεβλημένη εξαιτίας της ανάγκης μιας χώρας, του γείτονά μας, να έχει μονοπώλιο σε δύο ονόματα, ή από την άλλη πλευρά, του στρατηγικού του προσανατολισμού να μην είμαστε αυτό που αισθανόμαστε», σημείωσε.

Το ελληνικό βίντεο που κάνει θραύση στο Youtube -Δείτε το!

Μέσα σε λίγες μέρες, το εχουν δει πάνω από 420.000 χρήστες...

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του στο youtube το παρακάτω βίντεο και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει το γύρο του κόσμου.

Μέχρι τώρα πάνω από 420.000 άνθρωποι είδαν το συγκεκριμένο βίντεο και κάποιοι από αυτούς άφησαν και τα σχόλιά τους.

Πρόκειται για ένα βίντεο που με πολύ έξυπνο και κατανοητό τρόπο παρουσιάζει την πραγματική εικόνα της Ελλάδας και όχι αυτήν που προσπαθούν να περάσουν πολλά ανθελληνικά δημοσιεύματα. Δείτε το...

Μόνο τις …καπότες τους, δεν μας χρεώνουν.Η σπατάλη η κακοδιαχείριση η ρεμούλα και η διαφθορά ζουν και βασιλεύουν μέσα στην πρωθυπουργική αυλή. Το γραφείο του υποτιθέμενου πρωθυπουργού ξόδεψε μέσα σε δύο μόνο μήνες 3.500 ευρώ για είδη παντοπωλείου και άλλα σχεδόν 500 ευρώ για μολύβια και συνδετήρες; Ακλουθώντας το ελεεινό παράδειγμα ο εκπρόσωπος των …εβραίων Elia Mossia επιβαρύνει τα δημόσια ταμεία με 25.000 ευρώ κάθε μήνα η με 294.678,6 ευρώ ετησίως προκειμένου να διαβάζουν εφημερίδες και περιοδικά οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης! Αυτό προκύπτει από το περιεχόμενο του διαβιβαστικού της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στις 12.09.2011 προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με θέμα «Διαβίβαση δικαιολογητικών». Οι θρασύτατοι εγκληματίες χρεώνουν στους έλληνες φορολογούμενους ακόμα και τα ipad!.

Τι να του κάνει ένα… αυγό. Αυτός χρειάζεται… ορνιθοτροφείο.
Επίθεση με αβγό δέχθηκε ο ...μη Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας από νεαρή γυναίκα στην παραλιακή οδό του Ρεθύμνου. H γυναίκα πλησίασε τον υφυπουργό, όταν εκείνος μιλούσε στα ΜΜΕ στο περιθώριο αγώνα διάθλου που διοργανώθηκε στο Ρέθυμνο, και εξ΄επαφής του έριξε το αβγό στο κεφάλι.
Η γυναίκα φώναζε συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής κατηγορώντας και τον ίδιο τον υφυπουργό για την ψήφιση του μνημονίου και των κυβερνητικών μέτρων και αμέσως μετά την ρίψη του αβγού συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση όπου και κρατείται. Σε βάρος της σχηματίσθηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία και έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το απόγευμα, για το …αυγό.

Έγραψαν στους @ρχεις τους τον Βενιζέλο, και ….ξέχασαν την περικοπή ενός μισθού των Βολευτών.Ούτε... ψίθυρος έχει ακουστεί στη Βουλή μέχρι στιγμής για την εφαρμογή της εξαγγελίας για το κόψιμο ενός μισθού όλων των αιρετών (και άρα και των βουλευτών), μέτρο που εξήγγειλε ο Ευ. Βενιζέλος λίγο πριν από τη ΔΕΘ. Κι αν για τους υπόλοιπους αιρετούς (περιφερειάρχες, δημάρχους κ.ά.) η κεντρική διοίκηση κινεί τη διαδικασία, για τους βουλευτές αρμόδια είναι η Βουλή, αφού ο προϋπολογισμός της είναι ξεχωριστός.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Βουλής την Παρασκευή για τα περίφημα "προνόμια", είχε αναφορά και στη μη καταβολή ενός μηνιαίου μισθού των βουλευτών, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο μέτρο "πρόσφατα αποφασίστηκε".

Έτσι κυβερνάνε οι ηγέτες (Κώστα, Γιώργο, Αντώνη) (video)


Μια παλιά ιστορία, που αξίζει να ξαναθυμηθούμε. Ο Ρωσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε πριν από δύο ακριβώς χρόνια, πώς φέρονται οι σοβαρές κυβερνήσεις σε...... πανίσχυρους οικονομικούς παράγοντες. Πηγαίνοντας στην επαρχιακή πόλη Πικάλυοβο, λίγο πιό έξω από την Αγία Πετρούπολη συνάντησε τους ιδιοκτήτες τριών τοπικών εργοστασίων που είχαν καθυστερήσει να πληρώσουν τους..

μισθούς των εργατών τους. Ανάμεσά τους ο πανίσχυρος Ρώσος ολιγάρχης των μεταλλευμάτων Ολεγκ Ντεριπάσκα.... (έχει τα λεφτά του Κόκκαλη, του Κοντομηνά και του Μπόμπολα μαζί επί 1.000 !)
Ο Πούτιν διχως πολλές αποστροφές τους τόνισε πως η ημέρα εκείνη αποτελούσε την τελευταία προθεσμία πληρωμής των υποχρεώσεων των εταιριών προς τους εργαζόμενους. Εφ΄όσον και το κράτος είχε ήδη εκπληρώσει τις δικές του υποχρεώσεις και είχε εξασφαλίσει την αγορά των προιόντων τους. Πετώντας, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ένα στυλό στο τραπέζι που καθόταν ο πανίσχυτος ολιγάρχης ο Πούτιν "τον διέταξε" αμέσως να υπογράψει. Δείτε το στιγμιότυπο, είναι φοβερό. Διαφορετικά η κυβέρνηση, όπως τόνισε, θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία.

"Δεν μπορω να καταλάβω" τόνισε ο Ρώσος Πρωθυπουργός "γιατί μετατρέψατε χιλιάδες ανθρώπους ομήρους των φιλοδοξιών σας η της έλλειψης επαγγελματισμού από μέρους σας - η ίσως και θύματα της απληστίας σας". Μπροστά στις κάμερες των τηλεοράσεων ο Πούτιν τους καυτηρίασε, "Γιατί τρέχατε σαν κατσαρίδες να κρυφτείτε λίγο πριν έλθω, εντελώς ανίκανοι να πάρετε κάποιες λογικές αποφάσεις;"Αυτό είναι ένα δείγμα του πως ακριβώς μιά σοβαρή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους λεγόμενους νταβατζήδες. Κάθε σύγκριση με άλλες γνωστές περιπτώσεις αποδεκτή.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ":

Δεν πληρώνω άλλα χαράτσια. Αυτά τα τέλη ας είναι το τέλος τουςΡε κοπελια χαθηκε να βρεις ενα αυγο στρουθοκαμηλου;;;

Ψήφισες το μνημόνιο, ρούφα το αυγό σου. Βίντεο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας εις βάρος μελών της κυβέρνησης, με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα να είναι αυτή τη φορά το «θύμα», σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο.

Ο υφυπουργός και βουλευτής Ρεθύμνου «δέχθηκε» ένα αυγό, την στιγμή που έκανε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο κ. Όθωνας έδινε το παρών στον 1ο συμμετοχικό αγώνα διάθλου που........
διοργάνωσε ο Δήμος Ρεθύμνου.

Δημοσιογράφοι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης πήγαν στον κ. Όθωνα για δηλώσεις και την ώρα που ο υφυπουργός μιλούσε, μια 33χρονη του πέταξε ένα αβγό και μάλιστα στο κεφάλι!

Οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως την 33χρονη, η οποία συνελήφθη και χωρίς να διαμαρτυρηθεί οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου κρατείται.

Στο θέμα από πλευράς του υφυπουργού, δεν δόθηκε συνέχεια, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί αυτεπαγγέλτως, δικογραφία ενώ κινήθηκε και η διαδικασία του αυτόφωρου.

Αν νιώθεις ακόμα Έλληνας.. Αν η καρδιά σου αποζητά κάθετί Ελληνικό.. Αν νιώθεις ότι έχεις μετρηθεί .. Ανασήκωσε τις πλάτες σου.. Αναστήσου.


Κυνηγοί οφειλετών με αμοιβή έως και 1.000 ευρώ


Με αμοιβή από 200 έως 1.000 ευρώ ανά υπόθεση ξεκινούν οι ελεγκτικές εταιρείες και τα δικηγορικά γραφεία τον εντοπισμό των περιουσιακών στοιχείων των ληξιπρόθεσμων οφειλετών.

Οι συμβάσεις θα συνάπτονται από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών στις οποίες είναι βεβαιωμένες οι ληξιπρόθεσμες ανείσπρακτες οφειλές, οι ελεγκτικές εταιρείες και τα δικηγορικά γραφεία αναλαμβάνουν την υποχρέωση να ερευνούν διεξοδικά τα δεδομένα συγκεκριμένων υποθέσεων οφειλετών του Δημοσίου με χρέη βασικής οφειλής, κυρίως άνω των 150.000 ευρώ. Σκοπός των αναδόχων είναι:


- Ο εντοπισμός επιπλέον περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό των υπόχρεων ή συνυπόχρεων αυτών, όπως ακινήτων που δεν έχουν δηλωθεί στη φορολογική αρχή ή δεν έχουν μεταγραφεί.

- Απαιτήσεων στα χέρια τρίτων.

- Ειδικών περιουσιακών στοιχείων ή επιχειρήσεων που μεταβιβάστηκαν.

- Περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν από τρίτους με χρηματικούς πόρους του υπόχρεου.

- Εικονικών μεταβιβάσεων.

- Εικονικών βαρών.

- Τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό κ.λπ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...