Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαι δημόσιος υπάλληλος και ζητάω συγνώμη απο τον κόσμο


Ναι έχω πτυχίο και μπήκα με ΑΣΕΠ

Αν ζητήσουμε συγνώμη απο τον κόσμο, ίσως ολα γίνουν καλύτερα.
Γιατί. Είχαμε αλαζονεία και ζητάγαμε γεμάτοι αχαριστία ολο προνόμια
Δε κοιτάζαμε τον ιδιωτικό που τον έδιωχναν όποτε ήθελαν, που του μιλάγαν άσχημα τις περισσότερες φορές, και που δεν έπαιρναν εφάπαξ
Κοιτάζαμε να δουλέψουμε οσο λιγότέρες ώρες γίνεται, αλλα να πάρουμε περισσότερα.
Πηγαίναμε στα κόμματα για να έχουμε προνόμια. Πολλοί απο εμάς, περίμεναν στις ουρές των πολιτικών, και ενω είναι του δημοτικού, διορίστηκαν, παίρνοντας τη θέση απο άλλον
Το Πάσχα και τα Χριστούγεννα ενω μας πλήρωνα δε πατάγαμε καλύπτοντας ο ένας τον.....
άλλον.
Πολύ λίγες ώρες είμαστε στη δουλειά μας ενω πληρωνόμαστε.(εκτός αν είναι κάποιος δάσκαλος, ή εξαρτάται απο κοινό)
Έίχαμε επαναπαυτεί σαν να είμαστε οι άρχοντες της κοινωνίας.Κοιτάζαμε τι θα αρπάξουμε απο το δημόσιο, χωρίς να σκεφτόμαστε τι δίνουμε.Γραφόμαστε στις σπουδές για να λείπουμε απο τις δουλειές , και να πληρωνόμαστε.

Δείτε το ΌΛΟΙ και διαδώστε το!!! Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες ...


‘Ηρθε η ώρα που ο Καραμανλής θα μιλήσει για όλους και για όλα!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της prionokorela.gr, η στιγμή που το πολιτικό σύστημα της χώρας ανέμενε για καιρό φαίνεται πως πλησιάζει, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δείχνει πως είναι αποφασισμένος να μιλήσει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2009.

Για το λόγο αυτό συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο στην....
 Πλατεία Μαβίλη με τους πρώην Υπουργούς Οικονομικών, κ.κ. Γ. Αλογοσκούφη και Γ. Παπαθανασίου, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Βαγγέλης Αντώναρος.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, ο κ. Καραμανλής ζήτησε όλους τους φακέλους σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της χώρας που παρέδωσε η Κυβέρνηση Σημίτη το 2004, καθώς και πλήρη ενημέρωση σχετικά με όσα η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε το 2009 στο ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ "ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ" ΤΩΡΑ !!


Αν κάποιος πολίτης θέλει να εκφράσει τα παράπονα του ή θέλει να συγχαρεί και να επιβραβεύσει τους βουλευτές που είπαν ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο μπορεί να το κάνει! Πλήθος πολιτών μετά την ψήφιση του νόμου, ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει με τους υπερψηφίσαντες για να τους εκφράσει τα συναισθήματα του.Κάντε το και εσείς Παρακάτω η λίστα επικοινωνίας με τα στοιχεία των 155...
βουλευτών.
Μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε ή να τους στείλετε e-mail.Πατήστε "Διαβάστε Περισσότερα" να δείτε ολόκληρη την....
λίστα

Με 155 κακαρίσματα το νέο χαράτσιthumb
Της Μιχαλούς
Ήταν όλοι εκεί. Καλά παιδιά και ψήφισαν ήσυχα ήσυχα το νέο χαράτσι για τα ακίνητα …Οι φωνές που αντιτίθονταν με στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ  τελικά πνίγηκαν…  Άλλωστε η  Μέρκελ το είχε πει ορθά κοφτά χτυπώντας μας με νόημα τη πλάτη τους σας στηρίζουμε αν τηρήσετε τα συμφωνηθέντα.
Έτσι αποφάσισαν να συνεχίζουν το έργο προς τη σαλαμοποιήση της χώρας και των πολιτών της με πρόσχημα το κίνδυνο της χρεοκοπίας …
-Ελεγαν και ξαναέλεγαν. Πρέπει να πληρώσεις ειδικό τέλος. Φόρο. Αλλιώς δεν έρχεται η Τρόικα.
-Δε θάρθει η Τρόικα αν δεν πληρώσω για τα 75 τετραγωνικά μου, απορούσαν οι Ελληνες;
-Ναι. Είναι περίπλοκο, δεν το καταλαβαίνεις.
Και τελικά είχαν δίκιο (!), αφού ψηφίστηκε η νέα φοροεπιρδομή ω του θαύματος η Τρόικα σήμερα είναι και  πάλι στην Αθήνα για να συνεχίσει την αξιολόγηση, χωρίς όμως να δίνει απάντηση για το πότε θα γίνει η εκταμίευση της 6ης δόσης. Παρακαλάμε δηλαδή τους τροϊκανούς να έρθουν να μας ελέγξουν και να μας δώσουν τα πιστοποιητικά της υποταγής.

Ο Παπανδρέου παραδέχεται ότι δεν χρειάζεται λαϊκή νομιμοποίηση!Είναι γνωστό και στα παιδάκια ακόμη ότι ο Παπανδρέου δεν μιλάει καλά ελληνικά. Κι αυτά που μιλάει τα λέει από “ σκονάκια” λογογράφων.
Όταν όμως μιλάει αγγλικά είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί έχει μεγάλη ευφράδεια και φυσικά ξέρει και καταλαβαίνει πολύ καλά τί λέει.
Σε μια αποστροφή του στην χθεσινή ομιλία του στου Γερμανούς βιομηχάνους, όπου όπως είπαν πολύ από το πρωί παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στην Γερμανία, αναφέρθηκε σε αυτό που υποκριτικά έχει πει και στους Έλληνες ιθαγενείς, ότι δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος και δεν νοιάζεται αν θα επανεκλεγεί…
Πώς το εννοεί όμως ο πρωθυπουργός το πολιτικό κόστος;
Δείτε το απόσπασμα όπως το είπε στους Γερμανούς:
Για όσους δεν καταλαβαίνουν αγγλικά ο πρωθυπουργός λέει:
“ και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: ¨αυτό δεν είναι πρόβλημά μου¨, λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα” (ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ)
Σε ποια “ στήριξη” (support αγγλιστί) αναφέρεται ο κος Παπανδρέου;
Στην στήριξη των υπουργών; Όχι βέβαια αυτήν την έχει.

AΠΟΚΑΛΥΨΗ : TO NEO ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


“Οι Εξωγήινοι υπάρχουν!” λέει ο αστροναύτης Edgar Mitchell του Apollo 14!-Βίντεο


Ο Edgar Mitchell της αποστολής Apollo 14
Ένας άνθρωπος που έχει περπατήσει στο Φεγγάρι, ο Edgar Mitchell της αποστολής Apollo 14, δήλωσε πως του έχει ειπωθεί ότι παντοδύναμοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και 60 χρόνια ανάμεσά μας και πως οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν συγκαλύψει προσεκτικά την όλη υπόθεση. Οι ισχυρισμοί του Mitchell έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση τις τελευταίες ημέρες (τέλη Ιουλίου 2008) όταν ακούστηκαν στον αέρα σε μια βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλά με μια πιο προσεκτική εξέταση, αυτά που δήλωσε ο απόμαχος αστροναύτης πιθανότατα δεν ήταν ούτε τόσο κοσμοϊστορικά, ούτε τελικά και τόσο νέα.


Οι εξωγήινοι έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους αρκετές φορές αλλά οι κυβερνήσεις έχουν κρύψει την αλήθεια για 60 χρόνια, ισχυρίστηκε ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στο Φεγγάρι. Ο αστροναύτης του Apollo 14 Δρ. Edgar Mitchell είπε πως ήταν ενήμερος για πολλές επισκέψεις UFO στη Γη κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη NASA και πως κάθε τέτοια επίσκεψη έχει συγκαλυφθεί. Ο Mitchell που είναι 77 ετών, δήλωσε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης (23 Ιουλίου 2008) πως πηγές από την υπηρεσία διαστήματος που είχαν έρθει σε επαφές με εξωγήινους περιέγραψαν τα όντα ως ‘μικρά ανθρωπάκια που έχουν περίεργη όψη’. Είπε πως οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι μοιάζουν με την παραδοσιακή εικόνα ενός μικρόσωμου όντος με μεγάλα μάτια και κεφάλι.

Ηράκλειο: ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ Έβαλε σουγιά στο λαιμό μαθητή για του αρπάξει το κινητό τηλέφωνο!

Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ,ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ..... ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ - ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!

ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΝΕΑ....ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!


Αυτή είναι η σύνθεση της κυβέρνησης που θα ορκιστεί τη Δευτέρα.

Περιλαμβάνει κυριολεκτικά πρόσωπα από όλους τους χώρους και είναι η εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 18:00 το απόγευμα συνδικάτα και κινήματα.


Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή με σύνθημα «Δεν χρωστάμε , Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε, Τους ανατρέπουμε».

Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


Σε ποιους θα κόβεται πρώτα το ρεύμα

Εντός λίγων εβδομάδων οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί

Την τιμή ζώνης κάθε περιοχής καθώς και το ποσό της κατανάλωσης θα λαμβάνει υπόψη η ΔΕΗ πριν διακόψει την παροχή ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά που δεν θα πληρώσουν το «χαράτσι» στα ακίνητα.

Στο τζακούζι με μωρά!


Ποιήτρια-σύμβουλος σε κατασκευή γέφυρας!...


O λεξάριθμος του ονόματος μας καθρεφτίζει τον χαρακτήρα μας...Βρες τον ΤΩΡΑ!Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που... προβάλουμε τον εαυτό μας. Η πανάρχαια τέχνη της αριθμολογίας, μας αποκαλύπτει τι σημαίνει το ονοματεπώνυμό μας και πώς επηρεάζει τη ζωή μας. Σύμφωνα με την Πυθαγόρεια αρίθμηση, κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό. Το ονοματεπώνυμό μας μπορεί να μεταφραστεί σε έναν λεξάριθμο, προσθέτοντας τους αριθμούς που προκύπτουν από κάθε γράμμα που εμπεριέχει. Το Oroskopos.gr σου δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βρεις εύκολα και γρήγορα τον λεξάριθμο του ονοματεπωνύμου σου και να διαβάσεις τι σημαίνει!
Βρες τον λεξάριθμο του ονοματεπώνυμου σου ΤΩΡΑ !!!!

Το παλιό μπουρδέλο, γέμισε τελικά με…. νέες πουτάνες.Μικρό και ευέλικτο κράτος χωρίς σπατάλες έλεγε το ΠΑΣΟΚ; Σε ποιό όνειρο; Εδώ δεν καταργούν τις θέσεις συμβούλων πρώην υπουργών. Και όχι μόνο αυτό αλλά τις αυξάνουν κι΄όλας όπως στην περίπτωση του υπουργείου Ανάπτυξης όταν έφυγε ο Χάρης Παμπούκης.

Ο άνθρωπος είναι για καρπαζιές.Το χοντρογούρουνο έπεσε πάνω σε δημοσιογράφο που δεν …μασάει ,και τον ρωτά …Στην Ελλάδα είπατε ότι έχουμε ακόμη υψηλό επίπεδο ζωής. Από πού το κρίνεται αφού, έχουμε φτάσει στα 400 ευρώ εργασιακά, και εκεί πάτε και τους δημόσιους υπάλληλους. Έχετε όμως δίκιο ότι έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής αφού η Γερμανία μας χρωστά 1.3 τρις και πάλι ξαναδίνουμε κατοχικό δάνειο .

Κόκκαλο η παλιορόμπα : και όταν συνήλθε απάντησε …
Ο τόνος αυτός ήταν …κοινοβουλευτικής αγόρευσης, και θα απαντήσω εάν ερωτηθώ στην βουλή. 

Αυτό είναι το κόλπο του αιώνα, και συμμετέχουν και πολιτικοί.Παράγοντες της αγοράς και αναλυτές αποδίδουν τη ραγδαία επιδείνωση του κλίματος για την Ελλάδα και την πύκνωση των δημοσιευμάτων με εκτιμήσεις και προβλέψεις για οικονομική κατάρρευση στο γεγονός ότι στις 29 Σεπτεμβρίου λήγουν CDS ελληνικών ομολόγων τρίμηνης διάρκειας.
Οι πωλητές επιδιώκουν να αυξήσουν το κόστος για την ανανέωση των συμβολαίων, πράγμα όμως που δεν συμφέρει τους κατόχους για τους οποίους το ιδανικό για την τσέπη τους θα ήταν η Ελλάδα να κηρύξει στάση πληρωμών.
Ωστόσο, αυτό που ενώνει πωλητές και αγοραστές είναι η καλλιέργεια κλίματος αναταραχής και ανασφάλειας για την ικανότητα της χώρας να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και να βγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της δημοσιονομικής κρίσης.
Στη λοταρία για τη χρεοκοπία του ελληνικού Δημοσίου παίζουν hedge funds και κάθε λογής κερδοσκοπικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ακόμα και … «άγνωστοι ιδιώτες». Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, ο τζόγος σε βάρος της χώρας αγγίζει τα 77 δισ. ευρώ, ενώ η ονομαστική αξία των συμβολαίων για ασφάλιστρα κινδύνου υπολογίζεται σε 4 δισ. ευρώ.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 16%

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Καταλληλότερος για Πρωθυπουργός!!! Σαρώνει σε όλες τις Δημοσκοπήσεις.

ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς
ΚΑΝΕΝΑΣ Αρχηγός
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!

Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητος ο Βαρθολομαίος. Τώρα προσεύχεται με λοιπούς θρησκευτικούς ηγέτες, μπροστά σε μια γυάλινη σφαίρα, υπερ του υπέρτατου Όν.....ΤΟ ΘΗΡΙΟ


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, προσεύχεται μαζί με ηγέτες άλλων δογμάτων μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της Γαίας) στο υπέρτατο Όν! Η Πανθρησκεία φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

Aυτό το video επίκαιρο όσο ποτε


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...