Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Η δασκάλα του δημοτικού σχολείου του Καστελόριζου απηύθυνε συγκινητική έκκληση

Καστελόριζο!!! Καλούμε όλους τους Έλληνες, Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια ταχυδρομική κάρτα ή επιστολή ή παιδικό βιβλίο στο Δημοτικό Σχολείο Καστελόριζου. Επιμένουμε όπως σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί! Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντ...ικό κομμάτι αυτ...ό του Ελληνισμού. Μια υλοποιημένη και όχι άυλη παρουσία μας σηματοδοτεί πολλά. Μια μικρή θυσία, να αγοράσουμε, να γράψουμε και να ταχυδρομήσουμε μια κάρτα, θα αναδείξει στους πάντες πως αυτό το νησί που δένει Ελλάδα και Κύπρο δεν το ξεχνάμε, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται. Η ταχυδρομική διεύθυνση είναι: Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης Τ.Κ. 851 11 Μεγίστη Καστελόριζο Δωδεκάνησα ΕΛΛΑΣ­ ­

Οι Αλβανοί στρατός κατοχής στην Σαντορίνη...!

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εντύπωση ότι ζουν στο νησί τους υπό αλβανική κατοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ντόπιων, τους τελευταίους μήνες η εγκληματικότητα και οι βιαιοπραγίες των Αλβανών μεταναστών, ακόμη και εναντίον μικρών παιδιών, τείνουν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ένα Έθνος περιμένει με κομμένη την ανάσα, μην μας πάρουνε τον Τζέφρυ για διευθυντή της Ν.Α.Σ.Α


Ένα απολαυστικό σατυρικό και επίκαιρο ποίημα,διαβάστε το...έχει πολύ γέλιο!Σ`ένα υπόγειο στου Μαξίμου κάποια μέρα
συγκεντρώθηκανε οι άρχοντες κρυφά
για να σκεφτούν πώς θα γλυτώσουνε τη χώρα
από του χρέους τον αιώνιο βραχνά.

Το συζητάγανε ημέρες και ημέρες
μα δυστυχώς δεν καταλήξαν πουθενά
και είχαν όλοι συνειδητοποιήσει
ότι κομπλάρισε η συνέλευση γερά.

Τότε πετάγεται ο Τζέφρυ και τους λέει
βρήκα τη λύση του προβληματος παιδιά
θα περικόψουμε τα δώρα και τα μπόνους
να συγκεντρώσουμε παράδες με ουρά.

Κι αν δεν χορτάσουμε με τούτα τα ψυχιά
θα προχωρήσουμε πολύ πιο δραστικά
θα καταργήσουμε τις θέσεις εργασίας
να μην πληρώνουμε δεκάρα πουθενά.

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ή ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ;Δημήτρη Φωτιάδη

    ΑΠΟ πολλά τώρα χρόνια με τραβούσε η καταπληχτικιά μορφή του Γιου της Καλογριάς. Πολλές φορές έλεγα ν' αρχίσω να γράφω τη ζωή του και πάλι το ξαποφάσιζα. Οι πιότεροι δισταγμοί μου είχαν αιτία, πως δε μπορούσα να δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση σε τούτο το πρόβλημα: Ο Καραϊσκάκης σκοτώθηκε ή δολοφονήθηκε : Τώρα είμαι κ' εγώ σίγουρος, όπως κι ο Βλαχογιάννης, πως το βόλι που του πήρε τη ζωή δε ρίχτηκε από τούρκικο, μ' από δολοφονικό χέρι. Αυτή όμως η γνώμη μας δε φτάνει, βέβαια, στον αναγνώστη. Γι’ αυτό και θ' ανιστορήσουμε, με κάθε λεπτο­μέρεια, το πως χτυπήθηκε.
Χαραχτηριστικό στέκεται πως κανείς άπ' όσους γράψανε για τα περι­στατικά όπου πληγώθηκε ο Καραϊσκάκης δε συμφωνάει ο ένας με τον άλλον. Τούτο φανερώνει πως κάτι έτρεξε. Για να πάρουμε μια ιδέα στα­χυολογούμε μερικές αφηγήσεις, που οι περισσότερες είναι από ανθρώ­πους που είταν στο στρατόπεδο τού Πειραιά όταν
λαβώθηκε ο Καραϊσκάκης.
Ο Δ. Αινιάνας λέει πως ο Κιουταχής έστειλε ενάντια στον Καραϊσκάκη όλο το ιππικό του : «Oι περί τον Καραϊσκάκη λοιπόν μη δυνάμενο ν' ανθέξουν εις τοσούτον ανωτέραν δύναμιν τρέπονται εις φυγήν1 ο δε Καραϊσκάκης μένων ύστερος εις την αναχώρησιν δια να ενθαρρύνη και τους λοιπούς και να μην αφήση να γένη επιβλαβής η καταδίωξις, πληγώνεται και πίπτει από τον ίππον του˙ αλλά την αυτήν στιγμήν αναλαμβά­νει πάλιν τας δυνάμεις του, ανεβαίνει εις τον ίππον του και διαμένει ενθαρρύνων το ιππικόν εις το να περιμένη και βοηθή τους πεζούς οπισθοδρομούντας».2 Και παρακάτω γράφει: «Λέγουν ότι εν παρόδω τρόπον τινά ανέφερεν εις αυτούς (τον Χριστόδουλο Χατζηπέτρο και τον Γαρδικιώτη Γρίβα) ότι επληγώθη από το μέρος των Ελλήνωνότι εγνώριζεν τον αί­τιον και ότι, αν ήθελε ζήση, ήθελε τον κάμει γνωστόν και εις το στρατόπεδον».3

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


Άνθρωποι ήμαστε και σφάλματα κάνουμε, όπως λέγει και το τραγούδι. Κι αντί να πέσει ο πύραυλος στη Μαύρη Θάλασσα, πέφτει στο τουρκικό χωριό. Η τουρκική στρατιωτική ιστοσελίδα Askerhaber – TourkikaNea γνωστοποιεί ένα λαθάκι Τούρκου πιλότου, που έριξε τον πύραυλο 2,5 λεπτά νωρίτερα!
Γράφει: «Χτες στις 10.00 έγινε μια....
έκρηξη στο Μπάρτιν. Αστυνομία, στρατοχωροφυλακή και δήμος κινητοποιήθηκαν για να μάθουν τον λόγο της έκρηξης που τρόμαξε τους πολίτες.
» Ο δήμαρχος της Τσαγιτσούμα Μιτχάτ Γκιουλσέν δήλωσε: ¨Μήπως έπεσε αεροπλάνο; Κάποιοι έλεγαν πως ¨Σείστηκαν τα σπίτια, σίγουρα ήταν σεισμός¨.Ο λόγος όμως της έκρηξης έγινε γνωστός το μεσημέρι.

Το Ελληνικό πολιτικό δέντρο


Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να μπουν στη σειρά και να εξηγηθούν ανάλογα στο πολιτικό σύστημα.

Γιώργος Καισάριος
.

«Δεν έχω κανένα θεό! Δεν πιστεύω σε θεούς, μόνο στο τομάρι μου πιστεύω»!Είπε ο Αλβανός κακοποιός πριν κακοποίησει την άτυχη νεαρή μητέρα μέσα στο σπίτι της..


Ενα στοιχείο-φωτιά από κλειστό κύκλωμα και ένας σεσημασμένος κακοποιός οδηγούν τις έρευνες των αστυνομικών στον εντοπισμό της αδίστακτης συμμορίας με τα Καλάσνικοφ που έχει σπείρει τον τρόμο με τις ληστρικές επιδρομές της σε σπίτια των βορείων και νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Οι διωκτικές αρχές, που έχουν εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων μελών της συμμορίας, έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο-χρυσάφι που δείχνει καρέ-καρέ την εισβολή των ληστών με τα όπλα ανά χείρας σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Οι έρευνες των αστυνομικών, όμως, έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που φαίνεται πως ανακάλυψαν....
και το κρησφύγετο των κακοποιών.

Το βίντεο που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια, προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μονοκατοικίας στα νότια προάστια, στην οποία οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν εισβάλει στα μέσα Ιουλίου και είχαν κρατήσει ομήρους το ζευγάρι των ιδιοκτητών και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Έρανος για τον Πάγκαλο


Γράφει ο Μικρός Φωκίων
Βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε  ότι το υπουργείο του Μπένι δεν στέλνει εκκαθαριστικά γιατί δεν έχουν μελάνι για να τα τυπώσουν. Έτσι εξηγείτε γιατί το χαράτσι των ακινήτων το στέλνουν με την ΔΕΗ. Εκεί έχουν ακόμα μελάνι και χαρτί…
Ο Πάγκαλος δήλωσε ότι δεν έχει λεφτά να πληρώσει το χαράτσι των ακινήτων του. Και αν δεν καταφέρει να πουλήσει κάποιο ακίνητο θα περιμένει τον Μπένι να τον συλλάβει.

Αυτή η κυβέρνηση είναι κορυφαία!!! Ότι και να λέμε, τουλάχιστον μας διασκεδάζει!

Να δω τον Μπένι να τραβάει τον Πάγκαλο για να τον φυλακίσει και ο ......
Πάγκαλος να αντιστέκεται…

Είναι να τον λυπάσαι το αντιπρόεδρο. Βρίσκεται σε απόγνωση. Να φανταστείς τον τελευταίο καιρό λόγω του οικονομικού του αδιεξόδου έχει χάσει 6,5 γραμμάρια από το αριστερό του προγούλι.

Αλλά μην του το πείτε γιατί την απώλεια θα την χρεώσει σε εμάς. Ούτε του Μπένι να το πείτε. Αυτός θα μας το χρεώσει επί δύο.

Μας έσωσαν ξανά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας το χαράτσι για τα ακίνητα. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα να με σώζουν. Δεν μας παρατάν καλύτερα μπας και σωθούμε;

Άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο τον οικονομολόγο Καζάκη να διαβάζει δηλώσεις και προβλέψεις του υπουργού οικονομικών της Αργεντινής του 2001. Ούτε σε ένα «και» δεν διέφεραν από τις δηλώσεις και τις προβλέψεις του Μπένι.

  «Αν η Ελλάδα προχωρήσει σε κούρεμα ή συντεταγμένη χρεοκοπία θα υπάρχουν καταστροφικές συνέπειες για την χώρα». Γιωργάκης Παπανδρέου ο αντιεξουσιαστής πριν από κανένα χρόνο.

Το κούρεμα του  21% του καλοκαιριού και η συντεταγμένη χρεοκοπία που θα ακολουθήσει φτάνοντας το κούρεμα στο 50% ή στο 70% θα είναι μια επιτυχία του Γιωργάκη Παπανδρέου…

 Βούρος. Ένας ηθοποιός που μπορεί να παίξει με επιτυχία τον ρόλο του πρόβατου που γίνεται κότα κάνοντας μια αριστοτεχνική κωλοτούμπα.

Καθαρίστε την οθόνη σας

TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ? Αυτούς δεν τους πιάνει η εργασιακή εφεδρεία διότι έχουν μέσον...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ

«Μετακλητός» είναι ο υπάλληλος  άλλωστε το λέει και η λέξη- που μετακαλείται.Είναι ο Δημόσιος Υπάλληλος που έχει "δόντι" με απλά ελληνικά......... και  με απόσπαση φεύγει από την υπηρεσία του και διορίζεται σε άλλες υπηρεσίες, στη Βουλή, σε βουλευτές και σε γραφεία κομμάτων . Πχ εάν κάποιος ειναι καθηγητής και έχει το "μέσον" θα του γίνει απόσπαση σε ένα γραφείο βουλευτή .... δλδ ο Ελληνικός Λαός θα πληρώνει τον  καθηγητή του παραδείγματος μας και αντίς να διδάσκει τα παιδιά μας θα  κάνει τον κομματάρχη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...