Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

''Έλληνες θα σας σκοτώσουν.Τα μέτρα είναι δυσβάσταχτα''

Αυτήν την εκκωφαντική προειδοποίηση-κηδειόχαρτο μας απευθύνει κάποια που ένιωσε στο πετσί της την πτώχευση, η γερουσιαστής από την Αργεντινή Λάουρα Μοντέρο.

Η Μοντέρο θεωρεί εξωφρενικό να αυξάνονται οι φόροι στην Ελλάδα τη στιγμή που θεριεύει η ανεργία και ψαλιδίζονται οι μισθοί και οι συντάξεις.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελευθεροτυπία κατήγγειλε τους Ευρωπαίους για τη στάση τους :''Εχουν μερίδιο ευθύνης γιατί σας έδωσαν χρήματα για ν' αγοράσετε προϊόντα από τις δικές τους χώρες.
Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει το πρόβλημα. Αυτού του είδους τα μέτρα είναι δυσβάσταχτα και θα σας "σκοτώσουν". Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σ' αυτές τις δανειακές υποχρεώσεις· ότι ο κόσμος υποφέρει, δεν μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια.
Για την Ελλάδα το ευρώ είναι υψηλό σε σχέση με την παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Υπάρχει ένα πολύ υψηλό επίπεδο κατανάλωσης, γιατί η ευρωπαϊκή αγορά ευνοεί την ελεύθερη κυκλοφορία ανθρώπων και αγαθών. Δεν μπορεί η Ελλάδα να αντέξει 167% του ΑΕΠ χρέος. Οι Ελληνες να υποφέρουν από την ανεργία, τους χαμηλούς μισθούς, τις κακές συντάξεις, τη φτώχεια και την ίδια στιγμή ν' αυξάνεται η φορολογία''.ΣΑΜΑΡΑΣ "ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ " ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ... ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...