Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Κι άλλο σκάνδαλο για την Αννούλα!

Επιστολή των εκπαιδευτικών αποκαλύπτει σκάνδαλο του υπουργείου Παιδείας.
Διαβάστε την!
«Εν μέσω οικονομικής κρίσης κι ενώ εκατοντάδες οικογένειες εκπαιδευτικών «διαμελίστηκαν», λόγω της περιορισμένης ικανοποίησης των αιτήσεων για απόσπαση, το Υπουργείο έδειξε ότι το φαύλο κράτος στην Ελλάδα έχει πολύ βάθος ακόμη…
Παρά τις εξαγγελίες της Υπουργού Παιδείας κας Διαμαντοπούλου περί αξιοκρατικών αποσπάσεων με μοριοδότηση, βρέθηκε πάλι ο τρόπος να μπουν απ’ το παράθυρο οι «ημέτεροι». Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δ/βάθμιας Εκπ/σης (ΚΥΣΔΕ) με μια….σκανδαλώδη απόφαση τοποθέτησε «κατά προτεραιότητα» εκπαιδευτικούς σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης μετά από ένα e-mail-πρόσκληση για αιτήσεις της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής που εστάλη στις 6/9/11 με καταληκτική ημερομηνία την 9/9/11, ΜΟΝΟ στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στους Περιφερειακούς Διευθυντές, ΔΙΧΩΣ να αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ούτε καν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου!


IΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ – ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ


Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα δύο φωτεινοί αστέρες ανέτειλαν στο στερέωμα του Ελληνισμού. Ο ένας, ο Περικλής Γιαννόπουλος, ένα φλογερό πνεύμα χωρίς όρια έφυγε στα 1910 γεμάτος αηδία για τους γραικύλους. Ο άλλος, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δημοκρατικών δέκα χρόνια αργότερα. Από τον μεγάλο αυτόν λοιπόν, νεκρό του Ελληνισμού και τα παρακάτω λόγια:

«ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ – ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ: «Οι τελευταίοι άνθρωποι για πατρίδα θα έχουν τη γη και, επειδή θα είναι πολύ κουρασμένοι, δηλαδή θα είναι πολύ φιλόσοφοι, δεν θα μαλώνουν αναμεταξύ τους… Επειδή δεν θα κατασκευάζουν ζάχαρη, δεν θα έχουν ανάγκη ούτε τα κόκαλα των αποθαμένων τους για να την ασπρίζουν.
Αρκετή και καλλίτερη ζάχαρη θα έχουν τα σταφύλια της αγράμπελης και τα πορτοκάλια των Εσπερίδων και τα ωραία σύκα, βερίκοκα και απίδια της τοποθεσίας Landa, όπου μια φορά κι έναν καιρό ήτανε, καθώς λεν, μια χώρα λεγόμενη “Ελλάδα”, τον καιρό που οι άνθρωποι δεν είχαν γίνει τελευταίοι, δηλαδή ήτανε τρελοί ακόμα.»

Έλληνας μαθητής κόντρα στην προπαγάνδα του πολυπολιτισμικού μοντέλου...


Είμαι μαθητής του Λυκείου και θα ήθελα εδώ και καιρό να κάνω μία αναφορά για την προπαγάνδα που μας ποτίζουν στο θέμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας ακόμα και από τα χρόνια του γυμνασίου ... βέβαια αν αντιδράσουμε ή μιλήσουμε κατά του πολυπολιτισμικού μοντέλου θα μας αποκαλέσουν "φασίστες" , "ακραίους " , "εθνικιστές " και διάφορες άλλες ταμπέλες ! Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όποιος καθηγητής η δάσκαλος δεν προάγει εθνική συνείδηση παραβιάζει το ελληνικό σύνταγμα , θα μου πείτε τώρα πως η νέα χούντα που υπάρχει με το μανδύα της δημοκρατίας δεν ρωτάει κανένα και γράφει το σύνταγμα στα παλαιοτέρα των υποδημάτων της. Αλήθεια εφόσον ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα , έγινε κανένα δημοψήφισμα για το αν οι Έλληνες θέλουν το πολυπολιτισμικό μοντέλο ; έγινε κανένα δημοψήφισμα για το αν οι Έλληνες θέλουν να δούνε τα παιδιά τους να μεγαλώνουν σε μία χώρα με τζαμιά και ακραία ισλαμικά στοιχεία ;
Αναρωτήθηκαν ότι είναι φασιστικό με το έτσι θέλω να σου επιβάλλεται ο πολιτισμός ενός άλλου λαού ; Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φασισμός να βλέπεις την πλατεία που μεγάλωσες να έρχεται ένας ξένος κατακτητής και να την χρησιμοποιεί την πλατεία που φτιάχτηκε με τα χρήματα του Έλληνος φορολογούμενου πολίτη ως τόπο θρησκευτικής λατρείας ! Αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να προσευχηθούν στο θεό τους μπορούν να πάνε σε ένα άλσος ή σε ένα βουνό και να κάνουν ήσυχα την θρησκευτική τους τελετή αλλά στόχος τους είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης .

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ


Προς Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου

Είμαι εκείνος ο συνομήλικός σου που σου έστειλε στο φαξ του γραφείου σου μια επιστολή (που επισυνάπτω) στις 28/02/2010, πρίν το ολεθριο ατόπημα σου με το «μνημόνιο»,ζητώντας σου να εφαρμόσεις «επαναστατική λύση-πολιτική» κατά των εχόντων και κατεχόντων και οχι να εκτελέσεις ενα λαό στη λαιμητόμο.

Σου γράφω αυτή τη φορά στον ενικό, καθώς η γενιά μας έτσι επικοινωνεί καλύτερα αφήνοντας κατά μέρος τον....
ποιητικό οίστρο,μια κι η εποχή τρομάζει πια.

Ακούγοντας την κοινωνία,βλέποντας και διαβάζοντας τα ΜΜΕ καθώς και το διαδίκτυο,σου μεταφέρω χαρακτηρισμούς: «ο πρωθυπουργός του τίποτα,φληναφής,ακατάλληλος,αδαής,αναπαρκής,επικίνδυνος,εγκληματικά αμελής,εξουσιαστής,Μέδωνας,απείκασμα χάους και πολλά άλλα ακατανόμαστα καλά»..!

Εμείς αυτής της γενιάς,μεταξύ μας,γνωριζόμαστε με μια ματιά και αντιλαμβανόμαστε «ουσία» και «προσθίες»...

Δεν έχουμε απορίες ούτε αυταπάτες.Ομως η αξιοπρέπεια,η υπερηφάνεια,ο σεβασμός,η αυτοεκτίμηση,μας φέρνει συστολή.

Εσύ δεν «ερυθριάζεις» στα όσα σου καταμαρτυρούν;

Είμαι άνθρωπος που υπηρέτησα το σύστημα απο «μέσα» 35 χρόνια και πάνω απο 20 χρόνια έφτιαχνα προγραμματα χρηματοδότησης αποτην ΕΕ για την Ελλάδα.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 15.10.11 Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και για ποιόν λόγο;

Παγκόσμιος ξεσηκωμός ή εγκαθίδρυση της παγκόσμιας νέας τάξης;

Το κυρίως πιάτο που σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες στο άρθρο εδώ έρχεται και θα είναι καταστροφικό! Εδω και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει ένα "παγκόσμιο κίνημα", βασισμένο στο Ισπανικό realdemocracy ya που έχει σαν σημαία του το Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε για τις 15 Οκτωβρίου.Ήδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους 308 πόλεις απο 40 χώρες παγκοσμίως. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι,προτρέπουν τον κόσμο να βγει παγκοσμίως στις πλατείες και να ξεσηκωθεί εναντίον του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και της οικονομικής ελιτ που εκμεταλεύεται τους λαούς. Δεν αμφισβητούμε τα κίνητρα, αλλα τον τρόπο επίτευξής τους.

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ: ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ-ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ-ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ -ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ

Στο Ηράκλειο οι 51 λαθρομετανάστες που κινδύνευσαν εν πλω.. (ΑΝΤΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ )

Στις 04:40 τα ξημερώματα κατέπλευσε τελικά στο Ηράκλειο το πλοίο ΑBU KARIB υπό σημαία Λιβάνου, το οποίο είχε παραλάβει τους λαθρομετανάστες οι οποίοι κινδύνευσαν μεσοπέλαγα χθες το μεσημέρι, όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν έμεινε ακυβέρνητο. 

Ένα τραγούδι για την Ελλάδα


ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝΥπάρχει ενδεχόμενο και …χρόνος για επιπλέον μέτρα, ως το τέλος του έτους; Το ερώτημα μπορεί να ακούγεται ρητορικό, ειδικά αν ληφθούν υπόψη οι γενικότερες συνθήκες, υπό τις οποίες υποβάλλεται (μόλις προχθές το βράδυ κατατέθηκε ένα από τα σκληρότερα πολυνομοσχέδια που «κατέβηκε» ποτέ στη Βουλή), ωστόσο, μόνο τέτοιο δεν είναι.

Τουρκία: Του έκοψε τα γεννητικά όργανα με κουζινομάχαιρο!

Τουρκία: Του έκοψε τα γεννητικά όργανα με κουζινομάχαιρο!
Κι όμως ο Ιμάμης δεν προτίθεται να κάνει μήνυση, δηλώνοντας «Σε κάθε οικογένεια γίνονται αυτα»!
Ο Ιμάμης για πολύ καιρό είχε καβγάδες με τη γυναίκα του, η οποία τον ζήλευε αφόρητα.

Οι Γερμανοί τρελάθηκαν!


Η ελληνική «φαντασία» και το ελληνικό ταμπεραμέντο φαίνεται πως ενοχλεί πολύ τους Γερμανούς.
Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι με τις δικές τους επιλογές, αλλά και με τη «βοήθεια» της ελληνικής κυβέρνησης έχουν καταστρέψει τον ελληνικό κοινωνικό ιστό.
Δεν καταλαβαίνουν ότι ο....
κόσμος είναι όχι μόνο απογοητευμένος, αλλά κυρίως εξοργισμένος.
Φειγ βολάν όπως και αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία, η Άνγκελα Μέρκελ αγκαλιά με τον Αδόλφο Χίτλερ τους «πείραξε»…

Άλεξ Ρόντος: "Η Ελλάδα πρέπει να αφοπλιστεί, η Τουρκία όχι"!


Αλεξ Ρόντος
Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ Άλεξ Ρόντος, το σκοτεινό alter ego του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο άνθρωπος που σε όποιο κράτος εργάζεται ακολουθεί πόλεμος ή πολιτική αναταραχή, "ξανακτύπησε" με συνέντευξή του στην Χουριέτ. Και ως συνήθως με δηλώσεις που προκαλούν το κοινό εθνικό αίσθημα: 
 
Σύμφωνα με τον Ρόντο "Εμείς ο μόνος λόγος για τον οποίο κάθε χρόνο πρέπει να επενδύουμε σημαντικό ποσοστό του εθνικού μας εισοδήματος σε στρατιωτικές δαπάνες είναι η Τουρκία. Η Ελλάδα δαπανά επειδή δαπανά και η Τουρκία σε στρατιωτικές δαπάνες. Όμως ο λόγος ύπαρξης του τουρκικού στρατού δεν είναι η Ελλάδα. Για αυτό δεν περιμένω αμοιβαία βήματα. Αν πρέπει να μιλήσω ανοιχτά εντέλει από τον αφοπλισμό κερδισμένη πραγματικά θα είναι η Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι και ρεαλιστικό και δυνατό να γίνει". 
 
Άρα υπάρχει κατανόηση για τους τουρκικούς υπερεξοπλισμούς επειδή δεν ... αφορούν την Ελλάδα, η οποία θα πρέπει να αφοπλιστεί! 
 
Επίσης θεωρεί ότι για να υπάρξει μια μόνιμη λύση στην ελληνοτουρκική προσέγγιση αρκεί η "ισχυρή" Τουρκία να αποσύρει από τον βορά της Κύπρου 30 χιλιάδες στρατιώτες και να καταργήσει το αυτόματο casus belli σε περίπτωση παραβίασης της θαλάσσιας υφαλοκρηπίδας. 

Δεν υπάρχει μικρή και μίζερη Ελλάδα. Υπαρχουν μονο μικροι και μιζεροι ηγετες!


Αριθμοί μιας δυνατής Ελλάδας 

  Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια  βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.

ΕΝΑΣ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ" ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ...................

ΤΟ "ΠΑΙΔΙ" ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Ηθικό και πολιτικό χρέος όλων των Βουλευτών σήμερα είναι να τιμήσουμε τον όρκο μας, υπηρετώντας το Έθνος και το Σύνταγμα της Ελλάδος

Άρθρο του Λευτέρη Αυγενάκη

Το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί ο Λαός και η χώρα μας δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολεμική ιστορία. Αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουμε όλοι. Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, εμείς πρώτοι, οι βουλευτές, ως εκπρόσωποι του Λαού, πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, να....
αναλάβουμε το μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί και να διαφυλάξουμε το κύρος των θεσμών.

Τέτοιες κρίσιμες μέρες και ώρες είναι απαράδεκτο να ευτελίζουμε εμείς πρώτοι τους θεσμούς με επικοινωνιακά τεχνάσματα, να εμφανιζόμαστε στο βήμα της Βουλής με καρβέλια ψωμί ή γάλατα ή να ασκούμε κριτική με χαρακτηρισμούς όπως «γομάρια», «ψεύτες» ή «απατεώνες» ή άλλες βαριές φράσεις. Εμείς, οι Βουλευτές, δεν τιμούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, όταν ορισμένοι συνάδελφοι του κυβερνώντος κόμματος εμφανίζονται στα κανάλια τη μία μέρα ως «αντάρτες» και διατυμπανίζουν ότι θα καταψηφίσουν τα όποια νέα μέτρα της κυβέρνησης με όποιο κόστος, ενώ την αμέσως επόμενη να πειθαρχούν πειθήνια στην όποια κομματική γραμμή και υπερψηφίζουν την όποια σερβιρισμένη απόφαση.

Ημερήσιο δελτίο ..κραξίματος.Μαθητές και φοιτητές βρίσκονται συγκεντρωμένοι κοντά στο σπίτι του υποτιθέμενου πρωθυπουργού, στο Καστρί, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην παιδεία αλλά και για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ . Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και οι δρόμοι γύρω από την οικία του ΤΖΕΦΡΥ έχουν αποκλειστεί, προκειμένου να εμποδίσουν τους συγκεντρωμένους, και οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην Παιδεία, να …ενοχλήσουν τον προδότη.

Τα Λαμόγια είναι "ανθρωποφάγα τέρατα". Αποκάλυψη τώρα !


[Μια εκδοχή για την προέλευση της λέξης λαμο-γιο]

Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Λάμος (από τη λέξη, λάμος = χάσμα) είναι γνωστός ο πρώτος βασιλιάς των Λαιστρυγόνων, οι οποίοι στον Όμηρο περιγράφονται ως ανθρωποφάγοι.

Λαιστρυγόνες

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Οι Λαιστρυγόνες είναι μυθικός λαός της....
Ελληνικής Μυθολογίας. Αναφέρονται για πρώτη φορά στην Οδύσσεια ως κάτοικοι της (Τηλεπύλου παραλιακής πόλης της Τυρρηνικής θάλασσας που ιδρύθηκε από τον πρώτο βασιλέα τους τον Λάμο (Λάμος, Lamus).

Περιγράφονται ως ανθρωποφάγοι και γίγαντες που, υπό τον βασιλέα τους Αντιφάτη , κατέστρεψαν με πέτρες όλα τα πλοία του στόλου του Οδυσσέα, εκτός από ένα (αυτό του ίδιου του Οδυσσέα), που προσορμίστηκαν στον λιμένα τους.

[Επεξεργασία] Παραπομπές

Που είναι εξαφανισμένος ο Νταλάρας σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς;


Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι αυτό που δείχνει!!!

“Μέχρι και ο Αντώνης Βαρδής έβγαλε τραγούδι γι’ αυτά που περνάμε σήμερα αν και είναι ερωτικός τραγουδιστής! Αυτός ο Νταλάρας… που βρίσκεται? Κάποτε τραγουδούσε απαγορευμένα τραγούδια…

Τσόκαρα ηλικίας 2.600 χρόνων
Ο Ερασίνος ποταμός, που πλημμυρίζει από την αρχαιότητα το ιερό της Βραυρωνίας Αρτέμιδος, έκανε το θαύμα του. Διέσωσε λόγω της υγρασίας ένα ζευγάρι ξύλινα υποδήματα σαν τα δικά μας τσόκαρα, εύρημα μοναδικό, όπως επίσης πολλά ακόμη ξύλινα αναθήματα προς τη θεά.

Η τύχη το έφερε κατά τη διάνοιξη μιας τομής για την κατασκευή ενός αποστραγγιστικού φρέατος μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, μεταξύ της στοάς και της ιεράς πηγής, όπου γίνονται έργα διαμόρφωσης και συντήρησης της στοάς του ιερού, να ανακαλύψουν οι αρχαιολόγοι της Β' Εφορείας Αρχαιοτήτων (υπό την εποπτεία της Β. Σκαράκη) τμήμα αποθέτη με πλήθος σπάνιων αναθημάτων.

Οι Ρώσοι αναλάμβαναν να μας βγάλουν μέχρι και τα πετρέλαια του Αιγαίου ΑΛΛΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ!


ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

Τον περασμένο Φλεβάρη ρεπορτάζ (εφημερίδα Ποντίκι) που ουδέποτε διαψεύστηκε είχε αποκαλύψει ότι η ελληνική κυβέρνηση ενημερώθηκε εγγράφως από τη Ρωσία για την ύπαρξη εκμεταλλεύσιμων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου. Η εν λόγω πληροφορία περιγράφει την ....
τελευταία απέλπιδα προσπάθεια της Μόσχας να διατηρήσει τη δυναμική μιας ελληνορωσικής στρατηγικής σχέσης, την οποία ωστόσο δεν εκτίμησε ως ωφέλιμη για τη χώρα η ελληνική κυβέρνηση.Ο Γιώργος Παπανδρέου προτίμησε τη «σιγουριά» τηςαμερικανικής αγκάλης, φροντίζοντας να οδηγήσει γρήγορα τη χώρα στην…
προστατευτική σκέπη του (αμερικανικού) Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δημιουργώντας μάλιστα την Κερκόπορτα από την οποία ο αμερικανικός παράγοντας «τρύπωσε» εντός της ευρωζώνης.
Η στρατηγική επιλογή του Παπανδρέου θα κριθεί από την ιστορία και κυρίως από το ποιος θα είναι ο νικητής σε αυτόν τον άγριο νομισματικό – οικονομικό (προς το παρόν) πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας. Οι συνέπειες, ωστόσο, αυτής της επιλογής αποτυπώνονται ήδη στην οικονομική – διπλωματική ζωή της χώρας ως εξής:
· Η Ελλάδα είναι υπό δυσμενή αναδιάρθρωση (επιμήκυνση) του χρέους της. Σε γενικές γραμμές αυτό σημαίνει ότι έπειτα από δέκα χρόνια τα 110δισεκατομμύρια ευρώ που έντοκα μας δάνεισε το ΔΝΤ και οι ΕΕ θα έχουν γίνει 240.
· Όλα δείχνουν ότι μέσω του ΔΝΤ οι Αμερικανοί θα είναι οι διαχειριστές της ελληνικής αδυναμίας να εξυπηρετήσουν το κολοσσιαίο χρέος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το «νέο» χρέος δεν υπόκειται στην ελληνική νομοθεσία (που θα επέτρεπε την άρνησή του) αλλά στη δανειακή σύμβαση του μνημονίου.
· Με βάση τη δανειακή Σύμβαση οι πιστωτές, όταν το αποφασίσουν θα μας πάρουν στα αγγλοσαξονικά δικαστήρια (μαζί με τα σώβρακα) και ό,τι αξίζει και δεν έχει μέχρι τότε ξεπουληθεί…
· Όλα τα παραπάνω περιγράφουν σαφέστατα μια χώρα περιορισμένηςεθνικής κυριαρχίας, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ή προτεκτοράτο για χάρη συντομίας…
Ως προτεκτοράτο η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να προβάλει απαιτήσεις ούτε να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της. Οι πολιτικές της επιλογές σε μείζονα ζητήματα προϋποθέτουν τη σύμφωνη γνώμη του «προστάτη», ο οποίος προφανώς θα φροντίσει για την εξυπηρέτηση των δικών του συμφερόντων.
Μέσα από αυτό το πρίσμα αποκτούν μια άλλη (θλιβερή) διάσταση όλα όσα ακούγονται αυτό το διάστημα περί των πλούσιων κοιτασμάτωνυδατανθράκων που βρίσκονται στην επικράτεια της χώρας. Η διαχείριση των υπαρκτών ή εικαζόμενων κοιτασμάτων βρίσκεται ήδη, όπως και οι υπόλοιποι τομείς της ελληνικής οικονομίας, στα χέρια των «προστατών» της.
Ακόμη και αυτή η ίδια επικράτεια της χώρας, ας μην το ξεχνάμε, είναι υπό διαπραγμάτευση. Και δεν μιλάμε μόνο για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο. Μιλάμε για την υφαλοκρηπίδα του Καστελόριζου, εκεί όπου αποδεδειγμένα πια υπάρχουν σοβαρά κοιτάσματα φυσικού αερίου.
Η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση να «αφήσει έξω» από την ελληνοτουρκική διαπραγμάτευση για τη διευθέτηση των ελληνοτουρκικών προβλημάτων στο Αιγαίο την υφαλοκρηπίδα του Καστελόριζου. Με αυτόν τον τρόπο θααπολέσει στην πράξη το δικαίωμά της να εκμεταλλευτεί τους πόρους στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη που έχει αυτό το ελληνικό νησί.
Κατά τα λοιπά ο πρωθυπουργός την προ δεκαπενθημέρου τη βουλή ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συμφωνίες για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, όσο διάστημα η Τουρκία διατηρεί την απειλή πολέμου κα τις θεωρίες περί γκρίζων ζωνών. Αυτό που δεν είπε ο πρωθυπουργός είναι αν μπορεί να υπάρξει ελληνοτουρκική συμφωνία στο Αιγαίο, με δεδομένη την αμφισβήτηση της ΑΟΖ στο Καστελόριζο…
Όπως όλα δείχνουν οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας και Τουρκίας για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο προχωρούν ταχύτατα.

ΓΙΑΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ


Ένα αποκαλυπτικό άρθρο που πρέπει να διαβάσετε

Γράφει ο Ελληνορθόδοξος

Όπως έχουμε ξαναγράψει σε πρόσφατο άρθρο μας, τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί μια νέα "μόδα" μεταξύ των δήθεν "διανοουμένων", κυρίως της "προοδευτικής" αριστεράς, και....
μερικών της αστικής "δεξιάς".

Η νέα αντιχριστιανική - ή μάλλον, για να ακριβολογούμε, αντιορθόδοξη - αυτή μόδα, είναι ο λεγόμενος "νεοπαγανισμός". Οι εκπρόσωποί του, παριστάνοντας δήθεν τους "γνήσιους" Έλληνες, επιχειρούν να μας πείσουν ότι, η αληθινή "εθνική" και "πατριωτική" θρησκεία των Ελλήνων ήταν το "δωδεκάθεο", ενώ η Ορθοδοξία είναι "ξενόφερτη", "εβραιόδουλη" και "εθνοπροδοτική".

Το θέμα έχει δύο διαστάσεις : η μία διάσταση είναι η φαιδρή, ειδικά εάν αναλογιστούμε την γελοιότητα των ατόμων που αποτελούν τους κύριους εκπροσώπους αυτού του νεοπαγανιστικού θιάσου : Μαρία Τζάνη - καθηγήτρια Πανεπιστημίου, που την πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για να λέει στα παιδιά τους ότι η μασωνία έχει τις ρίζες της στην...Αρχαία Ελλάδα, Ραδάμανθυς ( τρομάρα του ! ) Αναστασάκης - δεδηλωμένος Μασώνος και "αντιρατσιστής", Βλάσης Ρασσιάς - πρόεδρος του "υπάτου συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών" ( εδώ γελάμε ), ο οποίος μετέχει σε ανθελληνικές εκδηλώσεις και ημερίδες μαζί με Αλβανούς, Τούρκους, εκπροσώπους ομοφυλοφίλων κλπ, Ευάγγελος Μπεξής - μεγάλος "Έλλην" αυτός, επίσης φανατικός "αντιρατσιστής" και υπέρμαχος του "πολυπολιτισμού", Δημήτρης Ιατρόπουλος - γνωστός υποστηρικτής αναρχικών και ομοφυλοφίλων, και, για να μην ξεχνιόμαστε, ο μέγας "Άδωνις" Γεωργιάδης, ο οποίος , αφού ψήφισε το εθνοπροδοτικό Μνημόνιο που έσβησε την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια, έχει το θράσος να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και να παριστάνει τον ...Ελληναρά !

Α, και για να μην αδικήσουμε κανέναν, πρέπει να αναφέρουμε και τον τεράστιο πνευματικό φωστήρα ...Νότη Σφακιανάκη, που δηλώνει υπερήφανα ότι είναι Έλληνας και όχι χριστιανός ! Μεγάλε Νότη, πάλι σουξέ έκανες ! (Σ. HELLAS-ORTHODOXY: Πιάσαμε...αδιάβαστο τον αρθρογράφο! Το ελληνικότατο όνομα του εν λόγω αοιδού είναι Notis Sfakianakis, όπως το γράφει ο ίδιος εδώ και χρόνια!).

Αυτοί λοιπόν οι πνευματικοί γίγαντες, αυτοί οι κολοσσιαίοι πνευματικοί φωστήρες, έχουν αναλάβει εργολαβικά να ...επανελληνίσουν εμάς τους δυστυχείς και πλανηθέντες Ορθοδόξους Χριστιανούς, που κατά τα λεγόμενά τους δεν είμαστε γνήσιοι Έλληνες όπως αυτοί, αλλά απλώς "ελληνόφωνοι Ρωμιοί".

Φανταστείτε να ζούσαν ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, ο Διάκος και ο Μακρυγιάννης, και οι εν λόγω ανεκδιήγητοι τύποι να τους έλεγαν κατάμουτρα ότι δεν είναι Έλληνες, αλλά "εβραιολάτρες" και "ελληνόφωνοι Ρωμιοί" ! Μάλλον θα τους είχαν ...κοντύνει κατά ένα κεφάλι με τα γιαταγάνια τους !

Πέρα όμως από την φαιδρή διάσταση του θέματος, υπάρχει και μια πιο σοβαρή : πρόκειται για την μεθοδευμένη προσπάθεια που κάνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να διασπάσει ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ και την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ των Ελλήνων , ώστε να επιφέρει πιο εύκολα την διάλυση και υποταγή του Ελληνικού Έθνους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...