Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Σου αρέσει να είσαι κορόιδο; ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ!

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ κΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ


Δ-εν Ε-ίμαστε Η-λίθιοι...


Ο.Κ. Ενημερωθήκαμε πλήρως , με κάθε λεπτομέρεια για τους επόμενους λογαριασμούς Δ.Ε.Η. που θα λάβουμε.
Έχουμε καταλάβει πως θα είναι αμείλικτοι , θα μας κόψουν το ρεύμα , κ.τ.λ.-κ.τ.λ.
Έχουν φροντίσει να διαδώσουν σε όσα περισσότερα μέσα μπορούσαν τον πανικό που θέλουν να μας πουλήσουν (Μ.Μ.Ε. , ιστολόγια κ.τ.λ.).
Έχουμε μάθει πλέον τί θα κάνουν "αυτοί " σε εμάς , "αν δεν....
υπακούσουμε..."
Πολλά βλέπω να γράφονται και να λέγονται συνεχώς για το τί θα κάνουν "αυτοί" , αλλά πουθενά δεν είδα να γίνεται αναφορά για το τί μπορούμε ή τί θα κάνουμε "εμείς" , πράγμα που σημαίνει πως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα υπακούσουμε...
Επειδή όμως τίποτα δεν είναι "δεδομένο" , και πολύ περισσότερο η τυφλή υπακοή και υποταγή μας , ας φροντίσουμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε για το τί θα ακολουθήσει , για το τί θα κάνουμε "εμείς":

TA ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ .... ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

για γέλια και για κλάματα.. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΗ  ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ μήπως έτσυ και αλλιώς πρέπει να τα μαζέυει σιγά σιγά???

Διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ
Για γέλια και κλάματα η απόφαση με την οποία επιβάλλουν χρέωση των χώρων στάθμευσης των οχημάτων που χρησιμοποιούν οι λιμενικοί που υπηρετούν  στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Έντονα αντέδρασε η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  στην απαράδεκτη απόφαση αυτή και με έγγραφη ανακοίνωση καλεί τους "εγκέφαλους" να την πάρουν πίσω   τονίζοντας πως υποτιμά και προσβάλει  το προσωπικό του Λιμενικού σώματος επισημαίνοντας πως τα λιμάνια αποτελούν το φυσικό χώρο εργασίας τους.

Απίστευτο μίσος...Βίαζαν, έδερναν και έκλεβαν τα θύματα τους σαν να ήθελαν να τα εκδικηθούν για κάτι..


Το μίσος με το οποίο δρούσαν οι εγκληματίες σοκάρει.Δεν άντεξαν και έβαλαν τα κλάματα κάποιοι από τα θύματα τους όταν πήγαν στην ασφάλεια για να κάνουν αναγνώριση.
Κρατούσαν ως και αρχείο με τα... κατορθώματά τους οι αλήτες.
Ύποπτοι και οι γονείς ορισμένων που έπαιρναν μερτικό από τις ληστείες..
Μαζί με την 16χρόνη Ελληνίδα που ήξερε τα πάντα και είχε σχέσεις με τον αρχηγό της συμμορίας,ήταν και ένας 15χρόνος Αλβανός που τον είχαν για τσιλιαδόρο.

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ!


Πρωτοφανή επίθεση στους ιερείς που μισθοδοτούνται, στον μητροπολίτη Μεσογαίας και τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο εξαπέλυσε - με αφορμή έναν ιερέα της Λήμνου που "ανακάλυψε" ότι είναι διπλοθεσίτης- ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης.

Σε μία ανακοίνωση - συνονθύλευμα αναληθειών ο Νίκος Σηφουνάκης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ... υπουργείο Περιβάλλοντος πως κάλεσε τα υπουργεία Παιδείας και Οικονομικών να ερευνήσουν την περίπτωση διπλοθεσίτη ιερέα που εντόπισε σε πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί της Λήμνου!

Με την ευκαιρία όμως ρίχνει τα καρφιά του στον μητροπολίτη Μεσογαίας που τον αναφέρει ως "ακροδεξιό δελφίνο" σαν τον "αείμνηστο προκαθήμενο" (σ.σ. ακόμη και στον τάφο σας ενοχλεί ο μακαριστός Χριστόδουλος κ. Σηφουνάκη;) και ζητά να μπει χρονοδιάγραμμα στη διακοπή της μισθοδοσίας των κληρικών!

Μας περνούν για ηλίθιους; Διαβάστε το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ προς τα... μέλη του!

Πριν από λίγες μέρες η κυβέρνηση έκλεισε 2 χρόνια διακυβέρνησης, 2 χρόνια μεγάλης προσπάθειας και αγώνων για την αλλαγή της Ελλάδας και για την αποφυγή της χρεοκοπίας.

Σε αυτά τα 2 χρόνια, σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης, έγιναν πολλά, σε όλους τους τομείς: στην οικονομία, την παιδεία, την... προστασία του πολίτη, τη δημόσια διοίκηση, τον τουρισμό, την αυτοδιοίκηση, την υγεία, το πολιτικό σύστημα, το ασφαλιστικό, την αγροτική ανάπτυξη, κλπ.


Πολλά είναι όσα άλλαξαν και ακόμα περισσότερα όσα έχουν ξεκινήσει να αλλάζουν.

Νέο κατόρθωμα της HANNA BILDENBERG εν όψει 28ης Οκτωβρίου… ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

Αίρονται όλοι οι περιορισμοί για “αλλοδαπούς σημαιοφόρους” - ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΛΛΑ… ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ!

Θεσσαλονίκη: ''Εχτισαν'' με τούβλα την είσοδο της ΕΥΑΘ-Δείτε το βίντεο!

Με αυτό τον τρόπο, οι εργαζόμενοι φρέναραν και τον διαγωνισμό για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης...

Με τούβλα ''έχτισαν'' την πόρτα των κεντρικών γραφείων της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, επί της οδού Τσιμισκή, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Η κατάληψη ξεκίνησε στις 06.00 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14.30 το μεσημέρι, ενώ με την κίνησή τους οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ φρενάρουν ουσιαστικά και τον διαγωνισμό που τρέχει για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΥΑΘ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, Δημήτρης Βασιλειάδης.

Στη 13.30 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση θα έχουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους. Πάντως, εισήγηση του κ. Βασιλειάδη θα είναι η συνέχιση των κινητοποιήσεων, με τη μορφή καταλήψεων και μάλιστα διαρκείας.

Ηράκλειο: Έκανε το λάθος να τους βάλει στο αυτοκίνητό του...


Τους λυπήθηκε και δέχθηκε να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο...

Εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη ενός 50χρονου, δυο Βούλγαροι 28 και 30 ετών και τον έκλεψαν. Προηγουμένως ο 50χρονος είχε προθυμοποιηθεί να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του τους δύο άνδρες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, αλλά αυτοί εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία του από το όχημα, του αφαίρεσαν  μέσα από  το τσαντάκι του, το χρηματικό ποσό των 2.600€.

Έχασαν 5,5 δισ. σε μια νύχτα όλοι οι Έλληνες!


Απώλειες – σοκ μετρούν οι πολίτες από τη νέα καταιγίδα του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη βουλή την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, κάθε νοικοκυριό χάνει με τα νέα μέτρα 1.400 ευρώ κατά μέσον όρο.

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ :"Κρίνεται αναγκαία η παράταση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μέχρι και το τέλος του 2014"


από το Γραφείο Τύπου
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.Κρήτης), έστειλε Υπόμνημα, προς τους... Υπουργούς, Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Δικαιοσύνης, ζητώντας τους, να επεκταθεί για 3 έτη (δηλ.μέχρι και το τέλος του 2014) η αναστολή των πλειστηριασμών, πρώτης κατοικίας, για όλους τους πολίτες, είτε έχουν την πτωχευτική ιδιότητα είτε όχι.
Στην επιστολή της, η ΄Ενωση αναφέρει:

Απανωτές συσκέψεις Παπανδρέου για εκλογές


Μπαράζ συσκέψεων και επαφών είχε την Τρίτη με τους υπουργούς του ο Παπανδρέου τους οποίους συνάντησε έναν- έναν για να διασφαλίσει αφενός ότι... δεν θα έχει διαρροές και αφετέρου να περάσει το μήνυμα πως δεν σκοπεύει (σ.σ.: λες και είναι στο χέρι του…), να πάει σε εκλογές πριν τη λήξη της τετραετίας!

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τα κάτωθι


Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο .....ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

Η είδηση που δεν έπαιξε πουθενά.. Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά σε Τράπεζα στην Αθήνα


Ολα για το χαράτσι ακινήτων και ΔΕΗ: είσπραξη, διακοπή ρεύματος, επανασύνδεση
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να καταφτάνουν στους καταναλωτές οι πρώτοι 190.000 λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος που θα είναι φουσκωμένοι με το ειδικό τέλος ακινήτων, το οποίο θα πληρώνουμε εσαεί επ’ απειλή διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Ηδη η ΔΕΗ έχει ετοιμάσει τα σχετικά έντυπα (η χρέωση του ειδικού τέλους στο λογαριασμό θα είναι διακριτή) και περιμένει τη δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης ώστε να ξεκινήσει να τα ταχυδρομεί από το ερχόμενο Σάββατο. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η αποστολή τους και στους περίπου 5,5 εκατ. υπόχρεους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι από την ημερομηνία έκδοσης των λογαριασμών τους θα έχουν περιθώριο μόλις 40 ημερών για να πληρώσουν το συνολικό οφειλόμενο ποσό ώστε να μην τους διακοπεί το ρεύμα.
Από το κείμενο της υπουργικής απόφασης που παρουσιάζει σήμερα η «Ε» και αναμένεται να υπογραφεί και να δημοσιευθεί από μέρα σε μέρα, επιβεβαιώνεται ότι το σύστημα είσπραξης του τέλους ακινήτων είναι πολύπλοκο και προβληματικό, ενώ εκτιμάται ότι θα ταλαιπωρήσει στις ουρές των εφοριών χιλιάδες πολίτες που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ώστε να αποδείξουν ότι δικαιούνται να απαλλαγούν ή να πληρώσουν μειωμένο τέλος.
Πληρωμή ή διακοπή ρεύματος

Βάσω: "Να πάει φυλακή πολιτικός!" - Βενιζέλος: "Όποιος νομίζει, ας ρίξει την κυβέρνηση!"


Aστραψε βρόντηξε» η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Βάσω Παπανδρέου μετά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών, όπου κάλεσε τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συμμετέχουν σε αυτόν ο υπουργός Οικονομικών κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να τα ενημερώσει.


Η κυρία Παπανδρέου διαμαρτυρήθηκε σε έντονους τόνους για το πολυνομοσχέδιο που έφερε την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση στη Βουλή, τόσο που η φωνή της ακουγόταν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.

Οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στους… «επίσημους»! (Βίντεο)


Μία ακόμη ενέργεια, ενδεικτικό της αποστροφής της νεολαίας προς το πολιτικό σύστημα, που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης...

για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, σημειώθηκε κατά τη διάρκειατης μαθητικής παρέλασης στην Κοζάνη.

Εκτός από τις αποδοκιμασίες του Υφυπουργού Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλου και του Βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κασαπίδη,

μαθητές σχολείων παρελαύνοντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων δεν έστρεψαν το κεφάλι προς το μέρος τους αλλά συνέχισαν ακαύθεκτοι τιμώντας μόνο την 99η επέτειο της απελευθέρωση της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό.   βίντεο

Κοινωνία αιχμάλωτη, δουλοπρεπών λαοπλάνων


Βενιζέλος πασοκ τρόικα massmedia-gr
Τις προάλλες, ο κ. Βενιζέλος (εντολοδόχος ταμίας των δανειστών μας), στην έκτατη συνέντευξή του με αφορμή την είδηση καθυστέρησης της 6ης δόσης της οικονομικής «βοήθειας» είπε, κοντολογίς, ότι εναπόκειται στους πολίτες να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της κυβερνητικής κλίκας (που ψηφίζονται κάθε λίγο και λιγάκι), προκειμένου να πιστοποιηθεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του χρέους. Τα ίδια επανέλαβε και χθες στον κυβερνητικό δημοσιογράφο του «μεγάλου» κυβερνητικού καναλιού: Αν οι Έλληνες βγάλουν ασπροπρόσωπους: την κατοχική τροϊκανή διοίκηση και τους εδώ εντολοδότες της, μόνο τότε οι «εταίροι» θα μας «βοηθούν» χωρίς να μας ταλαιπωρούν με εξευτελιστικά καψόνια. Αναντίλεκτα, η ελληνική κοινωνία είναι αιχμάλωτη! Είναι πασιφανές, η πολιτική και κοινωνική ζωή στην Ελλάδα θα ταλανίζεται από τους ωμούς εκβιασμούς των εξωθεσμικών κέντρων, μέχρι το τέλος. Για το οποίο δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία από μέρους των «εταίρων». Και όταν, αναπόφευκτα, θα έρθει κάποτε το «τέλος», η χώρα θα είναι οικονομικά κατεστραμμένη στο σύνολό της: Κράτος και ιδιώτες.  Τότε θα είναι πολύ αργά για ξεσηκωμούς.
Αυτό που εναπόκειται στους πολίτες δεν είναι να εφαρμόσουν τις αποτυχημένες και αντισυνταγματικές συμφωνίες των εξωθεσμικών τεχνοκρατών. Το αντίθετο, οφείλουν τώρα να βάλουν τέλος στο μαρτύριο. Ανατρέποντας τους αισχρούς δημοκόπους που συνεχίσουν να παραπλανούν την κοινή γνώμη, άλλοτε με παρελκυστικές δικαιολογίες ή φοβέρες και άλλοτε με παρελκυστικές υποσχέσεις μελλοντικής «ανάταξης». Ενώ οδηγούν συνολικά τη χώρα σε «ελεγχόμενη/ επιλεκτική/ συντεταγμένη καταστροφή»! 

Ημέρες Σμύρνης για την Ελλάδα. 4 νεοθωμανοί βίασαν ανήλικη μπροστά στα μάτια του πατέρα της.


Να συλληφθούν τα 4 ανθρωπόμορφα τέρατα!
Αν η αστυνομία δεν βρει τα 4 ανθρωπόμορφα αλλοδαπά τέρατα που βίασαν την 15-χρονη κοπέλα μπροστά στα μάτια του πατέρα της στην Άρτα, και αν αυτό περάσει έτσι απλά ως ένα συνηθισμένο αστυνομικό συμβάν, τότε να ξέρετε ότι:
-          η χώρα βρίσκεται εντελώς εκτός ελέγχου. Η ασφάλεια είναι ανύπαρκτη. Και ο απλός πολίτης είναι εντελώς απροστάτευτος. Η βαρβαρότητα έχει επιστρέψει για τα καλά. Η αυτοδικίες θα πρέπει να επιστρέψουν.
Το συγκεκριμένο συμβάν είναι τόσο απεχθές που χρίζει άμεσης διαλεύκανσης. Αν το συμβάν αφορούσε κάποιον επώνυμο πολίτη τότε όλοι θα ‘έτρεχαν’. Για τους απλούς πολίτες κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Μάλιστα έχουν υιοθετήσει και μια νέα τεχνική, να ‘θάβουν’ τα συμβάντα παρασιωπώντας τα. Πάντως, αν η συγκεκριμένη υπόθεση δεν διερευνηθεί με ενδιαφέρον από την αστυνομία τότε:
-          να ετοιμαζόμαστε για πολλά τέτοια περιστατικά. Η γενικευμένη παραβατικότητα που έχουμε τώρα σύντομα θα μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο πλιάτσικο.

Ας επανέλθουμε σε ένα καυτό ερώτημα :


Πόσοι  απο  τους  σημερινούς   πολίτες  του  Ελληνικού  κράτους   δικαιούνται  να   λέγονται  "Έλληνες"  ; 

 Η  συνήθης  άποψη  που  κυκλοφορεί   είναι  η  "ΟΣΟΙ  ΕΧΟΥΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΟΝΟΜΑ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΡΟΓΟΝΟΙ  ΤΟΥΣ  , ΠΡΙΝ  100  ΧΡΟΝΙΑ ,  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ   ΛΕΓΟΝΤΑΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ ( πλήν  των  γύφτων  και  τσιγγάνων )" .

Ας  το  δούμε  λίγο  καλύτερα .

ΤΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ  ΤΑ   ΣΠΟΥΔΑΙΑ  ΜΥΑΛΑ  ΤΗΣ   ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ;

Στην  αρχαιότητα  σίγουρα  δεν  ήταν  όλοι  οι  κάτοικοι  της  Ελλάδος  φιλόσοφοι   και  επιστήμονες . Υπήρχαν  και  βλάκες  και  φιλοτομαριστές ( πχ  Εφιάλτης ) .
Πώς  γεννιέται  ένα  σπουδαίο   μυαλό ;  Χρειάζεται   κατάλληλο  περιβάλλον ,   ειδικό  DNA   ή  ένας  συνδυασμός   και  των  δύο ; 

Σπουδαία  μυαλά  γεννήθηκαν  και  στην  αρχαιότητα   αλλά  και   στον  18ο  και  19ο   αιώνα  (  οι  διάσημοι  Ευρωπαίοι   μαθηματικοί ) .
Τί  κοινό  περιβάλλον  είχαν  ο  Αρχιμήδης  με  τους   ευρωπαίους  μαθηματικούς  του  18-19ου   αιώνα  ; 
Το  κοινό  ήταν  οτι   δεν  χρειαζόταν  να  σπαταλούν  πολλές   ώρες  σε  χειρωνακτική   εργασία  επιβίωσης .
Η  άνετη   διαβίωση  είναι   απαραίτητη   προϋπόθεση  για  πνευματική   δημιουργία .   Σε  όλες  όμως  τις  ηπείρους  , και  εποχές  ,  υπήρχαν  άνθρωποι  που  διαβιούσαν   άνετα  αλλά  δεν   παρήγαγαν  τίποτα  στον  τομέα  του  πνεύματος  .
Μήπως  ,  εκτός  της  άνετης   διαβίωσης ,  χρειάζεται   ΚΑΙ  το  κατάλληλο  DNA  ; 

Οι  σημερινές   γνώσεις   Βιολογίας   μας  δίνουν  την  δυνατότητα  να  ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ   πώς  μπορεί  να  δρα  το  DNA . 

Ας   ξεκινήσουμε  με  το  παράδειγμα  της   μεσογειακής  αναιμίας . Ξέρουμε   πολύ   καλά  οτι  για  να  εμφανισθεί  αυτή  η  ασθένεια  πρέπει   ο  άνθρωπος  να  έχει   δύο  ελαττωματικά   γονίδια  ( ένα  απο  τον  πατέρα  του  και  ένα  απο  την  μητέρα  του ) . Εάν  έχει  ένα  ελαττωματικό   και  ένα  υγιές , φαίνεται   υγιής .

Τί  είναι  αυτό  που  γεννά  έναν  εγκέφαλο  σαν  του  Αριστοτέλη  ;  Δεν  το  γνωρίζουμε  ακόμη  .  Μπορούμε  όμως  να  υποθέσουμε . 
Ας  υποθέσουμε  λοιπόν  οτι  η  ευφυϊα    εξαρτάται   αποκλειστικά   απο  την  ταχύτητα  που  τρέχουν  τα   ηλεκτρικά  κύματα  μέσα  στα  κύτταρα  του εγκεφάλου .
Ας  υποθέσουμε   οτι  τα  γονίδια  που   είναι υπεύθυνα  για  την  ταχύτητα  είναι τα   Α , Β και   Γ  .  Κάθε  άνθρωπος  όμως   μπορεί  να  έχει   δύο   μόνο  απο  αυτά  ( ένα  απο  τον  πατέρα  του   και  ένα  απο  την  μητέρα  του ) .
Ας  υποθέσουμε   οτι  η  μέγιστη  ταχύτητα   επιτυγχάνεται   όταν  ο  άνθρωπος   έχει  δύο  γονίδια  Α . Τότε   μόνον   δημιουργείται   ένας  φιλόσοφος .
Ας  υποθέσουμε  οτι  ένα  μεγάλο  μέρος του  πληθυσμού  φέρει   ένα  γονίδιο  Α  .  Δεν  είναι   όμως  φιλόσοφοι  .  Υπαρχει  όμως   μεγάλη  πιθανότητα   ένας  άνδρας  με  γονίδια   ΑΓ   να  παντρευτεί  μια  γυναίκα  με  γονίδια   ΑΒ .  Υπάρχει  μεγάλη  πιθανότητα  το  παιδί  να  πάρει  το  γονίδιο   Α  απο  τον  πατέρα   και  το  γονίδιο   Α  απο  την  μητέρα   και  να  βγεί   ένας  νέος  Αριστοτέλης  ( απο  άσημους  γονείς ) !

7ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΠέμπτη, 20 Οκτωβρίου στις 12:00 π.μ. - 27 Οκτωβρίου στις 12:00 π.μ.

Έχετε σκεφτεί ποια είναι η κινητήρια δύναμη του συστήματος; 
Ποιο είναι το καύσιμο για να λειτουργεί η μηχανή του κράτους που μας καταδυναστεύει; 
Και βέβαια το έχετε σκεφτεί. Το χρήμα.


Από τη μία πλευρά: Υπάρχουν οι τράπεζες που εδώ κ δεκαετίες με παράνομες χρεώσεις, αντισυνταγματικά πανωτόκια, δάνεια, πιστωτικές, ληστρικά επιτόκια, μας κατακλέβουν. 
Το κράτος, όχι μόνο συνηγορεί και καλύπτει αυτήν την τακτική των τραπεζών, αλλά... προσθέτει στην πλάτη μας εξοντωτική φορολογία που καθημερινά αυξάνει και τροποποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες του τέρατος, δηλαδή του συστήματος. 
Προστίθενται νέες έκτακτες - παράνομες εισφορές, τέλη, σε όλα. 
Στους μισθούς μας, στις συντάξεις, στην υγεία - χρέωση για επίσκεψη στα νοσοκομεία, στις περιουσίες μας που τις έχουμε ήδη χιλιοπληρώσει, παράνομα κ ακριβά διόδια, στα εισιτήρια ΜΜΜ, αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, στα καθημερινά αναγκαία αγαθά που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε. 
Πανάκριβες και παράνομες υπηρεσίες παντού.

Οι δε μεγαλοεπιχειρηματίες φοροδιαφεύγουν 
με τις off shore τους. και καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε την κρίση τους.

Είμαστε στο 2004 ή στο 1960;


Χαχαχαάαα! Επιτέλους το ξεστόμισαν οι Πασόκοι, επισήμως μέσω Βενιζέλου και ΥΠΟΙΚ, και ανεπισήμως μέσω των προπαγανδιστών του «Έθνους» στην κρατική ΥΕΝΕΔ, συγγνώμη, ΝΕΤ. Και προτιμούν 2004 από το 1960.

Θα σας στενοχωρήσω παλικάρια… Το 2004 ήταν το αποκορύφωμα της φούσκας. Το 2004 ο δανεισμός μας στο φουλ, και ο όχλος που δημιουργήσατε το 1981 χορτάτος από τα....
αποφάγια της περιόδου 1999-2001. Το 2004, το αφεντικό που σας χειραγωγεί τόσο καιρό ήταν επίσης στα χάϊ του, δεν είχαν αρχίσει τα στριμώγματα στην Γερμανία, οι φουσκίτσα dot.com είχε αρχίσει να ξεχνιέται. Το 2004 η δικιά μας άρχουσα τάξη είχε χορτάσει τόσο πολύ που πετούσε λεφτά σε φιέστες και πυροτεχνήματα, πάντα για την ψυχαγωγία των χαχόλων, που ΟΛΟΙ, πράσινοι και μπλε, χτυπούσαν παλαμάκια και πίστευαν ότι έτσι είναι κιόλας. Φυσικά και κονομήσατε εκείνη την περίοδο, για αυτό την αναπολείτε. Την χρωστάμε εκείνη την περίοδο. Δικιά σας, 100%, είναι η Ελληνική φούσκα.

Μήπως πρέπει να τους πάρουμε εμείς τα μέτρα;


Η κυβέρνηση του κατ’ όνομα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του παρά φύση πρωθυπουργού Βαγγέλη Βενιζέλου συνεχίζει να ανακοινώνει μέτρα και να εμπαίζει τους πολίτες της Ελλάδας λέγοντάς τους πως το κάνει για το καλό τους!
Μέτρα, μέτρα και ξανά μέτρα. Και το έλλειμμα μεγαλώνει, το χρέος γίνεται μεγαλύτερο και η.....
διεθνής αξιοπιστία της χώρας καθημερινά κατακρημνίζεται. Ο λόγος, φυσικά, είναι απλός. Ανίκανοι κυβερνήτες που θέλουν να κρύψουν συμφωνίες που υπέγραψαν, δεν μπορούν να εμφανιστούν ως αξιόπιστοι ούτε στους εκβιαστές, αλλά ούτε και στους πολίτες της χώρας που εκτελούν ως άριστα εκπαιδευμένοι οικονομικοί δολοφόνοι.

Η παραβατικότητα της ανθυποκυβέρνησης της τρόικας έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο και συνεχίζει απροκάλυπτα να βιάζει τους νόμους αλλά και την κοινή λογική. Ωχριούν οι διεθνείς δικτάτορες μπροστά στην καταστροφική μανία της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου, η οποία σε δύο μόλις χρόνια κατόρθωσε να διαλύσει ένα κράτος, να βγάλει στο σφυρί μία ολόκληρη χώρα και να εκθέσει στον μέγιστο βαθμό την τιμή και την υπόληψη όλων των Ελλήνων πολιτών.
Μήπως ήρθε η ώρα να τους πάρουμε εμείς, οι πολίτες, τα μέτρα και να τους στείλουμε εκεί όπου ο νόμος απαιτεί;

Παραλύει η χώρα, απεργούν και τα δικαστήρια


Οι εξαγγελίες του Υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για μεταβίβαση δικαστηριακής ύλης, όπως τα συναινετικά διαζύγια και οι προσημειώσεις στους συμβολαιογράφους, έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες τις έντονες αντιδράσεις των δικηγορικών συλλόγων της χώρας. Σήμερα, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν, ωστόσο η συνάντηση απέβη άκαρπη και οι ....
δικηγόροι εξήγγειλαν 5μερη αποχή από τα καθήκοντά τους από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

12 Οκτωβρίου 1944: Οι Γερμανοί φεύγουν - Ο Εμφύλιος έρχεται!

image
Στις αρχές του Οκτωβρίου του 1944 η αντίστροφη μέτρηση για τη χιτλερική Γερμανία έχει ήδη αρχίσει, καθώς βρετανικά στρατεύματα αποβιβάζονται στη χειμαζόμενη από τις δυνάμεις του Άξονα μαρτυρική ελληνική γη. Ο γερμανικός στρατός εγκαταλείπει σταδιακά την Πελοπόννησο και τα νησιά και στις 12 Οκτωβρίου αποχωρεί από την Αθήνα, σφυροκοπούμενος διαρκώς, αλλά ανατινάζοντας εγκαταστάσεις στον Πειραιά και βυθίζοντας πολλά ελλιμενισμένα πλοία. Ο ΕΛ.Α.Σ. τις μέρες εκείνες δίνει την τελευταία μεγάλη μάχη κατά των κατακτητών, εμποδίζοντάς τους να ανατινάξουν το ηλεκτροπαραγωγικό εργοστάσιο του Κερατσινίου. Οι μάχες στη Βόρεια Ελλάδα συνεχίζονται, ωστόσο, με αμείωτη ένταση.
akr_108
Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, πριν την αποχώρησή τους, οι κατακτητές είχαν το θράσος να καταθέσουν στεφάνια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στεφάνια που λίγο αργότερα ο βασανισμένος λαός ποδοπάτησε με μανία.
Μέχρι το μεσημέρι τα χαρμόσυνα νέα είχαν κυκλοφορήσει σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας και οι Αθηναίοι ξεχύνονταν στους δρόμους. Μια λαοθάλασσα, που ξεκινούσε από το Σύνταγμα και έφτανε μέχρι τη συμβολή Πατησίων και Αγίου Μελετίου, ζούσε το απόλυτο παραλήρημα. Μια μέρα αλλιώτικη, ονειρεμένη, που λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν. Μια  μεγάλη παρένθεση μέσα στο χρόνο έκλεινε, μια δύναμη πανίσχυρη ένωσε ξανά το κομμένο νήμα της ζωής, δίνοντας πνοή στα κορμιά των νεκροζώντανων κατοίκων της κουρσεμένης πόλης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...