Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη παραδοχή Βενιζέλου: "χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία"


 Την εθνική μας υπερηφάνεια την θυμάται κανείς;
«Ταυτίζουμε την εθνική κυριαρχία με την εθνική ανεξαρτησία, την εθνική και εδαφική ακεραιότητα, την δυνατότητα του κράτους να χαράσσει την εξωτερική και αμυντική πολιτική του, προ πολλού τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς η εθνική κυριαρχία έχει διάσταση οικονομική», σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών...
κ. Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, κ. Καρατζαφέρη. «Αν θέλει η χώρα να είναι εθνικά κυρίαρχη, υπερήφανη και ανεξάρτητη, πρέπει να είναι ισότιμο μέλος της ευρωζώνης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, παραδεχόμενος ότι «ναι, έχει περιοριστεί η οικονομική και δημοσιονομική μας κυριαρχία».
Υπογράμμισε μάλιστα τις συνταγματικές προβλέψεις, λέγοντας πως ότι «η Ελλάδα μπορεί να αποδέχεται περιορισμό της εθνικής της κυριαρχίας για λόγους προστασίας του εθνικού συμφέροντος, όπως είναι οι διαδικασίες ενοποίησης όπου εκχωρεί ένα μέρος της κυριαρχίας του, αλλά στην βάση της θεσμικής ισοτιμίας».

Κατατέθηκε προσφυγή κατά του ΓΑΠ στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης


Κατατέθηκε προσφυγή κατά του ΓΑΠ στο Ποινικό Δικαστήριο της ΧάγηςΔεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.
Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων.
Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.
Προσφεύγουμε με κάθε δυνατό μέσο στην Διεθνή Κοινότητα ώστε να λάβει θέση ενώπιον των Λαών του Κόσμου και να αποδείξει εάν συνεχίζει να υπηρετεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως αυτά ψηφίστηκαν και κυρώθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη εξαφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας.

Το Δημόσιο ανακοίνωσε επίσημα στάση πληρωμών


Τραγική φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η Τρόικα ούτε εμφανίζεται στην Αθήνα [σ.σ. αναμένεται την Τετάρτη] για να συνεχίσει την αξιολόγηση ούτε δίνει απάντηση για το πότε θα γίνει η εκταμίευση της 6ης δόσης. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση προχωρά σε παύση πληρωμών.

ΚΑΤΙ...ΜΥΡΙΖΕΙ ! Την ΔΕΥΤΕΡΑ ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ο Θ.ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ! Αντε γιατί η Κα Τεκτονίδου ήδη είναι στη μοδίστρα και ράβει το φουστανάκι της ορκομωσίας!!


                                            Σύμφωνα με δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα παραιτηθεί από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Μιλώντας το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Θεσσαλονίκη",  ο Θωμάς Ρομπόπουλος δήλωσε: "Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής".

Σήκω Ελληνα και υπερασπίσου τα πάτρια εδάφη


Σήκω Ελληνα και υπερασπίσου τα πάτρια εδάφη, βγες στο δρόμο ειρηνικά αλλά και μαζικά, θα πέσουν αμέσως, θα δώσουμε την εξουσία σε καθηγητές και επιστήμονες, δεν θα αρνηθούμε να πληρώσουμε το χρέος ως χώρα αλλά θα ζητήσουμε λογιστικό έλεγχο και θα πληρώσουμε μόνο τα νόμιμα, στον Αρειο Πάγο θα στήσουμε ειδικά δικαστήρια και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι και οι δοσίλογοι, θα κρατήσουμε τον εθνικό πλού...το κρατικό μόνο γιά να στηρίξει τον λαό στα βασικά αγαθά, ρεύμα, νερό κτλ. θα παραχωρίσουμε τη δημόσια και την εκκλησιαστική γη σε νέους ανθρώπους μόνο να την καλλιεργούν και....
να τρέφουν τις οικογένειες τους, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να προσφέρουν στο κράτος αντί γιά ενοίκιο αγαθά τα οποία θα στηρίζουν την σίτηση των συνταξιούχων, στην πορεία θα βγάλουμε τον φυσικό πλούτο σε συνεργασία βέβαια με ξένους τεχνοκράτες, αλλά με εμπορικές συμφωνίες που θα αφήνουν τον κύριο πλούτο στον Ελληνα..

Ετοιμάζουν «αντάρτικο» 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ???

Θα πέσουν κορμιά… Με αυτό το πολυνομοσχέδιο θα ανατραπούν οι ισορροπίες στην κυβέρνηση, θα ανατραπούν οι σχέσεις “συντροφικότητας”, αν δεν ανατραπεί και η ίδια η κυβέρνηση.

Γυναίκα ( και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ) ντύθηκε Άντρας για να μην τη γιαουρτώσουν Αγανακτισμένοι πολίτες !!!(ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ)
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12 / 10 / 2011


xanthi-blogs

Βίαζαν 12χρονη Χριστιανή για 8 μήνες για να ασπαστεί το Islam


Ένα άγριο εφιάλτη έζησε επί οκτώ μήνες στα χέρια των απαγωγέων της μια 12χρονη, που πλήρωσε το τίμημα επειδή ήταν χριστιανή.

ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ............ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!

Την ώρα που οι λαθρομετανάστες βιάζουν και ληστεύουν η χούντα του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει νομοσχέδιο φίμωσης όσων αντιδρούν στην παρουσία λαθρομεταναστών...


Ομόφωνα εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο είχε καταρτιστεί επί υπουργείας κ. Χάρη Καστανίδη.
Ορισμένες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου τροποποιήθηκαν προκειμένου να ενσωματωθούν παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου. Συγκεκριμένα, στο νομοσχέδιο έγιναν, μεταξύ άλλων, οι εξής αλλαγές:

Οι Γερμανοί μας χρεοκοπούν το… Σάββατο

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ για αυτό έφεραν και στρατό

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γερμανικό τύπο, η ελληνική κυβέρνηση θα… ανακοινώσει τα μαύρα μαντάτα περί χρεοκοπίας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ > ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ


Βοά ο τόπος, ότι μια ταξιαρχία της Eurogendfor έχει αποβιβαστεί στην Ελλάδα! Μόνο αυτό έλειπε, με το κλίμα που επικρατεί στη χώρα. Τη πληροφορία μας αναμετάδωσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων, πάντα onalert για τέτοια θέματα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν:

•H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ .... ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 17-6-11 :ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ


ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ..................Ο ΓΑΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ! ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ .................


Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; –


Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της

Πολύ …σαβουρογάμης ήταν ρε …παιδί μου ο Αντώνης.
Στο μόνιτορ έπαιζαν οι φωτογραφίες του..νεαρού, τότε, νεαρότατου, όπως είπε η μαμά της Σαμαρά και η …γουρούνα κατά τον Καρβέλα Βίσση έλεγε στο μικρόφωνο, "έχω κοιμηθεί μαζί του" . Βέβαια, στη σειρά των ερώτων της, ο Αντώνης ήρθε δεύτερος. Πρώτος ήταν ο Νταλάρας. Η Βίσση δεν παρέλειψε να πει (απόψε, στο reality του ALPHA, "Άννα Βίσση, Όσο έχω φωνή" ) πως την εποχή που τα 'χε με το Σαμαρά, υπήρξε μία σκηνή ζήλιας. Δεν ήθελε να την αφήσει να πάει στη Ρόδο να τραγουδήσει σ' ένα στρατόπεδο, όπου υπηρετούσε ο Καρβέλας................

Χέζωντας κατεβάζει ιδέες το…. ξεφτιλισμένο χοντρογούρουνο ;Μετά τον υποτιθέμενο εκβιασμό που κάνει λέγοντας ότι η ψήφιση του επίμαχου άρθρου 37 για τις κλαδικές συμβάσεις είναι προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της 6ης δόσης, το χοντρογούρουνο Ευάγγελος Βενιζέλος και έθεσε ανοιχτά προς όλους τους αντάρτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν ψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο τον εκβιασμό «ή ψηφίζετε ή δεν παίρνουμε την 6η δόση», η νέα σκέψη-απόφαση του που του ήρθε στον… καμπινέ, είναι να παρακρατείται απευθείας από τον μισθό θα η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα, προκειμένου τα κρατικά ταμεία να μην χάσουν ούτε ευρώ από το ''χαράτσι''.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!


Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (φωτό δίπλα) αποκαλύπτει με τον πιο εκπληκτικό τρόπο τις υπόγειες συμφωνίες  του Παπανδρέου με τους Αμερικάνους, για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων της  χώρας μας. 

Λίγο πριν αναλάβει Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου το 2009, είχε δεσμευτεί ότι θα καταργούσε όλες τις συμφωνίες που είχε επιτύχει η προηγούμενη Κυβέρνηση Καραμανλή με την Ρωσία! Συμφωνίες για τους αγωγούς φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream οι οποίες θα καθιστούσαν την Ελλάδα ενεργειακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Αμερική είχε εκφράσει τους έντονους φόβους της για την αυτονομία και ανεξαρτησία που θα αποκτούσε η χώρα μας και γι΄αυτό διά του Παπανδρέου επέτυχε την παύση αυτών των πρωτοβουλιών Καραμανλή!!! 

 
Ο Παπανδρέου δηλαδή ενήργησε ως δωσίλογος, ως πράκτορας των συμφερόντων της Αμερικής και της δολιοφθοράς της χώρας μας. 

Με καταψήφιση ή παραίτηση φλερτάρουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ .... MAΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ


Άγνωστη λέξη αποτελεί η "συνοχή" στο εσωτερικό της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία στις 20 Οκτωβρίου, παραμονή της συνεδρίασης του Eurogroup και τρεις ημέρες πριν από την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Οι βουλευτές, έχοντας φτάσει στα όριά τους, απειλούν άλλοτε με καταψήφιση του άρθρου 37 για το πάγωμα στην επέκταση των κλαδικών συμβάσεων, και άλλοτε με... παραίτηση.

Για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο χρόνο, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Θωμάς Ρομπόπουλος απείλησε χθες με παραίτηση από το αξίωμά του, παραπέμποντας για τα... σπουδαία, στη Δευτέρα, οπότε και θα επιστρέψει από τη συμπρωτεύουσα. Με τον Γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο να δηλώνει μέχρι αργά χθες το βράδυ ότι ουδέποτε έλαβε επιστολή παραίτησης και το ίδιο να διαβεβαιώνεται από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, κανείς, πάντως, δεν έμπαινε στη διαδικασία να "ρισκάρει" μία εκτίμηση για την τελική στάση του, δεδομένων των μειωμένων πια αντοχών της ΚΟ να ψηφίζει συνεχώς νέα επώδυνα μέτρα. Σε περίπτωση, πάντως, που ο κ. Ρομπόπουλος επιλέξει την παραίτηση, τη θέση του στη Βουλή θα καταλάβει η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Ακριβοπούλου, με το ΠΑΣΟΚ να διατηρεί τις 154 βουλευτικές του έδρες.

Τι κάνουν στην Ελλάδα στρατοχωροφύλακες από Γερμανία και Ολλανδία;

Ήρθε η ...Ευρωχωροφυλακή;Φήμες για άφιξη ταξιαρχίας της Eurogedfor!


Βοά ο τόπος , ότι μια ταξιαρχία της Eurogendfor έχει αποβιβαστεί στην Ελλάδα! Μόνο αυτό έλειπε,με το κλίμα που επικρατεί στη χώρα. Τη πληροφορία μας αναμετάδωσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων,πάντα onalert για τέτοια θέματα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν:

•H Eurogendfor
πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Οι Έλληνες θα γονατίσουν! Πέντε χαράτσια μέσα σε 12 μήνες - Διπλάσια έκτακτη εισφορά για το 2012

- Στο τέλος του 2012 θα έρθει και το ειδικό εκκαθαριστικό για την εισφορά των εισοδημάτων του 2011
- Αναλυτικά παραδείγματα για τα πόσα χρήματα θα χάσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι
- Αυτό γίνεται γιατί η τρόικα μας πιέζει να αποφύγουμε φαινόμενα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
- Αντίθετα οι φοροφυγάδες θα μπορούν να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά με την εκκαθάριση του φόρου, το επόμενο δηλαδή έτος

Χάνεται κάθε έννοια οικογενειακού προγραμματισμού διότι ένας μισθωτός που είχε υπολογίσει τις υποχρεώσεις του για το 2012 βρίσκεται αντιμέτωπος με διπλά χαράτσια. Οι έκτακτες εισφορές αυτές πληρώνονται γιατί το κράτος αδυνατεί να πιάσει τους φοροφυγάδες.
Αυτοί που παραδοσιακά θεωρούνται φοροφυγάδες, δηλώνουν τα μικρότερα εισοδήματα έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά με την εκκαθάριση του φόρου, το επόμενο δηλαδή έτος.

Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζει ότι οι νέες αυτές διατάξεις έγιναν με την υπόδειξη της τρόικας για να αποφευχούν τα κινήματα τύπου "δεν πληρώνω" ωστόσο αυτό ισχύει μόνο για τους μισθωτούς ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν όταν εκκαθαριστεί ο φόρος και αν θέλουν φυσικά.

Aν υπήρχε Κράτος θα λειτουργούσαν θεσμοί, νόμοι, δικαιοσύνη, θα υπήρχε ευνομία σε μια χώρα όπως η Ελλάδα των σκουπιδιών


Οι ίδιοι όμως οι πολιτικοί είναι από μόνοι τους σκουπίδια. Το ίδιο και χειρότεροι ακόμα είναι αυτά τα λαμόγια που συγκροτούν τον περίφημο “Καλλικράτη”, τον νέο θεσμό τελικά της ρεμούλας και της αρπαχτής, εις βάρος της ευνομίας, εις βάρος της υγείας και εις βάρος της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών αυτής της “ευρωπαϊκής” κατά τ’ άλλα χώρας… Και βέβαια δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί κι ο θεσμός του Δικαίου, δεν....
λειτουργούν και δεν υπάρχουν δικαστές αφού δεν υπάρχει Κράτος. Γιατί αν υπήρχαν θάπρεπε να είχαν επέμβει απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή που θα διαπίστωναν μ’ οποιονδήποτε τρόπο, ότι η δημόσια Υγεία εξ αιτίας της συσσώρευσης τόννων σκουπιδιών στους δρόμους κινδυνεύει. Και κινδυνεύει επειδή το ηλίθιο μυαλό κάποιων κουφιοκεφαλάκηδων αποφάσισε μ’ αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί κάποιους άλλους αγήρτες της πολιτικής που δεν έχουν σχέση με τον παραπάνω κίνδυνο εκεί που διαμένουν στις βιλάρες τους! ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΥΠ.ΕΣ. ΣΕ ΠΟΕ-ΟΤΑ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ

ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΘΥΜΙΖΑΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Ο κάθε ένας από εμάς αν ρωτηθεί για το ποιος είναι ο λόγος κατάργησης του τοπικού μας νομίσματος, καθώς και η μετέπειτα βίαιη προσάρτηση μας στο ευρώ, θα μπορούσε να εκφράσει και μια διαφορετική γνώμη, καθώς και ελάχιστοι εκ των ερωτηθέντων θα μπορούσαν να καταθέσουν και μια πρόχειρη, έως και εμπεριστατωμένη άποψη.

Πόσοι από εμάς όμως έχουμε αναρωτηθεί το....
ποιός τελικά μπορεί να ήταν ο πραγματικός λόγος κατάργησης του τοπικού μας νομίσματος.

Πόσοι από εμάς έχουμε μπει στον κόπο να κοιτάξουμε το ποιοι ήταν αυτοί που με ανάλογη αγωνία και μαγειρεύοντας άρδην τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, μας ενέταξαν στο ευρωπαϊκό χαοτικό νόμισμα, που αυτήν την στιγμή έγινε ο κρατικός και εθνικός μας τάφος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...