Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

«Εάν μισούνται ανάμεσά τους δεν τους πρέπει ελευθεριά!»

ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στεγάζεται το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας!10/9/2011. Εσωκομματικές εκλογές του ΣΚ Αλβανίας στην Αθήνα

Φωτογραφίες χωρίς σχόλια.
Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι πρίν απο ένα χρόνο, το κόμμα αυτό είχε προσφύγει στο Αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο  για να ακυρώσει τη συμφωνία Ελλάδος – Αλβανίας για τα θαλάσσια σύνορα. Η συμφωνία αυτή ήταν στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν οι Αλβανοί, μάλλον το συντροφικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ,  έκανε το χατίρι των Τούρκων

που δεν ήθελε με τίποτα αυτή τη συμφωνία, καθώς θα δημιουργούσε προηγούμενο και για το Αιγαίο.

Κλειστά και τα βενζινάδικα την Τετάρτη


Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα πρατήρια υγρών καυσίμων εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΟΠΕΚ διαμαρτύρεται:

- Για τις υψηλές τιμές των καυσίμων, οι οποίες οφείλονται στις αυξήσεις του ΕΦΚ και του συντελεστή ΦΠΑ Κάθε λίτρο Αμόλυβδης επιβαρύνεται με φόρους πλέον του 1 ευρώ....

- Για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχονται τα πρατήρια υγρών καυσίμων από τα κυκλώματα της Λαθρεμπορίας, της Νοθείας και της κλοπής καυσίμων.

- Για την απώλεια δημοσίων εσόδων ύψους 1 δισ. ευρώ ετησίως από την παράνομη διακίνηση καυσίμων, τα οποία καλούνται να καταβάλλουν οι φορολογούμενοι.

Αυτός εδώ όμως, με τα πολλά ονόματα και τις πολλές εθνικότητες, δεν είναι καθόλου βλάκας. Επικίνδυνος είναι. Και θρασύς.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΥ! .... .ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ... ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΕ ......ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΤΑ


alt


Την παραίτηση του υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής ο Θ. Ρομπόπουλος. Ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης μπήκε στο γραφείο του Φ. Πετσάλνικου και του παρέδωσε μια τρισέλιδη επιστολή στην οποία εξηγεί τους λόγους της παραίτησης του.
Με την κίνηση αυτή του Θ. Ρομπόπουλου η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ παραμένει ίδια δηλαδή 154 βουλευτές.
Λίγο πριν μπει στο γραφείο του κ. Πετσάλνικου ο βουλευτής Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι θα πράξει. «Θα παραιτηθείτε ή θα ανεξαρτητοποιηθείτε» τον ρώτησαν. «Θα παραιτηθώ» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Θ.Ρομπόπουλος.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Kύριε Πρόεδρε,
Η προσπάθεια μου να γίνω μέλος του Κοινοβουλίου άρχισε με τις εκλογές το 2000, όπου και εξελέγην πρώτος επιλαχών βουλευτής. Έχασα την έδρα για 41 ψήφους από τις 13.500 που είχα πάρει. Εάν έκανα ένσταση είχα πάρα πολλές πιθανότητες να την κερδίσω. Δεν έκανα ένσταση, δεν ήθελα να βγω βουλευτής από το Εκλογοδικείο.
Προσπάθησα πάλι το 2004 και ξαναπροσπάθησα για τρίτη φορά το 2009 όπου και εξελέγην έβδομος. Δεν θα είχα εκλεγεί βουλευτής εάν εσείς δεν είχατε παραιτηθεί από την έδρα της Θεσσαλονίκης και επιλέξει αυτή του Υπολ. Αττικής. Αυτό δεν το ξέχασα ποτέ!
Όλα αυτά τα χρόνια έδινα τις υπηρεσίες μου στο ΠΑΣΟΚ με ευχαρίστηση. Πίστευα στην ιδεολογία του. Η ανταμοιβή μου είναι η εκτίμηση, η αγάπη του κόσμου και η προσπάθεια για το καλύτερο.
Εκλέχθηκα βουλευτής σε μια ιστορική στιγμή. Στις 6/5/2010 ψηφίσαμε το Μνημόνιο Ι για να σώσουμε την Ελλάδα. Το ψήφισα με πολύ βαριά καρδιά νιώθοντας απογοήτευση. Ψήφισα χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω. Όποιος δεν το ψήφισε διαγράφηκε.
Θα μπορούσα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου, ώστε να γίνουν γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τη χώρα ανταγωνιστική, φιλική στην επιχειρηματικότητα, για να γίνουν επενδύσεις, να επιτύχουμε ανάπτυξη και να καταπολεμήσουμε την ανεργία. Αλλά δυστυχώς, παρά τα 32 χρόνια επιχειρηματίας και χρόνια επικεφαλής της παράταξής μας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, δεν ρωτήθηκα ποτέ για υποθέσεις των κλάδων που υπηρέτησα με επιτυχία.
Στις 21/12/10 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό μίλησα στην Ολομέλεια της Βουλής και είπα «ότι συνειδησιακά και τεχνοκρατικά δε μπορώ να δεχτώ τη μείωση των αποδοχών των χαμηλόμισθων και την περικοπή των συντάξεων των χαμηλοσυνταξιούχων». Πρέπει να πληρώσουν και όλοι αυτοί που έκαναν τεράστιες περιουσίες χωρίς να έχουν πληρώσει τους φόρους τους και πίεσα την κυβέρνηση να αποδώσει το αίσθημα δικαιοσύνης λέγοντας ότι ψηφίζω τον προϋπολογισμό δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία.

ΣΟΚ: Αλλοδαποί Ασιάτες σφάζουν και πουλάνε ...σκύλους στο κέντρο της Αθήνας!


Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών, που έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών.

Δικαιολογημένα αγριέψτε για το δίκιο σας και …. πηδήξτε τους !!!

1788 προσλήψεις ΠΑΣΟΚοπαιδων μόνο μέσα σε 2 μήνες (Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2011)

 Την ώρα που κιαταδικάζουν σε ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους,την ίδια ώρα ,βολεύουν τους ΠΑΣΟΚους. Αυτό είναι το αίσχος της σημερινής κυβέρνησης. Χιλιάδες νέες προσλήψεις κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης καταγγέλοντας: “Οι πρακτικές τους δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές, συνέχισε. Δεν μπορεί να απολύουν, να κόβουν τους μισθούς στο μισό, να αυξάνουν τους φόρους
και ταυτόχρονα να διορίζουν.
Δεν μπορεί ούτε να σιωπούν πια μπροστά στις αποκαλύψεις μας. Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι μόνο τους δύο τελευταίους μήνες (Αύγουστο και Σεπτέμβριο) ο κ. Βενιζέλος υπέγραψε και ενέκρινε 1788 νέες προσλήψεις.” ΔΕΙΤΕ:

Συγκεκριμένα:

Αντίστροφη μέτρηση για τον Γιώργο Παπανδρέου ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧ@@@ΙΑ ΤΟΥ


Μπορεί ένα άρθρο να ρίξει μία κυβέρνηση; Μπορεί ένα άρθρο να επιβάλλει την «κυβέρνηση του μνημονίου»; Ως φαίνεται στην συνάντηση με τον Παπούλια ο Παπανδρέου θα υλοποιήσει την φράση του ότι δεν είναι κολλημένος με την καρέκλα, εξέλιξη που έχει πυροδοτήσει όλα, τα σενάρια.
Αν και στις συναντήσεις του με τους υπουργούς ο ΓΑΠ είχε αποκλείσει και τις πρόωρες εκλογές και το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, το κυρίαρχο σενάριο είναι η «απόσυρση» του Γιώργου και η τοποθέτηση ενός άλλου προσώπου πιθανότατα εξωκοινοβουλευτικού.
Το πρόσωπο πιθανότατα θα είναι ο....

Ο Γιώργος τα γνώριζε όλα πριν από τις εκλογές»«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα» οµολογεί µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

«Από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ µήνες πριν από τις εκλογές, γνωρίζαµε ότι η Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευµένη. Η χρεοκοπία ήταν θέµα χρόνου».Τον Φεβρουάριο του 2009 σηµειώθηκε απότοµη άνοδος της διαφοράς του επιτοκίου (spread) µεταξύ του ελληνικού και του γερµανικού κρατικού δεκαετούς οµολόγου. Η εξέλιξη αυτή, η οποία τροµοκράτησε την κυβέρνηση Καραµανλή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τους στενούς συνεργάτες του.

Ο κ. Παπανδρέου, έπειτα από συζητήσεις µε Ελληνες και κυρίως ξένους συνοµιλητές του, στους οποίους συµπεριλαµβάνεται ο νοµπελίστας Οικονοµίας κ. Τζόζεφ Στίγκλιτζ και ο µεγαλοεπενδυτής κ. Τζορτζ Σόρος, λέγεται πως καταστάλαξε στην άποψη ότι η δυναµική του δηµόσιου χρέους είναι τόσο ισχυρή ώστε δεν µπορεί παρά να οδηγήσει σε µια καταστροφική χρεοκοπία.

"Με το μνημόνιο ήμασταν σαν τις πόρνες μετά την πρώτη τους φορά"


«Διαπραγμάτευση άρπα κόλλα», χαρακτηρίζει το Μνημόνιο κορυφαίος υπουργός, ο οποίος μιλά ανωνύμως στο Βήμα της Κυριακής και προσθέτει: «Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο ίδιος υπουργός φέρεται να λέει ότι «ούτε ο Παπανδρέου, ούτε κανένας από εμάς πιστεύει στο Μνημόνιο» και προσθέτει: «Θα θυμίσω ότι το Μεσοπρόθεσμο ήρθε προς συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο πέμπτο στη σειρά μετά το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Ολόκληρη η κυβέρνηση βρίσκεται σε άρνηση.

Τον έφαγαν κανίβαλοι!!! - Γερμανός τουρίστας αγνοείται στην γαλλική Πολυνησία


Θύμα κανιβάλων πιστεύεται οτι έπεσε ένας γερμανός τουρίστας ο οποίος αγνοείται και σύμφωνα με μαρτυρίες της φίλης του μάλλον του έστησε παγίδα θανάτου ο ίδιος του ο ξεναγός.
Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί της Νότιας Θάλασσας. Είχαν δέσει το σκάφος τους στο Νούκου Χιβα της Γαλλικής Πολυνησίας.

Ο Στεφαν Ραμί και η κοπέλα του Χάικε Ντόρς χαιρετήθηκαν την περασμένη εβδομάδα αφού ο Στεφαν κανόνισε να πάει για κυνήγι αγριοκάτσικου με έναν ξεναγό με το όνομα Χενρι Χαίτι.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο ξεναγός και της είπε οτι έγινε ένα ατύχημα και ο Στεφαν χρειάζεται βοήθεια.

Πρέπει να φύγουν συνέλληνες!


Οι προ μνημονίου παραιτήσεις θα ήταν αποδεκτές...
Ο πληθωρικός και κατατρεγμένος από την συνήθη πολιτική παράταξη αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που βάλλεται πάντοτε αδίκως και πανταχόθεν από ασύμμετρες απειλές, που δεν έχει...
χρήματα να πληρώσει τους φόρους που βάζει ο άλλος διακατεχόμενος από το όραμα σωτηρίας της πατρίδας, παραδέχεται με ισοδύναμη χυδαιότητας ειλικρίνεια ότι έχουμε απολέσει την εθνική μας κυριαρχία.
Πάντως εγώ δε θυμάμαι να συμφώνησα σε κάτι τέτοιο ούτε να ρωτήθηκα ποτέ γι αυτό.
Τα κουρασμένα κι αποκαμωμένα παλικάρια της κυβέρνησης έμειναν ν΄ αντικρούουν και να προβαίνουν σε χλιαρές δηλώσεις του τύπου «όχι ρε παιδιά δεν πέταξαν αυγά, μόνο κάτι συνθήματα που δεν καταλάβαινε και κανείς τι έλεγαν…!!!». Πρόκειται απίστευτη δήλωση κυβερνητικού βουλευτή κάπου στη Βόρεια Ελλάδα που αντιλαμβάνεται τον προπηλακισμό και τη δυσφορία που προκαλεί στο λαό μόνο αν του πετάξουν και αυγά. Σε οπωροκηπευτικά και λαχανικά επίσης δε διευκρινίζει. Δεν αντέχει σε κριτική το γεγονός.
Κάποιοι άλλοι θα παραιτηθούν ή θα ανεξαρτητοποιηθούν κατόπιν πίεσης, όπως δηλώνουν των ψηφοφόρων τους, μη χάσουν και τα 6 χιλιάρικα. Άλλη υποκριτική συμπεριφορά. Όχι, η απόφαση - απειλή της παραίτησής τους δεν προκύπτει από ντροπή, ευαισθησία, δημοκρατικό αίσθημα ευθύνης ή ο,τιδήποτε άλλο υπάρχει σ΄ έναν άνθρωπο που κλήθηκε να υπηρετήσει τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν. Αν είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία, με τις παλινωδίες της κυβέρνησης και τα ψέματα που πετάει στα μούτρα μας θα είχαν παραιτηθεί από καιρό, προ μνημονίου, όταν όλοι κραύγαζαν ότι υποβάλουν την Ελλάδα σε άσκοπες θυσίες και κυρίως τη βάζουν σε περιπέτειες.
Όλα απέτυχαν, μηδέν εις το… πηλίκιον όπως αναφώνησε σε άπταιστα ελληνικά ο αρχιενορχιστρωτής της προσπάθειας εθνικής σωτηρίας και τώρα στεκόμαστε στη γωνία ν΄ αποφασίσουν άλλοι κι όχι εμείς πόσο θα είναι το κούρεμα του ελληνικού χρέους και πόσο θα κρατήσει η δυστυχία μας. Ό,τι διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή η Ευρώπη δεν έχει να κάνει με τον πόνο των Ελλήνων αλλά με τον περιορισμό των απωλειών των τραπεζών τους. Για μας έχει ήδη αποφασιστεί η δυστυχία, ο πόνος και ο ψυχικός μαρασμός.

Έκτακτη συνάντηση Γ.Παπανδρέου-Ε.Βενιζέλου: Εκλογές το ΝοέμβριοΕνώ τόσο καιρό είχαν αφήσει την Γερμανία να αποφασίζει "χωρίς εμάς για εμάς", ο Γ.Παπανδρέου και ο Ε.Βενιζέλος υπό την πίεση εγχώριων οικονομικών παραγόντων (τραπεζίτες, ΣΕΒ  Λ.Παπαδήμος κλπ) αποφάσισαν να αντιδράσουν στην γερμανική πρόταση που μας οδηγεί σε "κούρεμα" της τάξης του 50% και να αρθρώσουν αντίρρηση! Συναντήθηκαν επί δύο ώρες σήμερα το απόγευμα και συμφώνησαν η Ελλάδα να επιμείνει στην εφαρμογή της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου και η κυβέρνηση να προχωρήσει στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και του προϋπολογισμού.
Φοβούνται, για την ακρίβεια, τρέμουν, την πτώχευση που προκάλεσαν στην χώρα και δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι. Αυτή είναι η μία και πραγματική αλήθεια...

Όταν το θράσος των προδοτών ..περισσεύει.Συνενώθηκαν τρεις …εντεταλμένοι καταστροφείς ,οι …της παιδείας, υγείας, και δημόσιας διοίκησης, συγκέντρωσαν όλο το απύθμενο θράσος που πηγάζει από την υψηλή προστασία που έχουν μέσω λεσχών τύπου Μπιλντεμπερκ, εβραίων παραεκκλησιαστικών-παραθρησκευτικών κέντρων ,και έγραψαν ένα άρθρο-μανιφέστο όπου εξηγούν στους …ιθαγενείς, γιατί φτάσαμε έως εδώ ,τι έπρεπε να είχαν κάνει οι προκάτοχοι τους ,και τι έκαναν.

Έδηξε την ….δημοκρατικότητα του ο …Αντωνάκης.Ο Αντωνάκης την περασμένη Δευτέρα, στην συνεδρίαση της ΕΓ της ΝΔ, ο Α. Σαμαράς έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι αντίθετος με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες του ρεύματος, αντίθετος με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης, με καθημερινές πορείες εκατό ατόμων, που αναστατώνουν τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων. Είμαι απέναντι σε όλους αυτούς! Και δεν θα τους κοροϊδέψω. Τους το λέω ευθέως. Τους το λέω κατάμουτρα: Να μη μας ψηφίσουν ποτέ!» και το έκανε πράξη με …συνοπτικές αντιδημοκρατικές διαδικασίες , διαγράφοντας τον αναπληρωτή γραμματέα Παραγωγικών Τάξεων και πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο, έπειτα από δηλώσεις του κατά του διοικητή του ΙΚΑ.

Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοδημοσιογράφοιTώρα άρχισαν να αλληλο καρφώνονται. Τα έριξε στα ίσια στους μεγαλοδημοσιογράφους, και είπε στην εκπομπή του Παπαδάκη ,πως όταν πήγε στο Υπουργείο Εξωτερικών βρήκε κονδύλι για δημοσιογράφους με την αιτιολογία ότι ήταν έξοδα παραστάσεως για να υποδέχονται ξένους δημοσιογράφους !
"Και μιλάμε κύριε Παπαδάκη για ... μεγάλους δημοσιογράφους και όχι για τσικό".

Με τι προσόντα ρετε να καταστρέψετε και άλλο τη χώρα; Tη διαλύσατε.


Γράφει ο Αδαμάντινος

Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Ετσι και οι τρείς κύριοι της φωτογραφίας την έχουν δει διάδοχοι του ΓΑΠ. Μισός ψυχίατρος δεν υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ να τους εξετάσει; Κάναμε εμμετό.

Βλέπει Πρόεδρο, καλεί το Υπουργικό


Στο εξαιρετικά ζοφερό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την κυβέρνηση και την κοινωνία και υπό το βάρος των δραματικών πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών, ο πρωθυπουργός ενημερώνει σήμερα, Δευτέρα, στις 12:30 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και....
κατόπιν (16:30) συγκαλεί άτυπο Υπουργικό.

Πρόκειται για μια από τις κρισιμότερες, ίσως την πιο κρίσιμη εβδομάδα της κυβέρνησης Παπανδρέου, η οποία είναι πλέον έρμαιο των καταστάσεων.

Η κατάσταση στην Κ.Ο. του κόμματος είναι εκτός ελέγχου, με βουλευτές να κάνουν δηλώσεις υπέρ της συγκυβέρνησης, την κυρία Λούκα Κατσέλη να δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37 και άλλους να είναι επίσης υπό σκέψη για το υι πρέπει να πράξουν και τον Θωμά Ρομπόπουλο τη μία μέρα να δηλώνει ότι θα παραιτηθεί και την επομένη ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Αυξάνεται η έκτακτη εισφορά το 2012 ..Νέο χαράτσι ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ για το 2012 και μάλιστα αυξημένο κατά 33%, πριν ακόμη αποπληρώσουμε το χαράτσι του 2011, αναφέρει η εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».


Από τη στιγμή που επιβλήθηκε το χαράτσι της ΔΕΗ, η αύξηση των αντικειμενικών αξιών επηρέασε όλη την Ελλάδα. Οι αυξήσεις φόρων είναι υπέρογκες και για να αποφευχθεί άλλη μια επιβάρυνση των ελληνικών νοικοκυριών δεν υπάρχει άλλη λύση από την αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού του φόρου. 

ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ...ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ!!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ SAFE SEX...


Τα 14 Άρθρα του Συντάγματος που καταπατά η Κυβέρνηση


Επειδή ζούμε σε καιρούς επικίνδυνους όπου το τοπίο είναι θολό προκαλώντας σύγχυση παρά κατανόηση, παρουσιάζονται με κοινό νου και απλή λογική, τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία η Κυβέρνηση είτε παραβαίνει ή αγνοεί επιδεικτικά.
Άρθρο 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού...
Οι συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων....
αγαθών σε ιδιωτικές εταιρίες, βλ. διόδια, θα έπρεπε να εξασφαλίζουν ότι η τιμολογιακή τους πολιτική δεν θα λειτουργεί εις βάρος του Λαού. Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν γίνονται ιδιωτικοποιήσεις χωρίς εξασφάλιση της προστασίας του Λαού, σημαίνει ότι έχουν παραχωρηθεί κρατικές εξουσίες εις βάρος κι όχι υπέρ του Λαού.
Άρθρο 4 παρ. 5 Οι (...) πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Η μείωση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων σε συνδυασμό με αυξήσεις ΦΠΑ σε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα, ρεύμα, θέρμανση, βενζίνη με ανυπαρξία ελέγχου των τιμών τους, αυξάνουν το κόστος ζωής δυσανάλογα. Οριζόντια τέλη επιτηδεύματος, και οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων αποτελούν ευθεία παράβαση αυτού του Άρθρου.
Άρθρο 5 παρ.1 μη αναθεωρητέο: Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική (...) ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων...
Η συνεχής μείωση της αγοραστικής δύναμης με παράλληλη μείωση των πηγών εισοδήματος δεν επιτρέπει στους πολίτες, που μετά βίας αποκτούν βασικά αγαθά, να συμμετάσχουν στην οικονομική ζωή και κοινωνική ζωή και να αναπτύξουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους.
Άρθρο 21 παρ.1 Η οικογένεια (...) καθώς και ο γάμος (...) τελούν υπό την προστασία του Κράτους
Ως ανωτέρω, η μείωση της αγοραστικής δύναμης κάνει πάρα πολύ δύσκολη την ανεξαρτητοποίηση των νέων, την τέλεση γάμου και την δημιουργία οικογένειας.
Άρθρο 21 παρ.4 Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.
Με την πολιτική των χαμηλών μισθών και της ακρίβειας, το Κράτος δεν επιτρέπει στους νέους να μπορούν να βρουν δικιά τους κατοικία, υποχρεώνοντάς τους να μένουν με τους γονείς τους. Αυτή τη στιγμή αν το Κράτος δεν εκμεταλλευόταν το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης και οι νέοι δεν έμεναν με τους γονείς τους θα έπρεπε να παρέχει φροντίδα για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
Άρθρο 22 παρ.1 Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!
Η εύρεση εργασίας χωρίς διασφάλιση του επιπέδου του εισοδήματος σε συνδυασμό με το κόστος ζωής μπορεί να σημαίνει πολύ χαμηλή ποιότητα ζωής. Το να έχουν δουλειά όλοι με 500 ευρώ, είναι στρεβλή εφαρμογή του Άρθρου αυτού καθότι ακριβώς παραβλέπει την ηθική και υλική εξύψωση των εργαζομένων!
Άρθρο 23 Το Κράτος λαμβάνει τα προσήκοντα μέτρα για τη διασφάλιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας...

Οι βιαστές με καλάσνικοφ «Όταν βγω από τη φυλακή θα ξανακάνω τα ίδια»
 Δεν είχα σκοπό να την πειράξω αλλά σάλταρα γιατί νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκε».

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Αλέξανδρος Πέπα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ν/Α Αττικής όταν τον ρώτησαν γιατί ασέλγησε σε βάρος της 34χρονης γυναίκας όταν εισέβαλε μαζί με τους συνεργούς του στο σπίτι της στη Γλυφάδα. Μόλις στα 21 του χρόνια ο Πέπα ήταν ο αρχηγός της αδίστακτης συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ και αυτός που είχε την πιο σκληρή συμπεριφορά απέναντι στα θύματα των επιθέσεων...

Η γυναίκα κλαίγοντας τον εκλιπαρούσε να μην την πειράξει επικαλούμενη τον Θεό. «Δεν έχω Θεό. Δεν πιστεύω σε θεούς, μόνο στο τομάρι μου πιστεύω», της απάντησε. Την ώρα της σύλληψής του αντιστάθηκε όσο μπορούσε, προσπάθησε να ξεφύγει. «Ηρεμα», του είπαν οι αστυνομικοί, «όλα τέλειωσαν».

«Εχετε δίκιο», τους απάντησε, «όλα τέλειωσαν». «Αργότερα στο κρατητήριο», όπως περιγράφουν στο «ΘΕΜΑ» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, «ήταν πολύ ανήσυχος. Το βλέμμα του κοίταζε γύρω-γύρω ψάχνοντας για κάποιο παράθυρο, έψαχνε τρόπο να το σκάσει». Με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και γελώντας άρχισε να εξιστορεί πώς ξεκίνησε την εγκληματική του δράση από τότε που πήγαινε ακόμη σχολείο στη Δάφνη. Εκεί γνωρίστηκε με τον Ερμίρ Μέτα και μαζί αποβλήθηκαν οριστικά από το σχολείο το 2010 λόγω απουσιών και παραβατικής συμπεριφοράς.

Κάτω τα ξερά σας από το «Όχι»


Δεν ήταν δικοί σας πρόγονοι. Γι’ αυτό μην τρέξετε τις επόμενες ημέρες να βγάλετε από τα κομματικά σας μπαούλα τις γαλανόλευκες και μην γυαλίζετε τους ιστούς. Μην ψάχνετε τα πρωτόκολλα για το πού θα καθίσει ο καθένας από εσάς στις δεξιώσεις που θα χλαπακώσετε τόσο όσο θα έφθανε να ταϊστεί ο πληθυσμός της Αθήνας για όλη την διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Μην κάνετε τον κόπο να μάθετε παπαγαλία τον λόγο που θα σας γράψουν (για άλλη μια φορά) για το τι ήταν το «ΟΧΙ» γιατί αυτή η λέξη δεν μαθαίνεται. Αυτή την λέξη καλά θα κάνετε να....
μην την ακουμπήσετε ούτε με ένα από τα δειλά και τιποτένια κύτταρα του εγκεφάλου σας. Αυτή την λέξη δεν την αξίζετε. Ούτε οι μεν, ούτε οι δε ούτε και οι παραπέρα. Καλύτερα μάλιστα στις δημόσιες υπηρεσίες το τριήμερο του «εορτασμού» η σημαία να είναι μεσίστια. Θρήνο να ορίζει και όχι γιορτή διότι την χώρα αυτή που σας κανάκεψε χρόνια τώρα την έχετε ξεφτιλίσει.

Το «Όχι» δεν πρέπει να το ξεστομίσουν για πολλοστή φορά οι Yes men.
Για ποιο «Όχι» θα μιλήσετε;
Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Νέας Μακεδονίας;
Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Θράκης και του Αιγαίου;
Για το «yes» στο σχεδίου Ανάν ή στα μπακαλόχαρτα του Αλμούνια;
Για το "yes" στο Μνημόνιο και όσα ακολούθησαν;

Μας πήραν στο... ψιλό πατριώτη! - Πως οι Γάλλοι σατιρίζουν την Ελλάδα


Μητροπάνος για ΓΑΠ: Άστο ρε Γιωργάκη...θα μείνεις στην Ιστορία σαν προδότης!!


Μπέσα, ακεραιότητα κι αντρίκεια συμπεριφορά. Ισως γι' αυτό είναι τόσο οργισμένος ο Δημήτρης Μητροπάνος. Με βίωμα και φωνή που συνοψίζει τις ιστορίες, τις περιπέτειες, τις καψούρες, τα γλέντια και τα λάθη της λαϊκής ψυχής, στέκεται συνεπής στην προέλευσή του. Πάντα. Και.... τώρα που ο κόσμος του πλήττεται. Θίγεται δηλαδή προσωπικά και το δείχνει, χωρίς να στρογγυλεύει τις απόψεις του.
Αυτό ήταν και το μεγάλο του ταλέντο. Οτι ποτέ δεν απομακρύνθηκε από τις ρίζες του. Αυτές τιμά και στα τραγούδια που επιλέγει να λέει.

Να, σαν κι αυτά που θα πει, μαζί με τον Δημήτρη Μπάση και τον Γιάννη Κότσιρα, από τις 27 Οκτωβρίου στο «Κέντρο Αθηνών». «Θα κάνουμε ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό για να φτιάξει κάπως το κέφι του κόσμου - γιατί όπου να γυρίσει κανείς βλέπει μαυρίλα και σκυμμένα κεφάλια», λέει. Εννοείται ότι θα συμπεριλαμβάνονται και τα λαϊκά από το τελευταίο του άλμπουμ με τον Σταμάτη Κραουνάκη, «Εδώ είμαστε», απ' όπου προέρχεται και το περίφημο...

Με τον Παπούλια σήμερα ο Πρωθυπουργός.. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ....


Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα γίνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στις 12:30 σήμερα Δευτέρα, κατά την έναρξη μιας ιδιαίτερα κρίσιμης εβδομάδας, με βασικούς άξονες τις κινητοποιήσεις, την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και τη σύνοδο του Eurogroup, όπου θα τεθεί επί τάπητος το ελληνικό ζήτημα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Το ακόλουθο κείμενο ήρθε στα χέρια μας μέσω email. Θεωρούμε ότι είναι μια λογική λύση (μέσα στον παραλογισμό που επικρατεί) και προτείνουμε να τη δούμε σοβαρά.

Μας το προώθησαν φίλοι που δουλεύουν σε τράπεζες και νομίζω ότι θα έχει νόημα εάν το κάνουμε μαζικά...
'Εχουμε και λέμε λοιπόν:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ, στον οποίο έχει ενσωματωθεί το....
τέλος «ΜΟΝΙΜΗΣ» εισφοράς (παράνομο και, το βασικότερο, ΑΝΗΘΙΚΟ, λόγω της επιχειρούμενης «συγκεκαλυμμένης» αλητείας).

1. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε, καταθέτοντας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τη νόμιμη οφειλή σας. Ως νόμιμη οφειλή ορίζεται, αυτό που πληρώνατε μέχρι σήμερα στη ΔΕΗ. Ειδικότερα,
το «Α» = αυτό που οφείλετε στη ΔΕΗ, για το ρεύμα που καταναλώσατε +
το «Β» = χρεώσεις προς τρίτους (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ, ΕΤ).

2. Πάτε σε ΑΤΜ «μεγάλης» τράπεζας (μεγάλη = που θα είναι συμβεβλημένη με τις ΔΕΚΟ), με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με τον 12 ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο λογαριασμό του ρεύματος (στη σελίδα 2/2). Εννοείται, ότι στην τράπεζα που θα επιλέξετε, διατηρείτε τραπεζικό λογαριασμό «συνδεδεμένο» με την κάρτα σας.

Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότι πρέπει να πεινάσεις για να σωθεί η χώρα ! ! !


Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω ! ! !

Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά

Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια

Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο

Μα πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Ελληνα;;; πόσο ;; για πες μου ;;;

ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινάμε.... να δούμε και τους άλλους, έτσι για να μην το ξεχνάς ποιο αποφασίζουν για σένα και......
απο πια θέση ! ! !

Αρχίζει η πιο κρίσιμη εβδομάδα


«Το κείμενο των τριών συναδέλφων μου, με τους οποίους ανήκουμε στην ίδια γενιά, έχουμε κοινές προσλαμβάνουσες παραστάσεις και δίνουμε έναν κοινό συλλογικό αγώνα είναι ένας πολύ καλός οιωνός για την κρίσιμη εβδομάδα που αρχίζει, κατά τη διάρκεια της οποίας κρίνονται πολλά, ίσως όλα».

Αυτό είναι το τέλος της ανακοίνωσης του Β. Βενιζέλου για το....
άρθρο των τριών συναδέλφων του. Ξεπερνάμε το γεγονός ότι ο κ. Αντιπρόεδρος ξεπερνιέται από τις εξελίξεις και οι συνάδελφοί του τον «φτύνουν» στη μετά – Παπανδρέου εποχή. Ξεπερνάμε και την εμφανή αμηχανία του.

“Κυνήγησαν” πέντε υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...