Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Τι παίζεται;


Aυτές τις μέρες αναγκάζομαι να ανατρέξω στην παλιά μου τέχνη (την Θεωρία Παιγνίων) για να καταλάβω τι γίνεται. Όχι βέβαια ότι υπάρχει κάποια θεωρία μαγική που θα μας δώσει τις απαντήσεις. Κανένα μαθηματικό θεώρημα δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η τρόικα έβαλε ως όρο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης την μείωση των ελάχιστων (ήδη τρισάθλιων) μισθών του ιδιωτικού τομέα.    

Εκεί όμως που μπορεί να βοηθήσει η παλιά μου τέχνη είναι στο να ξαναδούμε την ισχύουσα κατάσταση πιο καθαρά, τοποθετώντας τα διάφορα πιόνια-παίκτες στην σκακιέρα των εξελίξεων, μελετώντας την θέση του καθενός, τον σκοπό και τους περιορισμούς του, με την ελπίδα ότι, παρατηρώντας τα έτσι διατεταγμένα, θα καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει.

Σαμαράς: Λέω ψέματα λόγω... εκλογών!


Η ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟ (Υ) ΝΙΟΥ !


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΣΕ ΣΤΙΧΟ ΙΑΜΒΙΚΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΣΥΛΛΑΒΟ

Άρχισε η αποστολή των λογαριασμών ΔΕΗ με το ειδικό τέλος


Αποστέλλονται 700.000 ειδοποιητήρια μέσα σε δύο εβδομάδες...

Οι πρώτοι 400.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ στους οποίους έχει συμπεριληφθεί και ο ειδικός φόρος ακινήτων απεστάλησαν ήδη ενώ την επόμενη εβδομάδα τη «λυπητερή» θα λάβουν ακόμα 300.000 νοικοκυριά.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΑΖΕΙ, ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ "ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ....ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ


Έναν απίστευτο και χιουμοριστικό διάλογο μεταξύ του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου επεφύλασσε ένα χιουμοριστικό διάλειμμα που έκαναν αυθόρμητα κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης τους στη Βουλή.  ΒΙΝΤΕΟ:

ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΝ ΟΨΗΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Ζωγραφίζει κάλπες ο Παπανδρέου

αρά τις πολύωρες προσπάθειες του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών να μεταπείσουν τη Λούκα Κατσέλη, η μέχρι τον Ιούνιο υπουργός Εργασίας καταψήφισε το άρθρο 37 και αμέσως μετά την ψηφοφορία ο Γ. Παπανδρέου τη διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
«Ναι» σε όλα «Ναι» σε όλα Το κυβερνών κόμμα έμεινε με 153 βουλευτές και έχει πλέον μια εύθραυστη πλειοψηφία, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στην κυβερνητική συνοχή και να προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις.
Σε κάθε περίπτωση και εν όψει της δύσκολης συνέχειας, λόγω του γεγονότος ότι η ρύθμιση του ελληνικού χρέους είναι ακόμη στον αέρα, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό είναι αβέβαιο αν θα ληφθούν αποφάσεις την Κυριακή στις Βρυξέλλες, η επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων, με τη διενέργεια ακόμη και πρόωρων εκλογών, συζητείται όλο και πιο πολύ ακόμα και μέσα στην κυβερνητική παράταξη. Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου φέρεται να είχε πει παλαιότερα ότι με 153 βουλευτές δεν θα συνεχίσει να κυβερνά. Επιπλέον η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προαναγγέλλει νέα βάρη για το λαό για το επόμενο διάστημα, που μια κυβέρνηση μικρής πλειοψηφίας και ανύπαρκτης αξιοπιστίας είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να τα επιβάλει.

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


Ο Ανδρέας Παπανδρέου επισκέπτεται τον Καντάφι στην Τρίπολη το 1984. Τότε υπογράφτηκε συμφωνία για επενδύσεις ύψους ενός δισ. δολαρίων

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Κοτζαρίδης (video)


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του 53χρονου Δημήτρη Κοτζαρίδη, «του χαμογελαστού παιδιού», όπως τον περιγράφουν γνωστοί, φίλοι και σύντροφοι στο κόμμα.

Θρήνο στο Βύρωνα, τη γειτονιά του και την ιδιαίτερη πατρίδα, έφερε η είδηση του....
θανάτου του κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο Σύνταγμα.

Ο άτυχος Δημήτρης ήρθε στην Αθήνα από την Κομοτηνή όπου γεννήθηκε πριν κλείσει τα 20 του χρόνια. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδιά. Μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες κατάφερε να τα σπουδάσει.

Απίστευτο! Γυρίσματα πορνό μέσα σε στούντιο ειδήσεων ελληνικού καναλιού!Την ώρα που εσείς βλέπατε ειδήσεις !
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, από αυτούς που βλέπουμε όλοι… Γυριζόταν πορνοταινία υπό την μορφή home video μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τεχνικών και δημοσιογράφων.

Mια εικόνα από το Σύνταγμα που ΔΕΝ θα ξεχάσω ΠΟΤΕ στη ζωή μου…

Mια εικόνα από το Σύνταγμα που ΔΕΝ θα ξεχάσω ΠΟΤΕ στη ζωή μου…
Μια στιγμή που πραγματικά λίγο έλειψε να βάλω τα κλάματα, για το που έχουμε φτάσει.
Ένας πατέρας, γκρίζα μαλλιά, γύρω στα 50, κουρασμένο πρόσωπο, πετούσε πέτρες στους κουκουλοφόρους-αναρχικούς. Έκλαιγε… έκλαιγε από την στεναχώρια και απο τα νεύρα του.
Του λέω:
- Μην πετάς πέτρες, θα φας καμιά και δεν έχεις κράνος. Κάποιος σίγουρα θα σε περιμένει σπίτι.
Με περιμένουν, αλλα ποιός θα τους ταϊσει. 4 παιδιά έχω ρε φιλε, 4 παιδάκια…. τι να κανω. Να τους πάω μάρμαρα να φάνε;
Του δίνω το κράνος μου που φόραγα καθώς έβγαζα φωτογραφίες.
- Πάρτο, του λέω εγώ έχω γονείς, δεν έχω παιδιά.

"Αμάρτησαν για την πατρίδα" οι πόρνες του ΠΑΣΟΚ


Αμάρτησαν για την ...... Πατρίδα !

Η Πρώτη και η Τελευταία Φορά για τις Πολιτικές Πόρνες της Βουλής των Ελλήνων.
Πάλι ξενύχτησαν και Αμάρτησαν για την Πατρίδα.
ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ μέχρι να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να..
 ψηφίσουν το άρθρο 37.

Στην Αμερική υπάρχει μια σοφώτατη ρήση που λέει " Once hooker, always hooker",
δηλαδή, αν γίνεις μια φορά πουτ@να, θα παραμείνεις πουτ@να για όλη σου τη ζωή.Ακούσαμε πρόσφατα τους αξιολύπτητους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δηλώνουν ότι όταν τους επιβλήθηκε να ψηφίσουν το Μνημόνιο, αισθάνθηκαν σαν Πόρνες την πρώτη τους φορά.

Καλή η δικαιολογία, προκειμένου να συνεχίζουν να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, με την ψευδαίσθηση ότι έτσι θα γλυτώσουν από το Γουδή ή ελπίζοντας ότι ο Ελληνικός Λαός θα τους αναθέσει κάποιο ρόλο στη μετά Γουδή εποχή.

Οι ΠΟΡΝΕΣ του ΠΑΣΟΚ μας έκρυψαν όμως το ένοχο μυστικό τους.

Μύρισαν... πολιτικές εξελίξεις


Πολιτικές εξελίξεις φέρνει η όποια συμφωνία για το ελληνικό χρέος, καθώς υπουργοί και βουλευτές που αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση κινείται πια σε "τεντωμένο σκοινί", ζητούν ο ένας μετά τον άλλο ανάλογες πρωτοβουλίες από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Την στήριξή τους στην επικείμενη διαπραγμάτευση, αλλά με την προϋπόθεση ότι αμέσως μετά θα ανοίξει η "πολιτική συζήτηση" έδωσαν χθες τα μέλη του... υπουργικού συμβουλίου, ενώ η ρήση της Βάσως Παπανδρέου ότι ψηφίζει για τελευταία φορά και αναμένει πολιτικές πρωτοβουλίες από... Δευτέρα, εκφράζει το σύνολο σχεδόν των βουλευτών. Στο μεταξύ, ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωνε σε ανύποπτο χρόνο, προ επταμήνου, στους συνεργάτες του, πως αν μείνει με 153 βουλευτές, θα πάει σε εκλογές...

Από χθες, η κυβερνητική πλειοψηφία μετρά πλέον ακριβώς τόσους, μετά από τη διαγραφή και της Λούκας Κατσέλη, στον απόηχο της καταψήφισης εκ μέρους της του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία. Και αν πιστέψει κανείς τα όσα έλεγε σε συνεργάτες του τον περασμένο Μάρτιο ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να κυβερνά με 153 βουλευτές. Όσο για το γεγονός ότι εις εκ των στενότερων συνεργατών του, διέψευδε την αποστροφή αυτή του λόγου του -η οποία μάλιστα είχε δοθεί εντολή να "διαρρεύσει" αρμοδίως- επτά μήνες μετά, μόλις προχθές στο καφενείο της Βουλής, μόνο τυχαίο δεν θεωρείται...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ..... Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..


Τζέφρυ..ακούς; Εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες τον φίλο σου τον ΚΑΝΤΑΦΙ.

Ο ανατραπείς ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι έχει συλληφθεί και σκοτώθηκε στην Σύρτη. ο Αμπντουλάχ Berrassali εκπρόσωπος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβούλιου είπε στο Sky News: «Τον πυροβόλησαν και στα δύο πόδια και στο κεφάλι. Πλάνα προβλήθηκαν στην τηλεόραση Al-Jazeera έδειξαν τον Καντάφι τραυματισμένο αλλά ζωντανό στη Σύρτη με ματωμένο πουκάμισο και πρόσωπό . Όρθιος να ωθείται από μισθοφόρους αγωνιστές, και αυτός φαίνεται να αγωνίζεται εναντίον τους, να σκοντάφτει και να φωνάζει. Οι μαχητές τον ωθούν επάνω στο καπό ενός φορτηγού, πριν από το σύρσιμο του μακριά. Αυτό το βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube δείχνει τον Καντάφι ζωντανό μετά τη σύλληψή του, άρα εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
πηγη

ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ??

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη


 Η επιστολη Παπανδρέου

«Δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153 -154 βουλευτές»


Αυτό φέρεται να είχε δηλώσει το 2010 ο Γ. Παπανδρέου (ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ)

Με 153 βουλευτές έχει μείνει πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαγραφή της Λούκα Κατσέλη, απόψε μετά την απόφασή της, να μην ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου.

Και ερωτώ: 1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

Στα 400.000 euro οι ετήσιες αποδοχές της Δαμανάκη !!!!

Από το voliotaki.blogspot.com
230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά.
ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ”..
Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. …
Ενδεικτικά, οι περισσότεροι …λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ. Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω.

Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ Ο Νο 1 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Τίνα Δασκαλαντωνάκη με τον γαμπρό της Νίκο Σηφουνάκη στο Ηρώδειο.

Top 20 Pasok Voters Countdown


Αναζητούμε αυτούς τους ανθρώπους να τους ρωτήσουμε αν θα ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Οι τελευταίες στιγμές του 53χρονου O OΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ... ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ!!!


Και αυτοί ως καλά κομματικά και υπάκουα ζωντανά, έδωσαν την ευκαιρία στον δήμιο της Ελλάδας να κάνει αυτά που του είπαν τα μεγάλα αφεντικά του (οι κοσμοεξουσιαστές) που δεν είναι άλλοι από τους παγκόσμια αποκαλούμενους Σιωνιστές με τα διάφορα χωρικά ονόματα .

Ζήτησε και πήρε.

Καταψήφισε το άρθρο 37 η Λούκα Κατσέλη - Διεγράφη από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ME AKΡΟΣ.... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Δεν κατάφερε να πείσει την κα Κατσέλη ο υπουργός Οικονομικών να ψηφίσει υπέρ του άρθρου 37 και έτσι το καταψήφισε. Μέχρι την τελευταία στιγμή..
προσπαθούσαν να πείσουν την Λούκα Κατσέλη να πει το ναι στο άρθρο 37. Ακόμα και λίγο πριν την ψηφοφορία ο κ.Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής είπε: "Κατανοώ τις ανησυχίες της κας Κατσέλη με την οποία υπήρξαμε συνάδελφοι για πολύ καιρό και μαζί της και με τον υπουργό Εργασίας κ.Κουτρουμάνη θα συνομιλήσουμε και θα επιστρέψουμε σε λίγο."  Ομως οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν.

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ – Αμαλίας και Σουρή ώρα 18.21


Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο ....
κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη. Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!

Oχι για ονόματα... Συνάντηση Αριστερής Πρωτοβουλίας


Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο Imperial (Πλ. Καραϊσκάκη).
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2011
30 χρόνια μετά τις 18 Οκτώβρη του 1981:
Αγώνες που δικαιώθηκαν, προσδοκίες που διαψεύστηκαν.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το....
λαό, την πατρίδα και την παράταξη, η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ, καλεί τους φίλους και τα μέλη του κινήματος να συζητήσουμε τις δραματικές εξελίξεις.
Η χώρα βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με την Τρόικα να απειλεί, να απαιτεί και να διαμορφώνει συνθήκες ενός σύγχρονου Μεσαίωνα, με τους εργαζόμενους να οδηγούνται σε μαζική φτώχεια, το δημόσιο πλούτο να εκποιείται σε τιμή ευκαιρίας και την Ελλάδα να βρίσκεται αντιμέτωπη με ενός νέου τύπου κατοχής.

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ!


Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε......

μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:✓Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
✓ Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.

✓Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.

Μ.Καντάφι τέλος - Πέθανε όπως ήθελε: Πολεμώντας όρθιος!


Τελικά πέθανε όπως ήθελε: Πολεμώντας! Ο Μουαμάρ Καντάφι δεν έφυγε από την Λιβύη, όπως όλα τα μέλη της οικογένειάς του, αλλά προτίμησε να μείνει στην Σύρτη την γενέτειρά του και να πεθάνει πολεμώντας.
Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...