Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ !!!


28η Οκτωβρίου 2011 ( 1940), Δοξάστε τον με τις παλάμες σας τεντωμένες και ορθάνοιχτες


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΙΣ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σαν αύριο, το 1940 ένας αχρείος φασίστας εμπόδισε τον Γερμανικό και Ιταλικό πολιτισμό να εισβάλει στην υπανάπτυκτη Ελλάδα και να μας σώσει.
Σαν σήμερα τα ξημερώματα ένας εθνικός ήρωας, ένας πατριώτης, ένα δεινός παίκτης του play Mobil & του play station, άνοιξε τις....
αγκάλες τους, με μια σύγχρονη και Ελληναράδικη επίδειξη φιλοξενίας στον πολιτισμός Μέρκελ- Σαρκοζι – Τράπεζες – Λαμόγια κλπ.
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στην Κρατική και Εθνική Ανεξαρτησία
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στην Λαϊκή Κυριαρχία
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στην Ελευθερία
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στην Δημόσια περιουσία
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στα δικαιώματα του Λαού.
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στις συντάξεις και τους μισθούς
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στο νερό για τον λαό
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στο ρεύμα για τον λαό.
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ στην παιδεία και τα βιβλία για τον λαό
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ σε δωρεάν υγεία για τον λαό
Είπε το μεγάλο ΟΧΙ για το ΟΧΙ και το ΝΑΙ

Η Αντίσταση Πρέπει Να Είναι Πρωτοφανής


Γράφει ο «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ»

Το ζητούμενο για τους Έλληνες, είναι να απελευθερωθούν απ' το «ζητούμενο» που τους έφτιαξαν οι πολιτικοί. Να ποθήσουν και ν' αναζητήσουν, κάτι μεγαλύτερο του εαυτού τους, κάτι που τους ξεπερνά, κάτι που τους κάνει ελεύθερους. Την δεδομένη στιγμή, το ζητούμενο για τον Έλληνα δεν μπορεί να είναι άλλο παρά η δημιουργία ενός πολιτισμού που ιεραρχεί τις ανάγκες του σε έναν τρόπο τους βίου εντελώς αντίθετο με.....
αυτόν που του έμαθαν οι πολιτικοί όλα αυτά τα χρόνια.
Δίχως πολιτισμό, δεν υπάρχει και αντίσταση πραγματική, διότι η αντίσταση στον τύραννο δεν γίνεται ξαφνικά με έναν μαγικό τρόπο αλλά γεννιέται μέσα από έναν τρόπο ζωής που έχει σκοπό να ξεπεράσει την τυραννία της αμαρτίας και να φανερώσει την ελευθερία του πνεύματος, ακόμα και σε στιγμές απόλυτης βίας. Ο άνθρωπος που έχει αθληθεί στην απελευθέρωση του πνεύματος του από την αμαρτία (τον μεγαλύτερο τύραννο), δεν φοβάται την αντίσταση, είναι πολύ πιο εύκολο γι' αυτόν να διώξει τον οποιοδήποτε καταδυναστεύει τον βίο του. Πως;
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ !!!!!
''ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ,
ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ''ΣΦΑΙΡΑ'' ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟΥ ....... ΔΩΡΟ !!!!

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ


Έμμεση παραδοχή χρεωκοπίας της χώρας είναι η χθεσινή συμφωνία της Συνόδου Κορυφής.
Μπαίνουμε σε μια δεκαπενταετία πλήρους επιτήρησης με χαρακτηριστικά αποικιοκρατίας. Η εθνική μας κυριαρχία μπαίνει στο γύψο μέχρι το 2025.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ Λαός!


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛ ΛΑΣ


Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΔΕ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ


ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ,ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Λέω σ' όσες αγαπούνε και για κάποιον ξενυχτούνε και στενάζουνε, πως η πίκρα κι η τρεμούλα σε μια τίμια Ελληνοπούλα, δεν ταιριάζουνε.


ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Σχέδιο...διαφυγής από την Κρήτη για τον Παπανδρέου !Στο «κόκκινο» θα βρίσκονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει της καθόδου του πρωθυπουργού στην Κρήτη, την Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο ξενοδοχείο «Daios Cove», στον Άγιο Νικόλαο.

Στα σαγόνια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ η Ελλάδα. "Διεθνείς" επαφές των Παπανδρέου-Βενιζέλου με τον Σαχινίδη!
50% κούρεμα και Νόμος 4000 περί Τεντυμποισμού, με Γερμανούς επιτηρητές!
Σε συμφωνία για την απομείωση του ελληνικού χρέους ήρθαν η ευρωζώνη και οι  τράπεζες έπειτα από μαραθώνιες συνομιλίες και διαπραγματεύσεις.

τι πέος... τι χρέος...


Updatε 5:30::Επειδή από την ΕΡΤ ανακοινώθηκε ότι η φωτογραφία  είναι προιόν photoshop  εμείς κάναμε και ανάρτηση με την ανακοίνωση της ΕΡΤ  και προφανώς θέλουμε να πούμε ότι είναι αναδημοσίευση από άλλο blog και δεν έχουμε άποψη περί της γνησιότητας της φωτογραφίας

Ψηλά τις σημαίες, και γαμήστε τους ..γερμανοτσολιάδεςΜετά το «μάθημα αντι παρέλασης» που αποφάσισε η άθλια Διαμαντοπούλου έχει ανεβάσει πυρετό τις τελευταίες ώρες η Διαμαντοπούλου βλέποντας ότι είναι πολύ πιθανόν ...στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να μην την …χαιρετίσουν οι μαθητές . Η θλιβερή όμως απόφαση της όπως και η ελεεινή κατάσταση που έχει φέρει την παιδεία είναι το αίτιο.

Παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας και θέλει να τον χειροκροτήσουμε κιόλας…


Δέκα χρόνια σκληρής λιτότητας. Δύο μνημόνια. Δεκάδες φόροι και βάρβαρα μέτρα. Χιλιάδες απολύσεις και χιλιάδες λουκέτα. Μόνιμη επιτροπεία, δηλαδή μόνιμη εγκατάσταση γκαουλάιτερ στον κρατικό μηχανισμό. Κι άλλα πολλά μέσα σε δύο χρόνια από την κυβέρνηση των μνημονίων, για να γυρίσουμε στο 2009!! Δηλαδή εξόντωσαν το λαό και σήμερα πανηγυρίζουν: πρώτον γιατί....
απέτυχαν οικτρά αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνούν τον τόπο. Και δεύτερον γιατί μετά από δέκα και βάλε χρόνια θα γυρίσουμε στο 2009, όταν το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ.
Και γι΄ αυτό οι κυβερνώντες, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού, θέλουν να τους… χειροκροτήσουμε!
Βρε, δε πα να… κουρευτείτε όλοι μαζί!!!

Γι αυτό Σκότωσαν Τον Muammar Gaddafi ! Σχετικό: Πιστεύω τω φίλω. Πιστόν φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκεις. Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει. Τοις των φίλων λόγοις αεί πιστεύομεν.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΝΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΓΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Hillary Clinton on Gaddafi: We came, we saw, he died
Θα Θέλαμε να δώσουμε τα "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" μας στον αντικαθεστωτικό λαό της Λιβύης,στην δολοφονική π@@τάνα Κλίντον και στις αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA που πανηγυρίζουν τον θάνατο του Καντάφι διότι "ΣΩΣΤΑ" καταδικάσατε εις θάνατο τον Καντάφι, δια τα κάτωθι:

1-Χρησιμοποίησε τα έσοδα από το εμπόριο πετρελαίου της Λιβύης, το οποίο εθνικοποίησε, για την κατασκευή πολύτιμων υποδομών στα εδάφη της Λιβύης, όπως νοσοκομεία, κτίρια, και τα μεγαλύτερα υδρευτικά και αρδευτικά δίκτυα του κόσμου στην Λιβύη.Τα ίδια τεράστια έργα υποδομών πρότεινε να κατασκευάσει δωρεάν η Λιβύη σε όλα τα κράτη της Αφρικής,με σκοπό την δημιουργία μιας οικονομικής-γεωργικής-βιομηχανικής-στρατιωτικής ανεξάρτητης Αφρικής.
2-Πριν τον Καντάφι, μόλις το 1/5 του πληθυσμού διέθετε επαρκή μόρφωση ενώ το υπόλοιπο δεν είχε πρόσβαση στην παιδεία.


ΟΛΟΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ: "Της τα έδωσα της Πατρίδος και τα δύο"


Γράφει ο Δημήτρης Ντούλιας*
Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν οπό ταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε.
Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστολή της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαία κυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού. Τότε πάντα κάθε πρωί, θα θυμούνται οι παλιοί, γινόταν έπαρση σημαίας και σταματούσαν τα...πάντα, όπως και στη δύση του ηλίου γινόταν υποστολή. Ήταν στιγμές ωραίες , απίθανες που ζούσαν τότε οι άνθρωποι.
Το άγημα αποδόσεως τιμών στο χώρο του, και ακούμε το σαλπιγκτή να δίνει το σύνθημα για την υποστολή της σημαίας. Το άγημα παρουσιάζει όπλα. Ο αξιωματικός χαιρετά και παίζεται ο Θούριος. Ολοι οι παριστάμενοι εκεί και οι περαστικοί, οπως και εγώ σταθήκαμε σε στάση προσοχής.
Αποδίδεις με αυτό τον τρόπο την τιμή στο ιερό μας σύμβολο, στη γαλανολευκή σημαία. Εκείνη τη στιγμή που ο αρμοδίος αξιωματικός χαιρετά, η ματιά του πέφτει λοξά και βλέπει κάτι παράξενο, και η ψυχή του ταράζεται, για αυτό που θα σας πώ παρακάτω.

Βιντεο: Διακόπηκε η παρέλαση:¨Κουφάλες έρχονται κρεμάλες φώναζαν¨

Πως διακόπηκε η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη από ομάδα διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν. Στη συνέχεια σχεδόν όλος ο
κόσμος μαζεύτηκε γύρω από τους επισήμους, φωνάζοντας συνηθήματα όπως:Κουφάλες έρχονται κρεμάλες δείτε το 

ΑΥΤΟ ΤΟ....ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ....ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!


Μετά το μεγάλο «yes» σε όλα της εντολοδόχου κυβερνήσεως μας στην σύγχρονη «εποπτεία» από τις δυνάμεις της «αγοράς», το μεγάλο «nο» είναι αποκλειστικά δικό μας και κανενός άλλου.
Αυτό το ΟΧΙ σε κανέναν δεν το χαρίζουμε! Αυτό το ΟΧΙ δεν είναι επετειακό, δεν είναι της παρέλασης, δεν είναι του Μεταξά, δεν είναι του Γιωργάκη, δεν είναι του Βαγγέλη, δεν είναι του λαού, δεν είναι της πατρίδας!
Ναι, δεν είναι ούτε καν αυτού του αόριστου και πούστη λαού που σαν κόκα κόλα πάει με όλα και....
εξυπηρετεί τους πάντες και τα πάντα, παράγοντες, συμφέροντα, κόμματα και εξουσίες. Αυτού του λαού που στο όνομα του γίνονται οι μεγαλύτερες ανομίες και τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ιστορίας..
Και δεν είναι ούτε καν της πατρίδας, της αγνής παιδικής πατρίδας «των κάμπων και των άσπαρτων ψηλών βουνών», δηλαδή αυτής της πουτάνας πατρίδας των μεταξάδων και γιωργάκηδων, των μερκελέδων και σαρκοζήδων, των τραπεζιτών και τοκογλύφων..
Ποιός θα το φαντάζονταν ότι 150 χρόνια μετά την τουρκική «εποπτεία»,70 χρόνια μετά την γερμανική «εποπτεία» και 50 χρόνια μετά την Αμερικανική «εποπτεία» του σχεδίου Μάρσαλ, θα φτάναμε στη σημερινή «εποπτεία» της πολιτισμένης Ευρώπης όπου οι υπάλληλοι των «αγορών», που ουδείς τους εξέλεξε, ουδείς γνωρίζει το βιογραφικό τους, ουδείς γνωρίζει σε ποια αφεντικά αναφέρονται, θα «εποπτεύουν» την τύχη μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...