Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Σαν σήμερα γεννήθηκε πριν 100 χρόνια ο μεγάλος Έλληνας, ο μεγάλος μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης. Οι στίχοι του παραμένουν και θα παραμένουν απόσταγμα καθαρής ελληνικότητας και υπέροχης ανθρωπιάς..
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Επείγουσα αναφορά προς τους αξιότιμους :

Αλευρομάγειρο Δημήτριο, αντιστράτηγο Ε.Α.
Αντωνίου Δημήτριο, ιατρό
Βασιλάκο Ευάγγελο, πρώην διευθυντή ΓΔΑΕΕ
Γεριτσίδου Όλγα, ψυχολόγο
Γεωργαντά Ζωή, καθηγήτρια
Γκιόλια Σωκράτη, οικογένεια και κίνηση ΦωναΖΩ
Γλέζο Μανώλη, αρχηγό ΕΔΑ
Γράψα Δημήτρη, αντιστράτηγο Ε.Α.
Δημαρά Γιάννη, αρχηγό Άρματος Πολιτών
Δοξιάδη Αρίστο, οικονομολόγο
Δρεττάκη Μανώλη, πρώην υπουργό
Καβάκο Λεωνίδα, μουσικό
Καζάκη Δημήτρη, αρχηγό του .......
Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου
Καλανγκό Αυξέντιο, ιατρό
Καμμένο Πάνο, βουλευτή
Κανέλλη Λιάνα, βουλευτή
Κόλλια Στέφανο, ακτιβιστή
Κοτζιά Νίκο, καθηγητή
Κουβέλη Φώτη, αρχηγό Δημοκρατικής Αριστεράς
Κουρουμπλή Παναγιώτη, βουλευτή
Λαφαζάνη Παναγιώτη, βουλευτή
Μαργαρίτη Μαρία, πρώην δικαστικό
Μαργιόλη Δημήτρη, εκπαιδευτικό
Μαρκεζίνη Βασίλειο, καθηγητή
Μούσχουρη Νανά, μουσικό
Μπάκουρη Κωνσταντίνο, πρόεδρο Οργάνωσης Κατά της Διαφθοράς
Νανόπουλο Δημήτρη, καθηγητή
Νικοπούλου Χαρά, εκπαιδευτικό
Παναγούλη Στάθη, ιδρυτή ΕΣΠΕ
Παξινό Δημήτριο, πρόεδρο δικηγορικού συλλόγου Αθηνών
Παπαθανασίου Βαγγέλη, μουσικό
Παπαρήγα Αλέκα, αρχηγό ΚΚΕ
Πραπαβέση Στέργιο, διοίκηση Πατριωτικού Μετώπου
Ρουμελιώτη Παναγιώτη, πρώην υπουργό
Σαββίδη Ιβάν, συντονιστή ΣΑΕ χωρών πρώην Σοβ. Ένωσης
Σακοράφα Σοφία, βουλευτή
Σαρρή Νεοκλή, πρόεδρο Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου
ΣΠΙΘΑ
Σπυρόπουλο Θεόδωρο, συντονιστή ΣΑΕ ΗΠΑ
Τσαλικίδη Κώστα, οικογένεια
Τσίπρα Αλέξη, αρχηγό ΣΥΝ
Φορλίδα Αντώνιο, Σμήναρχο Ε.Α.
Φώσκολο Αντώνιο, καθηγητή
Χαραλαμπίδη Μιχάλη, ιδρυτή Δημοκρατικής Περιφερειακής Ένωσης


και υπόψην
Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
Εκκλησιών Παλαιού Ημερολογίου
Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους
Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών

Καρατζαφέρηs - Σαμαράs συμφώνησαν !!!!


Παρά το τί φαίνεται στα στις τηλεοράσεις Καρατζαφέρης και Σαμαράς συμφώνησαν να συναντηθούν και να συζητήσουν εφ'όλης της ύλης.
Πληροφορίες ανώτατου στελέχους της Συγγρού αναφέρει συγκεκριμένα οτι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν έρθει καταρχάς σε τηλεφωνική επαφή. Συμφωνήθηκε συνάντηση στην οποία θα συζητηθεί κυρίως η πρόταση ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗΣ συνεργασίας.

ΣτΕ: 2/12 Οι προσφυγές για το χαράτσι

Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 θα συζητηθούν με διαδικασίες-εξπρές στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας όλες οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί για το λεγόμενο χαράτσι της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος όρισε εισηγήτρια τη σύμβουλο Επικρατείας κ. Ευαγγελία Νίκα, η οποία θα προτείνει προς την Ολομέλεια περί της συνταγματικότητας ή μη του έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων.

Εκδήλωση τιμής για την 28η Οκτωβρίου 1940 διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑΟΣ Ηρακλείου.

Επειδή έχουμε διαπιστώσει ότι κάποιοι οικειοποιούνται  την παρακάτω εκδήλωση  δημοσιεύουμε λοιπόν την κάτωθι ανάρτηση,
Την οικειοποιούνται  με σκοπό την αυτοπροβολή τους και την παραπλάνηση οπαδών του κόμματος .... εμείς να πούμε ότι  δεν μαζεύουν ψήφους με τακτικές που θυμίζουν Πασόκ  ο κόσμος έχει Αηδιάσει από τα επίδοξα πολιτικά ψώνια."Εκδήλωση για την εθνική μνήμη της 28ης Οκτωβρίου 1940 διοργανώνει αύριο Τετάρτη στις 7.30 το βράδυ η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑΟΣ Ηρακλείου.

Η πολυγαμία , ο ισλαμικός νόμος της sharia και ο ρατσισμός επανέρχονται στην Λιβύη . - Έξι Βίντεο ΣΟΚ ,ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ...... ΕΙΚΟΝΕΣ


From HEIL GAP (or mind the GAP )
Λιβύη : Η πολυγαμία , ο ισλαμικός νόμος της sharia και ο ρατσισμός επανέρχονται στην Λιβύη από το ΝΑΤΟ –ικο καθεστώς που εκτέλεσε τον συνταγματάρχη Καντάφι.
Ο HEIL GAP θεώρησε ως ένα ακόμη παραμύθι του διαδικτύου , όταν πριν δυο εβδομάδες άκουγε στο 12 λεπτο ήχητικο μήνυμα, που δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες της «τζιχάντ» , τη φωνή ενός ανθρώπου , που προσδιορίζονται ως Abdelmalek Droukdel , ο οποίος εκ μέρους του υποκαταστήματος της Αλ Κάιντα στην Βόρεια Αφρική , κάλεσε τους αντάρτες ( εννοείται του ΝΑΤΟ ) , να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο.

Ώσπου προχθές .....
το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο δια μέσου του Μουσταφά Abdel Jalil
, δήλωσε , ότι ο Ισλαμικός νόμος της σαρία θα επικρατήσει στην απελευθερωμένη Λιβύη και τυχόν υφιστάμενοι προοδευτικοί νόμοι , του συνταγματάρχη Καντάφι που έρχονται σε αντίθεση με τον ισλαμικό νόμο της sharia θα πρέπει να καταργηθούν.

"Ως μια ισλαμική χώρα, έχουμε υιοθετήσει την « σαρία » ως βασικό μας νόμο," δήλωσε ο Abdel Jalil, κατά τη διάρκεια τελετής στην ανατολική πόλη της Βεγγάζης.

Ο Jalil ανέφερε ως παράδειγμα το νόμο περί γάμου. :

Υπό τον έκπτωτο ηγέτη Μουαμαρ Καντάφι, ο οποίος σκοτώθηκε την Πέμπτη, η πολυγαμία απαγορεύτηκε. «Για παράδειγμα ο νόμος για το διαζύγιο και το γάμο ... Ο νόμος αυτός έρχεται σε αντίθεση με τη Σαρία και έπρεπε να τον καταργήσουμε »
δήλωσε ο Jalil
Ο ανατραπείς ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι , ετάφη νωρίς την Τρίτη , σε μια μυστική τοποθεσία στην έρημο, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι Al-Jazeera , επικαλούμενο αξιωματούχους του Εθνικού Μεταβατικού Συμβούλιου.
Πτώματα 267 ανθρώπων έχουν βρεθεί θαμμένα σε ομαδικούς τάφους στη Σύρτη, την πατρίδα και το τελευταίο προπύργιο του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι , σύμφωνα με δηλώσεις
του Fox News .
Οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν υποστηρικτές του Καντάφι και είχαν εκτελεστεί , ανέφερε το Fox News αργά την Τετάρτη, επικαλούμενο πηγή του Ερυθρού Σταυρού , ο οποίος μίλησε σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα της Λιβύης .
Η διεθνής οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Human Rights Watch» (HRW) κάλεσε τη Δευτέρα τη νέα κυβέρνηση της Λιβύης , ώστε να ερευνήσει μια υποτιθέμενη σφαγή των υποστηρικτών του Καντάφι στην πόλη της Σύρτης.
Τα όργανα του 53 ατόμων , βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο , δήλωσε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,
«Βρέθηκαν 53 οργανισμοί σε αποσύνθεση, προφανώς υποστηρικτών του Καντάφι, σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Σύρτη, και κάποιοι είχαν τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη τους , όταν πυροβολήθηκαν," δήλωσε ο Peter Bouckaert διευθυντής της Human Rights Watch,.
Τα καθάρματα της AL QAEDA τώρα ζητούν , από την Αλγερία , την έκδοση της γυναίκας , της κόρης και εγγονού του Καντάφι , διότι ως φαίνεται , πήραν φόρα από τα άλλα καθάρματα , τους ηγέτες της ΕΕ ΗΠΑ ΝΑΤΟ και θέλουν να τεμαχίσουν και την οικογένεια Μουαμάρ Καντάφι , στον χασάπικο πάγκο τους
( προφανώς ο γιωργάκης ο παρδαλός, θα έλεγε και εδώ ένα μεγάλο ναι , ….μα είναι να αναρωτιέσαι βρε HEIL GAP (or mind the GAP );

Εδώ ο ^#»@+)*ος , χθες είπε ναι στην νέο-γερμανική κατοχή της χώρας , μέσω της
νέο-ταξικής ΑΠΑΤΗΣ του χρέους , εκεί τώρα θα δίσταζε ;
"Η Αλγερία δεν θα εκδώσει τους συγγενείς του Καντάφι είτε στη Λιβύη ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, σύμφωνα με εφημερίδα « Le Soir d `Algerie » .
"Τους δόθηκε καταφύγιο (στην Αλγερία) για ανθρωπιστικούς λόγους, και το καθεστώς αυτό δεν έχει αλλάξει." ανέφερε κυβερνητική πηγή.
"Ο κόσμος είδε πως ο συνταγματάρχης Καντάφι είχε σφαγεί. Τρέφουμε σεβασμό προς την ανθρώπινη ζωή, και η διασφάλιση της ασφάλειας της οικογένειας του Καντάφι είναι θέμα τιμής για μας ", είπε η πηγή.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν την Τετάρτη καταδίκασε τον τρόπο που τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάλυψαν το θάνατο του ανατραπέντος ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι.
«Σχεδόν όλη η οικογένεια Καντάφι σκοτώθηκε. Το πτώμα του φάνηκε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως. Είναι αδύνατο να το δει κανείς χωρίς αηδία! ", Δήλωσε ο Πούτιν σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου του Μετώπου του Λαϊκού Κόμματος της Ρωσίας.
Ως φαίνεται ΜΑΛΛΟΝ η Ρωσία και η Κίνα πρέπει να έμαθαν το μάθημα τους και προχώρησαν σε βέτο ( στο παρεμφερές ) , νέο ψήφισμα για τη Συρία.
Αυτή δε η αντιπαράθεση των , είναι απίθανο πλέον να ενεργοποιήσει το Συμβούλιο Ασφαλείας , δια την κατάκτηση και της Συρίας , από την παγκόσμιο διακυβέρνηση των ΕΕ , ΗΠΑ , ΝΑΤΟ .
«Μην αγοράζετε σκλάβους, εκτός αν έχετε ένα μαστίγιο" όπως είναι γραμμένο στην αραβική επάνω στους τοίχους , έξω από τα εγκαταλειμμένα σπίτια των μαύρων της Λιβύης στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (Oct 24, 2011) αυτό video του YouTube

Black Africans victims of ethnic cleansing by rebel forces(Libya)

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
AL QAEDA ΤΟΥ ΝΑΤΟ

ΕΔΩ :

Εύα Ζησιμίδου η πρώην σύζυγος του Πρωθυπουργού αποκαλύπτε

ι

Οι αποκαλύψεις της Εύας Γ. Παπανδρέου για τον άνθρωπο που μας κυβερνά αυτές τις ώρες.
Σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1988.
Διαβάστε με προσοχή τα όσα γράφει...
Η Εύα Ζησιμίδου, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον σημερινό πρωθυπουργό, εξομολογήθηκε τα όσα έζησε στο πλευρό του στον παλιό του συνεργάτη Δήμο Μπότσαρη, ο οποίος τα χρησιμοποίησε στο βιβλίο του, με τίτλο: «Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου αποκαλύπτει», ένας τίτλος που από μόνος του λέει πολλά για το περιεχόμενό του.

Σας παραθέτουμε αυτούσια κομμάτια του βιβλίου για να κατανοήσετε μόνοι σας, όσοι τελοσπάντων αντέχετε...
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βιβλίο, το τελευταίο διάστημα, ως δια μαγείας, έχει εξαφανιστεί από όλα τα ράφια των βιβλιοπωλείων...

«Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ' αυτήν να το πει. Η Εύα βοήθησε αποτελεσματικά τον Γιώργο στις σπουδές του. Και στο τέλος, η Εύα ήταν εκείνη που έγραψε την πανεπιστημιακή διατριβή, με την οποία ο Γιωργάκης Παπανδρέου πήρε το περιπόθητο "χαρτί". Ύστερα το νέο ζευγάρι αποφάσισε να έλθει και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή ήταν για την Εύα μεγάλη θυσία, γιατί ήδη της είχε προσφερθεί μια θαυμάσια σταδιοδρομία στη Γενεύη. Ο Γιώργος όμως επέμενε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα βασιζόμενος στον πατέρα του.

Εδώ όμως ήταν Ελλάδα, και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά-σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυπτε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος, αφού στη χώρα μας δεν είχε ακόμα νομοθετηθεί ο πολιτικός γάμος και οι πολιτικοί γάμοι Ελλήνων που είχαν τελεσθεί στο εξωτερικό εθεωρούντο ανυπόστατοι, δηλαδή σαν να μην είχαν γίνει ποτέ. Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεπτόταν ότι θα γινόταν και μητέρα και ήξερε ότι το παιδί τους δεν θα μπορούσε να δηλωθεί ως γνήσιο στα ελληνικά ληξιαρχεία.

Έθεσε, λοιπόν, στον Γιώργο ζήτημα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη: ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά-κοφτά ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ? ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣΑκόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης δεκάδες αλλοδαποί κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!
Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να έχουν ως τόπο κατοικίας την Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους).
Για τον σκοπό αυτό
σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότι διαμένει στην χωρα και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του.
Μάλιστα οι αλλοδαποί που παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230 ευρώ τον μήνα.

Έτσι έχοντας καταβάλλει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδας, η κύρια σύνταξη μαζί με το ΕΚΑΣ μπορούν να φτάσουν μέχρι 720 ευρώ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.


Απο χθες το βραδυ βρισκεται σε εξελιξη ενα τεραστιο σχεδιο χειραγωγησης των Ελληνων.

Αυτοι που ειδαν την διογκουμενη οργη του Ελληνα ετοιμη να πεσει στα κεφαλια τους, εβαλαν σε λειτουργια (ξανα, για μια φορα ακομη μετα τα γεγονοτα του Ιουνιου) ενα τεραστιο σχεδιο παραπληροφορησης και....
αποπροσανατολισμου.

ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ:

Ο ΓΑΠ
Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ (Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ


Ο στοχος ειναι ενας και μοναδικος:

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ.
ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ.
ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ.

1,5 χρόνο στον Κορυδαλλό ο Βενιζέλος , (Απίστευτη καταγγελία Καλαμούκη ) , διαβάστε να δείτε ποιοι μας κυβερνάνε


Τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο, τον ξέρω από τα φοιτητικά μας χρόνια, στη Θεσσαλονίκη. Ανήκαμε στην ίδια φοιτητική παράταξη. Στην «Προοδευτική Παράταξη Νέων, Σαρλ Ντε Γκόλ». Μετά το πανεπιστήμιο χαθήκαμε. Τον ξαναβρήκα μια μέρα, τυχαία, όταν είχε βγει από την φυλακή.

Είχε συλληφθεί, στο τέταρτο έτος, γιατί

είχε στήσει έναν παράνομο μηχανισμό, με....

μικρόφωνα και μικροκάμερες, προκειμένου να κλέβει, τα θέματα και να γράφει άριστα σε κάποιες εξετάσεις, του πανεπιστημίου. Επίσης με ένα δεύτερο κύκλωμα πουλούσε τα θέματα. Ήταν αρκετά δραστήριος.

Θεωρήθηκε ο εγκέφαλος του φοιτητικού κυκλώματος και οδηγήθηκε για 1,5 χρόνο στον Κορυδαλλό. Του έκανε καλό η φυλακή. Τον ωρίμασε, του λείανε τις γωνίες της σκέψης του, και του πρόσθεσε και μερικά κιλά, ώστε να φτάσει στο φυσιολογικό βάρος της ηλικίας του. «Στύλος», ήταν το παρατσούκλι του, στα χρόνια του πανεπιστημίου, λόγω του ελλιπούς βάρους του.

Αργότερα μέσα στην φυλακή απέκτησε και άλλα προσωνύμια. «Πρόκας» γιατί πάντα κουβαλούσε μια πρόκα πάνω του. «Τανάλιας», γιατί μια μέρα σε έναν καυγά έσφιξε κάποιον τόσο σφιχτά που τον έπνιξε. Και «ρέγκας», γιατί φοβότανε τις ρέγκες.

«Βαγγέλη, χαθήκαμε. Τι κάνεις; Πως είσαι;», του είπα με χαρά, μόλις τον είδα, ένα πρωί του Μάρτη, στα Εξάρχεια. «Αποφυλακίστηκα, πριν 20 μέρες και ετοιμάζομαι, να κάνω το μεταπτυχιακό μου», μου είπε, σφίγγοντάς μου το χέρι. «Έβαλες μυαλό δηλαδή», συμπλήρωσα, κοιτώντας τον στα μάτια. «Δεν χρειάζεται», μου απάντησε, με τρομερή σιγουριά, «αν δεν με είχαν καρφώσει στο πανεπιστήμιο, τώρα θα ήμουν καθηγητής», είπε με κάποιο παράπονο στη φωνή. «Ας είναι, δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά». Ανταλλάξαμε αριθμούς τηλεφώνων, είπαμε να ξαναβρεθούμε και μετά χαθήκαμε στη βουή του πλήθους.

Μετά από έξι μήνες, άκουσα το όνομά του, να σχετίζεται με το ΠΑΣΟΚ, και τον τότε πρόεδρό του, Ανδρέα Παπανδρέου. «Μεγαλύτερη φυλακή και από τον Κορυδαλλό, είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου», μου είπε σε μια συνάντηση, και πάλι τυχαία, αυτή τη φορά, στον Κολωνό. Η φράση αυτή με εντυπωσίασε, γιατί δυο χρόνια μετά την ξανάκουσα, από τα χείλη, του Γιώργου. Ελαφρώς παραλλαγμένη: «μεγαλύτερη φυλακή και από το Γιεντι κουλε, είναι οι ψευδαισθήσεις μας».

Κάποια μέρα είδα τον Βαγγέλη και στην τηλεόραση, ως εκπρόσωπο του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. «Τα κατάφερα. Δεν ήταν δύσκολο για μένα», μου είπε σε μια τυχαία συνάντησή που είχαμε, μια Παρασκευή, στο Κερατσίνι. «Είμαι στον κλειστό πυρήνα της εξουσίας.», πρόσθεσε φουσκώνοντας από περηφάνια. «Μα καλά», του λέω, «πως τα κατάφερες, πως έκρυψες τα χρόνια της φυλακής;»

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση ,είναι το… travel planΣτις Κάννες, όπου θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος κορυφής της G20, θα παραβρεθεί την Τετάρτη ο Tzefry για να δώσει αναφορά. , έπειτα από σχετική πρόσκληση της Γαλλίας, σύμφωνα με το Reuters. «Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στη συνάντηση της G20 στις Κάννες, όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις, και να του δοθούν περαιτέρω οδηγίες. Πριν φύγει έκανε και το kolpo grosso, αφού άμα έχεις λεφτά για… μεταγραφές, αγοράζεις όποιον θέλεις. Έτσι μπορεί να φεύγουν η Μιλένα με την Καϊλή, αλλά τις αντικαθιστά με ετέρα του ιδίου… βάρους με τις …δύο. Την ..υπεράνω χρημάτων, ΕΛΣΑ. Ε..ρε κάτι ..φρούτα που βγάζει το …Αργος.

Ποιο είναι αυτό το πολιτικό μαλάκιο, ο ….Παρασύρης.Άντε σκάσε ρε σαχλαμαρίδιο που μας πρόεκυψες βουλευτής από σπόντα, και κάνεις και βαρύγδουπες δηλώσεις. Ότι και να κάνεις δεν προλαβαίνει ο προδότης να σου δώσει καρέκλα. Είναι προτιμότερο να ακούμε τον… Μπαμίχα, η έστω τον… Αυγενακη.
Είπε λοιπόν ο …αναπληρωτής - νεροκουβαλητής της Βαγγελιώς Σχοιναράκη που έκανε αγωγή σε δημοσιογράφο φίλο της, γιατί …θίχτηκε, από τα σχόλια του στο….faceboook .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...